28.01.2019

Useita vastauksia lisää

Tämä postaus sisältää useita vastauksia. Editoin vähän kysymyksiä selkeyden vuoksi. "Kun on harmoniassa, sanotaan olevan vaivatonta. Kuitenkin kun kohtaa … läheisyydenpelon tai jonkin muun pelon, ei oikeasti tunnu vaivattomalta. Miten tietää, saako läheisyydenpelko haluamaan paeta vai kertooko intuitio, ettei tämä suhde ole ehkä sopiva?"

Pelko on heijastusta entisestä muistosta tai kuvitelma tulevaisuuden tapahtumasta, joka on sama tai samanlainen kuin jokin muistettu tapahtuma. Se voi olla myös samantyyppinen kuvitelma jostain, mitä olette nähnyt tai mitä on kuvattu teille. Intuitiivinen tietäminen jostain mahdollisesta lopputuloksesta on vain sitä. Se on tietämistä. Se saattaa aiheuttaa jonkinlaista epämukavuutta, mutta tunne ei ole sama kuin pelko. On täysin mahdollista, että on pelkoa jostain, minkä tietää tarvitsevan tehdä. Ja sitä voi pelätä useista syistä. Melkein aina havaitsette pelkojenne olevan perusteettomia. Ja ne perustuvat kuviteltuun pahimpaan skenaarioon. Melkein te kaikki voitte kuvitella lukemattomia esimerkkejä sentyyppisestä tilanteesta menneisyydessänne. Pelko aiheuttaa selvän tunteen hyvin selvässä kehonosassa. Intuitio ei. Täytyy oppia itse. On kuitenkin mahdollista oppia tämä omista muistoistanne. Voitte "aikamatkustaa" elämänne läpi tekemään tämän.

"Olen utelias niiden olentojen alkuperästä, jotka ennen luokiteltiin jumaliksi (norjalainen legenda, Kreikan mytologia jne.). Olivatko ne samoja olentoja, vain eri tavalla kuvattuna? Mitä voimme oppia niiltä tänä aikana?"

Olet aivan oikeassa, että se mitä kutsumme menneisyyden jumaliksi, perustuivat havaittuihin toimintoihin maailmassa, eri yhteiskuntien ihmisten ympärillä. Näin ollen oli ehdottomasti yhtäläisyyksiä Kreikan jonkin nimisen jumalan ja Egyptin toisen nimisen jumalan välillä. Useimmat muinaiskulttuurien koulutetut ihmiset ymmärsivät tämän erittäin hyvin. Nykyiset ajatuksenne minun jumalasta ja sinun jumalasta eivät olleet lainkaan yleisiä noina aikoina. Esimerkiksi Aleksanterille ei ollut mikään ongelma mennä kukistetun maan pyhäkköön. Onnittelette itseänne kasvamisesta näiden ajatusten yli, mutta teidän pitäisi ehkä ajatella, miten paljon paremmin ihmiskunta kohteli luontoa, jota se kunnioitti silloin, kuin se kohtelee nyt luontoa, jota se pyrkii dominoimaan.

"Olen aina miettinyt, onko rukoilu ja meditointi välttämättömiä meille. Riippuuko onnellisuutemme ja rauhamme näistä päivittäisistä tekniikoista? Tarvitsemmeko niitä oikeasti? Onko väärin, jos emme tee niitä? Meneekö meiltä jokin tärkeä ohi ylösnousemuksessamme? Voisimmeko tehdä jotain muuta sen sijaan? Joskus minua ei huvita rukoilla tai meditoida ja haluaisin tietää, laitanko esteen henkiseen kehitykseeni …"

Kaikki mainitsemasi asiat ovat vain menetelmiä, jotka tarkoitettiin edistämään oppimista kohtaamaan ja tuntemaan itsensä. Mutta teille on kollektiivisesti opetettu, että teette näitä asioita oikein tai teette niitä väärin. Luopukaa näistä käsityksistä. Voitte tehdä niitä enemmän tai vähemmän onnistuneesti, mutta te olette se, joka laskee pisteitä. Tuo suuri parrakas kaveri pilven päällä on vain mielikuvitustanne. Ja häneltä loppui salamat jo kauan sitten. Ehkä huomaatte joidenkin näiden asioiden hyödyttävän teitä. Ehkä ette. Saatatte huomata, että jokin täysin erilainen tapa toimii paremmin teillä. Mutta teidät on kollektiivisesti johdotettu tekemään tutkimusta ennemmin tai myöhemmin. Teidän täytyy jossain kohtaa lakata mittaamasta itseänne kauan sitten kuolleen ihmisen ajatuksella siitä, mitä teidän "pitäisi" tehdä. Verratkaa itseänne vain parhaisiin tunteisiinne itsestä. Kaikki muu on painoastia. Millainen haluatte olla? Ja miksi haluatte olla sellainen? Mitä tunnette itsestänne? Miksi? Jos olette rauhallinen ja onnellinen jossain uskonnollisessa rakennuksessa, menkää sinne. Jos olette rauhallisempi ja onnellisempi metsässä tai rannalla, menkää sinne. Älkääkä antako jonkin opitun tuomitsemisen estää itseänne. Te olette tuomari. Olette ainoa, joka on vastuussa elämästänne. Piste.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

19.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net