14.06.2016

Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 6

Olen komentaja Sharman ja täällä antamassa teille toista plejadilaisten lähetystä Maahan. Olen jo kertonut melko paljon kokemuksistani, kun otin maa-astian aikajanalla noin 2016 j.Kr. Koska kuitenkin monet teistä palaavat tähtialuksilleen tai kotimaailmaansa, haluaisin puhua vähän paluustani tähtialukselleni melko pitkän inkarnaation jälkeen 3D-maapallolla.

Kuten olen sanonut, jumalainen täydentäjäni, Shelia, on auttanut minua kovasti taajuuteni kalibroinnissa takaisin luontaiseen viidennen ulottuvuuden värähtelyyni. Havaitsin, että olin eksynyt niin kovasti kolmanteen ulottuvuuteen, koska värähtelytaajuuteni putosi pois harmoniasta viidennen ulottuvuuden ytimeni kanssa.

Pitkästä vierailustani kolmannen ulottuvuuden Maassa ymmärsin täysin, miten helppoa oli kalibroida itsensä sosiaaliseen ympäristöön, Gaian taajuuden sijasta. Jos olisin pysynyt täysin resonanssissa Maan kanssa, en olisi eksynyt, koska olisin tuntenut koko planeetan suojelun.

Kun hyväksyin tehtäväni, en ollut ollut sidoksissa planeettaan moneen kokemussykliin, joka vastaa lähinnä aikaa elettäessä viidennen ulottuvuuden nyt-hetkessä. Siksi putosin pois Maaresonanssista. Lisäksi se pelko joka on usein hyvin voimakasta kaikkien sotajulmuuksienne jälkeen, teki vaikeaksi pysyä kalibroituneena todelliseen viidennen ulottuvuuden värähtelyyni.

Kun olin tehnyt selonteon kokemuksistani, oivalsin, että tehtäväni oli tosiaankin ollut lakata resonoimasta planeetan kanssa ja kokea sama eristyneisyys planeetasta, jota ihmiset tuntevat. Koska olen kokenut omakohtaisesti vaikeimman todellisuutenne, annan tämän lähetyksen kaikelle elämälle Gaialla täynnä ehdotonta rakkautta ja violettia tulta.

Suuresti arvostaen jatkuvasti lisääntyvää tietoisuuttanne tästä valoenergiakentästä, jota ohjaan Gaian keholle, aloitan lähetykseni.

Tervehdys plejadilaiselta tähtialukselta, rakkaat Gaian Maan asukkaat. Koska olen vasta palannut tehtävästäni Maahan, tunnen ikään kuin olevani yhtä teidän kaikkien kanssa. Aloitan lähetykseni sanomalla, että Maan harhapeli on loppumassa.

Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa tietysti monia eri asioita eri ihmisille. Se on samaa teille kaikille, että kaikki kolmannen/neljännen ulottuvuuden elämänne ovat perustuneet harhaan.

Yksi asia josta ette tienneet, oli, että te olette todellisuutenne luoja. Teillä oli se harha, että jollain muulla oli valta elämäänne. Näin ollen jollain muulla oli valta elämäänne, koska niin uskoitte. Ja kolmannessa ulottuvuudessa "havaitsemme sen, mihin uskomme".

Rakkaat ylösnousevat ihmiset, jos siis uskotte, että olette oman elämänne luoja, löydätte sisäistä rohkeutta omistaa tuon voiman. Sitten kun omistatte täysin oman sisäisen voimanne, muistatte, miten eletään tuntien tuo sisäinen voima ytimessänne.

Tämä tunne tulee luomaan ja luo jo uuden tunteen itsestä, jonka useammat ja useammat teistä kokevat joka päivä. Me, galaktinen perheenne, olemme hyvin tyytyväisiä nähdessämme, että monet maavapaaehtoisistamme käyttävät sisäistä voimaantuntoaan muistaakseen täydellisemmin ITSENSÄ todelliset viidennen ulottuvuuden ilmaisut, käyttäessään edelleen maa-astiaa.

