25.11.2018

Valokehorakenteen aktivointi

Tänään haluan puhua valokehosta ja siitä, miten sitä aktivoidaan ja mikä aktivointiprosessi on. Valokeho on rakenne, jonka otamme mukaamme uuteen Maahan. Emme voi matkustaa 3D-kehossamme, kun se on liian tiheä 3D-rakenne. Sain selville 2013, kun minulla oli kuolemanlähikokemus, miltä tuntuu ruumiillistaa 5D ja ylemmät ulottuvuudet.

Voin todistaa omakohtaisen kokemukseni perusteella, että ne värähtelevät paljon suuremmalla vauhdilla. Olin tuossa vauhdissa kaksi viikkoa tuon tapahtuman jälkeen, mikä osoittaa, että lopullinen ylösnousemusmuutos voi tapahtua koska tahansa.

Vähän historiaa ensin. Emme ole ensimmäinen sivilisaatio, joka muuttaa muotoa valokehoon – meitä ennen on ollut monia sivilisaatioista, jotka ovat käyneet saman läpi. Niitä ei ole historiakirjoissa, koska ne hävisivät eikä niitä nähty koskaan enää 3D-maailmassa. Nimittäin kun sivilisaatio saavuttaa korkeamman tietoisuustilan, tämä on evoluution lopputulos. Me saavutamme nyt tuon saman tilan. Minusta on hämmästyttävää nähdä se transformaatio, jota on tapahtunut vuoden 2000 jälkeen.

Menneisyydessä kaikki eivät voineet transformoitua valokehoksi. Tästä syystä ihmisiä on edelleen 3D:ssä, mutta tämä kerta on erilainen. Minulle kerrottiin varhaisessa vaiheessa (galaktiset, kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto), että kaikki menisivät tällä kertaa yhdessä. Olen puhunut tästä artikkeleissani kuluneet kolme vuotta. Kaikki ihmiset nousevat 5D:hen. Syy tähän on evoluutio – kaikkien täytyy osallistua tähän transformaatioon. Tätä ei tapahdu ainoastaan meidän planeetallamme, vaan kaikilla planeetoilla ympäri universumia.

Valokeho aktivoituu joka ihmisessä saavuttamalla korkeammat tietoisuustilat. Näiden korkeampien tietoisuustilojen myötä koemme myös ylösnousemusoireita. Tästä syystä on erittäin tärkeää haluta kokea ylösnousemusoireita, koska ne indikoivat, että olemme ylösnousemusprosessissa. Tästä syystä on välttämätöntä ilmaista aikomus kokea ylösnousemus. Tästä syystä on tärkeää jakaa mahdollisimman paljon informaatiota toisten kanssa.

Meidän täytyy olla valmis tekemään työ, joka liittyy näiden korkeampien tietoisuustilojen tai ylösnousemuksen saavuttamiseen. Meidän täytyy etsiä totuutta kaikissa asioissa ja hylätä se, mikä ei ole totta. Ei riitä, että ottaa osan siitä, mitä sanotaan, ja hylkää loput – nyt meidän täytyy hylätä kaikki, jos jokin tuntuu olevan pielessä. Kaikki käsitykset – kyllä, myös henkiset – jotka pitävät ihmisiä jumissa ja voimattomina, täytyy nyt hylätä.

Tunteet täytyy laittaa etusijalle kaikissa asioissa. Tunteita täytyy kehittää ja ne täytyy transformoida tietämiseksi, ja uskomukset täytyy hylätä. Tämä on osa 3D-maailmaa – luottaa uskomuksiin – korkeammissa ulottuvuuksissa me tiedämme. Tiedämme, mikä on totta ja mikä ei.

Galaktiset rodut ovat kertoneet minulle monta kertaa, että totuuden täytyy vallita ja kaikki muu täytyy hylätä. Totuus kulkee samalla aallolla, kuin valo – sillä on oma tietoisuus.

Jos olet koskaan kokenut totuustilan, niin ymmärrät, mistä tilasta puhun. Tämä on tila, jossa olen aina. Tämä on tila, jossa kaikkien täytyy olla, jotta heidän valokehonsa ilmentyminen jatkuu.

Valokeho muodostuu totuuden ja korkeamman tietoisuuden kautta, mikä vaikuttaa sitten sydämeen. Sydän ei ole johtaja tässä prosessissa, koska synnymme sydän täysin avoimena ja monet meistä ovat säilyttäneet tuon olotilan koko elämämme. Ne jotka eivät ole, eivät ole kyenneet hylkäämään ehdollistumista, ohjelmointia ja harhakuvia.

JUMALAINEN FEMINIINISYYS

Jumalainen feminiinisyys nousee nyt ja luo täysin uutta maailmaa/uutta Maata. (Kun kirjoitin tätä viime lausetta, sanat "uusi maailma/uusi Maa" ilmestyivät minulle sateenkaarena. Tämä merkitsee, että näen tämän ulottuvuuden ulkopuolelle ja sanat kommunikoivat moniulotteisen universumin minulle.) Patriarkaalisen järjestelmän vanhaa kokemusta/kokeilua ei enää sallita. Galaktiset näkevät, mihin tämä on johtanut, ja se on ollut haitallista kaikille planeetalla. Jotkut luulevat, että se on toiminut heillä, mutta näin on pelkästään, koska he eivät ymmärrä, mitä heiltä on puuttunut, eivätkä he pysty ymmärtämään, miten niin voisi olla.

Kun jumalainen feminiinisyys nousee, tulee esiin täysin uusi rakenne ja ajattelutapa. Tämä laittaa sydämen/totuuden takaisin jokaiseen toimintoon ja menettelytapaan planeetalla. Sydän on ollut poissa vuosisatoja, ja ne joiden sydän on ollut täysin aktivoitunut, ovat jo nähneet/tienneet tämän. Tiedän, etten ole yksin, kun olen kyennyt näkemään tämän lapsesta saakka. Tämä on estänyt maaplaneettaa olemasta paratiisi kaikille.

Kun jumalainen feminiinisyys nousee, patriarkaatti menettää luonnostaan tukikohtansa – sitä tapahtuu jo. Naissukupuolta rakastetaan ja kunnioitetaan niinä kauniina rakkaus-, valo- ja luovuusolentoina, joita he ovat. Heitä kunnioitetaan ja vaalitaan, mikä sitten johtaa tietä jumalaisen maskuliinisuuden tulemiselle pintaan. Ilman että jumalainen feminiinisyys ottaa paikkansa ensin, jumalainen maskuliinisuus ei voi tulla esiin. Tämän erityisprosessin kautta meistä tulee täysin moniulotteinen.

On muita, jotka odottavat liittymistä kanssamme tähän prosessiin. Kohtalomme on käydä tämä valo- ja totuustransformaatio läpi. Meistä tulee galaktisia ja moniulotteisia, kun tämä transformaatio tapahtuu.

"Kaikki planeetat käyvät tällä hetkellä läpi samaa muodonmuutosta kuin Maa." (Kehittynyt planeettojenvälinen valoneuvosto)

Palvelussa ja valossa,

Diane Canfield

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

18.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net