05.12.2018

Vastauksia, osa 15

"Kyllä, haluaisin lisäinformaatiota tästä aiheesta … (osa 13, onko jumalitse oikeasti mahdollista ankkuroida sisään). Oletan, että yksi syy miksi pelkäämme hyväksyä oman voimamme ja sen, kuka olemme, on, että tämän hyväksyminen merkitsee myös luodun maapallon tilan hyväksymistä (ja anteeksiantamista itsellemme) ja vastuun ottamista siitä, että laitoimme itse itsemme (takaisin) tänne. (Päätimme kokea rajoittuneisuuden ja puutteen/erillisyyden.) Haluaisitteko kommentoida enemmän tätä?"

Olet oikeassa siinä, mitä olet todennut, ja on myös muita tekijöitä. Puhutaanpa tästä lisää, kuten olet pyytänyt.

Mikä teidän täytyisi "omistaa", jos ovet yhtäkkiä paiskattaisiin auki ettekä voisi välttää tuntemasta itseänne sellaisena, mikä oikeasti olette? Voisitteko antaa aneeksi itsellenne, että olette tehneet asioita tai olleet osallisina asioissa, jotka ovat kammottavia teistä? Mitä jos olette varastaneet, murhanneet tai kiduttaneet toista? Mitä jos olitte maapallon ruoska yhdessä elämässä? Mitä jos nautitte kovasti tappamisesta? Mitä jos asiat joita olette tehneet, ovat paljon pahempia, kuin olemme maininneet? Pahempia nyky-ymmärryksellänne tietysti. Ette voi antaa anteeksi kenellekään, joka tekee näitä asioita nyt. Miten voisitte antaa anteeksi itsellenne? Näettekö ongelman? Koska lupaamme, että jokainen teistä on tuhansissa elämissään tehnyt paljon, mitä ette anna anteeksi toisille tässä elämässä.

Siis ratkaisu on, että annatte anteeksi. Annatte anteeksi kaikille. Piste. He eivät tiedä, keitä he ovat, yhtään sen enempää, kuin te tiedätte. Ja he ovat jumalaisia luomuksia, aivan kuten te olette. Antakaa anteeksi itsellenne. Kaikki mitä olette tehneet, sanoneet, ajatelleet tai kokeneet, on tuonut teidät tähän hetkeen. Antakaa anteeksi Jumalalle tai jumaluudelle, että se on sallinut teidän luoda, mitä olette luoneet. Kun tuomitsette toisen, kun tuomitsette itsenne, tuomitsette jumaluuden. Ja hyvin usein syytätte jumaluutta. "Miten Jumala on voinut tehdä tämän?"

Anteeksiantaminen ei ole parempi vaihtoehto. Se on välttämättömyys. Koska ainoa joka tuomitsee mitään, olette te.

Nyt kun teille kaikille on annettu anteeksi ja olette valmis hyväksymään todellisen itsenne, oletteko valmis siihen, että olette niin voimakas tässä uudessa ympäristössä, että jokainen ajatus joka teillä on, luo uusia todellisuuksia? Onko teillä oikeasti niin suuri kontrolli mielestänne? Onko se pelottava ehdotus teistä? No, tätä ei tapahdu siksi, että saavutatte tietyn taikatason ja teille myönnetään tämä voima. Tämä on yksinkertaisesti todellisuutta. Nyt. On aina ollut. Olette ilmentäjiä.

Jokainen ajatus joka teillä on, alkaa ilmentyä muotoon silloin, kun teillä on se. Uusia mahdollisuuksia alkaa jähmettyä sen ympärille tarvittaessa. Äärettömiä mahdollisuuksia. Tämä aloittaa ne. Jatkatteko noiden ajatusten ajattelemista? Liittyykö niihin tunteen voima? Vai peruutatteko ne aikomuksella tai jättämällä tekemättä? Voitte nähdä, että aikaharha ja aineen hidasliikkeisyys ovat itse asiassa siunauksia valepuvussa. Ne pelastavat teidät paljolta murheelta. "Voi, kuole!" "Voi, siinä hän on taas. Toivon, että …" Nimittäin eivät ainoastaan rakastavat toiveenne luo.

Mutta suurin ongelma oikeasti on, että tässä kohtaa ette ole edes saavuttaneet kollektiivista kykyä heittää pois niitä vuosisatojen ja vuosisatojen valheita, jotka olette hyväksyneet itsestänne. Kärsitte monumentaalisesta Tukholman-syndroomasta. Parempi se, mitä tiedän, kuin mitä voisi olla.

Jaarittelemme tässä. Mutta tämä on lempiaiheemme. Miten yllytämme, kannustamme ja opetamme sen, mikä täytyy hyväksyä? Tämä on yhtä oleellista meille, kuin se on teille.

Ei ole määräaikaa. Ei ole kiirettä. Mutta teidän harhanne lyhyestä elämästä saa näyttämään siltä. Sori, mutta siinä se on. Te, ystäväni, olette ikuisia. Ja tällä hetkellä se osa teissä, joka ajattelee, että olette Claire tai Fred tai Tamashiro, on ainoa osanne, joka ei tiedä tätä. Ja se on hyvä. Se on motivaatio.

Riittää tälle päivälle. Kiitos rohkaisusta tähän käsittelyyn.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

13.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « En ole sellainen valotyöntekijä Kehittyminen korkeammalle »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net