25.06.2018

Uuden tähtipolun luominen

Monilla teistä on sumuisuutta – ette ole oikein täällä ettekä siellä. Se on odotettavaa ottaen huomioon se valtava energiamäärä, joka takoo teitä. Olette todellakin täällä ja siellä olemisen välissä, kun sopeudutte uusiin energioihin ja uuteen "sinuun". Vaikka jatkatte päivittäisiä rutiinejanne – työ, ruokaostokset, lastenhoito, koulu jne. – kyvyssänne yhdistyä noihin tavallisiin 3D-toimiin tuntuu olevan eroa.

Olette ulottuvuuksien ja taajuuksien välissä. Ei sillä tavalla, kuin odotitte oppiessanne alussa, että se oli mahdollista. Sen sijaan te melkein kuin pidätte kiinni mistä tahansa kiinteästä. Kuitenkin tuo kiinteä 3D-oleminen tuntuu epämääräiseltä, oudolta, sumuiselta – jotenkin erilaiselta – kuin eläisitte unta. Niin se on, että sopeudutte fyysisesti uuteen olemiseenne eri ulottuvuuksissa.

Vaikka monet teistä ovat innoissaan aika-, ulottuvuus- ja taajuushyppelyn ajatuksesta, ette ole ottaneet huomioon harjoittelua. Luultavasti kuljette jo ajan, taajuuksien ja ulottuvuuksien läpi sydämellänne ja mielellänne. Nyt fyysinen olemuksenne on ottamassa kiinni. Fyysinen olemuksenne suorittaa aina viimeisenä kaikki vaiheet, sillä fyysisyys on maaolemisenne tihein osa. Niin se on, että teette fyysisellä olemuksellanne erilaisia testiajoja muutaman seuraavan päivän.

Jotkut teistä hyppelevät ajassa, toiset ulottuvuuksissa tai taajuuksissa, ja vielä toiset tekevät kaikkea kolmea. Nimittäin se rooli jonka loitte tähän elämään, määrää, miten fyysinen olemuksenne toimii.

Kenties jotkut teistä tuntevat vähän tai eivät mitään. Se ei tarkoita, että te ette ole 5D:tä tai sen yli. Pelkästään, että te ette vaadi harjoittelua, koska olette jo täysin pätevä. Tai roolissanne on vähemmän kyse eri ajoista ja paikoista, kuin olemisesta tässä ja nyt.

Sisäinen olemuksenne tietää, minne ohjata teidät. Siis älkää yrittäkö tulla joksikin, mikä ette ole. Se oli tietysti 3D:n standarditoimintamalli. Olette nyt tavallaan automaattiohjauksella, toisin kuin aiemmassa 3D-elämässänne. Kukaan ei voi kertoa teille, kuka olette, sillä opettelette sitä päivästä toiseen. Samalla tavalla ette voi luoda kiinnostusta tai taitoja jollekin alueelle, joka ei liity suoraan uuden olemuksenne rooliin.

Jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että tämä merkitsee, että teillä ei ole vaihtoehtoja ja sisäinen olemuksenne rajoittaa vapauttanne. Se ei ole totta, sillä havaitsette vielä, että jos rooliinne ei sisälly tarvetta oppia tiettyjä elementtejä, niiden harjoitteleminen on työtä ilon sijasta.

Teidät on nyt ohjelmoitu iloon. Ohjelma joka ohjaa teitä nopeammin kuin mitkään viestit, joita luette, tai kateus jota ehkä tunnette. Ohjaatte itseänne sisältä käsin. Suuntaan joka johtaa teitä iloisiin aikoihin ja tekoihin.

Jotkut teistä ovat huolissaan, koska unelmanne eivät näytä toteutuvan sopivaan aikaan tai haluamallanne tavalla. Älkää hermoilko. Muistakaa, että muutamassa seuraavassa päivässä on kyse fyysisestä harjoittelusta, leijumisesta uuteen todellisuuteenne ja pois siitä.

Uskallamme arvata, että unelmanne muuttuvat vähän sen tuloksena. Kenties unelmienne jotkut osat toteutuvat, mikä indikoi, että harjoittelette unelman hakemista. Kenties havaitsette, että fyysinen olemuksenne vaatii tavallista enemmän lepoa valmisteluna unelman hakemiseen. Tai kenties tunnette jumittavanne.

Jumittamisenne ei kestä paljon pidempään, koska ne energiat jotka takovat teitä nyt, eivät salli sitä. Unelmanne voivat kehittyä vähän, kun vaaditte täysin olemuksenne, mutta ne toteutuvat, sillä se on palkkio itsellenne hyvin tehdystä työstä.

Teidän täytyy ymmärtää, että olette elämänne ja unelmienne kontrollissa. Ei ole ketään teidän ulkopuolellanne – mukaan luettuna me eetterissä – jotka antavat teille sen, minkä olette haluton antamaan itsellenne.

Kenties se ajatus, että olette omillanne jatkuvien maaluomustenne osalta, suututtaa teitä. Vaikka me eetterissä voimme antaa teille vinkkejä, kuten kerroimme teille monta kuukautta sitten, kuljette uusia polkuja uudella alueella. Meillä ei ole sääntöjä tai taitoja edistää teidän matkaanne.

Me emme ole luoneet tiekarttaanne – olimme pelkästään tarkkailijoita 3D-kamppailuissanne. Ottaen huomioon, että useimmat meistä eetterissä ovat kokeneet maaelämiä, pystyimme ymmärtämään ja tönimään teitä niihin suuntiin, joihin halusitte mennä. Siellä täällä säästimme teidät harmeilta tai putoamiselta liian kauas omasta polustanne. Mutta kun loitte uuden Maan ja uuden "sinun", siirryitte meidän asiantuntemuksemme ulkopuolelle.

Tarkastelemme kokonaissuunnitelmaa tai -kudelmaa tietäen, että teillä on luomisessa ja tutkimisessa yhtä paljon asiantuntemusta kuin meillä. Älkää siis odottako, että kerromme teille seuraavan askeleenne tai luomuksenne. Te olette oma luojanne.

Ette ole ainoastaan yhtä taitavia kuin me, 3D-fyysisyydestänne huolimatta, vaan teillä on myös erityyppistä asiantuntemusta kuin meillä. Tiedämme, että maalopputulos on ilo, mutta emme voi luoda puolestanne ainutlaatuista panostanne tuohon iloon emmekä ohjata teitä siihen. Nimittäin teidät otettiin pois automaattiohjaukselta silloin, kun vaaditte täysin sisäiset taitonne. Olette vapaa Maan ja universumin pitäisi-asioista ja vaatimuksista.

Mitä sydämenne, sisäinen olemuksenne, kertoo teille? Se on ainutlaatuinen tiekarttanne. Kukaan ei voi seurata tai luoda tuota polkua. Se on teidän – ja yksin teidän. Ette tarvitse meitä valaisemaan tuota polkua, sillä ilosäteenne ovat paljon kirkkaampia kuin mikään, mitä voisimme antaa teille. Ettekä tarvitse meitä kertomaan: "Älkää menkö sinne, menkää tänne", kuten teimme hyvin usein aiemmin, sillä sisäinen gps-järjestelmänne on paljon hienostuneempi kuin mikään, mitä meillä on.

Olette vapaa, viisas ja tuloksekas. Sallikaa sen olla viestinne ikuisesti, kun luotte iloelämäänne tämän ilmiömäisen siirtymän aikana. Luotte uutta taivasta maan päälle, ja niin tehdessänne luotte uutta tähtipolkua taivaaseen ja taivasta varten. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

18.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net