15.08.2018

Valeuutisia!

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tällä planeetalla tapahtuu muutos ja se muuttaa toimintamalleja, joita ette odota. Kulttuurinne kaikkiin puoliin vaikutetaan lopulta. Jotkut teistä ovat esittäneet kysymyksen: "Mitä voin tehdä seuraavaksi? Mistä olisi eniten tuloksia?" Vastaus on se, mitä olemme kaikki kertoneet teille: odottakaa muutosta. Odottakaa suotuisaa muutosta ja kehittäkää intuitiota työskennelläksenne sen kanssa.

Puhtaanpa vanhasta toimintamallista, joka on yleinen ja jonka täytyy muuttua – ja se muuttuu. Kutsun sitä – oletteko valmiita? – valeuutisiksi. [Naurua yleisössä] Tämä on vähän erilaista, ja siinä on monta tasoa. Puhutaanpa siitä, mikä on 3D:ssä, ja mennään sitten sen yli ja puhutaan esoteerisista uutisista. Puhumme niistä uutisista, joita teille annetaan, joihin uskotte ja luotatte ja jotka ovat täyttä valetta. Istutte nyt tässä maaliskuun 25. päivä. Mikä on iso uutinen? "Teille iskee uskomaton geomagneettimyrsky auringosta. Se on uskomaton koronatapahtuma ja muodostunut reikä on ällistyttävä, ja se paiskautuu planeettaan koko voimallaan, häiritsee kaikkea viestintää ja mahdollisesti mykistää satelliitteja. Se saattaa vaikuttaa myös terveyteenne!" Mitä pidätte tähän mennessä? [Mitään ei ollut tapahtunut tuona päivänä.] Se oli kaikkialla uutisissa!

Miksi ette yrittäisi tämän kanavoinnin lopussa selvittää, mitä tapahtui? Miksi kaikki tuo hössötys? On mielenkiintoista, että tuo uutinen on niin dramaattinen, että se leviää viruksen lailla, ja sitten kun tuota ennustettua tapahtumaa ei satu, ei ole mitään uutista sen syystä. Mitä tapahtui?

Ilmaantuu toinen tapahtuma, ja se esitetään kaikessa draamassaan samalla tavalla, eikä sekään tapahdu yhtään dramaattisella tavalla. Miten monta kertaa teille on kerrottu, että maailmanloppu tulee? Kun sitä ei tule, kukaan ei ole vastuussa noista valeuutisista, jotka saivat kaikki pelkäämään, eihän?

Minäpä kerron, mitä tapahtui tänään, sillä se on esimerkki lopusta siitä, mistä haluan puhua. Se mitä tapahtui tänään, on tosiaan poikkeama auringossa, mutta sellainen mitä on nähty aiemmin. Se on tosiaan suuri, tämä koronan reikä, ja siinä on virtauksia, jotka menevät Maan ohi silmiinpistävillä tavoilla, joita on nähty aiemmin. Jos menisitte astronomin työhuoneeseen ja sanoisitte hänelle: "Mitä tänään tapahtui?" hän sanoisi: "Se on samaa, mitä on tapahtunut aiemmin. Tämän planeetan magneettiverkko imi sen, eikä se ollut oikeasti kovin vaarallista sen perusteella, mitä olemme nähneet aiemmin." Mutta saatatte kysyä, miksi tämä raportoitiin pelottavana tapahtumana? Hän sanoo: "Teimme virheen. Kerroimme uutisen myrskystä, eivätkä he ole astronomeja tai fyysikkoja. He ovat draamareporttereita." Niinpä tämä planeetta sai, rakkaat ystävät, valeuutisia. Jos haluatte tehdä tutkimusta, mitä tapahtui tänä viikonloppuna, huomaatte, että se oli hyvin normaalia ja sitä oli tapahtunut aiemmin. Se ei liikauttanut edes paljon niitä instrumentteja, joita astronomit käyttävät näiden tapahtumien mittaamiseen.

