04.06.2016

Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 4?

Shelian rakastavan huolehtimisen vuoksi toivuin nopeammin, kuin odotin. Olen tullut tämän kokemuksen läpi kunnioittaen paljon enemmän ihmisiä sekä monia muita galaktisia vapaaehtoisia, jotka ovat käyttäneet maa-astiaa toisen maailmansodan jälkeen, tähän nyt-hetkeen saakka, kun he ovat valmistautuneet kontaktiin.

Tietysti monet ihmiset ovat edelleen tietämättömiä siitä, että yhteys heidän galaktiseen perheeseensä lähestyy, mutta useammat ja useammat näyttävät heräävän tuohon tapahtumaan. Maan internet on sallinut ihmisten kommunikoida toisten kanssa vapaana "valta toisiin" –ryhmästä, joka keskittyy kontrollinsa säilyttämiseen planeetalla, ei totuuteen.

Tiedän, että minut kutsutaan pian antamaan selvitykseni, joten minulla on tilaisuus kertoa kaikki, mitä olen oppinut. Itse asiassa juuri tämän ajatuksen myötä minut kutsutaan selvitystilaisuuteeni. Olin odottanut tätä kutsua, joten olen valmis, lähden hytistäni ja menen kokoushuoneeseemme.

Tarkoituksenmukaisten tervehdysten jälkeen istuudun sen paneelin eteen, joka opasti alussa minut tehtävääni ja toivotti kaikkea hyvää, kun lähdin ottaakseni maa-astian. Tämä saattaa tuntua hämmentävältä, mutta vaikka paljon aikaa on näyttänyt kuluneen kolmannen ulottuvuuden todellisuudessani, niina lus toimii viidennen ja ylempien ulottuvuuksien nyt-hetkessä.

Itse asiassa paluu nyt-hetkeen monien vuosien ajassa elämisen jälkeen on ollut yksi vaikeimmista toipumishaasteistani. Kuitenkin istuutuessani ehdottomasti rakastavan ja täysin hyväksyvän paneelin eteen, tiedän palanneeni kotiin.

Ensin neljä – kaksi miestä ja kaksi naista, koska me plejadilaiset pidämme mies- ja naisvaikutuksen yhdistelmää hyvin hyödyllisenä. Minun täytyy nyt selittää, että meillä plejadilaisilla on niin paljon kontakteja ja yhteenkuuluvuuden tunnetta maaperheemme kanssa, joka käyttää fyysistä kehoa, että säilytämme usein sukupuolen työskennellessämme aluksella ja sitten sekoitumme yhteen jumalaisen täydentäjämme kanssa lepo- ja virkistysaikana, jos hän on aluksella.

Kuulen yhden äänen näistä neljästä ja tuon itseni takaisin käsillä olevaan tapahtumaan. "Olen pahoillani", sanon kiitäessäni takaisin haaveilustani. "Sopeutan edelleen kolmannen ulottuvuuden ajatteluani viidennen ulottuvuuden ajatteluun."

"Aivan", toinen naispuolisista upseereista sanoo hymyillen. "Voimme nähdä sen. Miten sopeudut taas elämään aluksella?"

"Voi, arvostan elämää täällä paljon enemmän nyt, kun olen nähnyt ylösnousevan Maan haasteet. Olen virrannut edestakaisin ihmisitseni ja plejadilaisen itseni välillä, mutta varmasti tämä selvitys auttaa minua ymmärtämään syvemmin kolmannen ulottuvuuden kokemukseni maan päällä."

"Luitko aluksen arcturuslaisten tiedotteen siitä, että meidän on nyt-hetki tehdä itsestämme julkisempia Maan ihmisille?" hän jatkoi.

"Kyllä luin", vastasin.

"Tästä syystä kutsuimme sinun antamaan selvityksen. Näemme, että olet toipunut maatehtävästäsi ja olet innokas ymmärtämään, mitä olet oppinut loittotehtäväsi aikana", kaikki neljä sanoivat yhdessä.

Ensin olin vähän hämmentynyt sitä, kuka puhui, koska minulla oli edelleen kolmannen ulottuvuuden maakäsitys yksilöllisyydestä. Näin, että he kuulivat ajatukseni ja sallivat minun uudelleenkalibroida tietoisuuteni taas viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuteen.

"Kiitos", sanoin. "Koska tämä on ensimmäinen kerta, kun olen jättänyt Shelian ja hyttini, 3D-kokemusteni jäänteet toimivat edelleen osittain ajattelussani. Arvostan yhtenäistä kommunikointianne, koska se auttaa minua saattamaan loppuun orientoitumiseni takaisin moniulotteiseen itseeni."

"Oletko valmis aloittamaan nyt selvityksesi?" he sanoivat yhdessä.

Käytin hetken arvioidakseni toipumistani ja sanoin: "Kyllä olen", kun otin paikkani pienestä pöydästä, joka oli välillämme.

"Sitten aloitamme raportointimme. Kuten totesimme, olemme valmiita tekemään läsnäolostamme selvempää, erityisesti arcturuslaisten viimeisimmän direktiivin jälkeen, joka koskee verhoutumisestamme luopumista useammin ja läsnäolomme tekemistä tunnetummaksi niille monille, jotka ovat valmiita ja itse asiassa pyytävät meitä näyttämään itsemme.

