21.11.2015

Uskominen näkemättä on näkemistä

Jos katselit niitä kymmeniä videoita, joita ilmestyi esiin, kun miljoonat ihmiset olivat katselleet kummallisia sinisiä ja vihreitä valoja Los Angelesin yläpuolella, ole yksin.

Internet pöhisi mahdollisesta muukalaisten ja avaruusalusten ilmestymisestä. Kenties se oli sitä, mutta saatamme pettyä, jos toivomme näkevämme muukalaisia ja avaruusolentoja, koska emme voi nähdä minkäänlaista korkeamman ulottuvuuden olentoa tai moniulotteista olentoa sillä tavalla, kuin näemme asiat jokapäiväisessä maailmassamme, ja näemme niitä, sitten kun meidän ei enää tarvitse nähdä niitä. Tämä ei ole ainoastaan usko- ja luottamusasia. Siinä on kyse tiedostamisesta ja hyväksymisestä, tietämisestä ilman todisteiden tarvetta – se on elämää ilman apupyöriä, yksi ylösnousemuksemme piirre. Olemmeko valmis jättämään 3D-menneisyyden taaksemme ja astumaan tarkoituksellisen rauhan, ilon, rakkauden ja laajentumisen 5D-maailmaan?

Muutamana viime vuotena kun olen alkanut puhua muukalaisteknologian paljastumisesta ja sen läsnäolosta tulee tavallisempaa, olen myös sanonut, ettemme voi nähdä korkeamman ulottuvuuden olentoja 3D-näkökyvyllämme. Siinä missä meillä on ihmismuoto ja –tiheys, toisilla elämänmuodoilla, myös enkeleillämme ja henkioppaillamme, ei ole. Vaikka meidän tarvitsee nähdä asiat silmillä ja katsoa, voimmeko nähdä, kuulla, maistaa ja koskettaa jotain todisteena sen olemassaolosta, puhuessamme moniulotteisesta todellisuudesta, säännöt muuttuvat. Nyt meidän täytyy tietää, että jokin on olemassa, vaatimatta todistetta sen olemassaolosta. Mutta tämä ei ole meillä outoa, sillä teemme tätä joka päivä elämämme tärkeimmässä asiassa – ilmassa.

Emme voi nähdä ilmaa, mutta tiedämme sitä olevan, koska hengitämme vapaasti päivän joka hetki. Itse asiassa vedämme vuorokaudessa melkein 24000 kertaa henkeä ja useimmat meistä eivät koskaan ajattele, onko ilmaa käytettävissä vai ei. Onneksemme on, koska ilman sitä kuolisimme. Teemme tätä ilman kanssa, joka on hyvin elintärkeää elämälle – voimmeko laajentaa tuon ajattelutavan kaikkeen muuhun universumissa?

Se saattaa vaatia venyttämään mielikuvitusta, mutta se on tärkeää, koska halukkuutemme hyväksyä ja tunnustaa kaiken olemassaolo ympärillämme, erityisesti niiden asioiden joita emme voi nähdä fyysisillä silmillämme, on avain evoluutioomme ja ylösnousemukseemme. Uskommeko enkelien ja oppaiden läsnäoloon, universaaliin energiaan jota on kaikkialla ympärillämme, Lähteeseen, ilmaan ja asioihin, joita emme näe? Vaikka sanomme uskovamme, oikeasti haluamme todisteita, mutta sitten kun meidän ei enää tarvitse nähdä, näemme.

Ero on näkökyvyn ja vision välillä. Näemme silmillä sen, mitä on edessämme – se on näkökyky. Mutta meillä voi olla tavoitteita ja päämääriä elämässämme – asioita joita ei ole vielä – ja voimme käyttää sitä itsemme motivoimiseen – se on visio. Näkökyky on fyysinen prosessi, visio on energeettinen. Silloin kun yhdistämme nämä kaksi, voimme käyttää visiotamme kontrolloimaan sitä, mitä sallimme itsemme nähdä. Oletko koskaan saavuttanut jotain mahdotonta tavoitetta, koska lopputulos motivoi sinua niin paljon, ettet antanut minkään näkemäsi estää sinua? Tämä on vision voima.

Silloin kun meillä on visio jostakin elämässämme, meidän ei tarvitse enää nähdä tai saada fyysisiä todisteita – annamme visiomme ajaa meitä eteenpäin. Niinpä näkökykymme, se mitä näemme, on todellisuudessa harhaa. Näemme silmillä sen, mitä uskomme olevan edessämme. Ja onko mahdollista, että valmiutemme hyväksyä muiden olentojen läsnäolo, sallii meidän tietää, että niitä on jo täällä? Tiedän, että tämä on uusi ajattelutapa, mutta jos säilytämme vision, meidän ei tarvitse nähdä ja sitten tulemme näkemään, koska fyysisen tarpeemme todisteen saamiseen ei mene tielle havaintotapamme laajentamisessa siihen, mikä on näkökykymme ulkopuolella.

Tämä on totuuden hetki meille – ei niinkään siksi, että haluamme kaikki nähdä, miltä muukalaiset ja avaruusalukset oikeasti näyttävät – rauha läsnä sota mennyttä – vaan koska se energia jota liikutamme visiollamme, luo todellisuuden, jonka haluamme nähdä. Kaikki alkaa visiosta, mitään ei tapahdu sattumalta. Elämämme aktiivinen visiointi joka hetki siirtää energiaa siihen suuntaan. Olemme valmistuneet nyt karmakierrosta ja siihen uskomisesta, että olemme avuttomia ja voimattomia, aktivoimaan korkeimmat aspektimme ja olemaan voimaantunut mestari. Maailma on risteyksessä ja meillä on äänivalta siinä suunnassa, jonka se ottaa. Valitaanpa rauha, koska silloin kun maailmanrauha on aikomuksena, maailmansota ei ole enää mahdollisuus.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

9.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net