14.07.2015

Uuden maan synnyttäminen - muutoksia ja uusia alkuja

Rakas valoperhe, heinäkuu lupaa olla täynnä muutoksia, siirtymiä ja uusia alkuja.

Tunnette nämä muutokset ja siirtymät syvällä omassa olemuksessanne, mutta näette myös monia muutoksia tapahtuvan ulkoisilla tai yhteiskunnallisilla tasoilla. Uuden maan sielu synnytetään planeetalle timanttikristallilasten avustuksella ja näin syntyy myös uusi yhteiskunta ja uusi olemistapa, mikä tyydyttää syvän tarpeenne elää korkeammalla tietoisuus- ja olemistasolla.

Auttamaan tässä prosessissa, heinäkuun aika-avaruusenergia-aallot edesauttavat muutoksia. Heinäkuussa on kaksi täysikuuta ja toinen on sininen kuu, millä on – kuten tiedätte – suuri voima tuoda sekä yksilötasolla että yhteiskunnallisesti esiin syviä ongelmia, jotka on upotettuna alitajuntaan. Sininen kuu on 31.7. Ensimmäinen kuu on Kauriissa ja Pluton ollessa siellä, on jo voimakkaita transformaatio- ja muutosaaltoja. Toinen kuu on Vesimiehessä ja se edesauttaa uuden maan energian ilmentymistä, kun siirrytte kohti Leijonaporttia ja 8-8-8-porttia 8. elokuuta.

Heinäkuu tuo teidät myös planetaariseen uuteen vuoteen 26.7. ja päivää aiemmin 25.7. "ajattomaan päivään". Muinaisihmiset ymmärsivät, että tuolla hetkellä kosmiset ja galaktiset syklit saatiin loppuun ja käynnistettiin suhteessa maapalloon. Ajaton päivä on hetki ennen uusien syklien alkamista ja teitä kannustetaan viettämään tuo päivä leikkisässä luovuudessa, sallien vanhan loppua ja uuden alkaa. Päättäkää omalta osaltanne, mistä teidän täytyy päästää irti ja mitä teidän täytyy aloittaa uutena syklinä, kun astutte tähän voimalliseen uusien alkujen sykliin. Heinäkuun 26. on hyvää aikaa todella keskittää aikomuksenne ja huomionne siihen, mitä haluaisitte luoda, ilmentää ja saavuttaa uudessa syklissä 2015.

Uuden maan sielun ilmentyminen maapallolle

Rakkaat ystävät, tämä on upea hetki todella synnyttää uuden maan sielu maapallolle ja sisällenne! Taloudellisen kontrollin ja taloudellisten vaikeuksien tiukka ote on höltymässä maapallolla ja ihmiset alkavat tuntea, että he voivat taas hengittää ja liikkua. He pystyvät keskittämään energiaa tullakseen siksi, mitä he haluaisivat olla, ja kokeakseen elämäniloa tietoisen tajunnan korkeammalla tasolla. Tämä on elämää fyysisen olemassaolon neljännessä, viidennessä ja kuudennessa ulottuvuudessa eikä vain 3D-kaksinaisuuden ja –kamppailun ansassa.

Mitä tämä merkitsee teille, rakkaat ystävät? Se merkitsee, että voitte siirtyä 3D-ajan talousvankilan yli ja alkaa luoda ja ilmentää omilla aikajanoillanne ja omissa aika-avaruusprojekteissanne. Tätä merkitsee neljännen ulottuvuuden mestarina oleminen. Tässä tilassa voitte käyttää aikavirtauksia hyödyksenne, olematta niiden vankina useimpien ihmisten tapaan. Opitte vaatimaan omat aikajananne sen sijaan, että vain annatte aikanne ja tilanne kontrollissa olevien aikajanoille.

Sitten viidennessä ulottuvuudessa opitte virtaamaan yhtenäistietoisuuden ja ykseyden virran mukana. Tämä merkitsee, että teiltä katoaa kollektiivienergioiden pelko ja opitte surffaamaan tai ratsastamaan niillä tietoisuusaalloilla, mitkä huuhtoutuvat planeetan yli, kun Gaian ja sen kaikkien asukkaiden syvä tietoisuus reagoi kosmisesta sydämestä tuleviin valokoodeihin. Näistä peloista irtipäästäminen auttaa teitä siirtymään ylösnousemusoireista maadoittuneempaan ja rauhallisempaan tilaan, kun maapallo integroi näitä voimakkaita tulevia valokoodeja.

Sitten kun opitte hallitsemaan kuudennen ulottuvuuden, aktivoitte täysin kaikki luovuutenne aspektit ja opitte, miten ilmennetään taiteen, tanssin, laulun, runojen ja seremonioiden avulla pyhä tila ja monia muita sieluilmaisunne muotoja. Sielunne haluaa laulaa ja tanssia ja luoda maapallolla ja uuden maan sielu vapauttaa tämän voimakkaan luomisenergian, minkä timanttivalokoodit aktivoivat, ja luo suurenmoisen uuden todellisuuden!