Tämä on siis esimerkki valeuutisista, joita haluamme tarkastella nyt. Monet asiat ovat täysin vääristeltyjä tai on otettu pois asiayhteydestä tai todellisuudessa suunniteltu valheellisiksi aiheuttamaan jokin reaktio – teiltä. Kenties sitä tehdään tuotteiden myymiseksi tai saamaan teidät kyyristymään pelosta? Mutta se osa kulttuurinne nykyistä toimintamallia. Siis tarkastellaanpa joitain muita.

Mitä edessänne on juuri nyt tällä planeetalla? Tuo pieni ääni sisällä kertoo teille: "Asiat eivät pääty hyvin. Tässä se on taas. Katso, mitä on tapahtunut aiemmin. Meillä on sota myöhässä." Tämä on täysin valhetta. Tietoisuutenne vanhan energian laukaisimet jumittavat vielä vanhoissa keloissa vanhojen tilanne-energioiden vuoksi, ei sen, kuka olette tänä päivänä. Oma mielenne pyörittää samoja keloja uudestaan ja uudestaan niiden asioiden vuoksi, jotka ovat saattaneet tapahtua tietyllä tavalla aiemmin. Niinpä tästä tulee valeuutinen, jonka annatte itsellenne! Se on syvällistä, jos ajattelette sitä.

Tämä alttius itsepetokseen on syy ihmisten yhtenäisyyden tutkimiseen, jotta nuo kelat voidaan selvittää. Kun voitte eliminoida tuon "tuomiojupinan", pystytte tajuamaan totuuden, joka on puhdas ja kaunis. Se totuus joka on puhdas ja kaunis, on, ettei minkään siitä mitä tapahtui menneisyydessä, tarvitse tapahtua tulevaisuudessa. Todellisuutta ei ole suunniteltu sellaiseksi tässä uudessa energiassa. Tällä tulevaisuudella on täysin erilainen toimintamalli.

Lisää valeuutisia: teidän kykynne ja terveytenne

Tässä on yksi iso vale. Tämä ei tule omasta tietoisuudestanne, vaan toisilta jotka antavat teille informaatiota, josta tulee sisäistä, ja se kontrolloi tapaanne ajatella. Puhun niistä, jotka kertoivat teille, ettet sinä voi olla jotain tai ole jotain. Kenties he ovat sanoneet sinulle, että et voi tehdä tätä tai et voi tehdä tuota tai tämä ei koskaan toimi sinulla tai tuo ei koskaan toimi. Kenties he olivat jonkinlainen auktoriteetti? Se on "istutettu valeuutinen" – ja uskoit sen.

Luotettu lääkäri kertoo teille, mitä tapahtuu ikääntyvälle kehollesi tutkimuksen ja päivän tieteellisten mittausten perusteella. Vanhassa energiassa se olisi ehkä jopa kuolemantuomio! Siis koesarjan jälkeen hän sanoo: "Tätä sinussa tapahtuu." Hän katsoo aivojasi, sydäntäsi, järjestelmiäsi ja biologiasi kaikkia tärkeitä asioita. Sitten mielialasi putoaa uuteen pohjalukemaan ja mietit, miten selviydyt siitä! Mitä tapahtuu seuraavaksi? Rakas ystävä, tämä on vanhin valeuutinen kulttuurissanne. Nimittäin ihmistietoisuudelle – solujen varsinaiselle johtajalle – ei ole tehty testiä tai annettu uskottavuutta! Tämä valeuutinen haluaa sinun uskovan, ettei sinulla ole mitään kontrollia kemiaasi tai prosesseihisi. Olet täysin elämän uhri. Kuitenkin olemme kertoneet teille vuosia, että koko solurakenteesi saa terveytensä "pomolta" – sinulta!

Rakkaat ystävät, ainoa asia joka estää solurakennettanne ottamasta ohjeita, joita voitte antaa sille, ovat (oletteko valmiina?) valeuutiset! Jos kehonne tietää jo kulttuurinne valeuutiset, on erittäin vaikeaa antaa sille mitään ohjeita. Miksi? Koska uskotte nuo valeuutiset.

