30.10.2016

Uuden "sinun" löytäminen

Monet teistä ovat huolissaan siitä, että teistä ei tunnu eri ihmiseltä ja teiltä on mennyt jotenkin kutsumus tai suunta ohi.

Kumpikaan ei ole totta, sillä muutoksenne ovat liian nopeita huomattavaksi.

Kenties viime toteamus tuntuu ikään kuin taas yhdeltä porkkanalta pitämään toiveenne sellaisessa, jota ei tapahdu. Nimittäin jos kaikki se tapahtuu, mitä on ennustettu, ettekö saisi jonkinlaista ahaa-elämystä merkiksi siitä, miten erilainen teistä on tullut?

Tämä on uskonne huolimatta jostain samanlaisesta, joka on tapahtunut murrosiässänne ja jonka tapahtuminen jatkuu valmistelematta teillä varttuessanne.

Niin on teillä taas. Muututte koko olemukseltanne – myös fyysinen keho – minkä huomaavat vain ne, jotka eivät ole paljon tekemisissä kanssanne.

Kuulostat erilaiselta ja havaitset ja tunnet eri tavalla. Et ole se "sinä", joka olit vain muutama kuukausi sitten. Mutta koska olet päivittäin tekemisissä itsesi kanssa, et voi havaita eroa.

Salli itsesi muuttua niin, kuin olemuksesi sanelee – sen sijaan että yrität muodoilla tai luoda itsesi uudelleen tavalla, joka sinusta tuntuu oikealta uudelle "sinulle". Ette voinut murrosiässä sanella yhtään sen enempää lopullista pituuttasi tai painoasi, kuin voit sanella sitä, kuka sinusta on tulossa nyt.

Tietysti pitäisit parempana, että olisit paras siinä, minkä julistat tärkeäksi itsellesi. Aivan kuten halusit matalamman äänen tai suuremman poven murrosiässä. Mutta tosiasia on, että sisäinen olemuksesi auttaa sinua, kokonaisuutesi toimitusjohtajaa, luomaan sen fyysisen, tunne- ja henkisen olennon, joka on oikea uudelle "sinulle".

Ei ole tarvetta ikävöidä erilaista henkisyyttä tai taitosettiä. Aivan kuten ei ole tarvetta ikävöidä erilaista fyysistä tai tunneolemusta. Olet se, kuka sinun on tarkoitus olla – on se sitten nuorempi, vanhempi, pidempi tai lyhyempi, kuin olet nyt.

Salli todellisen itsesi tulla esiin kaikkien tarvittavien taitojen kera – niiden fyysisten, tunne ja henkisten taitojen kera joita se tuo mukanaan. Jotkut teistä ovat uppoutuneet enemmän henkiparannukseen tai henkisiin pyrkimyksiin. Toiset tekevät saman tason palvelua fyysisten tai tunnetaitojensa avulla.

Aika- tai taajuusmatkailu näyttää kenties jännittävältä teistä – siis kunnes yritätte tehdä sen. Vähän kuin monet teistä olivat ihastuneita liikematkalle menemisestä, ennen kuin käsititte, miten epämukavaa teistä olisi juosta yhdeltä lentokentältä ja yhdestä hotellihuoneesta seuraavaan.

Löydätte kaikki kiinnostusalueita. Mutta kaikki noista kiinnostuksista ei ole osa uuden "sinun" polttopistettä. Ne jotka ovat, loksahtavat paikoilleen tavoilla, joita ette osaa vielä kuvitella. Ne jotka eivät, ovat luovassa otteessanne syistä, jotka vain te tiedätte.

Kenties rakastuitte kerran johonkuhun, joka ei ollut oikea teille. Kuitenkin ikävöitte, valititte ja itkitte jonkin aikaa, kun suhde oli loppunut. Vain havaitaksenne, ettei hän ollut oikea teille, kun olitte löytänyt ihmisen, joka oli – kyse oli oppimisprosessista.

Näin on teillä nyt. Löydätte todelliset lahjanne ja kiinnostuksenne. Erona on, ettei teillä ole aikaa kokeilla tätä tai tuota taitoa tai kiinnostusta. Niinpä testaatte tiettyä kiinnostusta päivän tai pari havaitaksenne vain, ettei kiinnostus tunnu oikealta. Siirrytte "haluan tehdä sitä" –tilasta "ne ei ole niin innostavaa, kuin luulin, ja haluan kokeilla jotain muuta" –tilaan.

Niin se on, että muutamassa seuraavassa viikossa on kyse leikkimisestä potentiaalisten kiinnostusten kanssa, kun hiotte kiinnostuksianne ja taitojanne.

Salli itsesi kokeilla uutta "sinua" ja löydät todellisen olemuksesi ja suuntasi. Rajoita kiinnostuksiasi ja suuntiasi ja jatkat sen ihmettelemistä, kuka olet.

Tämä on henkilökohtaista kokeiluaikaasi löytää todellinen itsesi. Leiki sillä. Testaa sitä tietäen, ettet voi tehdä väärin muuta kuin yrittää laittaa itsesi laatikkoon, joka ei tunnu oikealta – ja sen tuloksena liitelet uuteen "sinuun". Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

23.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net