21.07.2018

Uusin, aidoin askelin käveleminen

Heinäkuu alkaa muutostuulien raikkaalla energiapuuskalla, kun astumme vuoden 2018 toiseen puoliskoon. Nyt riskeerataan kaikki käsittämättömillä tavoilla. On kiireentuntua lopultakin harmonisoitua aidon paikkamme ja aidon tarkoituksemme kanssa. Oivallamme nyt, ettei tarvitse odottaa mitään, ei tarvitse lykätä enää mitään. Olemme nyt valmiita kävelemään aidoin askelin!

Kuluneiden kahden kuukauden aikana osiamme on singottu syvemmälle uuteen todellisuuteen, kun taas toiset osamme asuvat edelleen vanhassa todellisuudessamme. Se on samanlaista kuin muuttaminen maapallon toiselle puolelle ja osa perheestämme asuu jo uudessa paikassa, kun taas me loput olemme edelleen vanhassa paikassa – tehtävänämme hoitaa keskeneräiset asiat, hankkiutua eroon vanhoista huonekaluista, pakata loput tavarat ja siivota vanha asuntomme, jotta voimme liittyä niiden seuraan, jotka asuvat jo uudessa maisemassa.

Kun tämä tapahtuu, meistä saattaa tuntua kuin täysin auki venytetyltä viuhkalta. Nyt meidän täytyy löytää tapa yhdistää olemuksemme taas täysin uudella tasolla. Meidän täytyy muuttaa koko olemuksemme uuteen todellisuuteen. Heinäkuun painotus on: "Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut uuteen." Tässä kuussa valmistelemme itseämme tekemään massiivisen muutoksen, joka alkaa tosissaan elokuussa.

Heinäkuussa pitää olla erittäin valppaana, mihin laitamme energiamme, ja käyttää hyvin hiottua erottelukykyämme siinä, minkä annamme vaikuttaa itseemme. Jos harmonisoidumme uuteen todellisuuteen, on suuri mahdollisuus merkittäviin läpimurtoihin, kvanttihyppyihin ja ihmeellisiin uusiin tilaisuuksiin. Mutta jos jäämme kaksinaisuuden koukkuun, saatamme itse asiassa palata taaksepäin.

Pitkin heinäkuuta kysymme itseltämme: "Minne menemme tästä?" Tämä kuukausi esittelee meille kriittisiä valintatilanteita, jotka eivät vaikuta meihin ainoastaan loppuvuotta, vaan paljon pidempään.

*** Voimme pysyä samassa junassa vanhoilla raiteilla ja jatkaa tavalliseen tapaan samojen ihmisten ja samojen matkatavaroiden kanssa. Kuitenkin jos teemme tämän, se ei ehkä vie meitä sinne, minne odotamme menevämme. Saatamme ajatella, että matkustamme tavalliseen suuntaamme, mutta voimme hyvinkin päätyä jonnekin, minne emme halua mennä. Junamme saattaa eksyä loputtomaan tunneliin tai saatamme suistua jopa raiteilta. Tai voimme saapua vanhojen raiteiden päähän ja havaita, että olemme eksyneet.

Tuttu elämä jonka olemme tunteneet, ei jatku, niin paljon kuin ehkä haluaisimmekin sen jatkuvan. Kaksinaisuus romahtaa kaikkialla ympärillämme ja aiheuttaa paljon kaaosta ja jätettä. Vanhat tiet eivät vie meitä odotettuihin määränpäihimme. Tämä johtuu siitä, että uudet olosuhteet vaikuttavat kaikkeen. Nämä uudet muuttujat tukkivat vanhat polkumme, mikä pakottaa meidät tekemään yllättäviä muutoksia ja käyttämään odottamattomia kiertoteitä.

*** Voimme vaihtaa raiteita ja tehdä tietoisen päätöksen mennä uuteen suuntaan. Mutta jos matkustamme edelleen samassa junassa samojen ihmisten ja samojen matkatavaroiden kera, saamme uusia kokemuksia, muttemme mene niin pitkälle, kuin toivomme. Tämä johtuu siitä, että matkustamme uuteen suuntaan, muttemme aitoon suuntaamme. Ja kannamme edelleen vanhaa tunnejäämää, rajoittavia uskomuksia ja vanhoja käyttäytymistapoja mukanamme. Tämä kaikki täytyy heittää pois, jos haluamme oikeasti siirtyä kaksinaisuuden yli.

*** Tai voimme vaihtaa junaa ja matkustaa uusia raiteita pitkin! Täällä mahdollisuudet ovat loputtomat. Näin lähdemme kaksinaisuudesta ja menemme syvälle uuteen todellisuuteen. Matkustamme uusien ihmisten kanssa, joista jotkut tunnemme jo. Meillä on eri matkalaukku, jossa on uusia tavaroita, kuten työkalut tulevaisuuttamme varten sekä joitain erityisiä aitouden koetinkiviä. Ja menemme ehdottomasti aitoon suuntaamme.

Elämä on kallisarvoista ja on tärkeää, ettemme toimi niin, kuin meillä olisi loputtomasti aikaa täällä. Mitä jos kuolemme seuraavien viiden vuoden kuluessa? Mitä muuttaisit elämässäsi? Mitä tekisit eri tavalla? Mitä kiirehtisit tekemään? Mitä sinun täytyy irtipäästää tai parantaa? Ja jos sinulla olisi vain yksi vuosi jäljellä, miten prioriteettisi muuttuisivat?

Elämämme katsominen tällä tavalla osoittaa, mikä on oikeasti tärkeää meille. Miten viettäisit aikasi? Tai rahasi? Mihin laittaisit energiasi? Minkä ihmisten kanssa haluat olla? Missä haluaisit asua? Mitä projekteja haluat tehdä? Mitä ihmisiä olet koskettanut ja kenties muuttanut heidän elämänsä? Miten olet tehnyt tästä maailmasta paremman paikan?

Tämä vuosi on: "Valitse se tai päästä siitä irti!" Ajatuksemme ja tekomme luovat enemmän ja enemmän todellisuuttamme, ja jos emme tunnusta ja hyväksy, mitä oikeasti haluamme, se saattaa hävitä. Syvällä sisällä tiedämme, mitä tehdä, mutta pystymmekö murtautumaan läpi vanhasta ehdollistumisesta, rajoittuneista olosuhteista, valheellisesta turvallisuudentunteesta, kapeista uskomuksista ja epäilyksistä? Aika kertoo, ja se mitä ilmentyy nyt, antaa meille vinkkejä.

Ei odoteta enää niiden asioiden tekemisessä, jotka meidän tarvitsee tehdä. Tai jotka eniten haluamme tehdä. Ei odoteta rakkautemme ilmaisemisessa. Ei odoteta enää väliaikaisten prioriteettiemme muuttamisessa aidoiksi prioriteeteiksi. Ei odoteta enää harmonisoitumisessa aitoon tarkoitukseemme ja ihmiskunnan palvelemisessa. Odottamisen aika on ohi. Ei odoteta enää hetkeäkään. Tehdään se nyt!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote heinäkuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net