11.10.2016

Uusi nopeutuminen ja sisäisten värähtelyjen lisääntyminen

Joka vuosi vaihto jonkin kuukauden viimeisestä päivästä seuraavan ensimmäiseen päivään on tullut voimakkaammaksi ja selvemmäksi. Monessa tapauksessa se on melkein yhtä voimakas, kuin Auringon vaihtaessa merkkiä tai uusi/täysikuu.

Lokakuun 1. päivän aamutunteina kuulin ääntä, joka kuulosti siltä, että liikumme nyt paljon nopeammin avaruuden läpi. Se kuulosti kuin tuulelta, joka syöksyy nopeasti ohi nopeuden lisääntyessä, ja tämä tuntui aiheuttavan myös pientä ulkoista värähtelyä Maassa. Maa on kokenut ja kokee jatkuvasti ylösnousemukseen liittyviä kehon sisäisiä värähtelyjä, aivan kuten edelläkävijät ovat kokeneet ja nyt lisääntyvä määrä ihmisiä kokee. Tunsin tämän nopeutumisen myös kehossani ja olemuksessani, kun kuuntelin tätä Maan ja ihmiskunnan syöksyvää ääntä, kun ne kiitävät taas kerran uuteen korkeampaan taajuustilaan.

Kun koin tätä, sain symbolisen kuvan mieleeni autosta, joka ajaa ramppia pitkin moottoritielle ja kiihdyttää sopiakseen nopeammin kulkevaan liikenteeseen mukaan. Se tuntui siltä, kuin Maa ja me yhdistyisimme uudella energiaporrasaskelmalla ja kiireesti sopeuisimme tähän viimeisimpään uuteen kiihtyneeseen tahtiin, suuntaan, raiteeseen ja todellisuuteen. Oletan, että vuoden 2016 loppuosa on tällaista ja paljon, paljon enemmän, koska olemme siirtyneet jo nolla-alueelle.

Syyskuussa 2007 kirjoitin artikkelin "Jatkuva uudelleenjohdottumisprosessi" ja mainitsin siinä, että aloin tuntea kehon sisäisiä värähtelyjä ytimeni eri paikoissa vuonna 2000 tai vuoden 2001 alussa. Neljän kuukauden päästä on 2017, melkein 17 vuotta myöhemmin, ja tunnen edelleen näitä kehon sisäisiä värähtelyjä – joskus niin voimakkaita, että ne ovat enemmän kuin tärinää. Pane korkean sydämen mielellä merkille nämä päivämäärät, koska ne ovat itsessään paljonpuhuvia. Galaktinen linjautuminen saavutti puolivälikohdan 1998–2000 ja aloitamme kohta vuoden 2017, joka on galaktisen linjautumisen loppu tai hyvin lähellä sitä. Kuten olen sanonut hiljattain, tämä nolla-alue ei vastaa mitään, minkä olemme kokeneet tämän ylösnousemusprosessin tai galaktisen linjautumisen kahden aiemman vuosikymmenen aikana.

Olen myös kirjoittanut siitä, miten valveilla ja unessa olemisen välitilassa pystyn tarkkailemaan paremmin tätä ylösnousemukseen liittyvää ilmiötä. Tässä tilassa olen myös kuullut tämän kehon sisäisen värähtelyn, joka kuulosti kuin seisomiselta valtavan pauhaavan vesiputouksen vieressä tai suihkukoneen käynnistymiseltä lentoonlähdössä. Sisäiset kehovärähtelymme kuulostavat usein uskomattoman kovilta, kun muutamme moniulotteista asemaamme, moniulotteista havaintopistettämme.

Vuodesta 2000 olen kiinnittänyt tarkkaa huomiota tähän ylösnousemukseen liittyvään prosessiin sekä hereillä, unessa ja tehokkaimmin niiden välitilassa. Olen tiedostanut tämän sisäisen kehovärähtelyn liikkuvan vartaloni ytimestä – ensin vähän alemmas, ylemmäs, vasemmalle, oikealle jne. Vuosien saatossa olen tuntenut tämän uudelleenjohdutusprosessin liikkuvan hitaasi fyysisessä kehossani, jokaisen osan kestäessä vuosia, ennen etenemistä vähän korkeammalle.

Ne vuodet jolloin se kehitti rinnan ylä- ja alaosaa, olivat hyvin intensiivisiä, koska fyysistä sydäntä, energeettistä korkeaa sydäntä ja muita tuon alueen elimiä johdotettiin jatkuvasti uudelleen mukautumaan kovasti vahvistuviin korkeamman taajuuden valoenergioihin. Tämä sai sydämen ja korkean sydämen usein tuntumaan siltä, että niitä hakattiin, iskettiin, painettiin, niiden yli kierittiin ja ne saivat toistuvia sähköshokkeja. Koko ajan myös keskushermostomme on käynyt läpi tätä täydellistä uudelleenjohdotusprosessia, mikä sai useimmat meistä tuntemaan, että hyppäämme ulos nahoistamme pienimmästäkin äänestä tai muusta häirinnästä suuren osan ajasta. Tarpeetonta sanoa, että tämä on yksistään ollut hemmetinmoinen evoluutioprosessi elettäväksi samalla, kun kaikkea muuta on tapahtunut!

