10.11.2018

Vastauksia, osa 11

"Maailmassa missä pahuus tulee pahemmaksi ja hyvyys vielä paremmaksi, jakautuminen näyttää lisääntyvän. Mihin tämä on menossa?" Olette esittäneet kysymyksen, jonka vastaamiseen tarvittaisiin kirja tai useita kirjoja. Itse asiassa monia sellaisia kirjoja on tehty vuosisatojen saatossa. Käsitelläänpä vain joitain välttämättömimpiä ajatuksia, jotka täytyy ymmärtää.

Suuressa osassa maailmaanne olette alkaneet nähdä asiat "joko-tai". Jokin on näin tai se ei ole. Se on hyvä tai se on huono. Se on musta tai se on valkoinen. Se on hyvä tai se on paha. Olette rakentaneet tai teille on annettu sisäisiä mittatikkuja, joilla mittaatte ja tuomitsette kaiken. Muut ovat antaneet suurimman osan niistä teille. Ymmärtäkää, että kun alussa aloitte tutkia maailmaa, ainoa mittatikkunne oli, pidittekö jostain vai ette, satuttiko se teitä vai ei. Muut ovat opettaneet teille kaiken muun. Emme sanoneet, että tämä on hyvä tai huono. Sanoimme, että näin on.

Tämä on jättänyt teille ongelman, johon teidän olisi hyvä tarttua, ja se on: "Mitkä näistä arvotuomitsemisista mielestäni palvelevat minua ja mitkä eivät?" Tämä yksinkertainen kysymys tuo teille vastauksia, jotka vapauttavat teidät suuresta painolastista. Ja vastatessanne tähän alatte ottaa takaisin paljon siitä voimasta, jonka olette luovuttaneet toisille.

Yllä oleva kysymys toteaa, että "pahuus tulee pahemmaksi ja hyvyys vielä paremmaksi". Selittäisimme eri valossa sitä, minkä näette. Ihmispsyyken inhottavimmista osista ei ole tulossa pahempia. Ne ovat olleet olemassa tuhansia vuosia. Ne ovat olleet hyvin piilossa näkyvistä erittäin pitkän aikaa. Mutta muistakaa, että pitkän aikaa ennen sitä ne hyväksyttiin monissa paikoissa "tavaksi, jolla asiat olivat". Todellisuudessa nyt tapahtuu niin, että kivet ja tukit käännetään ympäri ja rumat asiat kipittävät täysin näkyvissä. Ne oli haudattu ja kielletty ja niitä oli vältelty. Mutta ne olivat aina pelkästään poissa näkyvistä.

Samalla tavalla, "hyvä" ei ole tulossa paremmaksi. Havaintonne siitä, kuka olette ja mitä teistä ehkä voi tulla, on alkanut muuttua. Olette alkaneet nähdä niiden rajojen yli, joita teille on opetettu ja jotka olette hyväksyneet. Mutta te (ihmiskunta) tutisette, kun näette noita kiemurtelevia osia, jotka ovat olleet piilossa sisällä. Jakautuminen jota näette kehittyvän, on heijastusta yrityksistänne työntää ne pois ja kieltää niiden olemassaolo. Ne täytyy parantaa. Ihmiskunta täytyy parantaa.

Mielenne kysyy luultavasti: "Mutta miten teemme sen?" Ja tuo kysymys luultavasti saa teidät tuntemaan avuttomuutta ja turhautumista, koska lopultahan te vain te, ettekä voi muuttaa ihmiskuntaa. Eikö?

Siihen on helppoa vastata "miten", vaikka mieli luultavasti kapinoi sitä vastaan. Kerromme teille, että te ette voi työntää sitä pois, ette voi haudata sitä – se ei ratkaise mitään. Se ei ole ratkaissut. Se ei tule ratkaisemaan. Se on osa olemustanne. Olette fantastisia luojia. Olette paljon voimakkaampia, kuin tiedätte. Ongelmana on, että voitte luoda harmeja yhtä helposti, kuin voitte luoda hyötyjä. Ja voitte päättää hyödyttää vain itseänne, tai voitte päättää hyödyttää kaikkia, mukaan luettuna itsenne.

Toinen näistä vaihtoehdoista, päätös palvella kaikkia, johtaa tietoisuuden laajentumiseen, ja siitä tulee valtavasti laajempi mahdollisuushorisontti näkyviin. MUTTA … noita mahdollisuuksia ei voi saavuttaa raahatessanne noita kätkettyjä ja kiemurtelevia osia perässänne. Teidän täytyy parantaa ne.

Ette paranna niitä, jos näette ne "noiden ihmisten pahuutena". Parannatte nuo osat vain antamalla ne sisältänne jumalalle. Kun parannatte itsenne, annatte luvan ympärillänne oleville tehdä saman. Yksi voi inspiroida yhtä. Nuo kaksi voi inspiroida kahta. Sitten tulee neljä. Sitten kahdeksan. Suorittakaa laskutoimitus. Se ei vie läheskään niin kauan, kuin olette ehkä ajatelleet. Ja kerromme teille, että olette jo hyvin matkassa.

Mutta sitä odotellessa, kaikki nuo kiemurtelevat osat on kaivettava esiin. Ja jotkut niistä ovat paljon rumempia, kuin annoitte koskaan itsenne ajatella. Teitä kuvottaa. Haluatte valita kieltämisen. Mutta te, ihmiskunta, teette sen, mikä on välttämätöntä. Olette päättäneet ottaa seuraavan askeleen kasvussanne, ja maailmanne ja universuminne vastaavat siihen. Te olette määränneet sen. Ja niin se on.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

28.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net