11.06.2018

Uuden todellisuuden lisäyskohdat

Toukokuu tuo suurta nopeutumista monien läpimurtojen, merkittävien käännekohtien, joidenkin järkyttävien tapahtumien ja lukuisien kvanttihyppytilaisuuksien kera. Kaikilla näillä on mahdollisuus muuttaa kovasti suuntaamme ja reitittää meidät uudelleen aitoon paikkaamme.

Huhtikuussa monet meistä alkoivat oivaltaa, että meillä on supervoimia. Toukokuussa on aika käyttää supervoimiamme tuomaan täydellisen transformaation. Tämä kuukausi tuo meille ennenkuulumattoman lisäyksen uutta AN-todellisuutta. Tämä ei ole vain omaa uppoutumistamme varten. Sitten kun meidät on täytetty, meidän täytyy laajentaa sitä ympäri maailmaa ja upottaa koko planeetta uuteen todellisuusvärähtelyyn. Kaikkea täytetään puhtaalla ja aidolla AN-rakkaudella. Tämä on yksi tapa käyttää supervoimiamme uuden, aidon maailman luomiseen.

Kun kiidämme kuukauden läpi, koemme sarjan uuden todellisuuden lisäyskohtia tässä ja nyt. Näitä lisäyskohtia tulee tuonpuoleisen tuolta puolen ja ne tuovat raikasta, uutta energiaa, jota ei ollut täällä ennen. Aina kun koemme lisäyskohdan, tehtävämme on maadoittaa se fyysisyyteen – sekä fyysiseen kehoomme että fyysiseen Maahan. Tämä vahvistaa syvästi yhteyttämme uuteen AN-todellisuuteen.

Koska toukokuu on megatransformaatiokuukausi, saatamme kokea tässä kuussa vääristymäkaistaleita. Kun astumme vääristymäkaistaleeseen, tunnemme pelkojemme valtavaa suurentumista ja pinttynyttä muutosvastarintaa. Kaikki kiinnikkeet joita meillä vielä on jäljellä olevaan kaksinaisuuteen, tulevat vahvemmiksi ja houkuttelevammiksi. Vanha ja väsynyt elämämme näyttää yhtäkkiä äärettömän vetoavalta. Usein tuntuu siltä, että näemme kaiken naurutalon vääristyneen pelin kautta. Jos jokin on todellisuudessa pitkä ja hoikka, se vaikuttaa lyhyeltä ja lihavalta. Monilla elementeillä on yhtäkkiä pahaenteinen pohjavire. Tilanteet ja ihmiset ympärillämme saattavat näyttää uhkaavilta, vaikkeivät ne oikeasti ole lainkaan sitä.

Tätä tapahtuu, koska emme voi yksinkertaisesti mennä eteenpäin kantaen vanhoja pelkoja ja vanhaa vastarintaa sisällämme. Niistä täytyy päästää irti täysin, voidaksemme mennä syvemmälle uuteen todellisuuteen.

Pitkin kuukautta monet elementit jotka ovat olleet tilapäisessä paikassa tai pelkästään leijuneet ilmassa, loksahtavat oikean paikkaansa, yksi toisensa jälkeen. Niihin liittyy joitain täysin uusia elementtejä, joita olemme odottaneet. Joka kerta kun tätä tapahtuu, huokaisemme valtavasta helpotuksesta, koska tuntuu niin hyvältä. Kun tämä paikalleenloksahtelu jatkuu, yhdistymme taas oikeaan paikkaamme ja aitoihin ihmisiimme, harmonisoituessamme aitoon tarkoitukseemme.

Peruskivet joille perustamme elämämme, ovat käyneet läpi äärimmäisen muokkauksen. Olemme poistaneet monia vanhoja peruskiviämme, koska ne eivät voi enää tukea meitä. Toiset kivet ovat täysin hävinneet samalla, kun uusia kiviä on ilmestynyt. Koska peruskivemme ovat siirtyneet uusiin paikkoihin ja myös perustamme muoto on muuttunut, emme voi enää jäädä seisomaan vanhaan paikkaamme perustalla. Jos yritämme pysyä siinä, missä olimme, koemme vain samaa vanhaa ja samaa vanhaa, kunnes putoamme nopeasti. Tämä merkitsee, että meidän täytyy sijoittua oitis uudelleen uuteen, aitoon paikkaamme.

Toukokuussa on mahdollista, että elämää muuttavia tapahtumia syntyy täysin odottamatta. Nämä tapahtumat voivat olla niin voimakkaita, että ne muuttavat tunnetun maisemme täysin. Esimerkki tästä on Pu'u O'o -kraatterin ennakoimaton luhistuminen Kilauea-tulivuoressa Havaijilla tämän kuun alussa. Vain muutamassa päivässä massiivinen laavalampi joka on ollut kraatterissa vuodesta 1983, on odottamatta valunut ulos kraatterin pohjasta. Se on kuin ammeesta olisi poistettu tulppa.

Tämä merkitsee, että massiivinen laavavirta kulkee nyt maan alla tuntemattomaan määränpäähän saaren itäosassa. Tämä ei ole vain normaali vulkaaninen purkaus. Tämä on täydellinen uudelleenreititys tuntemattomaan siitä tavasta, miten asiat olivat ennen! Tuon massiivisen laavavirran täytyy tulla maan alta pintaan. Kuitenkaan tässä kohtaa kukaan ei osaa ennustaa, minne laava menee tai milloin ja missä tai miten se ilmestyy esiin.

Tämä tilanne on samanlainen, mitä tapahtuu omassa olemuksessamme. Suuri potentiaalinen voima herää meissä ja kulkee uuteen paikkaan. Missä ja miten lopulta päästämme irti supervoimamme?

Tässä kuussa on voimakasta uutuudentunnetta. Tuntuu melkein siltä, että olemme siirtyneet täysin uuteen kalenteriin. Kirja elämämme tarinasta tähän mennessä muuttuu nyt tomuksi. Tuntuu siltä, että kaikki kokemuksenne ja kaikki, mitä olemme koskaan olleet, on yhtäkkiä hävinnyt eetteriin. Tämä ei ole ainoastaan tyhjä kangas, vaan kokonaan uusi alku, aito Mu'a – merkittävän uuden syklin alku!

Pitkin toukokuuta supervoimamme tulevat täydemmin ilmaistuiksi. Monet jotka ovat edelleen unessa, tuntevat jatkuvasti shokkitärinää sisäisissä ja ulkoisissa järjestelmissään, mikä yllyttää heitä astumaan pois murenevasta harhamaailmasta. Toiset liittyvät yhteen siirtyäkseen vanhoilta mukavuusalueiltaan uuteen todellisuuteen, joka sisältää avaimen täysin uuteen olemistapaan – aidon elämän elämiseen aitona sieluna. Tervetuloa monumentaaliseen uuden Mu'an alkuun!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote toukokuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net