05.01.2019

Uuden sinun huumori

Valmistaudutte uuteen vuoteen ja uuteen "sinuun". Uskotte, että te ette ole yhtään erilainen, kuin ennen siirtymänne aloittamista. Kuitenkin teistä on tullut riidanhaluinen silloin, kun tunnette, että teitä työnnetään, vähätellään tai teidät sivuutetaan. Tunnette myös enemmän iloa, kuin odotitte vain muutama päivä sitten. Tietysti jotkut teistä jatkavat jumittamista eilisessä – mutta entistä vähemmän sekä tunteissa että teoissa.

Niin se on, että vaaditte uutta olemustanne päivä päivältä, kun kikatuksenne lipuu pintaan ja ilostanne tulee tarttuvaa. Tämä ei tarkoita, että teistä on tullut uusi "sinä" täysin, vaan että pystytte tuntemaan, kuka teistä on tulossa, tavalla jota ette uskoneet mahdolliseksi muutama viikko sitten. Se raskaus jota tunsitte aloittaessanne tämän siirtymän, näyttää olevan enemmän muisto kuin nykyelämäänne.

Tietysti voitte tuoda tuskallisia muistoja esiin, jos haluatte. Kyse on siitä, että haluatte vain tehdä sitä vähemmän ja vähemmän. Tuskallisista muistoistanne on tulossa enemmän kuin jokin kouluaine, josta ette pitäneet, eikä teillä ole nykykäyttöä sille tietoiselle ja alitajuiselle traumalle, josta olette pitäneet kiinni elämästä toiseen.

Toiset alkavat huomata ilonne ja naurunne. Ei niin, etteivät he olisi huomanneet sitä aiemmin, mutta ennen käytitte iloa ja naurua kätkemään joitain todellisia tunteitanne, sillä entiset tekonne oli usein päällystetty prosessoimattomalla pelolla ja ahdistuksella. Ennen käytitte usein iloa tullaksenne sellaiseksi, joka ette olleet – kuin koomikko joka on surullinen, kun hän ei esiinny. Ilmaisemanne ilo ei ollut todennäköisesti totta teille, vaan jotain, mitä odotettiin teiltä.

Vaikka jotkut teistä eivät ole koskaan olleet hauskuuttajia, onnistuitte nauramaan tai hymyilemään sosiaalisesti tarkoituksenmukaisissa paikoissa. Nyt havaitsette, että teillä on vähän tarvetta hymyillä tai nauraa, ellette tunne jonkin olevan hauskaa teidän mielestänne – ei kenenkään muun. Näin on myös niillä, jotka ovat olleet hauskuuttajia. Ilofokuksenne on paljon keskittyneempi omaan olemukseenne, kuin toisten miellyttämiseen.

Kenties tiedätte ihmisiä, jotka ovat tuoneet iloa toisille pelkillä kommenteillaan tai teoillaan. Kuitenkin nuo ihmiset toimivat 3D:ssä useimmiten toisten odottamalla tavalla – melkein kuin palkattomana koomikkona.

Niin se on, että noiden palkattomien koomikkojen ja teidän, jotka hymyilitte ja nauroitte, koska ajattelitte pitävän tehdä niin, julistatte vapautenne noista rajoituksista. Uuden vapauden joka luo todellista iloa sisällenne, tarvitsematta saada toisia nauramaan tai tarvitsematta hymyillä sosiaalisesti hyväksytyissä paikoissa. Se ei tietenkään tunnu kovin vaikealta, ennen kuin testaatte sitä, kuten monet ovat tehneet kuukausia.

Olette muuttaneet huumori-itseänne tavalla, jota ette odottaneet muutama kuukausi sitten. Ne ihmiset jotka tekevät pilaa teistä oletettavasti rakastavalla tavalla, eivät ole enää hauskoja. Ja ne jotka tekevät pilaa toisista samalla tavalla, ovat vähemmän hauskoja uudelle "sinulle".

Siitä huolimatta teillä on huumorintajua, mutta uudella huumorintajulla on vähän tekemistä 3D-itsenne tai toisten kanssa. Entinen huumori oli usein pilan tekemistä teistä tai toisista. Kannustamista arvosteleviin huomautuksiin, jotka kävivät huumorista pelkopohjaisessa maailmassa. Siinä ei ole eroa, perustuuko huumori teidän, jonkun toisen olennon tai ryhmän arvostelemiseen, sillä kaikessa on kyse yrityksestä tehdä jostakusta vähemmän, kuin hän on.

Niin se on, että olette ylittäneet huumorisillan ilman tuskaa tai pelkoa. Nimittäin huomaatte nyt sanovanne toisille, ettei jokin ole hauskaa, tai lähtevänne tilanteesta siitä huolimatta, mitä toiset ajattelevat tai sanovat siitä, että teette niin. Olette vahvempi ja viisaampi kuin vasta muutama viikko sitten.

Lähestytte uutta vuotta eri olentona, joka on näyttänyt livahtavan fyysiseen kehoonne tietämättänne. Tosiasiassa taistelitte uuden olemuksenne puolesta "kynsin hampain", vaikka sen tekeminen tuntui helpolta. Ette ole enää 3D:tä. Suurin todisteenne tästä on, että olette muuttaneet olemuksenne ilman nyrkkejä, aseita tai muita pelkoa aiheuttavia toimia. Päätitte pelkästään, mitä hyväksytte ja mitä ette.

Niin se on, että olette toivon ja rakkauden majakka niille, jotka haluavat seurata. Nimittäin huomaatte, että uusi "sinä" on enemmän kuin riittävä ollakseen taivaasta ja maasta, että todellinen "sinä" kaikessa viisaudessaan on riittävä.

Teidän ei tarvitse oppia, miten toimitaan jossain yhteiskunnassa – mukaan luettuna se, missä olette parhaillaan. Te olette te, ettekä tarvitse muuta, kuin tuon tiedon nyt ja ikuisesti. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

31.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net