04.12.2018

Vastauksia, osa 14

"Miten kanava (Ron) kokee opastuksen tulevan lävitseen? Itse koen opastuksen erittäin nopeina kuvia tai käsityksinä, joita tulee melkein välittömästi mielen kysymyksen tai pohdiskelun seurauksena. Sitten "mielen ääni" jonka kuulen (kuin lukisin lausetta sivulta, mutta se on vain mielessäni), kuvaa ja yrittää tulkita noita kuvia/näkemyksiä lauseiksi. Tämä mielen ääni sanoo usein "sinä" viitatessaan minuun ja viitaa itseensä "meinä" tai "opaskollektiivina" vastatessaan kysymykseen tai pohdiskeluun. Kokeeko Ron jotain samanlaista?"

Ron: Melkein täsmälleen, kyllä. Se on kehittynyt ajan kuluessa ja kehitys jatkuu. Mutta tällaista se tavallisesti on. Minun täytyy kuitenkin estää "editori-itseäni" analysoimasta, ja siksi asioita näyttää tulevan irrallisina paloina. Jos alan kyseenalaistaa, virtaus pysähtyy. Tavallisesti palatessani etsimään kirjoitusvirheitä ja puuttuvia sanoja jne., olen yllättynyt lukemastani.

"Rakas herra, kiitos, että annat meille tämän tilaisuuden. Minun vastukseni kysymykseesi on, että "meidän tarpeemme vastaukseen" laukaisee kanavoinnin, herra."

Ron: Kun luen uudestaan kysymysluetteloa nähdäkseni, mikä niistä käynnistää informaation tulemisen, vaikutelmani on, että olet täysin oikeassa. Niinpä kysyin sitä.

Neuvosto: Osittain oikein. Vastaamme tietysti kysymykseen, joka tarvitsee eniten vastusta tuolla hetkellä. Näemme yleisömme yksikkönä ja vastaamme sen mukaisesti. Kuitenkin on totta myös, että meillä on agenda. Olemme käsitelleet tätä usein aiemmin. Olemme täällä tuomassa huomionne ja ymmärryksenne siihen kohtaan, että pystytte hyväksymään totuuden olemuksestanne ja oivaltamaan mahdollisuutenne. Tästä syystä emme käytä tämän kanavan postauksia henkilökohtaisista kysymyksistä puhumiseen – elleivät ne suoraan johda aiheisiin, jotka meistä ovat oleellisia kaikille ja joita ei ole hyväksytty tai ymmärretty hyvin.

"Hei. Minulla on erittäin voimakas tunne, että vaikka meille on annettu paljon informaatiota, on asioita, joita pantataan. Onko oikea aika pyytää asioita, jotka saattaisivat auttaa? Jos on, pyydän niitä."

Neuvosto: Kaikki informaatio on kaikkien saatavilla. Muistakaa, että erillisyys on illuusio. Jumalalla ei ole syytä pantata mitään, mitä haluatte tietää. On kuitenkin fakta, että kaikki informaatio jota saatte, kulkee koko olemuksenne läpi. Ja vaikka ette ymmärrä tätä ettekä ehkä pidä siitä, "minä olen" -olemus joka olette, katsoo, että saatte sen, mitä tarvitaan ja mikä on oleellista. Toisin sanoen, tärkeimmät asiat ensin. Esimerkiksi, syyn kuuleminen nykytilanteeseenne ja siihen, mitä voitte oppia ja hyötyä siitä, on oleellisempaa teille kuin se, mitä teitte 1500 vuotta sitten ja missä olitte. Tuolla elämällä on ehkä äärimmäisen vähän tekemistä tämän elämän kanssa. Muistakaa, mitä sanoimme erillisyydestä. Tätä ei kontrolloi kukaan ulkopuolellanne. Mutta teidän täytyy käydä tarttua koko olemukseenne. Jumalainen "sinä" ei ole satua. Kun tietoisuutenne ja ymmärryksenne lisääntyy, ei ole mitään, mitä ette voi tietää tai kokea. Vain te päätätte tämän. Mutta egon tai pienemmän ja rajoittuneemman itsen täytyy päästää irti ajatuksesta, että hän on se. Eikä hän pidä siitä kovin paljon.

"Kiitos rakkaudestanne. Tunnen voimakkaita energioita, erityisesti aamulla, mutta minun on joskus vaikeaa tuntea ne myöhemmin päivällä. Usein tunnen, että kyky tuntea energioita liittyy siihen, mitä syön tai muuten nielen. Mitä voin tehdä parantaakseni näiden energioiden virtaamista koko päivän ajan?"

Neuvosto: Sinä koet prosessin alkua. Kun sanomme "sinä" tässä vastauksessa, puhumme kaikille lukijoille.

Olemme kertoneet teille, että energiat joihin olette juurtuneet, muuttuvat ja niiden vahvuus ja taajuus lisääntyy. Olemme kertoneet, että tämä muuttaa kaikkea ja kaikkia. Onnittelut niille, jotka alkavat tuntea nämä muutokset. Puhutaanpa tästä vähän lisää hyötyäksesi paremmin tästä tilaisuudesta.

Kun heräät, tämän tunteminen ja huomiosi kiinnittäminen siihen on suhteellisen helppoa. Ehdotamme, että tutkit sitä ainakin muutaman hetken, ennen kuin annat päivän "syötteen" laimentaa huomiotasi. Missä tunnet sen? Miltä se tuntuu? Voitko tuntea sen enemmän? Voitko uppoutua siihen? Onko se voimakkaampaa kuin viime kerralla? Miten kauan pystyt tuntemaan sen?

Se on prosessi. Saattaa hyvin olla jokin aamu, kun et tunne sitä. Älä soimaa siitä itseäsi. Sinä kasvat. Se palaa. Tämä on elämänvoimaasi. Se ei mene pois. Huomiosi voi kuitenkin vaihdella.

Kun teet tätä enemmän ja enemmän, huomaat, että pystyt viettämään enemmän aikaa tuon tunteen kanssa. Mutta oivalla, että kun siitä tulee luonnollinen tilasi, usein se tuntuu myös vähemmän, koska se on normisi eikä odotus. Mutta huomiosi laittaminen siihen ja tuon tunteen muistaminen mahdollistaa, että tunnet sen, kun haluat.

Tuossa kohtaa kuitenkin oivallat, että paljon muuta on muuttunut. Alat kyetä sisältämään energiaa, joka olisi räjäyttänyt virtapiirisi vielä vähän aikaa sitten.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

11.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Matthewilta 2.4.17 En ole sellainen valotyöntekijä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net