10.10.2018

Vain sinä

Tietysti teitä pelottaa, ettei ole ketään jota seurata, paitsi te. Suurta kuvaa globaalista turvallisuudesta tai tietämisestä ei enää ole. Olette vain te. Pelottava ajatus tosiaankin. Vähän sama asia, kuin jos vanhempanne olisivat hylänneet teidät, ennen kuin uskoitte olevanne valmis elämään omillanne.

Rakkaat ystävät,

Oletteko yksinäinen, loukkaantunut tai vihainen? Näin on, koska sanotte hyvästi globaaleille 3D-uhri- ja -huolehtijarooleillenne. Vastustatte sanoen, että olette sanoneet jo hyvästi kummallekin. Niin olette henkilökohtaisessa elämässänne, mutta ette maayhteisössä kokonaisuutena. Muutaman viime päivän vimmassanne on ollut kyse sen havaitsemisesta, ettei teidän tarvitse enää noudattaa globaaleja täytyy-asioita. Että olette täysivaltainen olento ilman tarvetta tehdä niin, kuin sanelevat ne, joita nimitätte johtajiksi.

Sellainen rohkeus on pelottavaa, sillä siitä on aioneita, kun viimeksi julistitte itsenne tai edes ajattelitte itseänne täysivaltaiseksi Maassa ollessanne. Olette astumassa uudelle ja pelottavalle alueelle. Kuka kertoo teille, oletteko oikeassa vai väärässä? Tämä on viimeaikaisen vihanne, pelkonne ja loukattujen tunteidenne ydin, kun oivallatte, että "kuninkaalla ja/tai kuningattarella ei ole vaatteita".

Olette jo huomanneet sen lähiperheessänne ja yhteisössänne, mutta olitte toivoneet – luultavimmin kätkettynä itseltänne – että joku pelastaisi teidät ja kertoisi teille ja muille, mitä tehdään ja milloin. Havaitsette sen sijaan, että maailmanjohtajat joihin luotatte, epäonnistuvat tai menettävät kykynsä johtaa.

Tietysti teitä pelottaa, sillä se merkitsee, ettei ole ketään jota seurata, paitsi te. Suurta kuvaa globaalista turvallisuudesta tai tietämisestä ei enää ole. Olette vain te. Pelottava ajatus tosiaankin. Vähän sama asia, kuin jos vanhempanne olisivat hylänneet teidät, ennen kuin uskoitte olevanne valmis elämään omillanne.

Nämä poliittiset, hallinnolliset ja turvallisuuskysymykset "painelevat nappuloitanne" tavoilla, joita ette kuvitelleet silloin, kun julistitte täysivaltaisuutenne. Nimittäin uskoitte sen merkitsevän, että olisitte ainutlaatuinen yksilö jonkun upean maailmanjohtajan rakastavan sateenkaaren alla.

Ette ole täysivaltainen, jos joku kertoo teille, miten eletään. Tämän toteamuksen valtavuus on hyvin pelottavaa, sillä teillä ei ole aavistustakaan, miten eletään ilman ensisijaisia sääntöjä ja täytyy-asioita. Kuka luo oikeus-, poliittiset tai mitkä tahansa järjestelmät? Kuka kertoo teille, mitä tehdään?

Ette pysty vielä kuvittelemaan aikaa, jolloin sääntöjä ei tarvita, sillä ette ole olleet koskaan maan päällä ilman sääntöjä ja johtajia. Hyväksytte, että sitten kun teette siirtymän pois Maasta, olette vapaa toimimaan, missä tahansa ulottuvuudessa tai ympäristössä haluatte. Ette kuitenkaan pysty kuvittelemaan samaa vapautta ollessanne Maassa.

