27.10.2018

Vapaus!

Monet teistä huokaisevat helpotuksesta, sillä maailmanne alkaa kukoistaa tavoilla, joita ette odottaneet. Rentoudutte uuteen olemukseenne. Ja kun teette sen, stressi ja ahdistus häviävät hitaasti pois.

Tämä ei ole totta kaikille, sillä monet teistä eivät ole vielä saavuttaneet ei-paluuta -kohtaa. Tuossa kohdassa julistatte itsenne täysivaltaiseksi ja vapaaksi. Jotain mikä on melkein mahdotonta tajuta, ennen kuin teette se, sillä olette harjoitelleet aioneita raportoimaan jollekin viisaammalle ja odottamaan, että hän pitää huolta teistä.

Tämän ahaa-oivalluksen hetki saattaa olla melkein näkymätön ulkoiselle olemuksellenne tai se voi johtaa tekoihin tai sanoihin, joita ette odottaneet. Tuloksena – on tuo "epäitsekkyydestä itseyteen" -teko sitten pieni tai suuri – teistä tulee "sinä" kokonaisuudessanne.

Tällaisia reaktioita on vaikea kuvata, ennen kuin astutte vapausovesta. Riittää, kun tiedätte, että se tapahtuu pian, jos ei ole jo tapahtunut. Nimittäin on paljon asioita, jotka teidän täytyy vaatia ja tulkita ennen uutta vuottanne.

Tämä on aikaa tunnustaa olemuksenne ja sallia toisten tehdä sama. Menneisyydessä piilotitte todellisen olemuksenne, todellisen voimanne, epäitsekkyyden verhon taakse. Sellainen ei ole enää tarkoituksenmukaista tai tarpeellista, kuten päätätte tarkkaillessanne, kun toiset huolehtivat tai toimivat uhreina.

Uhrina tai holhoojana toimiminen toi teille ennen yhteiskunnallisia pisteitä. Jokaisen pisteen myötä sotkeuduitte lisää 3D-yhteiskuntaan, kunnes oli tarve luoda karmaa – tapa pelastaa se, minkä olitte menettäneet tai antaneet pois. Mutta jokaisen karmateon myötä sotkeuduitte vielä syvemmälle. Nimittäin jos vahingoititte toista yhdessä elämässä, hän maksoi takaisin teille toisessa, mikä kehitti teille tarpeen tehdä sama taas uudessa elämässä, ja tämä jatkoi uhriutta elämästä toiseen. Ja tämän tekeminen kavensi vuorovaikutustanne niihin, joiden kanssa olitte olleet aiemmin vuorovaikutuksessa. Tämä aiheutti tuhon- ja pelontunnetta, joka syveni jokaisen paluunne myötä Maahan. Vaikka tämä selitys on yleistystä, sen ydin on, että olitte vuorovaikutuksessa samojen ihmisten kanssa eri muodossa maaelämästä toiseen, mikä loi pelko- ja kostomallin.

Nyt kun olette laajentaneet ihmisvuorovaikutushorisonttianne, pelkäätte, mitä uudet olennot tuovat elämäänne. Vaikkei tämä ole tarpeellista, se on luonnollinen tulos aionien vuorovaikutuksesta samojen tai enimmäkseen samojen olentojen kanssa pelossa.

Laajennatte vuorovaikutustanne niihin, joiden kanssa ette ole koskaan vuorovaikuttaneet Maassa ollessanne, ja pelkäätte vähän, että se aiheuttaa uutta karmaa – jotain mitä ette enää halua kokea. Uudet vuorovaikutussuhteenne luovat eräänlaista karmaa, mutta ei sellaista, kuin nyt otaksutte. Nimittäin entisten elämienne muistot Maasta ovat, että tuo karma oli loputon kehä pelkoa, anteeksiantoa, kostoa ja uutta pelkoa. Niin se on, että astutte tähän uuteen vaiheeseen huolissanne. Se ei ole tarpeellista, mutta ette usko sitä todeksi, ennen kuin koette sen.

Saatatte jatkaa vuorovaikutusta niiden kanssa, jotka ovat entisistä 3D-elämistänne, mutta hyvin eri tasolla. Nimittäin julistatte itsenne riippumattomaksi niille, joille uhri/huolehtijaroolinne on tuttu elämästä toisensa jälkeen. Julistuksenne saattaa olla melkein huomaamaton teille, tai se voi olla tulos sisäisen vahvuutenne kuplimisesta pintaan itseysräjähdyksessä, jota ette odottaneet.

Sillä ei ole merkitystä, miten julistatte vapautenne, sillä vapauden julistaminen on seuraava vaiheenne. Vaihe joka luultavasti yllättää teidät ja julistuksenne vastaanottajat, sillä tarve vapauteen ylittää kaiken tarpeen sopia joukkoon. Sitten ja vasta sitten aloitatte yleisen maarakkausvaiheenne. Nimittäin julistatte vapautenne ja näin itserakkautenne, ennen kuin sallitte itsenne siirtyä suurempaan rakkaus- ja hyväksyntäsfääriin.

Monet teistä toteavat, että rakastatte toisia, vaikkette tuntisi heitä henkilökohtaisesti. Saanemme olla eri mieltä. Nimittäin jos tässä kohtaa sillä olisi negatiivinen vaikutus elämäänne, että hyväksytte uusia olentoja piiriinne, kieltäytyisitte tekemästä sitä. Siis, siihen saakka kunnes julistatte vapautenne nykyelämänne rajoista. Nimittäin nuo rajat ovat sotkeutuneet niihin, joiden kanssa olette luoneet karmaa elämä toisensa jälkeen.

Tässä siirtymässä ei ole kyse toistamisesta, vaan uudelleenluomisesta. Sekä Maan että fyysisen ihmisen osalta, sekä horisonttinne laajentamisessa kaikkiin niiden muutaman sijasta, joiden kanssa olette olleet vuorovaikutuksessa elämä toisensa jälkeen.

On aika laajentaa vuorovaikutushorisonttianne. Sen ensimmäinen askel on julistaa vapautenne sen toistamisesta, mikä teille on tutuinta, mukaan luettuna tietyt ihmiset ja paikat. Maailmanne on avautumassa useammalla tavalla, kuin voitte nyt ymmärtää.

Älkää sättikö itseänne suuttumisesta tai vapautenne julistamisesta. Eikä teidän tarvitse pelätä. Nimittäin tämä julistus on vain vähän erilaista, kun valmistumisenne lukioista julistaen, että teillä oli oikeus päättää tulevista toimistanne.

Tietysti saattaisitte muuttaa kurssia useita kertoja, sillä tunnustelette tietänne eteenpäin. Mutta tuon vapauden ydin on, että teillä ei ole enää karmavelkoja, joita pelätä tai joiden kanssa pelata. Eikä teitä ole sidottu siihen yhteen pieneen olentoryhmään, jonka kanssa olette pelanneet aioneita.

Olette vapaa ja olette aina ollut. Julistatte pelkästään tuon vapauden itsellenne ja kaikille, jotka ovat valmiita kuuntelemaan tai joiden täytyy kuunnella. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

22.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net