20.07.2015

Vapaa tahto ja energiasuostumus

Vapaa tahtomme sallii meidän valita elämälle haluamamme polun ja teemme sitä joka päivä joka ajatuksella, sanalla ja teolla – oivallamme sitä tai emme.

Vapaan tahdon valintoihimme sisältyy sen energian värähtelytaajuus ja tyyppi, minkä päästämme elämäämme. Ja on kaksi eri polkua sille, miten sallimme energian virrata elämäämme ja siitä ulos – voimme joko sopeutua energiaan ympärillämme tai asettaa vahvat rajat ja pysyä niissä taajuuksissa, jotka valitsemme itsellemme. Sopivampi nimitys vapaalle tahdolle on "energiasuostumus", koska se on prosessi, missä sallitaan energioiden virtaaminen sen mukaan, mihin keskitämme aikomuksemme ja huomiomme, ja sallimalla näiden energioiden virrata – minkä teemme olemalla valitsematta toista energiatasoa – suostumme sen läsnäoloon. Siksi energiasuostumuksemme ymmärtäminen on nyt kriittistä, koska jokaisen ajatuksen ja valinnan myötä luomme eksponentiaalisen energiavaikutuksen itsellemme ja kaikelle ympärillämme.

Kun puhumme energiavirroista ja suostumuksesta, meidän täytyy katsoa huomiota ja aikomusta, koska ne voivat ohjata energiaa eri suuntiin. Esimerkiksi, saatan ilmaista aikomuksen saada jotain tehtyä, mutta jos huomioni harhautuu johonkin muuhun, aion yhtä ja teen toista. Mihin energiasuostumukseni meni? Siihen mikä sai huomioni – riippumatta siitä, mikä aikomukseni oli. Ja sallimalla itseni harhautua, annoin tiedostamatta suostumuksen energiani harmonisoitumiselle sen kanssa, mikä sai huomioni, ja sen laajentumiselle.

Energiavirroillamme on taipumus olla huomiomme ohjaamia, ei aikomuksemme – erityisesti tilanteissa joihin liittyy voimakkaita tunteita. Ellemme tiedosta, miten voimakas energiasuostumuksemme on, sallimme häiriötekijöiden pirstoa energiamme, mikä heikentää aikomustamme ja virrattaa energiamme tilanteisiin, jotka eivät palvele meitä. Ja se luo energiavirtoja, jotka voivat olla epäjohdonmukaisia evoluutio- ja ylösnousemushalumme kanssa, sekä rauhan, rakkauden, ilon ja yltäkylläisyyden läsnäololle maapallolla ihmiskuntaa varten.

Haluan elää maailmassa, mikä virtaa rakastavien, myötätuntoisten ja tukevien energiataajuuksien myötä. Entä sinä? Voimme luoda sen tiedostamalla energiasuostumuksemme. Vielä yksi asia: ellemme tiedosta, miten suostumme energiaan, asiat voivat helposti manipuloida energiaamme saamaan huomiomme. Lopetamme manipuloinnin toteamalla selvästi ja voimallisesti, mihin suostumme energeettisesti, ja tämä luo suuremman energia-astian haluamillemme energioille ja asettaa rajat energioille, joita emme halua.

Kontrolloimme energiavirtoja elämäämme ja elämästämme energiasuostumuksella ja koska olemme energiaolentoja, sen tietäminen miten työskentelemme energian kanssa, on yksi tapa olla täysin harmoniassa sen aikomuksen kanssa, mikä meillä on elämällemme ja maailmalle. Silloin kun olemme tietoinen energiasuostumuksemme voimasta ja potentiaalista, varmistamme, että huomiomme ja aikomuksemme ovat täysin linjassa, on selkeä reitti energian virtaamiselle ja meillä on suurempi kontrolli liikkumisestamme todellisuusulottuvuuksien välillä. Liikumme edestakaisin, 3D:stä korkeampiin ulottuvuuksiin, ja luomme suuria todellisuuskuiluja, joita on helpompi navigoida, kun kiinnitämme huomiota siihen, mihin suostumme energeettisesti, ja harmonisoimme aikomuksemme ja huomiomme tullaksemme astiaksi korkeimmille mahdollisille värähtelytaajuuksille.

Mitä enemmän siirrymme evoluutioon ja ylösnousemukseen, sitä suurempi vastuu meillä on johtaa omia energiaresurssejamme. Ja teemme sen energiasuostumuksella.

Voit nähdä lisää tältä videolta ja alla on energiasuostumusjulistus, mitä voit käyttää mallina energiasuostumuksesi ilmaisemiseen, jotta varmistat, että työskentelet korkeimpien värähtelytaajuuksien kanssa.

Tässä on malli energiasuostumusjulistuksesta, jota voit käyttää kaiken energiamanipuloinnin voittamiseen, energiatäysvaltaisuutesi julistamiseen ja vapaan energiatahtosi tunnustamiseen:

Annan nyt energiasuostumukseni, että korkeimmat mahdolliset värähtelytaajuudet ovat läsnä planeetalla, aurinkokunnassa, galaksissa ja universumissa.

Annan nyt energiasuostumukseni olla täynnä korkeimman värähtelytaajuuden Lähdevaloa ja laajentaa tuon valon ja nuo värähtelytaajuudet koko ihmiskuntaan.

Annan nyt energiasuostumukseni olla korkeimpien energiataajuuksien astia ja noiden energioiden lähde kaikille ja kaikelle kaikkialla.

Annan nyt energiasuostumukseni suoran polun luomiseen Lähdevaloon ja –energiaan itselleni, koko ihmiskunnalle ja maapallolle.

Annan nyt energiasuostumukseni, että kaikki olennot ja energiat ympäri kosmosta, joilla on "mielessä" ihmiskunnan korkeimmat aikomukset, saavat osallistua ja auttaa meitä planeetan puhdistamiseen kaikista alemmista energioista ja taajuuksista, joiden tarkoitus, fokus ja aikomus on vahingoittaa ihmissydäntä, -henkeä ja –energiaa.

Annan nyt energiasuostumukseni, että maapallo vastaanottaa jatkuvasti valoa ja energiaa kaikkien niiden energioiden voittamiseksi ja vapauttamiseksi, jotka eivät ole ihmiskunnan ja planeetan korkeinta tarkoitusta.

Annan nyt energiasuostumukseni, että rauha-, ilo-, rakkaus- ja yltäkylläisyysenergian korkeimmat mahdolliset värähtelytaajuudet ovat nyt saatavilla rajattomana ja jatkuvana lähteenä itselleni, koko ihmiskunnalle, kaikille olennoille ja elämänmuodoille ja maapallolle.

Meitä ympäröi valtava energiameri, mikä sisältää kaikki mahdolliset taajuudet, jotka voimme ruumiillistaa tai joita tavoitella, ja monia joita emme voi tai halua tavoitella. Mutta kaikki on siellä ja jotta mikä tahansa niistä on läsnä, meidän täytyy suostua siihen ja tämä laajentaa sen meidän ja toisten elämään planeetalla. Näin käytämme vapaata tahtoamme ja suostumme olemaan harmoniassa tiettyjen energioiden kanssa. Jos haluamme muuttaa minkä tahansa yksilöllisen tai kollektiivisen tilanteen tai todellisuuden energiaa, meidän täytyy muuttaa sitä, mille annamme energiasuostumuksemme. Ja kun suostumme energioiden läsnäoloon yhdessä, voimaannutamme sitä energiaa, missä haluamme elää, ja näin luomme taivaan maan päälle.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

13.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Oletko ystävällinen? Idean käsitteleminen laajemmin »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net