19.01.2016

Uudet taajuuudet odottavat

Haluamme puhua niiden ahdistuksesta, jotka eivät ole vielä luoneet maaunelmaansa.

Teette sen – ei vain siksi, koska haluatte, vaan koska on aika siirtyä yli maataidoissanne ja -kiinnostuksissanne.

Niin se on, että luotte unelmanne lähitulevaisuudessa. Tämä ennustus merkitsi maaunelmanne luomista vuoden 2015 loppuun mennessä tai lähellä sitä. Ja niin se on ja niin te luotte.

Olette tienneet, että te ette ole yksin, sillä me toisista taajuuksista pystymme virittymään täysin taajuuteenne aina, kun haluamme. Olemme tehneet sitä aioneita.

Nyt olette siirtymässä uusiin taajuuksiin, joita ette välttämättä ymmärrä. Kenties saatte häivähdyksen jostain tai jostakusta silmänurkassanne. Kenties unenne ovat niin värikkäitä, että teidän on vaikea herätä. Hyvin monet merkit kertovat, että olette käynnistäneet toisten taajuuksien tutkimisen.

Mutta kuten oli teillä, jotka synnyitte ennen ensimmäistä tietokonetta, tämä on oppimisvaihe. Jos muistatte, tarvitsitte tietokonetunteja ennen tuon uuden teknologian ymmärtämistä ja operoimista.

Oletteko koskaan yrittäneet löytää jonkin radioaseman/taajuuden hakemalla mahdollisuuksia? Kenties poimitte sanan tai sävelen sieltä täältä. Mutta kun yrititte virittyä, löytää tuon aseman, se ei ollut mahdollista. Olitte liian kaukana alkuperäisestä signaalista.

Niin se on nyt teillä, joilta on vielä luomatta maaunelmanne. Saatte osia eri taajuuksista, mutta ette ole riittävän lähellä tarttuaksenne tuohon taajuuteen. Olette heti, kun luotte maaunelmanne. Nimittäin se on aivan kuin musiikki-instrumentin opettelua, jossa jonkin laulun osaaminen etenee vaiheittain.

Ilmiselvä kysymyksenne on: "Mikä estää minua luomasta maaunelmani?" Tuon ajatuksen myötä palaatte 3D-käsityksiin "ei riittävän hyvä", "ei riittävänä älykäs" tai "ei riittävän arvokas". Kaikella tällä ei ole mitään tekemistä maaunelmanne luomisen kanssa.

Päätätte pelkästään odottaa vähän, ennen kun olette täysin tietoinen siitä, kuka olette, sillä se mikä olisi antanut turvallisuutta puoli vuotta sitten, ei ole luultavasti yhtä tärkeää tänä päivänä.

Seuraavan kysymyksenne on oltava: "Milloin minulle on oikein luoda tuo unelma? Jatkanko unelmani vaihtamista viikkoja tai kuukausia tai vuosia – enkä koskaan luo lopullista unelmaani?"

Vastauksemme on raikuva "EI!" Kaikki mikä tapahtuu, tapahtuu päivissä tai viikoissa. Ei vaadita muuta valmistelua kuin olla oma itsenne – löytäen sen, kuka todella olette ja mikä ja kuka on tärkeä teille.

Monet teistä ajattelevat, ettei unelmanne ole muuttunut paljon kuluneina kuukausina. Miksi siis ette luo sitä? Mikä teissä on VIKANA?

Ei ehdottomasti mikään. Olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Päätätte pelkästään, milloin haluatte esitellä itsellenne maaluomuksenne.

Tietysti tuo viime toteamus on typerä, myös kiusoitteleva jossain, jossa olette hyvin vakavissanne. Olette tehneet tätä ja tuota. Olette palanneet maan päälle uudestaan ja uudestaan valmistelemaan Maata ja maaolentoja tähän aikaan, tähän siirtymään. Missä siis ovat palkkionne hyvin tehdystä työstä?

Kysymys, mikä teidän täytyy esittää itsellenne, sillä maaluomisaikanne alkoi joulukuun viime päivinä. Jos ette ole vielä luoneet maaunelmaanne, teillä on jokin looginen ja mystinen syy odottaa. Syy jonka tiedätte, kun aloitatte luomisenne.

Kenties se johtuu siitä, että pelkäätte toisten olevan kateellisia. Tai te ette voi enää kätkeä taitojanne sitten, kun luotte suurenmoisen ihmeenne. Tai odotatte jonkun saavan kiinni teidät. Tai pelkäätte päästää irti 3D-elämästänne. Tai jotain muuta.

Sillä ei ole merkitystä, sillä pian sallitte itsenne tietää, mikä syy on. Ja teette sen nopeasti, koska suurempi osanne on valmis siirtymään eteenpäin. Se on vähän sama asia, kun olisitte saaneet valmistumistodistuksenne, mutta haluatte saada yhden kesän ilman aikuisen vastuita. Luotte unelmanne, kun se on oikein teille.

Ja se on PALJON nopeammin, kuin odotatte tai oivallatte. Tällä erää seuratkaa vain sisäisen olemuksenne iloa ja kaikki loksahtaa paikoilleen.

Ei ole mitään tarvetta sättiä itseänne tai verrata toisiin, sillä olette juuri siinä, missä haluatte olla, ja siirrytte eteenpäin, kun aika on oikea teille – luultavimmin muutaman päivän kuluessa.

Ei siksi, että "pitäisi", vaan koska sisäinen olemuksenne on kärsimätön pääsemään alkuun uusien taajuuksienne ja osienne kanssa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.1.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net