16.06.2018

Uskallatteko?

On aika siirtyä 3D-persoonanne yli ja vaatia täysin aito tähti-, enkeli- ja superolemuksenne. Monet teistä tunnustavat olevansa erilainen. Kuitenkin toimitte 3D-olentona 3D-maailmassa ja odotatte jonkun kertovan teille, että te ette ole enää 3D:tä ja teillä on ne taidot, joista olette kerran unelmoineet.

Ette ole enää 3D:tä toiminnassa tai puheissa. Vaikka toimiminen 3D:ssä on helpompaa teille, kuin täyden 5D-olemuksenne vaatiminen, se ei ole enää tarkoituksenmukaista ja pian mahdollistakaan.

Ette ole tuo entisaikojen ujo, verbaalinen tai kiihkeä 3D-persoona – olette uusi olento uudessa fyysisessä astiassa. Totta, saatatte uskoa olevanne sama, kun katsotte peiliin, mutta uudet tarpeenne ja tekonne indikoivat teille ja läheisillenne, että te ette ole enää eilispäivää.

Vaikeutena on, että pelkäätte uutta "sinua". "Mitä jos teen jotain väärin? Mitä jos en osaa esiintyä, kuin toiset tähti-ihmiset, enkelit ja uudet olennot?"

3D-pelkonne, että te ette ole riittävän hyvä tai teillä ei ole riittävästi asiantuntemusta, kumoavat uuden olemuksenne. Ei niin, että teidän täytyy lentää eetteriin tai parantaa joku, ennen kuin hyväksytte uuden olemuksenne, vaan kannustamme teitä pelkästään tunnustamaan, että pelkäätte uusia voimianne, uutta olemustanne.

Totta, uuden olemuksenne tutkiminen on luultavasti epämukavaa, koska pelkäätte sen ehkä merkitsevän, että upeat siirtymäsaavutuksenne ovat olleet turhia.

Kuten on totta monilla hyväksikäytetyillä lapsilla – ja teitä on hyväksikäytetty ja te olette hyväksikäyttäneet monissa maaelämissä – pelkäätte unelmoida, sillä saattaisitte havaita, ettei tuosta unelmasta voi koskaan tulla todellisuuttanne. Jatkatte toimimista 3D-olentona 3D-maailmassa, vaikka sekä te että Maa olette muuttuneet.

Tietäkää, että teitä ei rangaista uuden olemuksenne ilmaisemisesta, ettekä ole niin normin ulkopuolella, ettei kukaan ole tekemissä kanssanne. On aika vaatia uusi olemuksenne, kuten on – ja on aina ollut – kaikkien maaolentojen oikeus. Kenties ymmärrätte paremmin vapautenne, jos ajattelette palaavien sotilaiden tai teinien yhteiskunnallista hyväksymistä. Ainoa ero näiden kahden ryhmän ja teidän välillä on, että te olette eturintamassa, joten teidän on vaikea verbalisoida tai edes ymmärtää tarpeitanne.

Antakaa itsellenne se sama vapaus, jonka annatte teini-ikäisille, kun he hyppivät lapsuuden ja nuoren aikuisuuden välillä hetkestä toiseen. Tutkitte itseänne. Itsenne piilottaminen ei ole osa uutta koulutustanne.

Kenties uskotte, että termi "teini-ikäinen" on niin suhteellisen uusi, ettei teini-ikäisillä ollut pelkoja ja ahdistusta, ennen kuin yhteiskunta keksi tuon termin. Se ei ole totta. Aiempia sukupolvia rangaistiin tuon vaiheen läpikäymisestä, kunnes joku huomasi, että se oli osa kypsymistä aikuisuuteen. Sama pätee sotilaan traumaperäiseen stressihäiriöön. Se oli aiemmin rangaistava rikkomus. Nyt se on mahdollinen ja yhteiskunnallisesti hyväksyttävä reaktio niille, jotka palvelevat armeijassa.

Erona on, että te olette ensimmäisiä. Niinpä sen sijaan, että julistatte ajatuksenne ja tekonne välttämättömiksi kehittymisellenne enemmän 5D-taitoihin ja -tekoihin, häpeätte tai pelkäätte uutta olemustanne. Siinä ei ole mitään hävettävää, että auttaa maaolentoja siirtymään uuteen aikaan. Tästä syystä päätitte olla osa tätä siirtymää. Teidän on aika olla ylpeä uudesta olemuksestanne.

Miten voitte ilmaista tai toteuttaa uutta olemustanne? Teidän täytyy pelkästään seurata ja ilmaista iloanne. Ei vaikea läksy, ellei ympärillänne ole pelästyneitä 3D-olentoja, joista ei tunnu yhtä iloiselta kuin teistä.

Siis mitä teidän pitäisi tehdä, jos ympärillänne on töissä, suhteissa tai 3D-yhteisössänne voimakkaita 3D-olentoja? Se on teidän valintanne. Tähän saakka useimmat teistä ovat päättäneet sopia joukkoon ilonsa julistamisen sijasta.

Keksitte ilon fraasin ja määritelmän, aivan kuten muutama sukupolvi sitten joku keksi termin "teini-ikäinen", mikä antoi teini-ikäisille vapauden toimia tunteidensa mukaan ilman rangaistusta tai ahdistusta.

Te luotte uutta polkua, uusien tekojen ja tunteiden kera, joista tärkein on ilo. Tietysti jotkut teistä väittävät, että teidän täytyy rakastaa itseänne ja toisia täysin, ennen kun etsitte iloa. Vastaamme nopeasti tuohon väitteeseen, että te ette löydä iloa, ennen kuin elätte itserakkautenne.

Ilo on nyt avaintoimintaanne, jonka olette laittaneet vähän hyllylle ja piiloutuneet pelkoon teeskennellen, että olette osa 3D-yhteiskuntaa, mutta tuntien enemmän ja enemmän, aivan kuin ette olisi.

Teidän on aika vaatia oma itsenne kaikkien voimienne ja kyllä, kaikkien oikkujenne kera, koska se on ainoa tapa, jolla löydätte polkunne iloon, ajankohtaiseen uuden "sinun" vaiheeseenne. Kuten kaikissa muissakin vaiheissa, me eetterissä lähetämme lisäenergioita, jotta ilonne vaatiminen on helpompaa, kuin nyt odotatte. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

11.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Voimakas energiatulva Sielumme toivottaminen tervetulleeksi »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net