24.11.2016

Valmistautuminen ensikontaktiin, osa 29

LUKU 29: Me olemme te, te olette me ja minä olen me. Tervehdys. Olemme galaktinen perheenne, joka kiertää rakasta Gaiaa auttaen planeettaylösnousemuksessa. Puhumme Gaian Maan urheille asukkaille sekä galaktisten alustemme monille jäsenille, jotka ovat vapaaehtoisesti ottaneet maa-astian auttaakseen Gaiaa planeettaylösnousemuksessa.

Olemme tulleet luoksenne tänään kertoaksemme, että olemme valmiita auttamaan teitä hyppäämään eteenpäin, ylöspäin, ulos ja tuolle puolen, kun jatkuvasti laajentuvat ulottuvuuksienväliset energiakentät hyväilevät rakasta Gaiaamme tässä nyt-hetkessä.

Mutta muistakaa, että ne jotka voivat siirtyä näihin muuntaviin energiakenttiin, löytävät itsensä kaaoksesta, joka edeltää kaikkea muutosta.

Te jotka hyväksytte tämän matkan tuntemattomaan, joka on myös matka takaisin teidän/meidän viidennen ulottuvuuden Kotiimme, palaatte nyt sinne, mistä aloititte.

Ne jotka hyväksyvät tämän tuntemattoman, tietävät pian enemmän, kuin ovat koskaan muistaneet missään inkarnaatiossaan missään kolmannen/neljännen ulottuvuuden todellisuudessa.

Kaikki teidän/meidän maa-astiamme siirtyvät edestakaisin eri todellisuuksissa, kun päätietoisuutenne on edelleen tietoinen jokapäiväisestä elämästänne. Ensin tiedämme tai muistamme vain osia muista todellisuuksista, joita olette kumuloineet tietoisuuteenne luomaan monien inkarnaatioidemme moniulotteisen historian.

Sitten kun alamme havaita sisäisen polkumme, alamme tehdä radikaaleja muutoksia siihen havaintokenttään, jonka olemme tunteneet todellisuutenamme. Silloin voimme nähdä vilauksen korkeammasta valosta, joka alkaa integroitua syvemmälle ja syvemmälle elementti- ja solukehoomme.

Soluitsemme perspektiivistä on mahdotonta olla piittaamatta siitä, että olemme yhtä, koska jokainen kehomme solu on toimiva yhteisö. Kehomme jokainen osa kuin kaupunki, ja me olemme pormestari.

"Mikä "minä" on pormestari?" kysymme.

Vastaus on, että pormestari on se, joka meidän täytyy valita itse. Näin ollen minkä "sinun" valitsette todellisuutenne pormestariksi?

Te olette niiden joukossa meistä, jotka ovat henkilökohtaisen todellisuutemme luojia, ja jokaista teitä mikä on myös jokainen meistä, tarvitaan auttamaan planeettaylösnousemuksessa. Siksi täytyy tehdä monia kollektiivitietoisuusvalintoja.

Useammat ja useammat teistä/meistä tulevat tietoiseksi siitä nyt-hetkestä, jossa te/me resonoimme korkeampiin taajuuksiin. Useammat ja useammat meistä tulevat tietoiseksi korkeamman ulottuvuuden aistimuksistaan, koska tunnemme ne fyysisessä kehossamme ja koemme ne jatkuvasti laajentuvina havaintoina, että jokin on erilaista.

Alamme tuntea, että joku on sytyttänyt valot. Monet saavat näitä tunteita ja/tai ajatuksia, että he ovat elämänsä luoja.

On erittäin tärkeää tässä nyt-hetkessä uskoa, että te olette elämänne luoja. Tapahtuu ja tulee tapahtumaan niin monia uusia asioita, että jos ette hyväksy itseänne todellisuutenne luojaksi, alatte tuntea itsenne uhriksi.

Sitten tuo uhritunne alentaa tietoisuuttanne ettekä enää ehkä tunne, havaitse ja tiedä, että te olette todellisuutenne luoja. Sitten teistä voi tulla se, joka reagoi, ei se joka luo.

On erittäin tärkeää tässä nyt-hetkessä, jossa elämme, uskoa, että me olemme se, joka luo. Itse asiassa meille kaikille on nyt-hetki olla se, joka luo, se joka muistaa ja se joka palaa takaisin.

Kun luomme sen, mihin palaamme, mikä on itsemme korkeammat taajuudet, voimme kerätä ympärillemme kaikki muut, jotka tekevät täsmälleen samaa kuin me. Tämä yhteinen tarkoitus on erittäin tärkeä, koska olemme ylösnousevien ihmisten ensimmäinen prikaati.