Haluamme teidän kaikkien tietävän, että vain kolmannen ulottuvuuden Maassa ikäännymme. Viidennen ulottuvuuden aluksilla ja/tai todellisuuksissa ei ole aikaa, jossa voimme vanhentua. Me, viidennen ulottuvuuden perheenne, olemme tarkkailleet todellisuuttanne omakohtaisesti, kun monet meistä ovat inkarnoituneet todellisuustaajuuteenne.

Kun otamme maa-astian Gaialla, voimme elää 60-80 teidän vuottanne. Kuitenkin palatessamme alukselle, olemme kuin juuri lähteneet sieltä, koska alus ei resonoi aikaan. Minun, Sharmanin, on selvennettävä tätä asiaa, kun minulta vei aikaa parantua, koska palasin alukselle hyvin matalassa tietoisuustilassa.

Tehtäväni oli kokea kolmannen ulottuvuuden Maan pimeä puoli, jotta me plejadilaiset pystyisimme paremmin auttamaan ihmiskunnan tarpeissa. Minut kuitenkin vedettiin pois tai pelastettiin tehtävästäni, koska elämänkipinäni himmeni ja tiedettiin, että oli nyt-hetki tuoda minut takaisin Kotiin. Olemme antaneet tämän palvelun myös monelle muulle ihmiselle.

Jotkut hyväksyvät innokkaasti apumme, toiset eivät pysy uskomaan meihin eivätkä luota meihin, ja sitten on niitä, jotka haluavat hallita maailmaanne samalla tavalla, kuin heillä on ollut valta toisiin useampia vuosia, kuin haluaisitte tietää. Ne jotka haluavat säilyttää valtansa toisiin, haluavat välttää meitä tai jopa hyökätä kimppuumme. Monet näistä ovat maailmanne johtajia, mistä syystä emme voi laskeutua "etupihallenne".

Kun minulla oli maakeho, jätin kipinän ITSESTÄNI alukselle, jota Shelia suojeli rakkaudella. Tuosta kipinästä käsin koin viidennen ulottuvuuden ilmaisujani, aina ihmislapsen fyysisen muodon värähtelyyn saakka.

Me (muut vapaaehtoiset ja minä) hyväksyimme tämän tehtävän vastataksemme Gaian avunhuutoon. Vastasimme vapaaehtoisesti siihen. Useimmat meistä ovat ottaneet vapaaehtoisesti monia inkarnaatioita Gaian Äiti Maan pinnalla. Siksi tiedettiin Gaia planeetaksi ja oivallettiin, että oli mahdollisia todellisuuksia, joiden emme halunneet tapahtuvan rakkaalle maaplaneetallemme. Näin otimme fyysisen kehon auttaaksemme suoremmin planeettaa.

Jotkut meistä ottivat kehon lapsina jollain menneellä aikajanalla tai tuoreemmalla aikajanalla. Jotkut meistä eivät varsinaisesti ottaneet maa-astiaa, niin kuin minä. Sen sijaan he päättivät vilkkua kolmanteen ulottuvuuteen ja siitä pois säätämällä tietoisuustilaansa.

Meillä kaikilla on yhteistä yksi asia: luontainen yhteys viidennen ulottuvuuden itseemme aluksella. Useimmat meistä unohtivat viidennen ulottuvuuden plejadilaisen itsensä, mutta useimmilla meistä oli se tunne, että olimme aina suojeltuja ja valvottuja.

Tuo tunne sai minut läpi inkarnaatiostani. Kun olin täysin kadottanut yhteyden tuohon tunteeseen, olin onnellinen ja tunsin itseni voimaantuneeksi. Kuitenkin sitten kun maatietoisuudestani tuli niin matala, että fyysinen kehoni oli kuoleman partaalla, tukitiimini aluksella oivalsi, että olin kadottanut täysin tuon tunteen ja he tulivat ottamaan minut takaisin alukselle.