Tämä on kiistanalaista, koska ihmiset sanovat: "No, onko diagnoosi oikea vai ei? Onko tiede oikeassa vai ei?" Vastaus on, että se on oikea lääkärille, mutta ei teille. Mittaus on oikein, mutta se mitä tulee seuraavaksi, on usein valeuutinen. Uskotte tuon kulttuurillisen valeuutisen ja se menee perille ja vie teidät uudelle pohjalukematasolle – paikkaan joka pahentaa ennestään toimimatonta kemiaanne. Toisin sanoen, valeuutinen tekee tilanne huonommaksi.

Tämän planeetan uusi tietoisuus pystyy katsomaan suoraan tällaista asiaa kasvoihin ja sanomaan: "Tämä on vain osa tarinaa." Kuvitelkaa katsovanne sairautta kasvoihin ja sanovanne: "Sinulla ei ole mahdollisuutta, koska rakastan sinua." Joku saattaisi sanoa: "Miten voit sanoa niin sairaudelle?" Vastaus on: koska se on elävä ja sillä on oman elämänsä energiasäännöt. Jos teette tämän, voitte "levittää" sen ja se menee pois – itse asiassa hajoaa. Se on sopimatonta energiaa uudessa valossa. Itse asiassa ohjaatte kehoanne: "Rakastan itseäni liikaa antaakseni tämän ohjata minua tai tappaa minut tai edes tehdä sairaaksi." Rakkaat ystävät, tämä vaatii mielikuvituksen venyttämistä joillakin. Mutta kulttuurinne valeuutinen sanoo, että te ette pysty tekemään yhtään mitään. Samaan aikaan on olemassa spontaani remissio, eikä kukaan tunnu tietävän miksi.

Ainoa uutinen joka on totta, rakkaat ystävät, tulee suoraan luovasta lähteestä, jota jotkut kutsuvat Jumalaksi, Hengeksi, kaikkien asioiden keskukseksi. Uutinen on, että olette yhteydessä tähän lähteeseen tavalla, jonka voitte tuntea ja jonka kanssa tulla yhdeksi. Se on todellinen lähtökohtanne. Se on päätotuutenne, eikä se ole uusi. Muinaisihmiset tiesivät sen, ja useimmat esi-isänne käyttivät sitä. Se on perustotuus – ei se, mitä kuulette lääketieteen uutisissa, eikä diagnoosi jonka kuulette lääkäriltä tai se, mitä vanhempanne kertoivat teille tai edes merkittävät opettajanne – ihmiset joihin luotitte eniten.

Iso valeuutinen: sielunne on tuomittu

Mennäänpä tämän päivän valeuutisten korkeimmalle tasolle. Oletteko valmis tähän? Suurin valeuutinen tänä päivänä on, että synnyitte likaisena tai että te ette ansaitse olla täällä. Tarina on, että jonkin sekavan henkisen mytologian mukaan universumin suurin rakkauslähde kävi jotenkin sotaa. Jotkut enkeliolennot yrittivät ottaa vallan ja ne heitettiin pois taivaasta. Kerron teille taas, rakkaat ystävät, ettei Jumala ajattele kuin ihminen, sillä ei ole ihmisen kaltaista todellisuutta, sillä ei ole ihmisluonnetta eikä sillä ole mitään ominaisuuksia, jotka sallisivat alkuunkaan tuollaisen matalan energian ihmismäisen tapahtuman. Tämä on pahin Jumalan ihmismäistämismuoto, kuten olemme puhuneet aiemmin. Kuin lasten tarinassa, ihmiskunta on liittänyt huonoimmat ominaisuutensa luojaan ja näin se tekee teille koko luomakunnan rakastavimmasta lähteestä häiriintyneen.

Tämän valeuutisen vuoksi teille kerrotaan, että ihmissielu on pilattu jo ennen syntymää! Taaskin tämän planeetan pimeimmät energiat ovat kautta historian lisänneet itsensä jumalaisimpaan ja vaikuttavimpaan suhteeseen, joka teillä voi koskaan olla. Ja he ovat antaneet teille häiriintyneen Jumalan, joka rakastaa teitä riittävästi lähettääkseen teidät ja lapsenne kärsimään ikuisesti, ellette jotenkin löydä sitä kätkettyä totuutta, joka on eristetty tämän planeetan uskovaisryhmän keskuuteen. Tekemään tilanteesta pahemman, on muita eristäytyneitä uskovaisryhmiä, joilla on toinen mytologia, mikä aiheuttaa henkisiä sotia siitä, kenellä on häiriintynein Jumala!

