23.09.2018

Uuteen ajoitusketjuun siirtyminen

Syyskuu on 11-kuukausi 11-vuodessa, mikä tekee siitä 11.11-kuukauden. Tämä tekee siitä meille voimakkaan, ratkaisevan ja transformoivan kuukauden vaihtaa todellisuusjärjestelmää kaksinaisuudesta uuteen AN-todellisuuteen. Uudesta maisemastamme tulee lisääntyvässä määrin näkyvä. Tätä tapahtuu mitattavina lisäyksinä, ja se auttaa meitä sinkoutumaan syvemmälle aitoon paikkaamme.

Junamme täyttyvät matkustajista, mutta koska hyvin paljon tapahtuu, emme voi kaiken sen keskellä vielä nähdä, kuka on junassamme ja kuka ei. Koko kuukauden ajan ihmiset valitsevat juniaan ja päättävät, millä raiteilla matkustavat. Joku saattaisi valita jonkin junan, asettua mukavasti paikalleen ja sitten viime minuutilla oivaltaa olevansa väärässä junassa ja juosta oikeaan junaansa.

Syyskuu ei kutsu meitä ainoastaan toimintaan, vaan oikeaan toimintaan. Olemme hyvin kiireisiä tässä kuussa, kun yritämme pysyä kaiken tapahtuvan tasalla. Koko kuukausi on täynnä nopeatahtisia päiviä, jotka juoksevat yhteen. Kun keskitymme täysin tähän ja nyt, jokainen päivä unohtuu välittömästi, kun se on kulunut. Syyskuu on täynnä merkittäviä läpimurtoja ja ihmeellisiä tilaisuuksia. Apu jota olemme pitkään tarvinneet, saapuu yhtäkkiä etuovellemme. Uusia, aitoja ystäviä tulee elämäämme. Samaan aikaan paljastuu lisää piilotettuja pahuuskerroksia kaksinaisuuden maailmassa.

Syyskuu tuo meille monia vaihtoehtoja. Eikä vain tämä, vaan se siirtää meitä pidemmälle valitsemallamme polulla. Polkumme kiihtyy joko liikkeessä eteenpäin tai taaksepäin. Riippuu täysin meistä, kumpaan suuntaan menemme. Tämä on aitoon itseemme palaamisen tai itsemme kadottamisen kuukausi. Menemmekö syvemmälle kaksinaisuuteen vai murtaudumme lopultakin vapaaksi? Uppoammeko syvemmälle harhaan vai vapautamme itsemme siitä? Siirrymmekö oikeaan toimintaan, joka palvelee planeetta, vai pyrimme saamaan lisää valtaa, lisää kontrollia ja lisää varallisuutta itsellemme? Siirrämmekö oman rehellisyytemme ja tinkimättömyytemme uudelle tasolle vai laitamme sen sivuun? Astummeko vapaaksi rajoittavasta käyttäytymisestä, vanhentuneista uskomuksista ja vanhoista olemistavoista vai jumitamme siinä, missä olemme?

Se on konstikasta, että ellemme ole hyvin, hyvin rehellinen, selkeä ja aito, saatamme luulla kiitävämme eteenpäin, kun todellisuudessa kiidämme taaksepäin. Voimme sokaistua moottorin tehokkaasta työntövoimasta ja unohtaa katsoa, mihin olemme oikeastaan menossa. Ei riitä, että tekee päätöksiä, jotka vain innostavat meitä toimintaan. Meidän täytyy tehdä päätöksiä aitouden perusteella, ja kaiken mitä teemme, täytyy olla oikeaa toimintaa. Kaikki toiminta johon ryhdymme, täytyy olla harmoniassa suuremman hyvän kanssa. Sen täytyy vahvistaa uuden todellisuuden energioita. Jos ei vahvista, se vie meitä vain taaksepäin ja työntää meidät syvemmälle kaksinaisuuden heikkoihin kohtiin.

Meille esitellään tällä hetkellä merkittäviä oppitunteja tinkimättömyydestä, tottelevaisuudesta ja vastuun ottamisesta. Jotkut niistä tapahtuvat täydellisillä järjestelyillä, jotka koskettavat suoraan ydinongelmiamme. Tätä tapahtuu, jotta voimme lopultakin oppia nämä läksyt eikä meidän tarvitse toistaa niitä loputtomasti. Nämä ovat oppitunteja, jotka meidän olisi kenties pitänyt oppia jo kauan sitten, mutta jostain syystä emme oppineet. Niinpä ne ovat tässä – suoraan edessämme juuri nyt.

