19.08.2015

Uudet uskomukset ja pyhät lehmät

Äskettäisessä Facebook-viestissä lainasin elokuun energiaraporttia sanomalla: "Emme voi parantaa maailmaa laittamalla itseämme ristille."

Tämä viittaa sen marttyyriparantajamallin loppumiseen, jossa uhraamme itsemme, ilomme, mielemme ja sydämemme rauhan valotyön nimissä, ja avaudumme Kristus-tietoisuusmallille. Se on valmistuminen, jossa meistä tulee voimaantuneita ja iloisia valojohtajia ja ruumiillistamme pyhän ja voimakkaan jumaluuden, joka pakottaa meidät valitsemaan palvelemisen joko itseään rajoittavasti uhrautuen tai itseään voimaannuttavasti menestyen. Uusien uskomusten ilmentämiseksi meidän täytyy olla valmis päästämään irti pyhistä lehmistämme – juurtuneista uskomuksistamme – minkä hintana on kaiken muuttaminen, mitä tiedämme itsestämme ja maailmasta. Se on vaikea valinta.

Muutama ihminen syytti minua epäkunnioituksesta ristillä olevaa Jeesusta kohtaan, enkä tarkoittanut sitä lainkaan. Mutta kuva ristiinnaulitsemisesta on marttyyriparantajan logo ja se on yksi pyhä lehmä, josta meidän täytyy päästää irti nyt. Miksi risti on pysyvä perintö kaiken muun rinnalla, mitä Jeesus teki? Miksei keskitytä ihmeisiin, vaatimukseen ettei hän ole suurempi kuin kukaan meistä, "moniin asuinsijoihin" joihin meillä on pääsy ja jumaluuteen joka oli hänen läksiäislahjansa meille? Koska Jeesus ei tullut olemaan Kristus, vaan opettamaan meille Kristus-tietoisuudesta, joka on ero marttyyrin ja voittajan, voimattoman itsensä uhraamisen ja voimaantuneen itsetietoisuuden välillä.

Jos omaksumme Kristus-tietoisuusmallin, joka on yksi 5D-energiamalleista, meidän täytyy päästää irti monista pyhistä lehmistä, mm. niistä uskomuksista, että meidän täytyy kärsiä, emme ole voimakas ja meillä ei ole kontrollia elämäämme. Se merkitsee, että meidän täytyy ottaa vastuu itsestämme, käyttää energiaamme viisaasti ja olla tietoinen joka hetki, että luomme jatkuvasti maailmaa, jossa elämme. Ei ole ketään "niitä", jotka hallitsevat maailmaa, paitsi ne jotka keräsivät kaikki rahat sillä välin, kun me katselimme tositv:tä. Todellista voimaa ei voi kontrolloida, mutta sitä voi manipuloida – vain ollessamme tiedostamaton. Voimattomuus on yksi pyhä lehmä, josta meidän täytyy olla valmis päästämään irti sillä kustannuksella, että otamme vastuun elämästämme.

Ja sitten meidän on päästettävä irti uskomuksesta, että emme ole arvokas, ansaitseva ja kykenevä henkilökohtaiseen Lähde/Jumalayhteyteen ja tarvitsemme uskontoa ja kirkkoa siihen tarkoitukseen. Kirkko oli ennen yhteisön kokoontumispaikka samanhenkisille uskoville, joilla oli yhteinen filosofia. Nyt siitä on tullut vallan, ahneuden, kontrolloinnin ja manipuloinnin laitostunut yrityssaarnastuoli. Emme tarvitse uskontoa Jumalaa varten, mutta voimme luoda uskoon perustuvia yhteisöjä, joissa Jumalaitsemme voivat yhdistyä ja jotka ovat henkisesti tietoisia ja ilmentävät haluamme yhteyteen, yhteisöön, yhteistyöhön ja myötätuntoon.

Kristuksen toinen tuleminen ei ole Jeesuksen uudestisyntymä – yksi pyhä lehmämme – vaan herääminen omaan Kristus-tietoisuuteemme ja se on osa tätä ylösnousemuksen kakkosvaihetta, johon olemme nyt astumassa. Me olemme kuolleistaherääminen, ylösnousemus ja toinen tuleminen. Ja ei, meidän ei tarvitse saada valkoista kaapua ja haloa, vaan meidän täytyy alkaa tehdä tunne- ja energiasiivousta tehdäksemme tilaa tälle uudelle toimintamallille.

Ajattele aikaa, jolloin tiedät alkaneesi henkisen polkusi, joskus vuosien 1979, 1991 ja 2003 paikkeilla. Oliko se vaikeaa ja täynnä haasteita? Tiedän omani olleen. Tämä johtuu siitä, että aloitimme tämän matkan marttyyriparantajana. Nyt olemme valmistumassa valomajakaksi ja Kristus-tietoisuutemme vaatii palvelemaan uudella, korkeammalla tavalla. Tässä on kyse antamisesta ja saamisesta, oman lautasemme täyttämisestä rakkaudella ja myötätunnolla, jota hyvin iloisesti ja auliisti annamme toisille ylimäärästämme, sitten kun oma kuppimme on täysi, ei rajallisesta varastostamme.

Mutta kun hyväksymme ne uudet uskomukset, jotka ovat osa näitä uusia toimintamalleja, meidän täytyy laittaa myös pyhät lehmämme laitumelle. Ja jokainen uskomus, joka tukee rajoittuneisuuttamme, arvottomuuttamme, jumaluudenpuutettamme (rienausta), heikkouttamme ja yhteydettömyyttämme, on pyhä lehmä eikä sitä voida tukea Kristus-tietoisuutemme elämänmallien energiassa ja valossa. Näistä juurtuneista uskomuksista irtipäästäminen, jotka ovat olleet meille hyvin pitkään voiman lähde – ja monin tavoin siihen sisältyy voimattomuus – vaatii huolellista harkintaa, koska kun ruumiillistamme ja hyväksymme uuden voimaantuneen uskomuksen, meidän täytyy päästää irti myös vanhasta pyhästä lehmästä, joka on rajoittanut meitä jollain tapaa, himmentänyt valoamme, anastanut voimamme ja pitänyt meidät sen uskomuksen alamaisena, ettemme ole olemuksemme ytimenä olevan jumaluuden arvoinen.

Jotkut ihmiset saavuttavat "irtipäästämisrajansa" eivätkä pysty päästämään irti joistain uskomuksista, toiset eivät halua päästää irti mistään – he odottavat Jeesuksen ilmestyvän taivaalta ja kiidättävän heidät pois – ja jotkut teistä ovat jo päästäneet irti kaikista uskomuksista ja riisuneet tunne- ja energiatalonsa pelkiksi seiniksi, koska olette täysin valmis tähän. Muista, että evoluutio ja ylösnousemus ovat sekä kollektiivimatka että henkilökohtainen polku. Jokainen tekee sen, mikä on oikein ja parasta hänelle. Päätä, miten voimantunut haluat olla, ja anna sitten pyhien lehmiesi mennä, jotta sinulla on elämässäsi ja sydämessäsi tilaa uudelle Kristus-tietoisuudellesi. Olet ansainnut sen ja ansaitset sen, joten valmistaudu oman ylösnousemuspolkusi ja ihmiskunnan kollektiivisen ylösnousemuspolun uuteen vaiheeseen, joka voi olla paljon hauskempi, tyydyttävämpi ja nautittavampi kuin edellinen. Mistä pyhistä lehmistä olet valmis päästämään irti salliaksesi Kristus-tietoisuutesi paistaa läpi?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

9.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net