30.11.2018

Uudelleenasettaminen

Tervehdys Kotoa. Olen Elrah rytmipalvelusta. Olen tullut luoksenne tänään viedäkseni teidät matkalle ja kertoakseni vähän useista seuraavista kuukausista maaplaneetalla. Vuoden 2019 neljä ensimmäistä kuukautta ovat valtavia koko ihmiskunnalle, koska teillä on tilaisuus hahmotella seuraavien 20 vuoden yleissuunta.

Merkitseekö se, että te ette voi muuttaa asioita asetettuanne kurssin uudelleen? Rakkaat ystävät, voitte muuttaa asioita koska tahansa. Voitte muuttaa paljon energiaa, sillä olette vapaan valinnan planeetalla. Kuitenkin on tilaisuuksia ja energeettisiä aikakehyksiä, jotka ovat ylivoimaisia joidenkin muutosten tekemiselle, joita olette aina halunneet tehdä. Nyt kerron teille, mitä tapahtuu asioiden suuremmasta aspektista katsottuna. Ihmettelette luultavasti kaikki, mitä tässä maailmassa tapahtuu, erityisesti politiikassanne ja hallituksissanne.

Monet näistä energioista ovat erittäin suuressa muutoksessa tällä hetkellä, ikään kuin joku olisi ottanut maton altanne ja ravistellut kaiken esiin vähän liikaa. No, se on tapahtunut voidaksenne ottaa nämä seuraavat askeleet. Pitäkää mielessä, rakkaat ystävät, ettei kyse ole kaiken korjaamisesta. On kyse kaiken sen hallitsemisesta, mitä tulee kenttäänne. Teillä on enemmän asioita, kuin luultavasti pystytte jongleeraamaan kerralla. Mutta pärjäätte siinä paremmin, kuin luulette. Olette täällä vaikuttamassa, ja olette vaikuttaneet jo valtavasti. Rakkaat ystävät, vuoden 2019 neljä ensimmäistä kuukautta ovat kriittisiä monille teistä, ja monet henkilökohtaiset asianne muuttuvat.

Vuoden 2019 sivutiet

Joillakin teistä on avoimia ovia, toisilla ovia sulkeutuu vähän. Enimmäkseen teillä on tilaisuus astua kokonaan uuteen ulottuvuuteen, täysin uuteen ajattelutapaan uudessa energiassa. Se on paljon enemmän teidän mieleisenne ja suuremmassa harmoniassa kanssanne. Rakkaat ystävät, olette edelleen täällä lopunaikoina, jolloin planeetalla on todennäköisesti paljon haasteita. Se ei kuitenkaan aina merkitse, että teidän täytyy olla aivan sen keskellä. On paikkoja, joissa voitte olla, tilaisuuksia joihin voitte laittaa itsenne, ja rajoja jotka voitte asettaa sille, mitä otatte omaan maailmaanne ja mitä ette. Kaikki nämä eivät ole ainoastaan mahdollisia, vaan myös hyvin määriteltävissä olevia, erityisesti tällä hetkellä. Siksi haluaisimme teidän ajattelevan, mikä roolinne on siirryttäessä vuoteen 2019.

Miltä teistä tuntuu astua sisään täysin heränneenä, kaikkien luomiskykyjenne kera? No, se on hyvin mielenkiintoinen prosessi. Emme osaa kuvitella kaikkia niitä asioita, joita olette luoneet tylsyydestä. On aika katsoa eteenpäin ja alkaa nähdä suurempi kuva. Tästä huhtikuun loppupuolelle 2019 avautuu ovia, jotka asettavat vauhdin seuraaville 20 vuodelle. On upea aika tulla luovaksi ja laittaa tuo unelma liikkeelle.

"Teenkö todella sitä, mitä tulin tänne tekemään?" No, saattaa olla muutamia säätöjä, joita voitte tehdä tulevina kuukausina harmonisoituaksenne tähän jaksoon vuoden 2019 alkupuolella. Monille ihmisille on erittäin kriittistä asettaa energiansa sitä varten, mitä on tulossa. Teillä tapahtuu paljon muutoksia, mutta muistakaa, että voitte muuttaa polkuanne koska tahansa. Se on erittäin yksinkertaista. Mihin haluatte osallistua? Miten haluatte auttaa? Missä haluatte olla 15 vuoden kuluttua? Tätä se oikeasti merkitsee, ja se on hyvin kiehtovaa. Jotkut teistä ajattelevat, että vesi nousee. Kerromme teille tämän: maaplaneetalla tapahtuu asioita, ja vaikka jotkut tapahtumat ovat odotettavissa, toiset eivät ole. Muutoksista tulee intensiivisempiä, joten pyydämme teitä ajattelemaan, missä haluatte olla, kun nämä muutokset etenevät.

Tosiasia on, että olette tulleet sisään ainutlaatuisen palapelinpalan kera. Kyllä, teidät kutsutaan palvelukseen jossain kohtaan – ehkä tiedätte sen tai ehkä ette. Tästä vuoden 2019 neljän ensimmäisen kuukauden loppuun, on täydellistä aikaa asemoida itsenne uudelleen. Se saattaa olla muutto uuteen paikkaan, tai se saattaa olla tuon bisneksen aloittaminen, jota olette halunneet. Kenties se on tuon kirjan tekeminen, jonka olette halunneet kirjoittaa. Tämä on aikaa asemoitua uudelleen pelin seuraavaa vaihetta varten. Kyllä, jotkut teistä haluavat mennä vuorille ja suojautua. Toiset päätyvät laittamaan itsensä aivan muutoksen keskelle, koska siihen heidän palapelinpalansa sopii parhaiten. Monet teistä haluavat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, koska teillä on sopimuksia, jotka alkavat toteutua. Teillä on ehkä tilaisuus auttaa jotakuta, ettekä ehkä edes oivalla sitä. Mutta kenties tuo ihminen on esittänyt erittäin kriittistä osaa nykyelämässänne ja aiemmissa elämissä. Teillä on monia tilaisuuksia, joissa ihmiset tulevat luoksenne asioiden vuoksi. Se on ehkä jokin loppuunsaattaminen teille, vaikkei se ole teille mitenkään tuttua. Ajan kuluessa, kun tätä tulee teille, teillä on tilaisuuksia selvittää asioita eteenpäin ja taaksepäin.