Uuden maan timanttisielu on voimakas olento, jonka sisäinen valo loistaa selkeästi ja tinkimättömästi rakkauden, ilon ja myötätunnon kera. Näissä muutos- ja siirtymäaalloissa voitte työskennellä timanttivalokoodien kanssa nostaaksenne taajuuttanne, ulottuaksenne syviin sieluenergioihinne ja synnyttääksenne uuden maaolennon, mikä ilmaisee sen iloa ja elinvoimaa, kuka olette oikeasti syvällä tasolla.

Timanttikristallilapsia syntyy lisääntyvinä määrinä maapallolle ja auttaa teitä ilmentämään ja luomaan näiden maaolentojen ja olemassaolon uusien tasojen kanssa.

Rakkaat ystävät, pyydämme teitä tuntemaan tämän uuden energian heräävän ja liikkuvan sydämessänne ja sielussanne. Se ei ole mitään ulkopuolellanne, vaan syvä kaipaus synnyttää jotain uutta, mikä nousee sydämestänne ja mitä sielunne ilmaisee maailmassa. Seuratkaa vaistoanne, sisäistä ääntänne ja luovuuttanne! Seuratkaa sielunne kuiskauksia ja yllytyksiä, kun synnytätte maailmaan uuden olemistavan, mikä virtaa luottamuksesta korkeamman itsenne opastukseen ja jumalaisen viisauden virtaan elämässänne ja maapallolla.

Kyllä, kaikkialla ympärillänne saattaa olla painetta ja jännitettä, mutta muistakaa, että timantit muodostuvat ajan ja paineen avulla maan sisällä. On myös niin, että timanttisielunne muodostuu tässä paineessa ja syntyy uudeksi ihmismuodoksi, mikä on SINÄ! Miten upea ja iloinen lahja tämä on onkaan, ja voitte juhlia sitä tänä aikana!

Globaalit talousmuutokset

Rakas valoperhe, on totta, että olemme puhuneet talousmuutoksista ja olette kärsivällisesti odottaneet niitä. Mutta sanomme tyytyväisenä, että nyt on se aika, jolloin alatte nähdä todellisia talousmuutoksia. Maapallolla on useita aktivointipisteitä, joissa tapahtuu syvällisiä muutoksia. Tärkein näistä on Kreikassa, läheinen Andromedan tähtiportti, mikä sijaitsee Egeanmeressä Kreikan ja Turkin välillä.

Näillä alueilla on tehty paljon työtä sallimaan niiden uusien energioiden ja ideoiden virta, joita kylvetään korkeammalta tietoisuustasolta. Niiden timanttivalokoodien lisäksi joita välitetään verkon kautta Suuresta keskusauringosta, myös Andromeda-galaksista saadaan valokoodeja, jotka käynnistävät tai kylvävät luovempia ja harmonisempia elämistapoja, sillä tämä on Andromeda-galaksin lahja maapallolle.

Niinpä näette tällä alueella alkua kansan halujen ja tahdon ilmaisemiselle, pelkästään sen hyväksymisen sijasta, mitä viranomaiset/auktoriteetit haluavat tuputtaa. Päätöksissä on aika harkita kaikkien ihmisten ääntä ja luomistahtoa. On aika ilmaista ylösnousevan ihmiskunnan korkeampaa tietoisuutta ja tahtoa, pyyntönä yltäkylläisyydestä ja harmoniasta kaikille eläville olennoille maan päällä.

Rakkaat ystävät, teidän on aika ottaa avosylin vastaan muutokset. Älkää pitäkö kiinni kolmannen ulottuvuuden vanhoista olemistavoista. On aika ajatella näiden tapojen yli ja siirtyä uuden maan sielunne rohkeaan ilmaisemiseen.

Syleilkää sisäistä viisauttanne, voimaanne, myötätuntoanne ja luovuuttanne ja uneksikaa ja kuvitelkaa se uusi maa, mikä odottaa luomista. Älkää salliko toisten sanomisten vetää teitä pelkoon ja ahdistukseen. Älkää antako kollektiivisten ahdistusaaltojen tulla omaksenne, vaan sallikaa itsenne olla valon ja toivon majakka ja uusien elämistapojen roolimalli. Luottakaa siihen, mitä on ja mikä on näkymätöntä, ja tietäkää, että olonne turvataan tässä suuressa muutoksessa ja siirtymässä. Tietäkää, että teitä rakastetaan ja tuetaan kaikkina aikoina ja että tulitte maapallolle juuri tästä syystä – osallistuaksenne näihin suuriin muutoksiin!

Juhlikaa tilaisuuksia, joita teille annetaan tänä aikana, ollaksenne täysin uuden maan energioiden mestari ja astuaksenne eteenpäin voimaantuneena ja luovana valo-olentona!

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

6.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Varjomaat Heinäkuun energiaennuste »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net