11.12.2018

Vastauksia, osa 16

"Sitten kun valaistunut ihminen on saanut kokemuksen kosmisesta tietoisuudesta ja oivaltanut, keitä me kaikki oikeasti olemme – mutta täytyy edelleen maksaa laskuja, kasvattaa lapsia, tehdä työtä jne. – miten tuo henkilö voi parhaiten pysyä riittävän maadoittuneena hoitaakseen kaikki jokapäiväiset "jutut" ja täyttääkseen valitsemansa velvollisuudet ja vastuut, ollen samalla kieltämättä moniulotteista olemassaoloaan ja perspektiiviään?"

Tästä on mielenkiintoinen kuvaus itämaisissa filosofioissanne. Niissä sanotaan: "Ennen valaistumista hakkaat puita ja kannat vettä. Valaistumisen jälkeen hakkaat puita ja kannat vettä." Kenties pieni selitys tästä palvelee teitä.

Taas kerran, kun viittaamme "teihin" tässä esityksessä, ymmärtäkää, että tarkoitamme Maan ihmiskollektiivia. Ymmärtäkää myös, että on kasvava määrä teitä, joille tämä esitys on parantava.

Yritätte saada älyllistä tolkkua kokemuksesta, joka on oletettu, mutta järjessänne ei ole mitään, millä saada ymmärrys siitä. Toisin sanoen, ette voi maalata kuvaa täysin uudesta kokemuksesta käyttämällä maaleja, jotka on sekoitettu menneisyydessä.

Ensinnäkin lähestytte kaikkea käsityksillänne siitä, mikä ainoastaan on mahdollista, ja ne ovat vääriä. Ymmärrätte kaiken kaksinaisuudessa – myös väärä. Lisäongelma on, että meidän täytyy käyttää lineaarista ajattelua ja kieltä yrittäessämme selittää, ja meidän täytyy myös rajata aika ja paikka, joita käytämme sen tekemiseen. Mutta lähdetäänpä liikkeelle, kuten sanotaan.

Aloitetaan kertomalla, että te ette ole tulossa joksikin, mitä ette jo ole. "Mutta haluan ylösnousta! Haluan olla valaistunut!" Ystäväni, teillä on ajatus tai runsaasti ajatuksia siitä, millaista se olisi, ja kaikki tämä on vain haluja, joita olette projisoineet tulevaisuuteen entisellä ymmärryksellänne. Teissä on osa – korostaen "osaa" – joka hakkaa puita ja kantaa vettä. Tämä on osa sitä "sinua", joka on jumalainen, moniulotteinen ja jolla on tietoa, kykyjä jne., joista puunhakkaaja ei tiedä mitään. Tämä ei halvenna puunhakkaajaa eikä tee niistä osistanne, jotka ovat muissa taajuuksissa, jumalaisia, henkisiä ja jumalan kaltaisia olentoja.

Olette jo kaikki nämä asiat. Ajatelkaa kaikkia niitä tekstejä, jotka kuvaavat valaistumishetkeä sanomalla: "Ja Buddha nauroi." Hän nauroi, koska hän tiesi, että hän oli ollut "se" koko ajan. Ja sitten hän hakkasi puita ja kantoi vettä.

Tämä saattaa näyttää siltä, että muutamme suuntaa, mutta aiomme oikeasti antaa teille lyhyen kuvauksen siitä, mitä tapahtuu. Toivomme, että joko ymmärrätte sen tai laitatte sivuun lisäharkintaa varten.

Olette tietoisuuskokonaisuus, joka on kaikkialla koko ajan. Kutsutte sitä moniulotteisuudeksi. Se on ok. Mutta yrittäkää lakata ajattelemasta näiden asioiden olevan erillään toisistaan. Aita ei erota do:ta re:stä tai la:sta, so:sta. Sinisen ja violetin välillä ei ole aitaa.

On ns. energia-, taajuus-, ääni- ja valojatkumo, joka olette. Se ääni- ja energiataajuus lisääntyy, joka muodostaa sen ruumiillistuman, jota pidätte sinä, "mitä minä olen". Sivuhuomautuksena, teidän "mitä minä olen" on äärimmäisen rajoittunut näkökulma. Kun taajuutenne lisääntyy, kykynne sisältää energiaa ruumiillistumassanne ja mielessänne lisääntyy myös. Siis muutuitteko oikeasti? Vai tuliko teistä tietoisempi? Tosiasiassa vastaus kumpaankin on "kyllä", mutta yrittäkää ymmärtää pointtimme. Opitte vain enemmän siitä, mitä olette jo ja olette aina olleet.

Alatte myös nähdä, että sama pätee kaikkiin, joita tapaatte. Ainoastaan tietämisaste saattaa olla erilainen. Mutta korkeammat taajuudet vetävät aina alempia mukanaan jossain määrin. Toisin sanoen, nostatte toista niin paljon, kun hän sallii. Olette myös vapaa tahto. Kukaan ei voi pakottaa tai pakota ketään ylösnousemaan.

Siis olette nyt tässä, kaikki ylösnousseita. Teillä on paljon ymmärrystä ja kykyjä, joista teillä on suuria odotuksia. Ja on päivällistiskit. Näettekö? Hakatkaa puunne. Kantakaa vetenne. Tiskatkaa astianne. Mutta nyt … kyllä, nyt … tehkää se koko jumalaisena olentona, joka ette tienneet olevanne eilen.

Tätä elätte läpi. Teidän ei tarvitse elää. Voitte tehdä sen myöhemmin. Mutta kaikilla jotka ovat siellä, missä olette, on vaihtoehtona tehdä se nyt, jos he haluavat. Kiitos tilaisuudesta puhua tästä.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kipinä on sytytetty Ihminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net