27.01.2016

Vaadi itsesi

Monet teistä haluavat tehdä siirtymän nopeammin, kuin fyysisyytenne sallii. Kun olitte lapsi, halusitte olla teini. Ja kun olitte teini, halusitte olla aikuinen. Niin on nyt.

Haluatte lentää ulottuvuuksien läpi, vaikkette ole vielä luoneet maaunelmaanne. Teidän on tosiaan aika lentää, mutta vasta otettuanne valmisteluaskeleen – luotuanne maaunelmanne. Ja niin luotte – itsellenne oikeaan aikaan. Aikaan joka on tuntien, päivien tai viikkojen päässä.

Nimittäin lentäminen ulottuvuuksiin ilman maaunelmanne turvaa on sama asia kuin lähteminen kotoa 12-vuotiaana elämään työelämässä, mikä muuttaa maaelämäänne hyvin monin tavoin, koska teillä ei ollut vapautta löytää itseänne, kuten on tärkeintä teinivuosina.

Ympäri universumeja on vaiheita ja edistysaskeleita.

Monet teistä epäilevät jumala/jumalatar/tähtiolemustaan. Kenties uskotte siihen mahdollisuuteen, että vaikka muilla saattaa olla tuo jännittävä mahdollisuus, te olette vain te – menette töihin, huolehditte perheestänne ja maksatte laskuja.

Sitten kun sisäistätte merkityksenne tässä hämmästyttävässä siirtymässä, sallitte itsenne luoda maaturvallisuutenne tietäen, että sitä tarvitaan ennen eetteriin leijumista.

Hyväksytte täysin, että toisilla saattaa olla ne taidot, joita te haluatte. Että toiset lentävät eri ulottuvuuksiin, taajuuksiin ja aikoihin. Kenties tekin joku päivä – kaukana tulevaisuudessa. Nimittäin jatkatte uskomista siihen, että te ette ole riittävän hyvä tai taitava ollaksenne jumala/jumalatar/tähti.

Vähäisinkin epäily kykyihinne kertoo kokonaisuudellenne, että ette vielä rakasta itseänne riittävästi siirtyäksenne seuraavaan vaiheeseen.

Jatkatte sen tulevaisuuden taidon toivomista, joka teillä jo on.

Mutta toisaalta, eikö aina ollut helpompaa uneksia tulevaisuuden poikaystävästä kuin siivota huoneenne? Niin on teillä nyt. Uneksitte tulevaisuuden mahdollisuuksista ottamatta siihen tarvittavia askelia, mukaan luettuna sen tietäminen ja hyväksyminen, miten voimakas olette. Rakastaen itseänne riittävästi tietääksenne, että voitte luoda, mitä haluatte.

Tuo luominen on tällä erää maaunelmanne, sillä tarvitsette vakaata ja rakastavaa ympäristöä, mihin palata, kun sopeudutte seuraavaan siirtymävaiheeseenne. Kenties auttaisi paremmin ymmärtämään tämän ajatuksen, jos muistelette collegevuosianne. Vaikkei se ole totta jollakin tätä viestiä lukevilla, yleiskuva collegeopiskelijasta on palata kotiin kesällä ja juhlapyhinä, tuon ensiaskeleen aikana aikuisuuteen. Koti joka salli teidän tietää, että kuuluitte jonnekin lyhytaikaisen college-elämänne ulkopuolella.

Niin on teillä nyt. Teidän on aika luoda tuo pesä, tuo turvariepu, jotta voitte helposti ja mukavasti palata kotitukikohtaanne aina, kun tunnette olonne epämukavaksi seuraavassa siirtymäkehitysvaiheessanne.

Avain tuon turvarievun luomiseen on tietää kyseenalaistamatta, miten voimakas olette – ja rakastaa itseänne riittävästi antaaksenne itsellenne tuon maaturvarievun. Jotkut teistä ovat kertoneet sipsutelleensa tuohon paikkaan shoppailemalla vain shoppailun hauskuudesta. Tai tanssineensa, olleensa vuorovaikutuksessa toisten kanssa tai tehneesä, mitä tahansa, mikä saa aikaan tuon ilon kuplivan naurun sisällänne.

Jatkakaa samaa rataa, kunnes tuo ilon kupliva nauru on osa olemustanne, sillä sellainen kertoo teille, että rakastatte itseänne.

Kenties tuo viimeinen lause vaikuttaa vähän typerältä, sillä useimmat teistä uskovat rakastavansa itseään – ehkä ei niin syvästi, kuin haluaisitte, mutta varmasti riittävästi nauraaksenne ja leikkiäksenne vähän. Nimittäin jatkatte toisten ja heidän tarpeidensa laittamista omienne edelle. "Voi, en voi kuluttaa enää rahaa, koska se on hänestä epämukavaa." "En voi nauraa liian kovaa tai leikkiä liian paljon, koska muut saattavat luulla minua epäkypsäksi." "En voi lähestyä tuota kaunista naista töissä, koska hän ei ole kiinnostunut minusta – minusta tuntuisi typerältä ja hän ajattelisi huonoa minusta." Niinpä jatkatte maaelämäänne laittaen rajoituksia ilollenne, itserakkaudellenne.

Kuka välittää, mitä joku ajattelee teistä? Olette jumala/jumalatar/tähti.

Ettekö käsitä, miten paljon vapautta olette antaneet jumalillenne vain siksi, että olette nimittäneet niitä jumaliksi – miten paljon vapautta olette antaneet kenelle tahansa, jota ihailette? Sallitte heidän nauraa iloisesti ja ajattelette: "Eikö hän olekin hauska?" Sallitte heidän kiusata toisia ja ajattelette: "Miten upeaa, että hän on niin rehellinen." Sallitte toisten lähestyä itseänne, vaikkeivät he anna teille iloa, ja ajattelette: "Nuo sieluraukat, jonkun täytyy huolehtia heistä. Se taidan olla minä." Koko ajan kieltäen jumala/jumalatar/tähtivoimanne – oman ilonne kustannuksella.

Jos laitatte jonkun itsenne edelle tässä maaluomisvaiheessa, ette ole vielä tarttuneet tarvittavaan itserakkausosaan.

Joillakin osa itserakkautta on toisista huolehtiminen. Niin olkoon, jos tekeminen antaa teille suurta iloa – kuten vauvan haistaminen tai sen pehmeän ihon koskettaminen. Mutta on täysin luvallista tässä itserakkausvaiheessa myöntää itsellenne, että te ette ole ihastunut vauvan vaipan vaihtamiseen tai sen itkun kuuntelemiseen klo 3. Tämä ei merkitse, että te ette vaihda vaippaa tai pidä itkevää vauvaa sylissä – sallitte itsenne pelkästään tietää koko olemuksessanne, että te ette pidä sen tekemisestä.

Ole rehellinen itsellesi. Sitten tiedä olemuksesi joka solulla, että olet jumala/jumalatar/tähti ja joka tekoasi arvostaa koko yhteiskunta. Eritoten nyt, rakasta itseäsi riittävästi ympäröidäksesi itsesi ilolla ja käyttääksesi tuota iloa ja itserakkautta luodaksesi maaturvariepusi.

Et odottanut meneväsi collegeen ilman lukiotodistusta. Älä yhtä lailla odota luovasi maaunelmaasi, ennen kuin rakastat itseäsi yhtä paljon tai enemmän kuin muita. Eikä se ole mahdollista, ennen kun tunnustat ja hyväksyt täysin, että olet jumala/jumalatar/tähti, jolla on täysi ja tarvittava vapaus olla. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

18.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Merlinien paluu Nauttikaa ilon odotuksesta »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net