Niin se on, että olette peloissanne ja huolissanne, että te ette toteuta ainutlaatuisen polkunne unelmia. Nimittäin maaolemuksenne ajatteli, että ainutlaatuinen polkunne olisi jonkin ulkopuolisen voiman asettamien suuntaviivojen sisällä, kun se kertoisi teille "oikeudestanne", tai osuvammin sanottuna, että toiset olivat oikeassa tai väärässä. Että teillä olisi vapaus tutkia polkuanne, koska joku ulkopuolellanne huolehtisi muusta maailmasta. 

Sellaista ei tapahdu. Te olette vartijanne. Ette veljenne tai sisarenne vartija – olette oma vartijanne, kuten kaikki ovat. Ja vaikkette pysty vielä kuvittelemaan, miten Maa ilman maailmanjohtajia toimii, se on draivinne.

Aivan kuten aloittaessanne siirtymänne kuukausia, vuosia tai vuosikymmeniä sitten, ette voineet ymmärtää, miten kehittyisitte ja että nyt-hetken "sinä" olisi olemassa. Niin on nyt. Ne jotka haluavat parantaa ympäristöä, tekevät niin. Ne jotka haluavat olla osa jotain muuta toimintaa tai globaalia kunnossapito-osastoa, ovat.

Maahallitukset ovat nopeasti kehittymässä valtiotarpeista universaaliin yhteistyöhön. Yhteistyöhön jota on vaikea kuvata tässä kohtaa, mutta täysin upeasti toimivaan yhteistyöhön, mikä sallii jokaisen maaolennon osallistua tekijöihin, jotka ovat hänelle mielenkiintoisimpia ja näin iloisimpia. Uudessa Maassa ei ole kyse olemisesta parempi kuin toinen valtio tai alue, vaan pelaamisesta yhteen rauhassa ja kyllä, ilossa. 

Se mikä antaa teille iloa, on tienne onnellisuuteen ja rauhaan. Se pätee kaikkiin, jotka haluavat olla uutta Maata. Pelko ei ole enää ensisijainen turvallisuustekijä. Eikä se ilo, että maanne (joukkueenne) on paras, sillä "paras" määritellään nyt ainutlaatuisuudella, rauhalla ja ilolla, kilpailun sijasta. Vaikea käsite ymmärtää, ellei ole "sotkeutunut" siihen. Kuten oli totta myös henkilökohtaisen vapauden osalta, ennen kuin olitte toteuttaneet sen.

Monet ihmettelevät, miten paljon tunnetuskaa tarvitaan johtajien kontrollin puhdistamiseksi. Vaikka on jonkin verran tuskaa, kuten kaikessa muutoksessa, ensisijainen helpotus vastaa kaikkea sitä tuskaa, mitä saatatte tuntea.

Jos olette niiden varhaisedelläkävijöiden joukossa, jotka ovat tehneet siirtymää vuosikymmeniä, mietitte ehkä, oletteko Maassa tässä elämässä, kun se tapahtuu. Useimmat luultavasti ovat, sillä kaikista jotka tekevät siirtymää, tulee pelottomampia, mikä aiheuttaa vähemmän haitallista toimintaa heidän soluissaan.

Aioneita solunne ovat tehneet ihmeitä jatkaessaan olemistanne niistä pelon jatkuvista tuhoista huolimatta, jotka eroavat vähän syövästä tai samanlaisista sairauksista. Kun nuo pelot häviävät, niin häviää myös solujenne tarve jatkuvasti kuurata itseään puhtaaksi jätteestä. Ikääntymisessä on enemmän kyse solujenne peittymisestä pelkoon ja vihaan, kuin siitä ikääntymisen vääjäämättömyydestä, johon nyt uskotte.  

Mutta ikääntyminen on myöhempien esitysten aihe. Riittää, kun tiedätte, että maailman hallitukset joille olette uskoneet elämänne johtamisen, häviävät yksitellen – nopeammin kuin pystytte nyt kuvittelemaan. Sillä ainutlaatuisen olemuksenne on aika säteillä kirkkaasti vapautenne valoa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

1.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net