11.02.2016

Valmistaudu apinan vuoteen 2016

Kiinalainen uusi vuosi alkaa pian – joidenkin avainelementtien kera, joita sinun kannattaa hyödyntää ja jotka ymmärtää henkilökohtaisella tasolla.

Tässä artikkelissa annan näkemyksiä ja joitain hyödyllisiä valmisteluja, joita voit tehdä elämässäsi. Tämä voi tosiaankin olla sinulle merkittävä vuosi, joka on täynnä uusia tilaisuuksia olla enemmän se, joka sinun on tarkoitus olla. Tietäen tämän, tartu näihin hetkiin ja osallistu aktiivisesti tähän päivään mennessä parhaan itsesi luomiseen.

Useimmilla ihmisillä vuodessa 2015 oli hyvin haastavia hetkiä ja tähän mennessä vuodessa 2016 on ollut oma osansa hurjia energioita. Maailma on kuin suuri ja kaoottinen sulatusastia tällä hetkellä – tuhansien vuosien evoluutio on huipentumassa ja monimutkainen ratkaisemattomien energioiden joukko tulee etualalle.

Huippuhetken tunteminen

Mitä tietoisempi olet, sitä enemmän tunnet tämän huippuhetken pelkästään siksi, että tietoisuus herättää sinut sille, mitä on.

Älä pelkää kaaosta tai tee kaaoksesta mitään pahaa. Sitä vastaan ei pidä taistella. Pysy kuitenkin läsnä ja käytä tietoisuustyökaluja pysyäksesi keskuksessasi ja tasapainossa. Kun teet tämän, voit käyttää hyödyksi sitä hyvää, mitä tulee, ja sinulla on harvempia haasteita silloin, kun asiat ovat ongelmallisia.

Tuliapinan vuosi

Uusikuu 8.2. on virallinen alku tuliapinan vuodelle – apinan ollessa kiinalaisen eläinradan yhdeksäs merkki – ja siinä on merkittäviä eroja kuluneeseen vuohen vuoteen. Jotkut trendit jatkuvat, kuten maailman megauudelleenjärjestely- ja vuoristorataenergiat.

Näiden kahden vuoden erot vaihtelevat hienovaraisista dramaattisiin. Kannattaa kiinnittää huomiota näihin riippumatta syntymävuodestasi ja tuon vuoden kiinalaisen eläinradan merkistä.

On erityyppisiä apinan vuosia, jotka vastaavat elementtiä. Viimeksi tuliapinan vuosi oli 1956, joten te jotka synnyitte tuolloin, olette tuliapinoita ja teille tämä vuosi on erittäin merkittävä.

Yksi syy tähän: tuliapinat ovat aktiivisimpia kaikenlaisista apinoista ja heillä on taipumusta ottaa johtajan rooli. Heidän tulienergiansa täytyy kuitenkin kanavoida tuottavaan suuntaan – se on erittäin voimakasta! Yksi tuliapinan piirre on kilpailunhalu ja joskus impulsiivisuus – ja nämä energiat voivat hallitsemattomana johtaa ongelmiin.

Tämä tausta mainitaan tässä, koska riippumatta siitä, oletko apina tai tuliapina kiinalaisessa eläinradassa, tänä vuonna luultavasti kohtaat näitä energioita maailmassa.

Esimerkkejä haastavista energioista: jos sinulla on rakkaita tai työtovereita joissa on tuliapinaenergiaa, saatat huomata räjähtävää äkkipikaisuutta, kärsimättömyyttä, huonoa ajoitusta ja valtamanipulointia.

Tuliapinan positiivisia ominaisuuksia voi myös näkyä: luovuus, nokkeluus, avoimuus riskin ottamiseen, joustavuus mennä uusiin suuntiin, sosiaalisuus toisten näkemysten kuulemiseksi, mielikuvitus ja intuitio, suuri energisyys, uteliaisuus ja kyky nähdä sellaista, mitä muut eivät näe.

Sekä tuliapinan positiivisia että haastavia ominaisuuksia näkyy tänä vuonna maailman näyttämöllä – ihmisryhmien, maiden ja ihmisten ja muiden lajien välillä. Huomaat tätä perheessäsi ja ystäväpiirissäsi. Sitä näkyy työpaikalla riippumatta siitä, minkä tyyppistä työtä teet ja teetkö työtä itsenäisesti vai jollekin toiselle. Näet sitä, kun menet julkisille paikoille, kuten ostoksille markettiin tai ajamaan kaupungin läpi liikenteessä.

Juuri on koettu vuohen vuosi, jossa on enemmän jin- tai feminiinienergiaa kuin apinan vuodessa. Apinoilla on paljon enemmän tulta ja he ovat alttiimpia hyökkäämään, jos eivät saa päätään pidettyä.

