24.03.2019

Valomajakkavaiheenne on valmis

Hei teille, jotka tuntevat itsensä virkistyneeksi ja uudeksi. Tietysti monet teistä vastaavat, ettei teistä tunnu yhtään erilaiselta. Ja tämä saattaa olla totta, vaikka useimmat tätä viestiä lukevista ovat käyneet läpi massiivisia sisäisiä muutoksia.

Tällaisen henkilökohtaista tunnistamista on, että näette hyvää tai auringonpaistetta elämässänne median ja niiden vastakkaisista merkeistä huolimatta, joiden kanssa olette tekemisissä.

Kenties vuorovaikutuksenne näyttää samalta, paitsi että teistä tuntuu epämukavalta, kun toiset kertovat negatiivisia ajatuksiaan tai tekojaan. Sen kuuntelemisesta, miten kamalaa elämä on, tai kun he käyttävät negatiivisia termejä, on tullut samanlaista, kuin kynsien kirskuttaminen liitutaululle. Jotain mitä ette ole välttämättä kokeneet ennen muutaman viime viikon energioita ja muutoksia.

Kyse ei ole siitä, että olette haluton hyväksymään negatiivisuutta, vaan että te ette enää halua jumittaa noissa ajatuksissa. Samanlaista miltä teistä tuntui, kun teininne toitotti tuhannetta kertaa, mitä hän ei voinut tehdä. Ettekö halunnut juosta talosta huutaen tai teipata teinin suun, vaikka rakastittekin häntä?

Näin on teillä nyt. Olette osa kaikkea, mikä on Maata ja universumeja, mutta ette enää halua kyyristyä pelosta ja alistumisesta pelkästään, koska muut tekevät niin. Teistä on tullut oma persoonanne. Sellainen joka ei ole vastuussa kenellekään ja on kuitenkin tietoinen kaikista.

Täysin erilainen asenne, jonka olette koskaan kokeneet Maassa ollessanne. Teidät nimittäin koulutettiin ajattelemaan ensin itseänne ja vasta sen jälkeen toisia. Merkki tästä on jatkuva, vastakkainen 3D-koulutus, joka luokittelee ne, jotka palvelevat toisia ennen itseään, sankareiksi tai ainutlaatuisiksi.

Havaitsette, että te ette voi palvella toisia, ellette rakasta itseänne. Ei "olen parempi" tai "kaikki jahtaavat minua, joten minun täytyy suojella itseäni" -moodeissa, jotka ovat olleet maanormeja aioneita. Vaan "koska rakastan itseäni sellaisena, kuin olen, minulla on energia ja tarve kokea, että olemme yhtä".

Ennen tätä siirtymää itsesuojelumoodi oli, että kaikki ovat vihollisia, kunnes toisin todistetaan. Uusi toimintamoodinne on, että kaikki ovat osa teitä mielipide- tai toimintaeroista huolimatta. Uskomuksia ja tunteita, jotka ovat mahdottomia, ennen kuin rakastatte itseänne.

Monet teistä vastaavat, että te ette tunne tuollaista toisten hyväksyntää. Älkää huoliko – tunnette vielä. "Testaatte vesiä" nyt hyväksymällä sisäpiirissänne ne, joilla on eroavia mielipiteitä tai tekoja.

Kenties jollakin sisäpiirissänne on hyvin erilainen näkemys uskonnosta, politiikasta, itseavusta, lastenkasvatuksesta tai rahasta. Vaikka ette ole samaa mieltä hänen kaikista uskomuksistaan, rakastatte häntä silti. Puhumme sellaisesta.

Ette näe elämää enää mustavalkoisena, oikeana ja vääränä. Sen sijaan näette suuremman kuvan siitä, mitä toisilla on sydämessään. Näkemys joka laajenee päivittäin vastakkaisista väitteistänne huolimatta. Nimittäin sitten kun olette täysin hyväksyneet, että olette elämänne kontrollissa, teillä ei ole mitään tarvetta erottaa itseänne toisista. Vain silloin kun pelkäätte, että toiset saattaisivat tahrata ajatuksenne tai kontrolloida massoja, teidän täytyy parjata niitä, jotka ovat erilaisia kuin te.

