07.07.2018

Uuden sinun veistämistä

Sopeudutte kiireisenä uusiin tunteisiin, fyysisiin muutoksiin ja älyllisiin ahaa-elämyksiin. Tämän vaiheen aikana teistä luultavasti tuntuu, että olette kuin tunnejojo. Vaikka olette fyysisesti, tunteellisesti ja älyllisesti täysin kykenevä integroimaan nämä osat uudeksi kokonaisuudeksi, toisinaan teistä tuntuu, että teillä on äärimmäistä ylikuormitusta. Nimittäin ainoastaan te ette ole muuttumassa koko olemuksessanne, vaan myös ne muuttuvat, jotka ovat 3D:tä, mikä saattaa aiheuttaa ylivoimaiselta tuntuvaa kaaosta.

Aiemmissa viesteissämme annoimme ymmärtää, että ne jotka haluavat jäädä 3D:hen, olisivat vielä järkähtämättömämpiä 3D-tunteiden ja -toimien ilmaisemisessa – samaan aikaan kun ne jotka alkavat muuttua ja te jotka olette eturintamassa, luisuisitte pois 3D-kontrolloinnista.

On 3D:n tuhoutumisen aika. Sitä seuraava vaihe joka alkaa heinäkuun 2018 pimennysten jälkeen, on 5D:n rakentamisen aikaa. Kun tuo uudelleenrakentaminen alkaa, teistä tuntuu usein, että se on toivotonta ja ne joilla on 5D-aikomuksia tai sen yli, eivät koskaan ole voimakkaampia kuin ne, jotka ovat kietoutuneet pelkästään 3D:hen. Mutta päivä päivän jälkeen alatte nähdä edistymistä tunneissa, vuosien tai vuosikymmenten sijasta. Nimittäin suuret ryhmät ja yhteisöt kääntävät ns. selkänsä 3D-kontrolloinnille. Se pakottaa ne jotka ovat 3D-kontrollointia, taistelemaan dramaattisesti vastaan, kunnes se näyttää elämän parodialta tai komedialta, kun maailma siirtyy rakkauteen ja iloon. Vaikkei sellainen näytä mahdolliselta tänä päivänä, se tulee tapahtumaan.

Siirrytäänpä teidän muutoksiinne muutaman seuraavan päivän aikana. Tunteenne ja myös fyysisyytenne kokevat suuria heilahduksia. Ne eivät rankaise teitä, vaan te olette luoneet ne määritelläksenne, kuka olette.

Kuten on ollut aina totta maaolennoilla – vaikka te kehitytte, jatkatte maaolentona – teistä on vaikea valita jotain kokematta sitä jossain määrin. Niinpä muutaman seuraavan päivän heilahduksenne tunnepuolella, älyllisesti ja fyysisesti auttavat teitä valitsemaan "sinun". Huomaatte tietävänne, että pidätte tuosta, mutta ette tästä. Niin se on, että rakennatte uudelleen "sinua".

Kuvitelkaa muutamaa seuraavaa päivää sinä erona, kun rakennetaan karkeatekoinen savimaja – mikä oli totta 3D-maailmassanne – tai tehdään äärimmäisen kaunis ja miellyttävä henkilökohtainen koti. Maja suojeli teitä luonnonvoimilta, mutta ei tyydyttänyt sisäistä tarvettanne kauneuteen ja itsehoitoon. Luotte itseänne uudestaan ettekä tee sitä pelosta, kuten olette tehneet aioneita, vaan ilosta ja hauskuudesta, noista uusista luomiskomponenteistanne.

Kysymyksenne muutamana seuraavana päivänä on: "Kuka minä olen?" Sitten kun määrittelette sen, laajennatte energianne auttamaan noita uudelleenjärjestäviä rakenteita. Kuten on aina ollut totta, te olette avaintekijä jokin täydellisen luomisessa itsellenne. Silloin, ja vain silloin, laajennatte nuo energiat luomaan joukoille – joko fyysisesti tai energiajakamisen kautta.

Ennen tätä siirtymää joukot olivat tärkeämpiä kuin yksilö. Harvat kontrolloivat joukkoja pelolla. Uusi Maa ja uusi "sinä" on täysin vastakohta, sillä jos sallitte tai kannustatte toisia kontrolloimaan teitä, vaihdatte pelkästään yhden 3D-maailman toiseen ja sallitte jonkun määrittää, mikä on hyvä teille, sen perusteella, mikä on palkitsevinta hänelle.

3D:ssä ilmaistiin kysymys, kuka olette, mutta sen mukaan ei koskaan toimittu, sillä ne jotka olivat kontrollissa, eivät voineet antaa teidän julistaa täydellistä vapautta. Niinpä jatkoitte elämä toisensa jälkeen sääntöjen muuttamista siellä täällä, mutta aina jonkun määräysten kontrolloimana.

Ensimmäistä kertaa maan päällä olette vaatimassa itsestänne muista riippumattoman olennon ja teette sen lisäämällä osia menneisyydestänne, nykyisyydestänne ja tulevaisuudestanne. Muutamana seuraavana päivänä luotte yksinkertaisesti uutta kokonaisuutta niistä osista tai väreistä, joita nyt on käytettävissä.

Kun ajatellaan jokaisella osalla olevan ainutlaatuiset taidot ja siksi värit, luotte hyvin iloista uuden "sinun" maalausta. Jotkut teistä huomaavat suosivansa vesivärejä öljyvärien sijasta ja toiset muita välineitä, mutta kaikki luovat kuvia, joita voi helposti muuttaa, kunnes luotte täydellisen kuvan sekoittaen värejä tai heittäen pois tämän ja tuon, hyvin samaan tapaan kuin joku tehdessään veistosta.

Noiden uusien taitojen tutkiminen on muutaman seuraavan päivän kaaostanne – laittaen palan tänne, maalaten tai leikaten sen, valiten uuden värin, tunteen, kokonaisuuden tai osan, kunnes se on juuri oikea.

Niin se on, että muutaman seuraavan päivän rukkaatte kaikki henkilökohtaiset osanne täysin uudeksi olemuksesi, joka vaaditaan uuden "sinun" ilorooliinne. Älkää pelätkö yhtään sen enempää kuin näyttelijä, joka testaa, miten parhaiten esittää omat vuorosanansa, kuvanveistäjä joka hakkaa pois kiveä tai taidemaalari joka testaa kuvia ja värejä.

Luotte uutta "sinua" kaikin mahdollisin iloisin tavoin – vaikka sen tekeminen saattaakin tuntua vähän pelottavalta, sillä se on muutos, jolla ei ole Maan ennakkotapausta. Sallikaa sen olla ilman pelkoa. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

1.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net