23.11.2015

Uusitte pelkonne uusin lopputuloksin

Vaikka olettekin sisäistäneet ilon ja siirtyneet 3D:n yli, jatkatte eilisen pelkojen vaalimista, pitäen kiinni siitä loputtomalta näyttävästä paniikista, mitä luultavasti tapahtuu, kun ottaa huomioon maahistorianne.

3D-pelkonne ovat lisääntyneet 3D-elämästä toiseen, antaen teille eräänlaisen turvaverkon – "Jos tätä tapahtuu, varmasti tätä seuraa". Pelon turvaverkkon. Loitte pelkokehikon pysäyttämään pelot tuntemattomasta.

Kenties tätä teidän on vähän vaikea ymmärtää, sillä ajatuksenne on, että pelkoturvaverkko on todellisuutenne – ja ilo ja rakkaus ovat pelkästään mahdollisuuksia, sillä teillä on ollut vähän maakokemusta pitkästä ilosta tai rakkaudesta. Taatusti olette ehkä kokeneet rakkautta perheessänne tai ystävienne kanssa, mutta tuokin rakkaus oli harkitsevaista, ollen valmis tutkimaan pelkosilmin, silloin kun joku tai jokin ei tyydyttänyt ajatustanne siitä, mitä tarvitsitte elämässä.

Tarpeenne perustuivat siihen, että joku ulkopuolellanne täydentää teidät – oli se sitten puoliso, lapsi, ystävä tai työpaikka. Niin kauan kun teillä oli tuo asia puolellanne, kaikki oli oikein maailmassanne. Mutta sitten kun tuo asia tai nuo asiat menetettiin, palasitte pelkoon perustuvaan turvaverkkoonne, joka kertoi teille, ettei ollut muuta, eikä teidän olisi pitänyt odottaa pitkäaikaista iloa tai rakkautta.

Niin se on, että viimeaikaisten maailmanlaajuisten ja henkilökohtaisten tapahtumien vuoksi huomaatte palaavanne 3D-uskomukseen pelosta ja puutteesta.

Tämä on odotettavaa, sillä se on malli, jonka loitte uutterasti sopeutuaksenne 3D:n raskauteen. Olette siirtyneet tuon raskauden yli, mutta ette ole vielä luoneet uutta turvaverkkoa, uutta rakkaushistoriaa. Teette sen – kenties ette odottaen jatkuvasti sitä, kuten tulevat maasukupolvet, mutta paljon enemmän kuin nyt.

Monille teistä on näytetty pelkojanne muutaman päivän tai kuukauden. On hyvin luonnollista palata menetyksen ja pelon tunteisiin – siis hyvin luonnollista pelkoperusteisella maapallolla.

Mutta olette muuttamassa Maata pelosta rakkauteen. Niinpä huomaatte, että se mikä oli ennen tosiasia – rakkauden, vallan, taloudellisen turvallisuuden, rauhan, tyytyväisyyden menettäminen tai mikä tahansa tunne – sallii teidän nyt arvioida uudelleen, miten koette tämän menetyksen tai pelon uudessa olemuksessanne. Kyse on pelkonne uusimisesta uudella perustalla uusin lopputuloksin.

Mutta tietysti astuessanne tähän pelkoon perustuvaan uusimiseen, ette voi sallia itsenne rukata lopputuloksianne välittömästi. Teidän tarvitsee luultavasti "hautua" pelossa vähän, ennen kuin löydätte ankkurinne rakkaudessa ja ilossa.

Tämä on uusimisaikaa. Tartutte noihin syvälle kätkettyihin pelkoihin, joita loitte 3D-maapallolla ankkuroimaan teidät siihen. Nyt kun olette uusi olento eri paikassa, tartutte uudestaan noihin samoihin pelkoihin rakkaudessa ja ilossa.

Kenties ette vielä ymmärrä, miten teette sen, mutta alatte ymmärtää, sillä tähän asiaan tartutte nyt. Ja havaitsette, että vanhan pelkotaktiikkanne käyttäminen siirtää tuon pelon vain syvemmälle sisäänne. Ns. pakotatte itsenne löytämään uuden tavan puhdistaa ne 3D-pelot, jotka olette luultavasti kätkeneet itseltänne.

Puhdistitte pelkojenne suuret osat kuukausia sitten. Tartutte nyt niihin pelkoihin, jotka kolistelevat jatkuvasti sisällänne ja estävät teitä kokemasta rakkautta – enimmäkseen itserakkautta.

Sillä jos tarkastelette niitä pelkoja, joihin olette nyt sotkeutuneet, ne liittyvät luultavasti siihen, miten typerä, laiska, ei-rakastettava ja väärässä te olitte tai olette. Itserakkausongelmia.

Aioneita teitte parhaanne melkein mahdottomassa tilanteessa – siirtyen universaalista rakkaudesta ja ilosta 3D-maapallon raskauteen. Nyt kun olette 5D:tä, on aika poistaa kaikki pelko, kaikki itserakkauden puute, joka sitoo teidät maapalloon, jota ei enää ole.

Olette nopeasti siirtymässä erilaiselle maapallolle, jossa on erilaisia taajuuksia – taajuuksia jotka eivät sovi yhteen pelkojenne kanssa. Ja siksi ne eivät sovi yhteen noiden pelkojen 3D-puhdistamistapojen kanssa. Ainoa tapa siirtyä noiden pelkojen läpi nyt, kun te ja Maa olette eri taajuutta, on odottaa parasta lopputulosta ja antaa itsellenne anteeksi se, että olitte riittävän urhea elämään 3D-ympäristössä.

Vaikka monet teistä loivat monia elämiä maan päälle kokeakseen kauneutta ja tunteita, useimmat teistä tekivät niin valmistautuakseen tähän maasiirtymään. Niinpä hyväksyitte pelon ja tuskan niin kuin sotilas, joka auttaa maataan.

Olette universaaleja olentoja, jotka uhrasivat paljon valmistellakseen maapallon tähän aikaan. Hyväksyitte maapallon pilottiprojektiksenne suuren joukon ja planeetan täydellisen siirtymän tekemisessä, mitä ei ole koskaan ennen yritetty. Tämän tekemiseksi teidän täytyi olla osa maapalloa. Tämän olette tehneet niin hyvin, että nyt melkein uskotte, että pelko on olemuksenne – vaikka teillä on kipinöitä siellä täällä, tuo pelko on yleinen tekijä, "suosituin" tunteenne.

Niin se on, että tartutte noihin pelkoihin, joita tarvitsitte sopeutuaksenne raskaaseen 3D-maapalloon, jotta voisitte osallistua tähän kaiken kattavaan siirtymään. Ja niin se on, että hitaasti – omasta mielestänne – oivallatte, ettei pelko ole asiantuntemuslähtökohtanne.

Olette rakkausinkarnaatio ja olette olleet hedelmöityksestänne saakka. Sallikaa itsenne ilmaista tuota rakkautta, ennen kaikkea itsellenne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

16.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Järkytyksen käsitteleminen Viesti Matthewilta 20.11. »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net