25.01.2019

Useita lyhyitä vastauksia

"Kun meille kerrotaan, että luomme omat kokemuksemme, viittaatteko korkeampaan itseemme vai 3D-itseemme vai niiden yhdistelmään?

Myönnämme, että te/sinä-pronominin käyttömme johtaa tosiaan hämmennykseen. Esittämäsi kysymyksen tapauksessa vastaus kuitenkin on, että te olette tehneet jaon noiden itsejen välillä, tarkoituksena kommunikoida koko olemuksenne eri toiminnoista. Ja haluamme alkaa totuttaa teitä siihen ajatukseen, että kaikki aspektinne ovat pelissä koko ajan. Siis kyllä, olet oikeassa epäillessäsi, että "yhdistelmä" on oikea vastaus. Kuten olemme puhuneet aiemmin, mitään päätöstä ei tehdä koskaan ilman teidän nimenomaista lupaanne. On mahdollista, että se aspektinne joka pitää itseään koko olentona – vaikka onkin kaukana siitä – ei ehkä muista tuota valintaa eikä suostuneensa siihen.

"Mitä ihmiset tekevät väärin ilmentämisessä, ja miten se voidaan korjata?"

Saanemme ensin korostaa, että ihmiset ilmentävät. Jos ette ilmennä, olette ilmentävä ihminen, joka ei ilmennä. Teillä on kyky ilmentää jotain, mitä ette halua. Teillä on kyky ilmentää jotain, mikä on haitallista teille. Yhtä filosofianne lainataksemme, olette ilmentymä ja olette, siksi ilmennätte. Ette voi tehdä sitä väärin. Mutta voitte oppia vaikealla tavalla, jos valitsette niin. Ja meidän täytyy sanoa, että näytätte valitsevan niin melko usein. Ne jotka näkevät ja tunnustavat tämän, oppivat nyt melko nopeasti, miten kontrolloidaan näitä kykyjä. Ne jotka eivät, eivät voi tehdä sitä. Ihmiset ovat pitkälle 100. apinan yli, mutta halutaan edelleen olla alin mahdollinen laskettu apina. Monet asiat pidättelevät teitä, mutta suurin este on pelko siitä, mitä saattaa olla. Miksi ette sanoisi: "En välitä. Annan mennä!" Ottakaa selvää, kuka olette.

"Eikö ykseystietoisuuden kokeminen fyysisessä kehossa (kuten olette pyytäneet meitä tekemään) lisää merkittävästi energiaamme (Jumalan tasolle saakka!) ja "kärvennä" fyysistä kehoamme?"

Jos olisit esittänyt tämän kysymyksen 2011, vastauksemme olisi ollut "kyllä". Olette kuitenkin saaneet energiapäivityksiä sen jälkeen – ja saatte jatkuvasti. Silloin se olisi ongelma, nyt se ei ole ongelma. Luojallanne ei ole mitään intressiä kärventää teitä.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

10.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « 5D-perusteet Kummalla puolella verhoa olet? »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net