Suhteiden hallita elintärkeää

Pidä tämä mielessä, kun kohtaat toisia tänä vuonna. Suhteiden hallinta jatkuu menestymisesi elintärkeänä tekijänä kaikilla tasoilla. Tee, mitä voit, löytääksesi tasapainokeskitien ja ollaksesi se, joka valitsee korkean henkitien.

Kun olet tilanteissa, joihin liittyy kiihkeyttä ja vastakkaisia näkemyksiä, tarkista säännöllisesti intuitiolta ja terveeltä järjeltä, miten toimitaan. Ole piirissäsi se, joka välttää reagointia. Mene sydämeesi ja yhdisty levolliseen tunteeseen, ennen kuin sanot tai teet asioita.

Tämä kalenterivuosi on aikaa, jolloin ihmiset keskittyvät totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen, kuten kuvaan ennustusviestissäni. Nuo asiat jotka tulevat enemmän valoon apinan vuotena, luultavasti hallitsevat keskustelua sekä yksilö- että maailman tasolla.

Koska apinan energia voi johtaa yllättäviin kehityskulkuihin, pidä silmällä äkillisiä sopimuksia ja läpimurtoja, jotka eivät ole olleet mahdollisia aiemmin. Se voi näyttää salamalta tyhjästä, jotain mitä kukaan ei odottanut tapahtuvan – kenties suurella ja dramaattisella tavalla. Joistain muutoksista tulee historiallisia merkkejä edistymisestä, joka luo sellaista maailmaa, jossa haluat elää.

Tarkkaile uutisia, jotka käsittelevät globaalia ilmastoa, energiaresursseja ja rauhaa. Etsi uutta kehitystä teknologiassa. Tämän kaltaiset vuodet voivat tuoda futuristisia keksintöjä valtavirtaan ja on mahdollisuus merkittäviin positiivisiin muutoksiin tavassa elää.

Historiallisia merkkipaaluja apinan vuotena

Toisaalta, jotkut suuret salamat tyhjästä eivät ehkä ole tervetulleita uutisia. Historiaa tarkasteltaessa, viimeksi tuliapinan vuonna 1956 oli Suezin kriisi ja siihen liittyvää öljysäännöstelyä. Tuona vuotena oli myös Unkarin ja Kuuban vallankumous.

Henkilökohtaisen tason asioita

Tässä on joitain henkilökohtaisella tasolla tiedettäviä asioita.

Menestyäksesi optimaalisesti tänä apinan vuotena, sinun kannattaa olla maadoittunut ja sydämessäsi, jotta voit olla avoin uusille ideoille ja suunnille.

Yksilölliset teot avaimena

Yksilölliset teot ovat avain edistymiseesi – tarkoituksenmukainen toiminta, jota teet jumalaisen ajoituksen, terveen järjen ja intuitiivisen tietämisen perusteella. Tänä vuonna ei pidä antaa voimaansa toisille, erityisesti instituutioille ja yhteiskuntarakenteille, jotka ovat merkittävässä tarkistusprosessissa.

Lyhyesti sanottuna, tämä on paras vuosi tähän mennessä työkalujesi ja tietoisuutesi käyttämiseen jumalaisen muutoksentekijänä. Se on vuosi kaiken sen käyttämiseen, mitä olet oppinut ja missä olet tullut mestariksi elämien saatossa. Sinun kannattaa kurkottaa syvälle henkiseen työkalupakkiisi päästäksesi käsiksi taitoihin, joita aloit kehittää kauan sitten, ja kehittääksesi niitä. Näitä taitoja tarvitaan tänä apinan vuotena.

Haastavien tilanteiden lähestyminen

Näet paljon tilanteita, jotka haastavat sinut. Roolisi on kuitenkin pysyä jumalaisessa voimassasi ja välttää ottamasta itsellesi negatiivisutta, jota näet ympärilläsi. Älä lannistu tänä vuonna, jos näet yhteiskunnallisia muutoksia, jotka näyttävät vievän ihmiskunnan takaisin vähemmän valaistuneeseen aikaan. Vastakohtien tanssi on hyvin aktiivista tänä vuonna. Tiedä kuitenkin, että se on osa maailman megamuutosta.

Pidä seuraava mielessä.

Kun Maan ihmiset heräävät totuuteen jostain – kollektiivi päivittää näkemystään siitä, mikä on sopivaa tai hyväksyttävää – ihmiset eivät unohda tuota totuutta. Ihmiset voidaan kuitenkin tilapäisesti saada pelolla muuttamaan ajatteluaan. Voi olla järkyttävää, kun tämä tapahtuu, mutta muista, ettei se ole pysyvää. Valo ja totuus vallitsevat.

Muista todellinen luomisvoimasi. Se on valtava ja rajaton! Sinut on koodattu olemaan täällä katselemassa maailman kaaosta ja olemaan ratkaiseva positiivinen muutosvoima. Luota, että sinua rakastetaan ja tuetaan matkan joka askeleella!

Kirjoittanut Selacia (earthspivotalyears.com)

1.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net