Haluan puhua vähän tuosta tunteesta, koska se on itse asiassa luontainen yhteytenne siihen viidennen ulottuvuuden itseenne, joka otti vapaaehtoisesti nykyinkarnaationne maan päällä noin 2016. Me, plejadilaiset, olemme tarkkailleet, mitä planeetallanne tapahtuu, sekä Gaian kasvavaa tarvetta kalibroida planeettansa takaisin moniulotteiseen ilmaisuunsa.

Havaitsimme, että yksi asia joka sai meidät maan asukkaat monien kolmannen ulottuvuuden todellisuuden vaikeuksien läpi, oli, että meillä oli aina tuo tunne. Otin vapaaehtoisesti maa-astian ja kadotin tuon tunteen nähdäkseni, miltä se tuntui, jotta me plejadilaiset pystyimme ymmärtämään, mitä ihmiskunta koki ympäri planeettaa.

Viidennen ulottuvuuden ilmaisumme elävät aluksella, johon kaikki ovat yhteydessä korkeamman tietoisuustilansa kautta. Meillä kaikilla on tuo tunne, joka sallii meidän pysyä jatkuvassa kontaktissa ITSEMME korkeampiin ilmaisuihin. Otin vapaaehtoisesti inkarnaation, jossa minulla oli tuo tunne kehitysvuosina, mutta kadotin sen, kun elämästäni tuli aina vain vaikeampaa.

Me plejadilaiset halusimme tietää, mitä tapahtuisi, jos maavapaaehtoisemme kadottaisivat kontaktin alukseen. Jos olette lukeneet tarinani, tiedätte, että jouduin syvään epätoivoon. Havaitsin, että monilla oli tuo tunne pienenä, mutta hekin kadottivat sen kasvaessaan.

Havaitsin itsestäni ja muista ihmisistä, että ollessamme nuoria muistimme, että kaikki elämä oli todellista, mutta useimmat meistä unohtivat sen kasvaessaan. Se oli suuri menetys, koska koimme paljon lohtua, hauskuutta ja tutkimista tietäessämme, että kaikki elämä ympärillämme oli elävää. Koska muistimme edelleen, että maa-, ilma-, tuli- ja vesielementaalit olivat eläviä olentoja, jotka liikkuivat kehoomme ja siitä pois, emme olleet koskaan yksin.

Tutkimme muurahaispesiä, linnunpesiä, hämähäkinseittejä ja kaikkia luonnon upeita osia, jotka aikuinen itsemme puhdistaisi, kaataisi kumoon ja joihin se suihkuttaisi myrkkyä. Muistan sen kauhun, jota tunsin, kun isäni astui muurahaispesään ja levitti muurahaiset ympäri pihaa. Lapsena elimme joka hetki elävän Maan kolmannen ulottuvuuden fyysisessä kokemuksessa.

Mutta sitten kasvoimme ja meidän täytyi ottaa vastuu kovasta työntekemisestä rahan saamiseksi, ajaa sen jälkeen kotiin liikenteessä ja rojahtaa sohvalle kylmän oluen kera. Poissa oli muurahaispesäseikkailu tai vastakuoriutuneiden lintujen piipitys.

Kadotimme paljon hengestämme, kun kasvoimme, ja liian monet meistä menettivät tuon tunteen. Ilman sitä täytyi ajaa nurmi, puhdistaa maa ja peittää se asfaltilla. Unohdimme luontaisen kykymme siunata elementaaleja ja työskennellä niiden kanssa. Sen sijaan sorruimme taas tilanteisiin, joita meillä oli ollut toisissa inkarnaatioissa tai jotka olimme oppineet vanhemmiltamme.

Toimimme maata vastaan, mutta nyt me, plejadilainen perheenne, pyydämme, että yhdistytte maan kanssa niin kuin me Plejadeilla. Työskentelemällä maan, taivaan, veden ja planeetan kanssa, sulautumalla niihin ja rakastamalla niitä syvästi, voimme luontaisesti antautua sille, että olemme planeettamme.