Spiraaliaika

Olette nyt spiraaliajassa, joka on hyvin erilaista, mihin olette tottuneet. Ihmisiltä vie jonkin aikaa täysin ymmärtää käsitteet. Rakkaat ystävät, voitte nähdä paljon enemmän menneisyyttä tulevaisuudessanne tällä hetkellä. Suurin osa kollektiivista katsoo menneisyyteen, sillä he eivät ole oppineet katsomaan vielä tulevaisuuteen. Nyt näytämme teille myös sen. Laitamme teidät työskentelemään sen kanssa nopeasti, koska se on tulossa koko ihmiskunnalle. Nyt kun olette siirtyneet spiraaliaikaan, olette ehkä huomanneet muutokset. Tunnette sen ensin tietoisuuden ulkoreunoilla ja ajan kuluessa viritätte sen ydinvärähtelyynne.

Jos teillä on asema, johon teidän täytyy laittaa itsenne, pyydämme teitä alkamaan tehdä sitä parin seuraavan kuukauden aikana. On aika tehdä nuo siirrot, tarttua todellisuuteenne ja alkaa käyttää sitä. Vain muutama hetki sitten kun Isäntä vastasi kysymykseen masennuksesta planeetallanne, hän puhui työkalujen saamisesta paikoilleen. Yksi hänen mainitsemistaan asioista oli autotallin siivoaminen. Toivomme, että hän kuuli sen itse! Mitä tahansa tarvitaankin todellisuuteenne tarttumiseksi, ympäristönne järjestämiseksi ja sen tukemiseksi, kuka oikeasti olette. Se on erittäin tärkeää näinä aikoina. Muutama seuraava kuukausi erityisesti tapahtuu nopeasti ja on melko kriittisiä. Jotkut teistä havaitsevat, että teillä on lahjoja, joista ette ole ehkä tienneet.

Seuraava E-aalto on matkalla

Joillakin teistä on erityissopimuksia täytettävänä – asioita joita teette tavoilla, että voitte työskennellä toisten ihmisten kanssa. Mutta kerron teille, rakkaat ystävät, että olette kaikki hyvin taianomaisia! Ajoitus on täydellinen paljolle heräämisellenne tällä hetkellä. Monet E-perheen jäsenet ovat vauvoja nyt. Koska hyvin monet ovat vauvoja, ette tunne kaikkea heidän tukeaan. Luottakaa, että heitä on täällä, ja tunnette yhteyden riippumatta siitä, onko teillä lapsia vai ei. Tunnette tuon perustuen muuttuvan. Sen sijaan, että taistelette ja väittelette tämän tai tuon puolen valitsemisesta, voitte alkaa tulla takaisin yhteen ihmisinä, jotka ovat vain teeskennelleet olevansa erillään.

Elämänne näkeminen kontrastina

Teitä on erittäin vaikea nähdä täältä, ikään kuin näkisi vain toisen puolen henkilöstä kerralla. Se on luonnollista vetoa pois kolmannen ulottuvuuden polariteetista. Kun alkaa vetää asioita pois, ihmiset tarttuvat niihin sanoen: "Ei, en tarvitse sitä nyt." Tai "Haluan sen sijaan tuon, sillä tavalla elän elämääni." Kyllä, teillä on tapahtunut hyvin mielenkiintoisia asioita. Olette lainanneet rahanne poliittiselle järjestelmällenne, ja nyt he ovat melkein ottaneet kontrollin. Näemme, miten hyvin voitte vetää tuon vallan takaisin ja saada äänenne kuuluviin. Kerromme myös teille, että se on osa niitä muutoksia, joita tapahtuu kaikkialla. Älkää masentuko, jos ette saa tahtoanne läpi jossain, ja luottakaa, että äänenne tullaan kuulemaan eri tavalla.

Tuntuuko eksyneeltä?

Älkää lannistuko, jos ette näe tarkkaan, minne teidän pitäisi mennä. Se kaikki on alkanut muuttua, kuten näette seuraavina kuukausina. Verho siirtyy sivuun vain hetkeksi. Silloin voitte saada vilauksen siitä, missä teidän pitäisi olla, ja muistatte, mitä teillä oli mielessä tullessanne tänne, koska olette kaikki tulleet hyvin erityistarkoituksen kera.

Vaikka energia liikkuu teidän suuntaanne, joskus teillä on sopimus työskennellä tuon energian kanssa ja muuttaa sitä ankkuroidaksenne sen jonnekin. Siis etsikää noita tilaisuuksia, joita on tulossa. Olemme hyvin ylpeitä teistä. Olette tulleet juuri oikeaan aikaan. Teidän täytyy vain tajuta, mitä teette. Pyytäkää sitten seuraavaa palaa ja menkää siitä läpi. Olette pelilaudan mestareita, rakkaat ystävät – olette heräämässä unesta.

Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Tietysti hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Voitte pelata myös vähän rytmikkäästi. Siitä tulee hauskaa! Nauttikaa matkasta, ja pelatkaa hyvin yhteen.

Olen Elrah rytmipalvelusta.

Espavo.

Ryhmä

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Marraskuu 2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net