Siis kaikkein suurin valeuutinen alkaa syntymästä ja se kertoo teille, että te ette voi päästä eteenpäin. Kun kasvatte, kulttuurinne, vanhempanne ja todellisuutenne kertovat kaikki teille tuosta häiriintyneestä Jumalasta ja varoittavat teitä käyttäytymään tietyllä tavalla, jottei tämä rakastava olento, joka loi taivaat ja Maan, kiduta teitä joka päivä kuoltuanne. Valitettavasti tuo tarina jatkuu eikä teillä ole mitään tapaa tehdä itse tälle mitään. Nimittäin synnyitte likaisena ja olette tuomittu. Siksi ette ole sen suhteen arvoinen, josta opetan teille. Teidän ei sallita edes katsoa sitä. Jos katsotte, teidät leimataan "oudoksi ajattelijaksi" ja heitetään ulos, kuten hyvin monet teistä on heitetty, jotka lukevat tätä.

Minäpä sanon teille tämän: kun lapsenne olisi riittävän vanha ymmärtääkseen kieltänne ja voisi katsoa teitä silmiin ja kysyä: "Isä, äiti, kuka olen oikeasti?", mitä kertoisitte hänelle? Katsoisitteko häntä kenties suurimman rakkautenne syvyyksistä, jota teillä on äitinä tai isänä, ja sanoisitte: "Olen pahoillani, että minun täytyy kertoa sinulle tämä, mutta sinulla ei ole mitään mahdollisuutta. Olet tuomittu"? [Yleisön naurua] Nauratte, koska se on absurdia! Kuitenkin ihmiskunta on laittanut tuon piirteen universumin suurimmalle rakkaudelle. Jopa lapsen alkeellisin henkinen logiikka kertoisi teille, että tämä on valeuutinen. Niinpä taas kerran kerron teille, että synnytte suurenmoisena, kaiken toimiessa täydellisessä sielussanne, ja vapaalla valinnalla voitte etsiä tuota Jumalan osaa sisältä.

Vapaa valinta itse asiassa kehitti valeuutiset tälle planeetalle. Planeetan matala tietoisuus toimii ainoastaan noin 35%:lla siitä, mikä on mahdollista. Toisin sanoen, vaikka kaikki on sisällänne, menneisyyden matala energia on raahannut sen alas ja piessyt sen, joten hämmästyttävä tietoisuuspotentiaalinne ei toimi hyvin. Tämä on syy siihen absurdiin rotuun, joka jatkaa sotimista tuhansia vuosia ja sadoissa kulttuureissa, vaikkei se ole koskaan ratkaissut yhtäkään ongelmaa.

Nyt olette muutoksessa, ja yhtäkkiä olette uudemmassa ja kevyemmässä tietoisuudessa, uudella alueella, jolla lopulta luotte rauhan maan päälle. Toimitte paremmin kuin koskaan ennen. Se on uutisissanne nyt eikä sitä voi peittää.

Äiti, isä, psykologi: tämän päivän kulttuurissa katsotte lasta silmiin ja kerrotte hänelle, että hän on täällä olemisen arvoinen ja että hän voi mennä huipulle missä tahansa, minkä hän voi kuvitella. Hän on kaunis ja kunnioitettu ja se mitä hän voi saavuttaa, on rajatonta. Tämän kerrotte lapselle, koska ymmärrätte nyt, mitä valeuutiset voivat tehdä nuorelle mielelle.

