26.06.2018

Vapaaksi rajoituksista

Mars alkaa perääntyä huomenna. Tämä tulkitaan usein niin, että energiamme ja motivaatiomme ottaa askeleen taaksepäin, mutta täysin päinvastaista voi tapahtua. Perääntymisjaksot auttavat meitä näkemään asiat selvemmin. Ne korostavat sitä, missä ehkä sabotoimme itseämme tai teemme asioita, jotka eivät toimi enää.

Asioita tapahtuu nykyään pikakelausvauhdilla, joten tunnet luultavasti pakkoa toteuttaa uudet ideasi heti, kun oivallat, mitä voisit tehdä eri tavalla. Niinpä parina seuraavana kuukautena voi olla tavallista enemmän tuotteliaisuutta … ei vähemmän. On tunne työskentelemisestä fiksummin, ei kovemmin. Missä voit olla tehokkaampi, käyttää aikasi ja energiasi tehokkaammin?

Varoitus: Mars aloittaa perääntymisensä päivää ennen täysikuuta, joten Mars-energia saattaa ilmetä hyvin tunteellisella tavalla joillakin teistä.

Saturnus on yhtymässä (samassa paikassa) täysikuun kanssa, ja kumpikin sattuu nyt olemaan Kauriissa, joka on Saturnuksen hallitsija. Niinpä se on tuplakoettelemus isäenergialle/ongelmille, rajoituksille, rajoille, kaikelle mikä vaatii kurinalaisuutta, kanssakäymiselle auktoriteettien kanssa tai suuremman vastuun ottamiselle jostain tai jostakusta. Mars Vesimiehessä haluaa täydellistä vapautta ja olla oma persoonansa. "Älä rajoita minua!" Tämä täysikuu potkaisee täydellisesti liikkeelle koko Marsin perääntymisteeman, joka auttaa sinua näkemään, missä et liiku eteenpäin niin vapaasti, kuin voisit, ja mitä sinun tarvitsee tehdä muuttaaksesi sen.

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

25.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net