Vanhat aikajanat sortuvat kaikkialla ympärillämme. Itse aikamitta luhistuu ja tiivistyy. Tämä saa tuntemaan, että kellonviisarit pyörivät hallitsemattomasti ja kulkevat nopeammin ja nopeammin numerotaulua ympäri, kunnes tuntuu siltä, että ne voivat pudota pois millä hetkellä hyvänsä. Päivät ja yöt tuntuvat dramaattisesti lyhyemmiltä. Tämä antaa meille tunteen, ettei meillä ole aikaa tehdä mitään – meidän täytyy kiiruhtaa, kiiruhtaa, kiiruhtaa!

Olemme siirtymässä uuteen ajoitusketjuun. Ajoitusketju on ajoitusjärjestys uudessa todellisuudessa. Ajoitusketju on kuin kaulaketju. Kaikki osat on liitetty yhteen. Joka kerta kun vaihdamme uuteen lenkkiin ketjussa, se edustaa syvällistä laajentumista tietoisuudessamme, joka tunnetaan syvästi.

Uusi aikajana on täysin erilainen, mihin olemme tottuneet. Tästä syystä monia suunnitelmia ja tapaamisia joita yritämme saada aikaan, täytyy jatkuvasti aikatauluttaa uudelleen. Hammaspyörien yhteensovitus ajoitusketjun eri vaihteissa täytyy tehdä täysin uudestaan, ja ne täytyy sovittaa yhteen täysin uusilla tavoilla uutta kokoonpanoa varten, hammaspyörä hammaspyörältä, vaihde vaihteelta, pyörä pyörältä.

Vaikka eläisit edelleen kaksinaisuudessa etkä siirtyisi tietoisesti uudelle aikajanalle, tämä vaikuttaa sinuun. Huomaat, että kun teet jotain, mikä ei ole harmoniassa uuden ajoitusketjun kanssa, on usein ärsyttävä tunne vaihteiden hankaamisesta, synkronisoitumisen sijasta. Tämä ei ole ainoastaan epämiellyttävä tunne, vaan se tuo meille paljon turhautumista ja stressiä.

Uusi aikajana on yhteydessä ikuiseen ajattomuuteen, vanhan maa-aikamme sijasta. Maa-aika on kuvitteellinen mitta, joka luotiin keinotekoisesti kaksinaisuuden määräämisen aikana. Se ei ole koskaan ollut totta. Mutta pitkän aikaa maa-aika oli hyödyllinen työkalu, joka jakoi päivämme ja yömme pieniin, kurinalaisiin osiin, jotta voisimme toimia tehokkaasti tiukassa kaksinaisuusperustassa.

Nyt meidän täytyy löytää uusia sisäänastumiskohtia ajoitusketjuun, jotta voimme astua täysin uudelle aikajanalle. Astuminen uuteen ajoitusketjuun vaatii vanhojen ajoitusmekanismiemme purkamista. Meidän täytyy oppia, miten kaikki tehdään täysin eri rytmissä, mihin olemme tottuneet. Meidän täytyy irrottautua vanhoista aikamalleista ja yhdistyä taas luonnolliseen virtaukseen.

Sitten kun olemme uudessa ajoitusketjussa, elämämme muuttuu kovasti. Hammaspyörät ja vaihteet kääntyvät tasaisesti. Luodaan uusi rytmi, joka muuttaa tapaamme tehdä kaikkea, ja se muuttaa myös lähestymistapaamme elämään. Yhtäkkiä aika venyy ja transformoituu ikuiseksi ajattomuudeksi. Tämä tuo meidät syvemmälle uuden todellisuuden ajattomiin, aitoihin maailmoihin.

Tämä kuukausi tuo vastauksia, joita olemme odottaneet koko elämämme. Se on silmien avautumisen aikaa maailmassamme ja tuonpuoleisessa maailmassa. Meille annetaan ennenkuulumaton tilaisuus siirtyä vanhan olemassaolomme yli ja nähdä universumi täysin uudella, positiivisella tavalla.

On aika siirtää koko olemuksemme ajoitusketjun uuteen rytmiin. Lakataanpa hengittämästä kaksinaisuuden ummehtunutta ilmaa ja täytetään keuhkomme uuden todellisuuden raikkaudella. Meidän täytyy yhdistyä siihen puhtaaseen energiavirtaan, jota on kaikkialla ympärillämme. Otetaan aitoja askelia luonnollisen läsnäolomme myötä. Meidän täytyy olla koko ajan joustava ja avoin odottamattomalle. Ei unohdeta, että olemme rakkauden ja aitouden ruumiillistumia. Ja sammutetaan kaksinaisuuden kakofonia ja harmonisoidutaan siihen, mikä on totta ja aitoa.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote syyskuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net