Missä olette tänä päivänä valeuutistilanteessa? Mitä ette voi kertoman mukaan tehdä? Mitä "moderni" lääketiede sanoo tapahtuvan teille yhteiskunnassanne ja tietyssä iässä? Tämä on valeuutinen. Instrumentit mittaavat biologiaanne, mutta ne eivät pysty mittaamaan tietoisuutenne suurenmoisuutta tai parannusvoimaa. Kuinka pitkään teidän pitäisi elää? Valeuutinen antaa teille numeroita, jotka perustuvat kehoon ilman jumaluutta, ajavaa voimaa. Se kertoo teille, että teitä pitäisi lääkitä, koska olette ylittäneet tietyn iän. Se on valeuutinen. Olemme kertoneet teille tämän. Jos medianne antaa teille näitä asioita, sammuttakaa se. Etsikää media, joka on selektiivisempi kuin se media, joka ottaa teidän ryhmänne tähtäimeensä. Menkää paikkaan, jossa voitte saada johdonmukaisempia todisteita, joihin sisältyy vaihtoehtoisia parannusmenetelmiä ja todistajalausuntoja teidän kaltaisiltanne. Rakkaat ystävät, mediassanne kehitetään paikkoja, jotka sisältävät joku päivä enemmän rehellisyyttä ja totuutta siitä, mitä voitte tehdä itsenne ja terveytenne hyväksi ilman ulkoista kemiaa, ja ne sisältävät "kehon ohjaamisen omalla tietoisuudellanne".

Jonain päivänä on sukupolvi, joka ei koskaan, ei koskaan sietäisi, mitä näette tänä päivänä valeuutisina. Tulee sukupolvi, jossa johdossa olevia mitataan sen mukaan, miten paljon he saavat tehtyä omissa hallituksessaan. Tänä päivänä tämä ei ole edes tutkassa. Tulee päivä, jolloin liiketoimintajohtajien palkka on täysin kiinni siitä, miten hyvin heidän yrityksensä pärjää markkinoilla ja miten hyvin he kohtelevat työntekijöitään. Toisin sanoen, koko johdolta pyydetään korkeampaa tietoisuusstandardia. Tänä päivänä tämä on vasta horisontissa. Suuri yleisö näkee sen lopulta ja vaatii sitä.

Tänä päivänä politiikassa on erittäin matala tietoisuus, joka odottaa teidän teurastavan vastustajat julkisesti kovalla ja epätodella informaatiolla, saattaen heidän polvilleen. Tämän valeuutisen pitäisi sitten tuoda jollekin voitto hinnalla millä hyvänsä. Tämä järjestelmä estää todellisuudessa lahjomattomia pyrkimästä mihinkään virkaan. Tuloksena on, että saatte matalan energian johtajia uudestaan ja uudestaan.

Tulee päivä, jolloin tämä nähdään ja välittömästi tunnistetaan barbaarisena. Barbaarisena! Tulevaisuus nauraa sille, miten naurettavaa poliittisten kampanjojen käyttäytyminen oli menneisyydessä, aivan kuten tänä päivänä katsotte, miten naurattavia jotkut mainoksenne olivat 50 vuotta sitten, lääkärien suositellessa päivän huonoa tapaa korvauksena. Haluan teidän pitävän silmällä valeuutisia ja vain nauravan niille nyt. Nähkää, mitä ne ovat.

Tämä on Kryonin viesti ja monien muiden tässä uudessa energiassa. Kuulette tästä informaatiosta hyvin monista muistakin lähteistä pian. Tämä kääntyy lopulta ympäri ja antaa teille parhaita uutisia, joita olette koskaan kuulleet ihmisten potentiaalista tällä kauniilla maapallolla. Vanha sielu, teet edelleen kovaa työtä, muttei se kestä ikuisesti. Tästä syystä rakastamme ihmisiä niin, kuin rakastamme. Uskomatonta!

Ja niin se on.

Kryon

----------

Tiedämme, tiedämme, että poliitikot ovat jo omineet tämän otsikon, mutta se sattuu vain sopimaan täysin siihen, mistä Kryon haluaa puhua. Onko asioita, joita sinulle on kerrottu, ja tavallisia uutisia joita seuraat, jotka saattavat olla ehdottomasti vääriä? Vastaus on kyllä. Se on myös hyvin yleistä. Katsotaanpa, mistä Kryon sanoo, että sinun pitäisi olla tietoinen …

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Sacramentossa.

*********

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

25.3.2018 Sacramento, Kalifornia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net