22.10.2016

Uusi "sinä" on määrittelemätön

On aika käyttää uusia taitojanne, joita on kehittynyt tuloksena siitä, että olette löytäneet enemmän uutta "sinua".

Vaikka monet teistä pysyvät epäuskoisena siitä, että olette yhtään erilainen kuin viisi vuotta tai kuukausi sitten, se on täsmällinen arvio siitä, kuka olette nyt.

Kenties ette tunne tuota eroa useista syistä – eritoten, että uusi "sinä" on kokonaisuutenne toimitusjohtaja. Siis uusi "sinä" on johtava "sinä", jolla on uusia auttajia ja assistentteja.

Olette siirtyneet yli oppaistanne, enkeleistänne ja suuresta osasta neuvostoanne, sillä olette neuvostonne jäsen, jolla on enemmän siirtymätietoa kuin kenelläkään muulla jäsenellä. Niin se on, että vaikka me eetterissä voimme tökkiä teitä ja antaa vihjeen siellä täällä, kun kehitytte selvemmin uuteen "sinuun", emme enää täysin ymmärrä kykyjänne.

Kenties se on helpompi ymmärtää, jos muistatte, miten täynnä iloa olitte pitäessänne sylissä ensimmäistä kertaa vauvaanne – poikaa tai tytärtä – tietäen, että hän oli ainutlaatuinen yksilö, mutta ette olleet varma, mitä hän kokisi elämänsä aikana. Näin on meillä. Rakastamme teitä kovasti, mutta emme ymmärrä, miten menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden kokemuksenne "esitetään" tämän siirtymän aikana tai sen jälkeen.

Olette uusi universaali olento – joka vasta alkaa oivaltaa, että jalkojen potkiminen ja sormien tunnusteleminen on nautinnollista. Kyllä, olette uuden luomuksenne vauvavaiheessa, sillä te loitte uuden "sinun". Mutta vauvavaihe on paljon kehittyneempi kuin mikään, minkä voitte kuvitella.

Monille teistä henkilökohtainen tietokone on suhteellisen uusi keksintö. Kuitenkin lapsenne ja lapsenlapsenne eivät voi käsittää elämää ilman tietokonetta, eivätkä he pelkää tietokoneteknologiaa, sillä he olivat tietokoneviisaita jo ennen syntymäänsä.

Näin teidän taidoistanne ja poluistanne tulee yleisiä tulevaisuuden ihmisten keskuudessa. Mutta tällä erää puhumme teille uudesta olemuksestanne ja siksi uusista taidoista.

Testatkaa uusia taitojanne, sillä ette voi tehdä mitään väärää tehdessänne niin. Mikä on hallitseva ajatuksenne tällä hetkellä? Onko se jatkuva unelma, pelko vai pyyntö? Tuolla ajatuksella testaatte taitojanne.

Kenties teillä ei ole aavistustakaan siitä, mistä puhumme, sillä hallitseva ajatuksenne näyttää saavuttamattomalta, sillä monilla se on totta, mutta ei teillä.

Taatusti uudet taitonne tuntuvat ensin vähän hankalilta, kenties myös vaikeilta. Aivan kuten vauvoilla on vaikeuksia poimia pieniä esineitä tai kontata, ennen kuin ne ovat harjoitelleet vähän.

Julistitte itserakkautta ja siksi laajensitte kovasti henkilökohtaista repertuaarianne. Nyt on aika toimia noiden taitojen mukaisesti.

Ensimmäiset kuukaudet tai viikot uusia taitokokemuksianne näyttävät vähän kömpelöiltä, aivan kuten teille vauvana annettiin helistin, jota heilutitte niin hurjasti, että löitte sillä päähänne. Ette antaneet periksi, ennen kuin opitte ravistamaan tuota helistintä. Ja sitten kun opitte, siirryitte toisiin esineisiin, toisiin taitoihin.

Näin on teillä nyt. Pysähtykää hetkeksi kiteyttääksenne unelmanne, hallitsevan tarpeen olemuksessanne. Ja TIETÄKÄÄ, että teillä on taito sen saavuttamiseen.

Jotkut teistä kyseenalaistavat tuon ajatuksen, sillä hallitseva tarpeenne on saada toinen ihminen rakastamaan tai hyväksymään teidät. Aa, todellisuudessa haluatte kokemuksen rakkaudesta tai hyväksynnästä. Nimittäin jos ilmestyisi toinen, joka tuottaisi samat tunteet sisällenne kuin nykyinen rakkautenne kohde, olisitte iloinen.

Niin se on, että mennyttä on aika toivoa tiettyä jotakuta tai jotakin – ja sen sijaan yleistää se, mistä uneksitte.

Ei ole enää huolenne, miten tuo unelma toteutuu, sillä olette nyt luontainen luoja – ja luotte nuo uneksimanne tuntemukset tavalla, joka on oikein olemuksellenne.

Teidän ei tarvitse enää olla huolissanne yksityiskohdista. Sellaisista kuin 3D-ssä, kun luomistaitonne oli rajoitettu keskittymään yhteen asiaan tarpeeksi pitkään luodaksenne ainakin osan siitä, mitä halusitte, sekä sallimaan teidän säilyttää jotkut luomistaitonne.

Kenties jotkut noista taidoista kaipaavat vähän hiomista – aivan kuten vauva helistimensä kanssa. Mutta aivan vauvan tapaan, myös mahdollisuusmaailmanne on niin valtava, ettei mahdollisuuksia voi laskea nyt tai koskaan tulevaisuudessa.

Ajatelkaa ensimmäistä kertaa, kun vauvanne silmät fokusoituivat. Ja kuvitelkaa sitten kaikki, mitä vauvallenne tapahtui sen jälkeen. Sellainen on maailmanne nyt. Se ylittää niin kovasti kaikki aiemmat odotukset, ettei sitä voi enää määritellä.

Se on uusi "sinä". Se on "sinä", joka ei enää tarvitse seikkaperäistä apua edistymiseen. Nimittäin luotte uuttaa maailmaa ja uusia universumeita, kun otatte käyttöön uudet taitonne tavoilla, joita kukaan, ainakaan kukaan teistä, ei pysty nyt kuvittelemaan. Sallikaa näin olla. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

17.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uusi Maa on vapautta Muistoja Kotoa »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net