28.10.2018

Uusi ovi avautuu

Heinäkuusta saakka olemme siirtyneet valtavasti laajentuneelle, uudelle aikajanalle. Nyt kaikki nopeutuu, ja vuoden kolme viimeistä kuukautta kiihdyttää kovasti tätä prosessia. Mutta tämä ei tapahdu kivalla ja siistillä lineaarisella tavalla. Se on enemmän kuin menemistä suoralta tieltä mustavalkoisessa maisemassa dynaamiseen ja sykkivään spiraaliin, joka on täynnä kirkkaita, pyöriviä väräjä.

Täällä kaikki hahmotetaan eri tavalla kuin se, minkä olemme tunteneet. Se on kuin astumista maisemaan, jossa taivas on vaaleanpunainen ja puut sinisiä. Jossa puhutaan kieltä, jota emme ole koskaan ennen kuulleet – paitsi sydämemme aiemmin tutkimattomassa ytimessä. Miten toimimme täällä, erityisesti kun monet vanhat työkalumme ja taitomme eivät toimi enää?

Huomattavaa vahdinvaihtoa tapahtuu, kun monet ihmiset ovat tehneet valintansa, missä junissa ja millä raiteilla he matkustavat. Suuri ihmisaalto on menossa nyt pois elämästämme ja uusi ihmisaalto tulossa sisään. Ulosmeneviin ihmisiin sisältyvät ne, jotka ovat toistuvasti loukanneet meitä aiemmin, ja ne jotka eivät seiso täysin omassa lahjomattomuudessaan, sekä muut joiden polku on yksinkertaisesti kääntynyt eri suuntaan. Uudet ihmiset joita tulee sisään, auttavat meitä menemään syvemmälle uuteen todellisuuteen, vaikka monet heistä eivät ole ehkä edes tietoisia uudesta todellisuudesta. Matkustajat uudessa junassamme antavat meille niin inspiraatiota kuin käytännön apuakin, sekä aidon sukulaisuustunteen. Junamatkustajien vaihtuminen ja lajittelu on sekä kirpaisevaa että täydellistä.

Teemme vaihtamisen uudelle aikajanalle mitattavissa olevina lisäyksinä, jotka virtaavat kuin spiraali. Haasteena on, etteivät kaikki olemuksemme osat siirry uudelle aikajanalle samalla hetkellä. Jotkut osamme toimivat jo uudella aikajanalla, jotkut ovat läpikulkualueella, kun taas toiset eivät ole vielä edes aloittaneet siirtymistä. Ne osamme jotka eivät ole vielä siirtyneet, saattavat tuntua siltä, kuin ne olisivat olleet tilapäisesti hylättynä.

Vanha aikajanamme ja uusi aikajanamme eivät voi suoraan asettua riviin toistensa kanssa. Vanhasta aikajanasta täytyy päästää irti, ennen kuin voimme täysin asua uudelle aikajanalle. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että sisäinen ja ulkoinen aikajanamme ovat hyvin epäsynkronissa. Tämä aiheuttaa toisinaan epäharmoniatunteen sisäisen ja ulkoisen maailmamme välille. Se tuo epämukavuuden- ja sairaudentunnetta. Se tekee meistä joskus hämmentyneen siinä, kuka olemme, missä olemme tai mitä tehdä seuraavaksi. Tiedämme ainoastaan, ettemme voi pysyä enää pienenä. Emme voi jäädä vanhaan, kaksinaisuusperustaiseen paikkaamme, koska merkittäviä osiamme on jo siirtynyt sen yli.

Jotkut olemuksemme elementit kokevat jo uuden aikajanan energioita ja harmonisoituvat tasaisesti uuden aikajanaketjun hammaspyöriin ja vaihteisiin. Nämä elementtimme jotka sopivat yhteen uuden aikajanan kanssa, näyttävät meille, minne mennä, ja viittoilevat meitä eteenpäin sinne, missä odottaa jännittäviä, uusia ovia.

Venyttäminen kahden täysin erilaisen aikajanan välillä aiheuttaa niitä merkittäviä terveysongelmia, joita joillain meistä on tällä hetkellä. Tulevat energiat ovat olleet hyvin verottavia fyysiselle kehollemme, koska se ei ole koskaan tuonut sisään näin voimakkaita energioita tai tämäntyyppisiä koodeja, jotka aktivoivat uuden ihmisprototyypin täysin uudella tasolla.