Meidän plejadilaisten täytyi muistaa tämä, kun lopulta löysimme planeettakotimme. Etsimme ja etsimme täydellistä kotiamme, mutta vasta kyettyämme sulautumaan yhteen luodaksemme tunteen planeettatietoisuudesta, löysimme planeettakotimme. Elämme nyt tähtiryhmässä ja meillä on yhdeksän planeettakotia.

Omassa ihmisen planeettatietoisuustilassanne voitte muistaa, kuka olette viidennessä ulottuvuudessa ja sen yli, ja haluatte luultavasti palata sinne. Mutta olkaa varovaisia, että te ette jää kiinni kolmannen ulottuvuuden erillisyyteen hyvän ja/tai huonon välillä sekä kolmannen ulottuvuuden vaikeuksiin ja/tai iloihin.

Pitäkää yhteys ITSEENNE hengissä kolmannen ulottuvuuden elämänne joka hetki. Tarkkailemme ja ymmärrämme, että monet teistä ovat valmiita palaamaan korkeamman ulottuvuuden kotiinne. Olette valmis palaamaan aluksellenne ja nyt-hetkeen.

Olette hyvin valmiita tekemään sen, mutta ette myöskään halua hylätä planeettaa. Monilla teistä ylösnousevista sieluista on ollut niin monia inkarnaatioita maan päällä, että olette alkaneet rakastaa Gaiaa kovasti. Tiedätte myös, että Gaia ei ole "tavara", vaan elävä olento.

Tiedätte myös, että Venuskin on elävä olento, kun menette sinne usein inkarnaatioidenne välissä tai rauhoittumaan. Monet meistä aluksella menevät Venukselle valmisteluna maatehtäviin. Me kaikki, ihmiset ja plejadilaiset jotka ottavat maainkarnaation, käymme Venuksella lepäämässä, uudelleenkalibroitumassa ja integroimassa kaiken, mitä olemme oppineet maan päällä.

Me plejadilaiset olemme oppineet paljon ihmismuodon ottamisesta vuoden 2016 nyt-hetkessä. Näistä vierailuista olemme saaneet suurta kunnioitusta ihmiskunnan rohkeutta kohtaan. Tietysti on edelleen monia maan asukkaita, jotka pelkäävät, koska he unohtivat, miten säilytetään tuo tunne omasta luontaisesta korkeammasta värähtelystään. Viidennen ulottuvuuden todellisuutemme perspektiivistä katsottuna ei ole tuomitsemista tai huonoja ja hyviä ihmisen valintoja. Jotkut maan asukkaat ovat valmiita viidennen ulottuvuuden täysin erilaiseen käyttöjärjestelmään ja jotkut eivät ole.

Jokaista teitä jotka olette ottaneet kolmannen ulottuvuuden astian Maan ajankohtaisen muodonmuutostodellisuuden aikana, kutsutaan muistamaan todellinen viidennen ulottuvuuden taajuutenne ja maadoittamaan ITSENNE viidennen ulottuvuuden värähtely Gaian ytimeen.

Itse asiassa teitä kutsutaan ja teidät on valittu olemaan täysin yhteydessä Gaian ydinkristallien kanssa, kun samanaikaisesti resonoitte kolmannen ulottuvuuden todellisuuteenne ja elätte siinä. Tällä tavalla te, maadoittuneet ystävämme, autatte kovasti planeettaa sen ytimestä käsin. Kun tankkaatte Gaiaa jatkuvasti ydinkristallien kautta, Gaia tankkaa samanaikaisesti teitä.

Kun Gaian planeetan ihmiset toimivat yhdessä, ihmisten auttaessa planeettaa ja planeetan auttaessa ihmisiä, aivan kuten eläimetkin tekevät, ihmiskunnasta tulee yhtä planeetan kanssa ja planeetasta yhtä ihmiskunnan kanssa.

