06.02.2019

Vähän "illuusion" lisäkäsittelyä

Useat kysymykset saavat meidät käsittelemään vähän lisää illuusiota. Nykyään teille sanotaan usein, että kaikki on illuusiota. Aiempina aikoina ja muissa kulttuureissa sitä kutsuttiin "mayaksi". Se tuntuu vaikealta ymmärtää, mutta se on itse asiassa hyvin yksinkertaista. Sukelletaanpa suoraan siihen.

Valitkaa jokin, minkä näette nyt edessänne. Käsittelyn helpottamiseksi valitsemme pöydän. Valitsemme sohvapöydän, joka on tehty puusta ja lasista. Voitte valita tuolin tai minkä tahansa muun, minkä näette, ja soveltaa kaikkea sanomaamme siihen.

Nykyperspektiivissänne, siis illuusiossa, katselisimme puusta ja lasista tehtyä pöytää. Onko se puu- ja lasipöytä? Kyllä. Miten se sitten on illuusio?

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä on se lineaarinen havainto, että se on muuttumaton esine. Rakastatte muuttumattomia olosuhteitanne. "Se on, mitä on", sanotte. No, se on, mitä on, MUTTA … ette näe edes pikkuruista osaa siitä, mitä se on. Esimerkiksi, se on vuorovaikutuksessa olevien energiakenttien järjestelmä, jolla on väliaikaisesti pöydän ulkomuoto ja funktio. Pöytä on itsessään sana, jota käytätte tasapintaisista esineistä, joiden päälle voitte laittaa muita esineitä. Tämä pöytä ei ole jossain kohtaa enää pöytä. Ja tämän pöydän komponenttien muoto ja funktio jatkaa kehittymistä ja muuttumista … ikuisesti. Sanoimme, että se on puuta ja lasia. Se on myös entisiä puita, entistä hiekkaa, entistä avaruuspölyä, entistä tähtiainesta. Myös ne aliatomiset hiukkaset jotka tekevät siitä muodon, vilkkuvat jatkuvasti sisään ja ulos, ja niitä myös vaihdetaan.

Jossain, johonkin aikaan, joku ihminen päätti luoda ympäristöstään mukavan esineen, jonka päälle voi laittaa jotain. Hän kutsui sitä jollain nimellä. Toiset olivat samaa mieltä sen hyödyllisyydestä, ja näiden esineiden luomiskäytäntö levisi. Noita esineitä kutsuttiin ympäri maailmaa joksikin. Lopulta teidän osassanne maailmaa sitä alettiin kutsua "pöydäksi". Ja sitten sen käyttö kehittyi pidemmälle, sohvapöydäksi. Mutta se on vain hyödyllinen ja väliaikainen kokoelma ainetta jatkuvassa liikkeessä.

Näettekö, miten se on illuusio? Emme tarkoita, että se on epätodellinen. Tarkoitamme, että havaintonne siitä on valitettavan epätäydellinen. Tarkoitamme myös, että mikään mitä katsotte, ei ole millään tapaa pysyvää … tai täydellistä.

Korostakaamme myös, että havaitsette ainoastaan kolmessa ulottuvuudessa. Mutta elätte paljon useammassa. Te, pöytänne, kissanne tai koiranne, tuo henkilö tuolla, olette kaikki olemassa paljon laajemmin, kuin voitte ymmärtää. Vaikka teillä on luultavimmin vain hyvin pieni aavistus siitä – tai ei lainkaan – se on muuttumassa.

Maailmassanne on ollut aina niitä, jotka ovat aistineet, mitä muut eivät voineet nähdä tai kuulla, ja jotka ovat menneet paikkoihin, joihin muut eivät voineet mennä jne. Mutta niiden lukumäärä on nyt kasvamassa. Ja jokainen joka herättää nämä kyvyt, jokainen joka laajentaa tuota tietoisuutta, myötävaikuttaa kaikkien kehitykseen. Myös te, kun oma havaintotapanne laajenee.

Sanotte: "Kenties. Mutta sitä ei tapahdu minulle." Ja sanomme: "Kyllä tapahtuu." Sitä tapahtuu ihmisille tässä maailmassa, ja siksi se tapahtuu myös teille. On hyvin monia asioita, joita voitte tehdä auttamaan tietoisuutenne laajentamisessa, mutta yksi tehokkaimmista on toistuvampi oivalluksenne, että olette osa kokonaisuutta. Ette ole vain yksi ihminen, olette ihminen (laji). Ihminen on kokoelma tietoisuuskenttiä, jotka yhdistettynä ovat yksi tietoisuuskenttä.

Sama pätee kaikkeen. Se pätee perheisiin, asuinalueisiin, kaupunkeihin, osavaltioihin, maihin, maailmoihin, galakseihin. Teillä on paljon tutkittavaa, kun alatte kyetä siihen. Mutta aloittakaa tutkimalla itseänne.

Kenties haluaisitte aloittaa kysymällä itseltänne: "Mitä minä olen, oikeasti? Mitä olen sen yli, mitä minulle on kerrottu?" Voisitte kuluttaa paljon aikaa pelkästään tuohon kysymykseen. Mutta älkää unohtako, että te ETTE ole minkäänlainen pysyvästi.

Rakkautta ja siunauksia matkallenne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

22.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net