03.12.2018

Vastauksia, osa 13

"Rakas Neuvosto, olen kulkenut henkistä tietä monta vuotta ja olen saavuttanut pisteen, jossa rakastaisin tuntea pysyvästi jumalaitseni, ohikiitävien hetkien sijasta. Onko oikeasti mahdollista ankkuroida jumalitsensä tähän fyysiseen kehoon, "verhon" ollessa edelleen osana elämäämme tässä ulottuvuudessa? Miten tämän verhon läpi murtaudutaan?"

Olet sivunnut ydinaihetta. Ennen kuin pääsemme vastaukseen, ilmaiskaamme vilpittömät onnittelumme ja arvostuksemme. Tunnet itsesi todelliseksi etsijäksi. Vaali sitä ja muista se, kun alat kyseenalaistaa itsesi. Olet enemmän, kuin tiedät.

On tiettyjä rajoituksia, jotka vaikuttavat mahdottomilta ylittää, kun ne kohdataan. Mutta ne vain vaikuttavat rajoituksilta. Ja kysymyksesi antaa meille tilaisuuden tehdä joitain toteamuksia, jotka vaikuttavat mahdottomilta uskoa tai ymmärtää useimmille teistä, jopa kaikkein omistautuneimmille etsijöille. Mutta jos voit vain alkaa elää sen ajatuksen kanssa, että se on mahdollista, että se on totta, niin kokemuksesi muuttuu. Toisin sanoen, henki, sinun henkesi, kohtaa sinut puolivälissä.

Ymmärrä, että olet täällä ja etsit, koska korkein itsesi haluaa sinun löytävän. Lisäksi tuo korkein itse ei ole jossain muualla viilamassa kynsiään tai nauttimassa golfkierroksestaan. Se osallistuu niin täysin, kuin sallit.

Selitetäänpä myös, että et ole olento, joka on jakautunut moniin eri osiin. Voimme puhua fyysisestä itsestäsi, astraali-, tunne-, mentaali- ja kausaalikehostasi, sielustasi ja jumalaisesta itsestäsi. Mutta nämä ovat tarpeellisia vain opetus- ja kommunikointityökaluina. Kun "minä olen" nähdään, tunnetaan ja aistitaan, se on kokonainen. Se on valtava. Se on sanoinkuvaamattoman kaunis. Se todellisuudessa olet.

Se lihapuku, kuten jotkut kutsuvat sitä, jota tarvitset voidaksesi kulkea ympäriinsä, on osa sitä. Ja se on hyväksynyt valtavia määriä informaatiota osana kollektiivia, jota se myös on – kaiken historian, ja melkein kaikki siitä on virheellistä.

Ilmeisimpänä esimerkkinä olet hyväksynyt, että et ole, et voi olla, et saa luulla olevasi, minkäänlainen jumalainen olento. Jumala ei puhu enää ihmisille. Valtavassa osassa maailmaa niiden upeimpien lahjojen, joiden kera teidät on luotu, opetetaan olevan syntiä eikä niitä saa katsoa tai niistä puhua.

Tämä tuo meidät kysymyksesi ytimeen, ja vastaamme tällä tavalla. Kyse ei ole siitä, ettet ole pysyvästi jumalitsessäsi. Tiedämme, että pystyt älyllisesti ymmärtämään, ettet voi olla missään muualla. Mikään ja kukaan ei ole Jumalan ulkopuolella, eikä se ole edes mahdollista. Mutta et koe sitä todeksi. Miksi?

Tuosta aiheesta on kirjoja, mutta tänään saatte lyhyen vastauksen. Ette salli sitä. Pelkäätte sitä. Ja olette hyväksyneet, ettei se ole mahdollista. Tuomitsette itsenne niiden mittajärjestelmien mukaan, jotka olette ehdollistuneet hyväksymään. Hyväksytte, koska ette pysty näkemään, mitä se voisi oikeasti merkitä teille. Hyväksyminen ei merkitse, että teidän täytyy mennä korkeimmalle vuodelle julistamaan se. Puhutaanpa nyt siitä, mikä on mahdollista.

Jos pystytte antamaan anteeksi itsellenne kaikki asiat, joita luulette sanoneenne ja tehneenne tai saattaneet sanoa ja tehdä, muutos tulee. Jos pystytte hyväksymään sen mahdollisuuden, että voitte kokea ja on oikeutenne kokea jumaluus itsessänne, muutos tulee. Jos pystytte tietämään, että jumalaiset aspektinne ovat yhtä totta kuin nenänne ja yhtä lähellä kuin tunteenne, muutos tulee. Älkää toivoko sitä. Älkää anoko Luojaltanne sitä. Odottakaa sitä. Teillä ei ole mitään vaikeuksia löytää historiallisia tekstejä, jotka lupaavat, että näin on. "Tekin teette kaikki ne asiat, joita olen tehnyt, ja enemmän."

Fyysinen kehonne ei vielä kykene sisältämään olemuksenne korkeimpien taajuuksien energiaa. Teitä tehdään paremmaksi, mutta ette ole siinä vielä. Kuitenkin olette hyvin kykenevä tuntemaan ns. korkeamman itsenne läsnäolon. Etsikää tuota tunnetta. Kun tunnette sen, tunnustatte sen. Älkääkä soimatko itseänne, kun se menee ohi. Olette prosessissa. Hyväksykää, että se palaa. Hyväksykää, että sen voimakkuus ja kesto lisääntyvät. Ja mitatkaa itseänne itseänne vasten, ei sitä vasten, mitä pitäisi olla. Koska lupaamme teille, että ylitätte nuo pitäisi-asiat yli kaiken, mitä voitte kuvitella. Tässä olette. Siis kun olette. Melkein kaikki teistä kokevat elinaikanaan näiden asioiden todenperäiseksi, jos sallitte sen. Jotkut tekevät siirtymän, mutta he ovat tietoisia siitä. He saavat vain tulla takaisin ja nauttia siitä paljon nopeammin, jos valitsevat niin.

Kiitos tilaisuudesta puhua tästä aiheesta. Jos lukijoilla on lisäkysymyksiä tästä aiheesta, vastaamme niihin hyvin mielellämme. Hyvää päivän jatkoa.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

4.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net