Seuraava työstettävä osa oli niska, kurkku ja hartioiden yläosa, mikä kesti myös vuosia. Kun tämä prosessi on kehittynyt, pääajatukseni on ollut: "Miltä tämä tuntuu saavuttaessaan pään ja mitä se aiheuttaa?" Tämä kehon sisäinen uudelleenviritysprosessi siirtyi täysin päähän vuoden 2015 alussa, ja se on edelleen käynnissä. Kun olen tuossa välitilassa, tunnen sen päässäni – "kolistelevan" aivojani ja sen lisäkkeitä ja jumalaisen evoluutiovalon värähtelevän ja ravistelevan niitä joksikin täysin uudeksi ja paremmaksi, aivan kuin tämä prosessi on tehnyt koko fyysisessä kehossani vuodesta 2000 alkaen.

En tarkkaan tiedä, mitä tulee tämän pääjohdotuksen ollessa valmis, mutta oletan, että on todella hyvä ja hyvin innostavaa saada lopultakin koko keho ns. pörisemään. Tähän saakka tämä uudelleenjohdotusprosessi on liittynyt jotenkin jatkuvien jonkinasteisten paljastusten lisääntymiseen kaikenlaisista asioista, ihmisistä, itsestäni, tapahtumista, tilanteista jne. Tämäkin vain laajenee, niin kuin me, joten odota yhtäkkiä tietäväsi paljon enemmän monista eri asioista kaikkialla!

Tunnen kaiken tämän sukulaisuutta ja taajuusyhteensopivuutta siihen, mitä havaitsin 1.10. Maan nopeutumisesta jälleen, mikä on siirtänyt sen/sinut/minut/meidät uuteen korkeampaan taajuustilaan ja –paikkaan tällä hetkellä. Teemme tämän uudestaan vielä isommalla tavalla, kun saavumme tammikuuhun 2017, ja se vain laajenee pitkin vuotta ja näillä hyvin uusilla positiivisilla tavoilla.

Monet eivät tietenkään näe tätä lainkaan positiivisena, vaan "maailma loppuu", "maailma on tullut hulluksi" jne. –tyyppisellä tavalla, joten pidä korkeampi maaperäsi/tilasi ja korkea sydämesi kaikkien näiden megamuutosten läpi mentäessä uuteen. Vanha tekee parhaansa ollakseen antamatta tämän tapahtua, vaikka se tapahtuu tietysti, mutta vanha heittää meitä ja ylösnousemusprosessia kaikella, mitä sillä on, nyt kun olemme saavuttaneet maailmojen eroamisen tässä nykylaajuudessa fyysisessä ulottuvuudessa. Kun galaktinen linjaus saadaan valmiiksi, myös yhteydet ja läpivuodot loppuvat vanhan, alemman, patriarkaalisen eliittipimeystiimimaailman, johon kaikki inkarnoidumme, ja uusien korkeampien maailmojen ja aikajanojen välillä, johon olemme kehittymässä nyt. Olemme saavuttaneet viimeisen "leikkauskohdan" tässä kaikessa, ja tästä syystä pimeystiimi on ahertanut niin kiihkeästi kaikkien kimpussa tammikuusta 2013 lähtien.

Tiedän, miten usein minä ja pieni kourallinen muita puhumme äärimmäisen negatiivisten asioiden tapahtumisesta rinta rinnan äärimmäisen positiivisten asioiden kanssa ja miten ristiriitaiselta se voi kuulostaa joillekin teistä, jotka luette tätä ja/tai muita minun ja muiden opettajien artikkeleita. Joillekin siinä on ehdottomasti tolkkua, koska olemme olleet kaksinaisuusvaiheessa ja –taajuudessa ja parhaillaan kiihdytämme kolminaisuus- tai ykseysvaiheeseen ja –taajuuteen, joka on kaukana vanhasta alemmasta kaksinaisuudesta ja sen fyysisistä ja ei-fyysisistä, ihmis- ja ei-ihmis-, orgaanisista ja epäorgaanisista asukkaista. Tässä on kyse vain siitä, miten monimutkaista ja moniulotteista kaikki tämä on itse asiassa ollut.

Sori, jos tämä kuulostaa hyppimiseltä aiheesta toiseen ja taas takaisin, tai sitten ei, mutta kuten tiedätte, kaikki tämä ja paljon muu, josta puhun toisissa artikkeleissa, liittyy kaikki yhteen. Ei ole mitään muuta kuin tämä ajankohtainen ylösnousemuksen evoluutioprosessi. Ei mitään, eikä ole ollut koko nykyelämässämme.

Tämä artikkeli on siirtymisestämme lokakuun alussa "nolla-alueelle", kuten olen kutsunut sitä. Ajattelin, että kenties alkaisimme tuntea sen voimakkaammin marraskuun alussa, mutta tämä on yksi esimerkki siitä, miten nopeutunutta kaikki on vuoden 2016 lopussa. Tämä nopeutuminen ei lopu tai hidastu, vaan jatkuu, kunnes olemme sopeutuneet olemaan tällä uudella korkeammalla tasolla, joka tulee tämän galaktisen linjautumisen lopussa. Lisää tulossa pian, koska nyt tapahtuu niin paljon. Ole viisas, ole vahva, ole nyt hetkestä toiseen korkein sinä, joka voit olla, ja tee parhaasi ollaksesi häiriintymättä tunteellisesti, henkisesti, psyykkisesti/energeettisesti jne. maailmanlaajuisesta hälinästä, jota on, kun vanha negatiivinen tuhoaa energeettisesti itseään yrittäessään pysyä kontrollissa ja muuttumattomana.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

2.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net