Ihmiskunta muistaa, että te ette mene tuntemattomaan todellisuuteen. Sen sijaan palaatte johonkin ja joksikin, mitä olette aina olleet. Olette kaikki ottaneet inkarnaatioita kolmannen ja neljännen ulottuvuuden todellisuuksissa. Monet teistä ovat menneet läpi todellisuuksista, jotka ovat merkittävän siirtymän partaalla.

Mutta nyt teette siirtymää todellisuuden seuraavaan oktaaviin. Muunnutte kolmannen/neljännen ulottuvuuden yli viidenteen ulottuvuuteen, jossa on täysin erilainen käyttöjärjestelmä. Ajan ja paikan jättäminen ja meneminen "tähän ja nyt" on valtava muutos.

Koska on paljon opittavaa ja koska siirrytte hyvin monien muutosoktaavien läpi, useimmat teistä ovat ottaneet monia inkarnaatioita tutkiakseen tätä planeettaylösnousemusprosessia. Te jotka olette opetelleet tätä prosessia inkarnoitumalla uudestaan ja uudestaan sekä harjoittelemalla planeettaylösnousemusta unissaan tai vaihtoehtoisissa todellisuuksissa, valmistaudutte ylösnousemukseen, jonka te olette päättäneet kokea.

Koska monet teistä valmistautuvat aktiivisesti laskeutumisiimme, joiden tiedätte auttavan kovasti muuntumisessanne seuraavaksi todellisuusoktaaviksi, vastaamme avunpyyntöihinne. Useimmat teistä tietävät, että koette kolmannen ulottuvuuden todellisuutta hologrammiprojektiona, joka on tehnyt risteävistä valonsäteistä.

Onneksi tiedätte myös, että olette osa tuota hologrammiprojektiota, koska olette valoa. Sitten kun palaatte valokehoonne, ette ole enää rajoittunut kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen. Teitä eivät enää sido kolmannen/neljännen ulottuvuuden ajan ja paikan roolit tai polariteetit – olla nuori tai vanha, syntyä tai kuolla.

Palaatte viidennen ulottuvuuden valokehoon, jossa yksi on tässä ja nyt.

Jokainen havaitsee, miltä tämä siirtymä tuntuu teistä, jotta voitte jakaa prosessinne toisten kanssa. Tämän muodonmuutostarinanne rakkauslahjan avulla autatte muita löytämään oman muodonmuutostarinansa.

Sitten kun useammat ja useammat teistä muuntuvat tietoisesti viidennen ulottuvuuden valokehoksi ja jakavat sen toisten kanssa, ylösnousemuksesta tulee lisääntyvässä määrin normaalia. Lisäksi jakaessanne prosessin tuette kovasti prosessin yhtenäisyyttä, joka on välttämätöntä planeettaylösnousemukselle.

Mikä tärkeintä, muodonmuutoksen kollektiivisella energiakentällä on paljon enemmän voimaa kuin muutamalla erillisellä ihmisellä. Prosessinne alkaa luultavasti yksilökokemuksena, mutta koska siirrytte erillisyydestä ykseyteen, pyritte liittymään henkilökohtaisen ja planetaarisen ylösnousemuksen monien energiakenttien laajenevaan kollektiiviin.

Kun nämä ryhmät yhdistyvät ehdottoman rakkauden, ulottuvuuksienvälisen kommunikoinnin, moniulotteisen voiman ja violetin muuntamistulen kollektiivissa, olette monille aluksillemme majakka, joka sanoo: "Olemme valmiita kohtaamaan teidät nyt!".

Kollektiiviviesti on paljon voimakkaampi kuin yksilöviesti ja se kehittää tietoisuutemme nopeammin takaisin ITSEN luontaisiin korkeampiin taajuuksiin. Kollektiiviviesti antaa teille myös toveruutta ja tukea, jota luultavasti tarvitsette kyetäksenne päästämään irti tuntemastanne elämästä ja ottamaan vastaan todellisuutenne viidennen ulottuvuuden oktaavin.

