25.10.2015

Valotyöntekijöiden työ - kolmosten aikakausi

Virittyminen moneen ulottuvuuteen samanaikaisesti. Tämä päivä on suuri ilo, sillä astutte uuteen todellisuuteen.

Olemme selittäneet paljon sitä, miten elätte moniulotteisessa maailmassa ja näette vain yhden osan siitä, kuka olette ja mitä omat kokemuksenne ovat maaplaneetalla fyysisessä kehossa. Meistä on kiehtovaa, että olette alkaneet löytää ja paljastaa muita aspektejanne. Alkakaa yhdistää ja löytää se täydellisyys, jonka kanssa tulitte maaplaneetalle. Kuten tiedätte, rakkaat ystävät, Maa on epätäydellisyysplaneetta. Jotta henki voisi teeskennellä olevansa ihminen, sen täytyy jakaa tuo täydellisyys, minkä vuoksi teillä on monia ulottuvuuksia. Keräätte tällä hetkellä noita osianne, jotka olette jakaneet pelataksenne tätä peliä. Nyt se muuttuu hyvin nopeasti ja tämä on erittäin mielenkiintoinen tilanne. Koko ihmiskunta on elänyt fokus viritettynä tietylle vaihteluvälille.

Rakkaat ystävät, juuri tällä hetkellä tuhansia radiosignaaleja kulkee tämän tilan läpi Isännän kasvojen edestä – tuhansia ja tuhansia. Yhdistyykö hän mihinkään niistä? Tunteeko hän noiden radiosignaalien kulkevan ajassa ja avaruudessa? Ei, ellei hän virity niihin. Ihmiset eivät pysty yleisesti ottaen virittymään radiosignaaliin – tarvitsette yleensä radion siihen. Se kuitenkin havainnollistaa hyvin selvästi, että kaikki nämä energiat ovat täällä samanaikaisesti. Se on hyvin samanlaista, kuin kaikki 12 ulottuvuuttanne tapahtuvat samanaikaisesti – kuitenkin viritytte vain yhteen kerrallaan. Tämä prosessi alkaa muuttua.

Ihmiskunta kasvaa kollektiivina

Rakkaat ystävät, jokin aika sitten koko ihmiskunta kävi läpi evoluutiomuutoksen, jossa siirryitte singulaarisuudesta kaksinaisuuteen. Tämä oli merkittävä edistysaskel ihmisille kaikilla elämänalueilla. Oli upeaa katsella teidän maadoittavan tämän energian, tuovan sen sisään, alkavan käyttää sitä ja kokevan peliä kaksinaisuudessa. Tässä opitte pelkäämään pimeyttä ja omia varjojanne, koska näitte kaiken jompanakumpana. Olette nähneet kaiken valona tai pimeytenä, ylhäällä tai alhaalla, hyvänä tai huonona, oikeana tai vääränä, mustana tai valkoisena. Kaikki tämä on virittymisharhaanne, rakkaat ystävät.

Kun yksi ihminen oppii uuden ominaisuuden, se on upeaa, mutta vasta kun kollektiivi oppii tuon saman ominaisuuden, se tulee kaikkien ulottuville. Tieteessänne on jotain nimeltään "sadannen apinan teoria". Vaikka se on vain teoria, tässä on sen perusajatus. Kun yksi apina oppii uuden käyttäytymistavan, sen oppii sitten toinen apina jne. Kuitenkin sadannen apinan oppiessa sen, kaikki apinat kaikkialla tuntevat tuon käyttäytymistavan. Data vaihtelee osittain ja tämä selitys on vain havainnollistamaan. Kuitenkin tuon perusta on ehdottomasti totta – on ehdottomasti totta, että ihmiset voivat kasvaa kollektiivisesti yhdessä.

Kolmosten aikakausi

Ihmiskunta on valmis astumaan kolminaisuuteen uudella tavalla, astumaan pois vanhoista kaksinaisuusajatuksista ja päästämään irti niistä – hyvä, huono, oikea, väärä ja kaikki rajoittavat mustavalkoiset kuvat. Rakkaat ystävät, nuo asiat vievät teidät kykyjenne ja tietoisuutenne äärirajalle. Voitte nähdä asiat todella vain, jos viette ne äärimmäisyyksiin. Jos tämä on musta ja tuo on valkoinen, se merkitsee, ettei itse asiassa ole mustaa eikä valkoista – on vain harmaan sävyjä. Sitten kun alatte nähdä sen laajemmasta perspektiivistä, siirrytte pois kaksinaisuuskentän rajoituksista ja alatte astua kolminaisuuteen.

Miten kolminaisuus on erilainen? Miten se muuttaa jokaisen ihmisen elämää maaplaneetalla? No, rakkaat ystävät, on uusia ominaisuuksia. Vaikka puhumme niistä uusina kuvaustamme helpottamaan, ne eivät ole täysin sitä. Erona on, että ihmiset voivat nyt saavuttaa nämä ominaisuudet uudella tavalla alkaakseen yhdistää muiden ulottuvuuksienne puuttuvia paloja. Seuraavien neljän kuukauden aikana teillä on tilaisuus alkaa nähdä kolmosia. Niitä ilmestyy esiin kaikkialla. Näette niitä riippumatta siitä, etsittekö niitä vai ette, joten pitäkää silmällä kolmosia. Niitä alkaa ilmestyä eri paikkoihin antamaan teille kosmisen silmäniskun muistutuksena, että olette oikealla polulla ja ihmiskunta on siirtymässä jumalan, Kodin ja valon suuntaan.