Olemme ensimmäisiä, jotka siirtyvät viidennen ulottuvuuden alueelle, koska Maa-planeettaolento on harvoin resonoinut tähän viidennen ulottuvuuden alueeseen aionien aikana. Humanoidiasukkaiden ja varhaisten pimeiden sielujen vuoksi, rakkaan Gaian on tarvinnut säilyttää tilansa kolmannen/neljännen ulottuvuuden planeettana.

Mutta nyt me jotka olemme käyneet Gaian planeetalla myriadeja kertoja ja sitten kuollessamme palanneet todelliseen itseemme kotimaailmassamme tai tähtialuksellamme, kerromme kaikille ihmisille, mitä tapahtuu Gaian pinnalla ja sisällä, sekä Gaian tarpeet.

Puhumme toisille uuden palveluskierroksen tekemisestä ylösnousevalle Gaialle, ja he sanovat: "Okei, olen vapaaehtoinen. Olen vapaaehtoinen ottamaan inkarnaation Gaialla. Kuulostaa melko jännittävältä ajalta. Luulen, että nauttisin olostani."

Sitten me, ne joilla on jo ollut näitä inkarnaatioita, sanomme: "No, se on hyvä asenne, mutta haluamme teidän tietävän, että Gaialla on erittäin haastavaa nyt.

"Gaia on pudonnut hyvin polarisoituneeseen todellisuuteen – hyvä ja huono, oikea ja väärä, ne jotka rakastavat ja haluavat auttaa, ja ne jotka pelkäävät ja haluavat kontrolloida."

"Mutta se on teidän valintanne" lisäämme. "Haluatteko olla niitä, jotka rakastavat ja auttavat? Koska sitten kun lankeatte siihen suureen pelkoon, mitä siellä on, saatatte haluat kontrolloida muita, koska tässä nyt-hetkessä kontrolloinnista on tullut maan päällä automaattireaktio pelkoon."

Pelkoa on silloin, kun tunnette, että te ette ole kontrollissa, ja näin ollen haluatte kontrolloida. Mutta jos voimme muistaa todellisen itsemme, joka odottaa meitä aluksella, voimme pysyä itsemme kontrollissa. Silloin kun te/me olemme itsemme kontrollissa, erityisesti jos pysymme yhdistyneenä itseemme aluksella, emme pelkää pelkoa.

Muistutamme teille, että jos tunnemme pelkoa Maan auttamistehtävässämme, meidän täytyy mennä sisällenne, korkeamman itsenne sisälle aluksella, puhumaan Maan kynnyksenvartijoille, kultaisille sieluille, puhumaan ylösnousseille mestareille, puhumaan opastuksellemme ja sanoa:

"Rakas, sisäinen opastus, maan päällä on äärimmäisen vaikeaa tässä nyt-hetkessä, ja tunnen alkavani pudota pelkotunteisiin. Haluaisin tässä nyt-hetkessä käydä pitkän keskustelun korkeamman itseni kanssa aluksella.

"Haluaisin puhua sen versioni kanssa, joka elää jatkuvassa ehdottomassa rakkaudessa, jatkuvassa turvassa ja jatkuvassa sen tietämisessä, että olen moniulotteinen olento."

Välittömästi kultaiset sielut, korkeampi itsenne, kenelle tahansa puhuttekin, sanoo: "Liity seuramme. Näemme, että teet upeaa palvelua rakkaalle Gaia-ystävällemme, ja haluamme lohduttaa sinua.

"Haluamme rakastaa sinua ja lähettää ehdotonta rakkautta. Haluamme kylvettää kehoasi violetissa tulessa, jotta palaat takaisin maatietoisuuteesi tuntien täyttyneesi rakkaustunteistamme ja pystyt muistamaan, että otit vapaaehtoisesti kehon Gaian muodon pinnalla tässä nyt-hetkessä auttaaksesi planeettaylösnousemuksessa.

"Kiitämme jokaista teitä urheaa vapaaehtoistamme ylösnousevan Maan pinnalla. Siunaamme jokaista teitä ja lähetämme teille kaikille ehdotonta rakkautta, kun roihutamme, roihutamme, roihutamme teitä ja fyysistä nykytodellisuuttanne violetilla liekillä muuntamaan kaikki varjot valoksi, valoksi, valoksi."

Siunausta. Muistakaa, rakkaat ystävät, että te ette ole yksin, sillä me olemme te ja te olette me!

Galaktista perhettä kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

16.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net