Sitten kun todella rakastatte itseänne, teillä ei ole mitään tarvetta erottaa itseänne kenestäkään peläten, että hänen vahvuutensa tai ideansa ottavat teidät hallintaansa. Sellainen loi alkuperäisen 3D-pelon. Kätkitte todellisen voimanne ollaksenne 3D-maata. Kun teitte niin elämästä toiseen, unohditte, että olitte elämänne kontrollissa jonkinlaisten sätkynukkeisäntien sijasta tuolla jossain.

Jotkut teistä vastaavat, että vaikka te olette elämänne kontrollissa, suurin osa Maan asukkaista jatkaa tanssimista jonkin sätkynukkeisännän tahtiin, joka ei ole rakastava eikä kunnioittava. Aa, nuo ajatukset kertovat, että te ette vielä täysin rakasta itseänne. Nimittäin jos rakastaisitte, se ei olisi huolenne, sillä tietäisitte, että kaikki tekevät siirtymän aikanaan. Aivan kuten tiesitte epäilyksettä, että poikanne tai tyttärenne kasvaisi yli lapsellisista leluistaan.

Ajankohtainen pelkonne on, että te olette uusi "sinä", mutta se ei päde useimpiin, mikä merkitsee, että tämän päivän maapelot jatkuvat ikuisuuden. Ja että vaikka te olette viisas ja rakastava, teidän kaltaisianne ei ole riittävästi siirtämään Maa pelosta rakkauteen. Muistutamme teille, että jokainen 3D-sukupolvi on tuntenut samalla tavalla seuraavasta sukupolvesta, sillä katseltuaan näiden pelaavan lapsellisia pelejään heillä oli vaikeuksia kuvitella nuorukaisten kasvavan lapsellisuutensa yli. Niin on nyt.

Kuvanne teistä on rakastavampi joka päivä. Tiedätte, että aikuistutte 5D:hen ja sen yli ajatuksissanne ja teoissanne. Mutta ette vielä luota siihen, että ne jotka seuraavat, ottavat oman siirtymänsä vakavasti tai edes pystyvät tekemään sen.

Älkää hermoilko. Ajatelkaa tätä siirtymää majakkana, joka herää henkiin – hitaasti teidän mielestänne ja nopeasti meidän mielestämme. Sytytitte oman valomajakkanne kuukausia tai vuosia sitten, mikä alkoi valaista osia vedestä, kunnes tuo toiminta lisääntyi sisältämään suurempia osia pidemmän aikaa.

Kun jokin alue on täysin valaistu, ei tarvita enää ulkopuolista majakkaa, sillä siitä tulee oma majakkansa. Niin tapahtuu nyt maan päällä. Yhden valomajakan sijasta on miljoonia majakoita levittämässä enemmän ja enemmän valoa.

Niin se on, että te ette ole enää vastuussa Maan valaisemisesta. Saitte valmiiksi tuon vaiheen jokin aika sitten, vaikka teidän on vaikea hyväksyä sitä todeksi. Aivan kuten valmistuitte lukiosta ja kieltäydyitte tunnustamasta, että te ette olleet enää lukiolainen.

Ette ole enää vastuussa maailman valaisemisesta. Tuon vastuun ovat ottaneet ne, jotka seuraavat. Teidän ainoa vastuunne on rakastaa itseänne – toiminta jota kiihdytitte muutaman kuluneen viikon. Niin se on, että niistä jotka ovat erilaisia kuin te, tulee vähemmän uhkaavia ja rakastettavampia – jos ei tänään, niin huomenna. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

18.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viha ja rohkeus tuntea Muinaistieto palaa »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net