Tämä on uutta aikaa maaplaneetalla, rakkaat ystävät. Ette ole koskaan ennen nähneet tällaisia mahdollisuuksia astua omaan voimaanne ja kokea elämää tietoisena, heränneenä luojana. Miten upeaa! Tietysti tämä paljastaa muita haasteita, koska niin ihmiset oppivat, menemällä tasolta toiselle. Yksi taso joka teillä on tilaisuus oppia ensin, on, miten kulkea omissa luomuksissanne ja sitten harmonisoitua kaikkien muiden luomusten kanssa ympärillänne. Siinä on todella taikaa, rakkaat ystävät. Kun pystytte harmonisoitumaan uudella tavalla luomiskykyihinne, se avaa kolmosten kentän.

Siirtyminen kolminaisuuteen

Nyt kerromme teille hyvin mielenkiintoisen tarinan, joka tuotiin Isännälle ensimmäisen kerran Amor-tarinoissa. Amor oli nuori poika, joka eli Lemurian aikaan. Kerroimme tarinan pitkän ajan kuluessa ja jaoimme Isännän kanssa, miten tuo evoluutio tapahtui. Tuo tarina sisältää suurimman osan uutta energiaa koskevista totuuksista, joiden kanssa ihmiset alkavat painia – he alkavat paljastaa niitä ja oppia käyttämään. Nyt alatte nähdä kolmosia, aivan kuten tuossa tarinassa Amorin suuri opettaja näytti hänelle, miksi universumi perustuu kolmoseen.

Rakkaat ystävät, täällä maapallolla olette onnistuneet työskentelemään perustana 12 ja 10, joka on itse asiassa yleisin, myös desimaalijärjestelmä perustuu kymmeneen. Vaikka se näyttää toimivan maaplaneetalla, niin kun alatte mennä kosmokseen, huomaatte, että kaikki on järjestetty 12:een – kaiken perusenergiassa on kyse kolmosista. Siksi monet asiat on tulkittu kolmosiksi, myös jotkut vanhat kirjoituksenne – isä, poika ja pyhä henki.

Huomaatte, että teillä on uusia kykyjä, ja se merkitsee, että voitte vaatia osan muusta täydellisyydestänne, jonka olette kätkeneet toisiin ulottuvuuksiin. Näette elämänne muuttuvan, kun teistä tulee hyvä jossain, missä ette ole koskaan olleet hyvä. Aivan yhtäkkiä jokin tulee luonnostaan – kuten kanavointi – ja teidän täytyy vain seurata johtoa. Seuratkaa omia yhteyksiänne astuaksenne tähän energiaan täysin uudella tavalla. Olette astumassa kolmosten aikakauteen, voimaantumisen aikakauteen. Näin astutte kaksinaisuudesta kolminaisuuteen.

Vahvempi yhteys korkeampaan itseen

Toinen tapa kuvata tätä on samanlainen, miten aiemmin kerroimme eron kaksinaisuuden ja kolminaisuuden välillä. Hyvin yksinkertaisesti kaksinaisuus muistuttaa viivaa kahden pisteen välillä. Mitä tapahtuisi, jos lisättäisiin kolmas piste tuhon samaan viivaan? Nyt teillä on viiva tässä ja sitten kolmas piste saa aikaan kauniin kolmion. Olette astuneet nyt kolminaisuuskenttään.

Kolmas piste on uusi, vahvempi yhteys omaan korkeampaan itseenne. Sisäinen opastuksenne voi alkaa toimia kauttanne uudella tavalla eikä vain teitä varten, koska rakkaat ystävät, monet teistä ovat opettajia. Monet teistä ovat tulevan informaation astioita, kanavia ja olette valmistautuneet tähän monilla eri tavoilla. Jotkut teistä suorittavat tämän samalla tavalla kuin Isäntä, kun taas useimmat ilmaisevat sen vähän eri tavalla, omalla tavallaan. Te kaikki olette tulleet mukananne hyvin ainutlaatuinen ja erityinen valonsäde. Tehtävämme ei ole ainoastaan auttaa teitä näkemään sitä, vaan auttaa myös käyttämään sitä ja astumaan omaan luomistodellisuuteenne.

Tämän kauneuden näemme ja voimme näyttää teille ne ihmeet, rakkaat ystävät. Voimme kehottaa teitä uskomaan ja luottamaan, mikä on erityisen upeaa, koska se on peili omasta energiastanne. Jokaisella teistä on tilaisuus nyt astua vähän lähemmäs ja neljän kuukauden kuluessa energia siirtää teidät kolmanteen maailmaan. Tervetuloa kolminaisuuden aikaan ja kolmosten aikaan! Tervetuloa Kotiin, rakkaat ystävät. Se on astinkivi, jonka jokainen teistä saa seuraavien kuukausien aikana, joten nauttikaa kyydistä! Nauttikaa matkasta ja ennen kaikkea yrittäkää muistaa, kuka oikeasti olette syvällä sisällänne, sillä tuo energia annettiin vastuullenne, kun tulitte maapallolle.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla yrittäen muistuttaa, kuka olette ja miksi olette täällä. Tietäkää, että pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tukekaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelaatte uutta peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.

Ryhmä

Sana "espavo" on varhaislemurialainen tervehdys: "Kiitos, että otat oman voimasi."

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)

Lokakuu 2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net