"Tiedämme myös, että monet eivät ole valmiita hyväksymään, että on todellisuus heidän havaintorajojensa ulkopuolella. Koska lankesit tuohon kolmannen ulottuvuuden ajatteluun loittotehtäväsi aikana, pyydämme sinua sanomaan suoraan mielipiteesi ja havaintosi Maan ihmisten valmiudesta kontaktiin."

"Olette täysin oikeassa", vastasin. "Elämäni maan päällä alkoi toiveikkaana, innostuneena, mieli avoimena ja tuntien seikkailua. Kuitenkin vastoinkäymiset eläessäni todellisuudessa, jossa hyvin monet ihmiset haluavat saada vallan toisiin, jossa kaikkien täytyy tehdä työtä elääkseen ja jossa epäreiluja lakeja laaditaan rankaisemaan viattomia ja palkitsemaan niitä, jotka elävät toisten kurjuudella, on saanut minut arvostamaan kovasti ihmisiä, jotka ovat jotenkin muistaneet todelliset, moniulotteiset kykynsä.

"Kuten tiedätte, unohdin täysin todellisen plejadilaisen itseni, elämäni aluksella, monet ystäväni ja myös täydentäjäni, Shelian. Luulen, että kehoni vammautui ja sairastui liikaa, koska sisälläni oli sota. Toisaalta halusin muistaa todellisen itseni, mutta toisaalta minusta oli helpompaa vain antaa periksi.

"Tuolla alhaalla on valtava aivopesukampanja, kun "valta toisiin" –ryhmät näyttävät suurimmalta osin kontrolloivan mediaa. Internetissä paljastetaan suuri määrä totuutta, mutta on paljon ihmisiä, joilla ei ole tietokonetta tai internetiä.

"Lisäksi älykkäiden ja/tai heränneiden ihmisten käyttäessä luontaista luovuuttaan saadakseen aikaan tietyn vaikutelman, pimeät "valta toisiin" –sielut pidättelevät heidän keksintöjään, kätkevät heidän elokuviensa juonen ylettömällä väkivallalla, varastavat heidän patenttinsa ja paljon muuta. Monia on murhattu totuuden puhumisen vuoksi."

"Kyllä", paneeli vastaisi yhteen ääneen. "Olemme saneet tämän saman tiedon toisilta maavapaaehtoisiltamme. Otit vapaaehtoisesti vastaan todellisuuden, jossa noiden haasteiden oli tarkoitus saada valtaansa sinut, jotta voisimme ymmärtää paremmin, missä kohtaa ihmiset alkavat eksyä. Voitko auttaa meitä tämän informaation osalta?"

"Luulisin", sanoin. "Olen puhunut Shelian kanssa juuri siitä. Hän tarkkaili minua alukselta ja pystyi antamaan mahtavaa palautetta. Hän kertoi minulle, että kun en päästänyt syvästi rakastavaa suhdetta elämääni, aloin masentua.

"Sitten kun masennuin enemmän ja enemmän, pidin itseäni toisten uhrina, enkä oman elämäni mestarina. Tietysti osallistuminen epäoikeudenmukaiseen sotaan, jossa monia viattomia ihmisiä murhattiin ja heidän kotinsa ja maansa tuhottiin – eikä kukaan estänyt sitä – vei paljon muutoshengestä.

"Sukupolvi johon päätin mennä, syntyi pian toisen maailmansodan jälkeen. 1960-luvulta 1970-luvun loppupuolelle oli lyhyt aika, jolloin näytti siltä, että ihmiset olivat saaneet takaisin rohkeutensa puhua omasta puolestaan.

"Kuitenkin vain muutama vuosi 1980-lukua ja muutoshenki oli poissa ja kaikkien täytyi tehdä työtä maksaakseen luottokorteista, jotka "valta toisiin" –ryhmät antoivat meille lahjaksi.

"Olin USA:ssa, mutta ympäri maailmaa oli myriadi samanlaista tarinaa, vähän eri aikajanoilla. Onneksi galaktiset joukot tuhosivat lopulta "valta toisiin" –ryhmien maanalaiset tukikohdat. Jos sitä ei olisi tapahtunut, olen varma, että koko planeetta olisi huonommassa jamassa kuin nyt."

"Näetkö toivoa niillä, jotka ovat eksyneet siihen iskostamiseen, että he ovat "valta toisiin" –eliittiryhmää, ja/tai niillä, jotka tuntevat olevansa heidän todellisuusversionsa vankina ja uhrina?" paneeli kysyi minulta.

Minun oli ajateltava vähän, ennen kuin pystyin antamaan rehellisimmän vastaukseni. Lopulta sanoin: "En nähnyt enkä pystynyt näkemään paljon toivoa käyttäessäni vielä maa-astiaani. Kuitenkin nyt kun olen toipunut, voin nähdä monia tärkeitä muutoksia, joita tapahtui aivan silmieni edessä, mutta olin liian alastallattu nähdäkseni niitä.

