27.02.2016

Varcas 25.1.16: Ceres-asteroidi Kaloissa 28.1.-14.4.16

Ceres-asteroidi siirtyi Kaloihin 28.1.2016 klo 18.40 UT. Ceres, viljan jumalatar, tuo meille ravintoa ja suojaa. Se ruokkii kehoamme, mieltämme ja henkeämme ja hoivaa meitä tulemaan täydellisimmäksi ja aidoimmaksi itseksemme.

Se kunnioittaa elämän kiertoa: karu talvi, hauraan elämän ilmestyminen keväällä, kesän kukoistava loisto ja hedelmällisen syksyn sadonkorjuu. Kun se muodostaa kulman kuuhun astuessaan Kaloihin, se on vielä syvemmin harmoniassa näiden kiertojen ja rytmien kanssa ja muistuttaa meille, että meilläkin on omat pula- ja hedelmällisyyskautemme, joiden viisautta on kunnioitettava, ollen epäilemättä, kun luulemme tietävämme paremmin, miten elämän pitäisi tapahtua.

Näiden kiertojen mukaan eläminen on yksi suurimpia läksyjä, jonka taivas opettaa. Riippumatta siitä, miten paljon ehkä haluamme jotain ja miten kovasti pyrimme toteuttamaan sen, niin jos aika ei ole oikea sen tulemiseen, se ei ilmenny. Tämä ei tee meistä avuttomia kohtalon uhreja! Luomme omaa polkuamme ja muokkaamme omaa elämäämme yhdessä sen luovan voiman kanssa, joka tuo jokaisen hetken olemaan. Tämä voima on liittolaisemme, ystävämme, mentorimme ja mestarimme. Se tietää sellaista, mitä me emme tiedä, ja toteuttaa kosmisia lakeja ymmärryskykymme yli. Mitä tarkemmin luemme sen virtaa ja mitä tehokkaammin harmonisoidumme sen kanssa, sitä paremmin voimme esittää oman roolimme joka vaiheessa – olla kärsivällinen, kun pakotetaan, tuottava kun tarvitaan ja rohkea kun vaaditaan.

Jos puskemme tuloksia, kun ei ole vielä niiden aika, olemme uupuneita ja turhautuneita. Jos emme tee mitään ja odotamme kohtalon tuovan, meiltä menee ohi ne siunaukset, joita on kudottu elämäämme ja joille horjumattoman fokuksemme täytyy antaa voimaa. Jos kuitenkin lyöttäydymme yhteen sen elämänvoiman kanssa, joka sykkii kaikissa asioissa – ja kuuntelemme, katselemme, opimme, odotamme ja toimimme sen mukaisesti – meistä tulee tuo voima, joka luo korkeimman, laajimman ja tyydyttävimmän ilmaisun, joka on mahdollinen joka hetki.

Kun Ceres kulkee Kaloissa tulevina kuukausina, se kutsuu meitä maistamaan taikaa, mikä sallii meidän luoda yli hurjimpien unelmiemme. Se ruokkii meitä sieluruualla ja hoivaa henkeämme, joka asuu ajan ja paikan ulkopuolella, missä ei ole mennyttä eikä tulevaa. Ceres Kaloissa on henkinen äitimme, joka on sielullemme vanhempi ja näkee sen häikäisevän ja pyhän olemuksen, joka todellisuudessa olemme. Se tietää, miten kauas tuosta olemuksesta joudumme, kun elämme tätä ihmiselämää, sen vaatimusten, häiriötekijöiden, pelkojen ja turhautumien kera. Se näkee yhteydettömyytemme, kun yritämme saada elämän toimittamaan niin, kuin ajattelemme, että sen pitäisi toimia – ei niin, kuin se haluaa toimia. Ilmassa on nyt taikaa, mutta se on taikaa harmoniastamme elämän kanssa, kun resonoimme sen luovan hengen kanssa, joka tuo kaikki asiat olemaan – kärsivällisyyden, viisauden ja fokusoituneen toiminnan taianomainen alkemiacocktail, joka sallii luomisen seurata omaa luontoaan ja ottaa sen muodon, joka sen täytyy.

Tämä on todellista taikaa – ei todellisuuspakoista fantasiaa, jonka kontrasti on suuri raskaaseen jokapäiväiseen elämään, vaan rajattomia mahdollisuuksia, jotka odottavat antautuessamme sille yhdistävälle luomisvoimalle, joka sykkii ajan ja paikan läpi. Saaden polttoainetta sitoutumisestamme läsnäoloon ja antautumisestamme ihmisluonnollemme yhtä paljon kuin henkiluonnollemme, se kutsuu meitä keräämään kaiken intohimon ja halun – jokaisen tunteen, ajatuksen ja aistimuksen – ja tarjoamaan ne sille suuremmalle loistolle, joka on elämä täyttyneenä kauttamme, ei elämä tyydyttämässä meitä sopivaksi näkemällämme tavalla. Sille uhraukselle joka vaaditaan päästettäessä irti arvokkaasta unelmasta, jonka aika on ohi, vetää enemmän kuin vertoja se vapauden lahja, joka annetaan kaikille, jotka tunnustavat elämän tietävän parhaiten – niille jotka konsultoivat sen suunnitelmia omiensa rinnalla, paikantavat yhteisen maaperän, kartoittavat kartoittamattomia meriä ja tutkivat alueita, joille kukaan henki ei ole aiemmin mennyt.

Ceres kulkee nyt rinnallamme, kun astumme uudelle polulle, jonka mutkat ovat ennustamattomia. Edessä voi näyttää pimeältä, epävarmuuden sumuun verhotulta tai yllättäen kehittyvän kamppailun myrskypilviltä. Voi näyttää rehevämmältä ja hedelmällisemmältä, kuin koskaan kuvittelimme, tai pelkästään tutulta – lisää samaa jonka luulimme jo ohittaneemme. Mikä tahansa odottaakin, Ceres pitää meitä turvallisesti rakastavassa sylissään ja muistuttaa meille, että luottamus pyhään virtaan palkitsee syvemmin kuin mikään ponnistus hedelmien poimimiseksi, ennen kuin ne ovat kypsyneet elämän auringossa.

Sarah Varcas

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)

25.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net