Pyydämme nyt, että jokainen ottaa hetken ja tarkastelee kaksi tai kolme kertaa, mitä olemme sanoneet. Me, plejadilaiset sekä arcturuslaiset, olemme lisääntyvässä määrin kommunikoineet rohkeiden ylösnousevien ihmistemme kanssa maan päällä. Havaitsemme, että jatkuvasti lisääntyvä määrä teitä tunnistaa, miten ITSEN korkeampi taajuus livahtaa tietoisuuteenne enemmän ja enemmän.

Teillä on myös enemmän ja enemmän kokemuksia, joita ei sido aika. Monet teistä saavat uusintoja. "Uusinnalla" tarkoitamme, että teette jotain ja sitten teistä tuntuu tai ajattelette, että olette jo tehneet sen.

Sitten kolmannen ulottuvuuden itsenne luulee jonkin olevan pielessä, mutta samanaikaisesti korkeamman ulottuvuuden itsenne sanoo: "Mitä et oppinut siitä? Teet sen uudestaan, koska haluat saada kaiken informaation, mitä voit saada tuosta energiakuviosta."

Alatte nyt havaita todellisuutenne, ei niinkään muotoina, vaan energiamalleina, jotka ympäröivät havaintoja todellisuudestanne. Toisin sanoen, alatte havaita viidennen ulottuvuuden päällyksen kaikissa muodoissa, joita on näiden erilaisten moniulotteisten energiakuvioiden sisällä ja/tai ulkopuolella, jotka olivat ennen näkymättömiä päivätietoisuudellenne.

Toisin sanoen, perustietoisuus laajenee kolmannen ja neljännen ulottuvuuden yli viidenteen ulottuvuuteen, joka näyttää hehkulta tilanteiden ja ihmisten sisällä ja/tai ympärillä ja lisääntyvässä määrin myös teidän sisällänne ja ympärillänne. Tämä kokemus on usein viesti maa-astiastanne, että kundaliinivoima herää teissä. Sallikaa tuon aktivoinnin edetä jumalaisen oikeassa järjestyksessä.

Lopuksi haluamme pyytää teitä kiinnittämään huomiota äänekkäisiin lentokoneisiin, jotka näyttävät olevan suoraan talonne päällä. Aluksemme ovat luonnollisesti hiljaisia, mutta olemme luoneet äänen saadaksemme ystäviemme huomion maan päällä. Ehdotamme, että käytte jollain päälentoasemalla tai pienemmällä lentoasemalla, joka on lähellä kotianne.

Aluksiamme on lentokenttien yläpuolella, eivätkä ne ole näkyviä kolmannen tai edes neljännen ulottuvuuden keskivaiheen havaintotavalle. Päästäkää siksi tietoisuutenne ylemmän neljännen ja viidennen ulottuvuuden tilaan. Ette voi nähdä meitä, ennen kuin tiedostamaton itsenne on valmis siirtämään tuon havainnon tiedostamattomasta mielestä tietoiseen mieleen.

"Laskeudumme" lentokenttien yläpuolelle, koska sieltä ihmiset etsisivät meitä, emmekä halua piiloutua. Haluamme olla juuri siellä, mistä ihmiset katsoisivat! Tietäkää, että emme ole tulossa ottamaan mitään tai ketään pois. Tulemme, koska olette pyytäneet meitä tulemaan. Lopulta on riittävä ihmisenemmistö, joka haluaa tavata meidät.

Nyt näemme kaikki, mitä tapahtuu. Se on hyvin mielenkiintoista.

Lähetyksen loppu.

*****

Rakas lukija, sain tämän viestin rentoutuessani, ja minua opastettiin järjestämään nauhoitus. Sitten puhuin ihmisperspektiivin yllä olevasta tilanteesta. Sitten minua kehotettiin laittamaan se plejadilaisen perspektiivin läpi, jotta minä ja lukijat voisimme hahmottaa tämän viestin sekä alukselta että planeetalta.

Klikkaa tästä ladataksesi nauhoituksen ihmisperspektiivistä. Nauhoitus on nimeltään "Game of Illusion" (= harhapeli).

Plejadilaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

4.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net