15.11.2018

Vastauksia, osa 12

"On erittäin vaikeaa olla tässä maailmassa ja pitää jatkuvasti värähtelymme korkeana ja nostaa tietoisuuttamme. Mikä on helpoin ja realistisin asia, jonka voimme tehdä arkipäiväisinä hetkinä pitämään mielialamme ja yleisvärähtelymme korkeana, kuitenkin hoitaen 3D-tarpeemme ja -vaatimuksemme ilman, että ne nielaisevat meidät? Kiitos!"

Tämä on hyvin yksinkertainen kysymys. Kuitenkin vastauksia on ollut lukemattomia vuosisatojen saatossa. Se on jokaisen opetuksen ydin ja jokaisen etsijän tavoite. Miten tulen paremmaksi? Miten nostan värähtelyäni? Mitä teen seuraavaksi? Miksi luiskahdan jatkuvasti taaksepäin? Miten voin pysyä korkeammassa tilassa? Teenkö sen oikein?

Jos ne joilta kysytään, haluavat antaa vastauksia, jotka sopivat yhteen etsijöiden ymmärryksen kanssa, on aivan varmasti erittäin monia vastauksia. Mutta jos kysymyksen juuri ja ongelman syy nähdään, vastaus on paljon yksinkertaisempi. Yhdellä ongelmalla on yksi ratkaisu, vaikka käytännössä se saattaa näyttää hyvin erilaiselta.

Onko ongelmana, ettei pysy korkeammassa värähtelyssä? Sanomme, että tämä kuvaa pelkästään ongelman oiretta. Ongelmana on todellisuudessa, että te, kollektiivisesti te, näette itsenne erillään siitä, minkä ymmärrätte Lähteeksenne. Ja olette laittaneet itsenne ympäristöön (Maa), jossa merkittävä muutos vaatii – tai näyttää vaativan – merkittävää ponnistelua. Ja syvin itsenne tietää, että erillisyys ei ole teidän korkein tilanne. Kaipaatte palata korkeimpaan tilaan. Ja haluatte epätoivoisesti tiekartan: "Mitä voin tehdä? On pakko olla jotain! Mutta tehkää siitä nopea ja helppo. Minulla on nimittäin kova kiire." Kaikki tämä on sarja väärinymmärryksiä.

Ette voi tehdä mitään. Kyllä, sanoimme, että ette voi tehdä mitään. Koska mitään ei tarvitse tehdä. On kuitenkin jotain, mikä täytyy tietää taas.

Voimme helposti kertoa teille, mikä se on. Itse asiassa olemme tehneet sen monta kertaa. Mutta teidän täytyy hyväksyä se ja vähintään yrittää kokea. Sitten kun alatte kokea sen ja lakkaatte arvostelemasta itseänne jotain mittatikkua vasten, joka on vain mielikuvituksessanne, huomaatte, ettei sen tekeminen ole kovin vaikeaa. Tietysti silloin ajattelette välittömästi, ettei se voi olla oikein, koska sen ei pitäisi olla helppoa. Vai kuinka?

Siis sallikaa meidän antaa teille aloituskohta, jota voitte käyttää sata kertaa päivässä, kunnes siitä tulee normaali ajattelutapanne. Vetäkää syvään henkeä silmät suljettuna. Avatkaa silmänne ja nähkää kaikki ympärillänne – kaikki ja jokainen – tehdyksi Luoja-aineesta. Mitään ei voi muuten olla olemassa. Edes teitä. Kaikki se on jumalaista, aivan kuten minä olen, koska olen osa sitä. Huomaatte, että voitte tehdä tämän myös syödessänne lounasta tai ajaessanne bussilla.

Jos teette tämän vilpittömästi, tunnette värähtelynne nousevan. Jos jatkatte sen tekemistä, huomaatte, että se nostaa aina värähtelyänne. Jos teette sitä, kunnes siitä tulee normaali näkemistapanne, tiedätte, että silloinkin kun jokin vetää teidät alas, paluu takaisin voi tapahtua hetkessä. Huomaatte myös – kenties pienen ajan päästä – että maailma jonka koette, alkaa muuttua.

Kerromme teille myös, että jos ymmärrätte meidän olevan yhtä lähellä kuin ajatuksenne, nostamme teitä niin, kuin voimme, jos annatte luvan. Sulkekaa silmänne. Vetäkää syvään henkeä. Aloittakaa.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

31.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net