Meille joilla on terveysongelmia tällä hetkellä, tämä tuo lisäelementin kohtaamiimme haasteisiin. Menemmekö kaksinaisuuspohjaisen terveydenhoitoprosessin mukana? Yritämmekö parantaa itsemme? Vai laitammeko huomiomme siihen, että harmonisoimme olemuksemme enemmän uuden aikajanan kanssa?

Tänä aikana ovia avautuu vain näkemällä odottamatta jotain tai käymällä jossain, missä emme ole olleet aiemmin. Se voi olla jonkin vanhan unelman uudelleenherääminen, josta olemme luopuneet, tai jonkin uuden unelman aktivoituminen jota emme koskaan tienneet itsellämme olevan. Mutta yhtäkkiä avoin ovi näyttää meille, että tämä unelma on nyt mahdollinen. Kun tämä ovi avautuu, meidät sysätään astumaan välittömästi siitä. Siinä ei ole ajattelua tai epäröintiä – se vain tapahtuu. Tunnemme välittömästi olomme laajentuneeksi ja voimaantuneeksi. Olemme inspiroitunut olemaan luova ihmeellisillä uusilla tavoilla.

Heti kun näemme avoimen oven, prioriteettimme järjestyvät hetkessä uudelleen. Tiedämme, että voimme tehdä tämän – se on ulottuvillamme. Tämä uudelleenherännyt unelma siirtyy hetkessä listamme kärkeen. Vaikka olisimme ajatelleet sen luomista aiemmin, se mitä näemme nyt, on äärettömästi kauniimpi ja toimivampi kuin se, mitä saatoimme nähdä aiemmin. Tästä syystä se ei toiminut silloin.

Meitä kutsutaan yhtäkkiä tekemään jotain tai rakentamaan jotain tai luomaan uusi projekti. Meillä ei ole ehkä mitään yksityiskohtaisia ajatuksia, miten se käytännössä tapahtuu, miten asiat kehittyvät ja mitä teemme sillä myöhemmin. Mutta se on kiistattoman jännittävää, ja koko olemuksemme kutsuu meitä ilmentämään tämän unelman. Emme voi kieltäytyä tuosta yllytyksestä. Kun tämä ovi avautuu, meidän TÄYTYY todella mennä siitä. Emme voi lykätä sitä ensi vuoteen, koska tämä ovi saattaa olla kiinni ennen sitä.

Tämä ei ole samanlaista kuin normaalin luomisprojektin aloittaminen, koska näissä asioissa joita ilmestyy avoimien ovien kautta, on parannettua aitousvärähtelyä. Ne tulevat suoraan uudesta todellisuudesta ja sisältävät keskittynyttä, puhdasta AN-energiaa. Niillä on paljon voimakkaampi vaikutus, kuin voimme tällä hetkellä kuvitella. Tällä hetkellä ei ole tärkeää nähdä sen laajuutta, mitä teemme. Se paljastuu täydelliseen aikaansa.

Sitten kun olet aloittanut, tapahtuu dominoilmiö, joka on paljon kauaskantoisempi, kuin ensin näkemäsi alkuperäinen visio. Nämä energiat levittäytyvät ja vaikuttavat kaikkeen ympärilläsi, ja sitten leviävät vielä kauemmas maailmaan. Dominot kaatuvat yksi toisensa jälkeen ja laittavat kaiken uuteen riviin polullaan sekä tuovat sen kokoluokan muutoksia, joita ei voi tällä hetkellä kuvitella. Emmekä kohtaa ehkä vain yhtä avointa ovea, vaan monia!

Lokakuu on valintojen ja muutosten kuukausi. Valtavia, elämää transformoivia muutoksia on kaikkialla ympärillämme. Mitä tahansa voi tapahtua missä tahansa suunnassa. KAIKKI on mahdollista. Saatamme tuntea "ylinormaalia" selkeyttä ja tuoretta energiaa kuplivan sisällämme. Saatamme yllättää itsemme tekemällä täysin odottamattomia valintoja. Nämä ovat valintoja, joita emme olisi koskaan ennen voineet tehdä, koska ne eivät olleet näkyvissä ennen tätä. Nämä valinnat perustuvat oikeaan toimintaan ja ovat harmoniassa sen kanssa, kuka oikeasti olemme. Ne tulevat tasolta, johon emme ole päässeet käsiksi ennen tätä. Jos teemme noita oikeita valintoja, koemme valtavia energiamuutoksia elämässämme.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote lokakuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net