"Vastaukseni taitaa olla, että jos maadoittuneet sielut pystyvät yhdistymään korkeampaan värähtelyynsä korkeammissa ulottuvuuksissa ja/tai aluksilla, he voivat saada henkilökohtaisen voimaantumisen perspektiivin.

"Ensin he ehkä pitävät tätä korkeampaa itseä jonain itsensä yläpuolisena. En muistanut ennen palaamistani kotialukselleni, että tuo korkeampi itse oli aina sisälläni."

"Aivan", paneeli vastasi. "Mekin näemme, että sisäisen voimansa löytäminen on sallinut monien ihmisten vaikuttaa valtavasti todellisuuteensa. Valitettavasti havaitsemme myös, että on edelleen monia ystävällisiä ja rakastavia ihmisiä, jotka eivät salli itsensä hyväksyä edes ns. maan ulkopuolisen elämän mahdollisuutta. Voisiko puhua tästä aiheesta?"

"Kyllä", vastasin mietteliäänä. "Voin yrittää vastata siihen. Itse asiassa eksyin itsekin niin, etten voinut uskoa, että joku joka ei ollut edes planeetallamme, auttaisi meitä. Jouduin syvään uhritilaan, missä en voinut luottaa kehenkään, edes itseeni.

"Jos siis en pystynyt luottamaan itseeni, ja/tai oman kulttuurini, ystävieni ja maani auttavan minua, miksi edes ajattelisin luottaa johonkin, jota en voinut edes nähdä? Toisaalta vaikka olisin nähnyt tähtialuksen, epäilen, että olisin uskonut sitä. Olisin luultavasti sanonut sitä jonkinlaiseksi salaliitoksi.

"Koska olin pudonnut tietoisuustilaan, jossa olin "heidän" uhrinsa – määrittelemättä, keitä "he" olivat – en voinut antaa itselleni ratkaisua. Silloinkin kun minut kutsuttiin takaisin alukselle, taistelin samaa asiaa vastaan, mitä sisäinen itseni halusi, koska olin menettänyt kaiken toivon sen avun saamisesta koskaan, jota niin epätoivoisesti tarvitsin.

"En ollut kadottanut ainoastaan plejadilaisen itseni sisäistä voimaa, vaan olin kadottanut täysin myös ihmisitseni sisäisen voiman. Olen havainnut, että toipumiseni vaikein osa on antaa anteeksi itselleni niin täydellinen oman korkeamman ulottuvuuden itseni unohtaminen.

"Shelian, jumalaisen täydentäjäni, ehdoton rakkaus ja täydellinen hyväksyminen salli minun lopulta rakastaa itseäni ehdottomasti ja hyväksyä itseni. Mutta miten voimme lähettää ehdotonta rakkautta ja täydellistä hyväksyntää monille haavoittuneille sieluille kolmannen ulottuvuuden Maassa?"

"Sharman", paneeli vastasi lähettäessään ehdotonta rakkautta. "Olet ollut suureksi hyödyksi. Olemme yrittäneet löytää tavan, jolla voimme parhaiten auttaa ihmisiä muuntuvalla maapallolla, kun äskettäinen ihmiskokemuksesi on taas muistuttanut meille, että tehokkainta apuamme on auttaa ihmisiä auttamaan itseään."

"Kyllä, kyllä", vastasin innokkaasti. "Muistatteko varhaisen plejadilaistarinamme? Mekin halusimme luoda uuden elämän. Niinpä matkustimme ympäri galaksia etsien planeettoja, joille voisimme maadoittaa ehdottoman rakkautemme ja moniulotteisen valomme uuden kotimme luomiseksi."

"Tietysti", paneeli vastasi. "Kenties paras apumme ihmisille, on lähettää ehdotonta rakkautta. Itse asiassa, voimme aloittaa lähettämällä plejadilaisen ehdottoman rakkautemme kollektiivivoimaa niille, jotka haluavat saada vallan toisiin, sekä niille jotka löytävät sisäisen voimansa ja/tai elävät sen mukaan."

"Aivan", sanoin innokkaasti. "Pelkkä puhuminen sisäisestä voimasta on viimeistellyt toipumiseni. Olen valmis auttamaan lisää, miten vain pystyn."

"Kiitos", paneeli vastasi. "Tämä on ollut hyvin informoiva selvitys. Kutsumme sinua uudestaan. Itse asiassa suunnittelemme tehdä säännöllisiä 'Lähetyksiä Maahan'. Arcturuslaiset ovat tehneet näitä lähetyksiä monta maa-ajan vuosikymmentä ja havainneet ne hyödylliseksi.

"Koska me plejadilaiset näytämme hyvin samanlaisilta kuin ihmiset, olemme ensimmäisessä laskeutumisryhmässä Maahan. Siksi haluamme valmistella ihmiskuntaa tekemällä säännöllisiä lähetyksiä Maahan. Haluaisimme sinun ottavan sen vastuullesi, komentaja Sharman."

"Kiitos", sanoin seisoessani valmiina lähtemään. "Minulle olisi kunnia auttaa ihmisten valmistelemisessa laskeutumisiimme, miten vain pystyn."

Plejadilaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

29.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net