06.06.2016

Unet ovat uneksimista varten

Adamus mainitsi yhtenä päivänä jotain hyvin mielenkiintoista Kynnys-tapahtumassa Toscanassa. Hän sanoi, että massatietoisuuden gravitaatiosta on tullut niin voimakasta, että myös unissaan useimmat ihmiset jäävät mentaaliulottuvuuksiin.

Tällä oli merkittävä vaikutus minuun. Pidän unien näkemisestä yöllä (ja myös päiväuneksimisesta valveilla). Useita kertoja yössä ja joka aamu siirryn nukkumistilasta valvetilaan suoraan unesta. Olen aina tietoinen unikokemuksen jättämisestä ja paluusta 3D-ihmiselämään. Olen harvoin, jos koskaan, tietämätön unitarinastani. Joskus unet herättävät minut keskellä yötä ollessaan hyvin intensiivisiä tai realistisia. Voin olla hereillä 10-20 minuuttia ja sitten palata samaan uneen, kuin minulla olisi ollut vain lyhyt tauko.

En pidä joistain unistani, vaikka rakastankin unien näkemistä. Jotkut unet ovat pelottavia, kun taas toiset ovat turhauttavia. Noin 75%:iin unistani liittyy muita ihmisiä, kun taas 25%:ssa olen vain minä. Näen unta lentämisestä ilmassa – jostain kumman syystä olen aina lootusasennossa enkä kädet ja jalat levitettynä kuin Supermiehellä – ja uimisesta veden alla ilman tarvetta hengittää. Linda sanoo, että pidän varmaan tunteja yöllä, koska puhun ääneen unissani ja käteni liikkuvat kuin jollain luennoitsijalla. Hän sanoo, että puhun usein kielellä, jota hän ei ymmärrä. Minulla on myös noloja unia, joissa menen julkiselle paikalle ilman housuja ja unohdan high schoolin lokeron numeroyhdistelmän.

Unet ovat valtava osa elämääni. Kun ihmiset kertovat minulle, etteivät he näe koskaan unta, tiedän heidän itse asiassa näkevän – he eivät vain muista uniaan palatessaan valvetilaan. Mutta kaikki näkevät unta joka yö.

Unet vapauttavat meidät kehosta ja mielestä tietyksi aikaa joka vuorokausi. Ne ovat olleet jatkuvat muistutus, että tämä planeetta ei ole oikea kotimme eikä fyysinen todellisuutemme ole universumin keskus. Näemme unta voidaksemme mennä tuolle puolen, säilyttää linkin juuriimme enkeli- ja sieluolentona. Monella tapaa unet ovat todellisempia kuin valvetila.

Ja nyt Adamus sanoo, että useimmat ihmiset eivät mene mentaalimaailmojen ulkopuolelle unissaan, koska massatietoisuudesta on tullut niin tiheä. Seuraamukset ovat valtavia. On vähemmän yhteyttä vapaaseen itseen. On enemmän riippuvuutta omasta mentaaliaspektista. On vähemmän oivalluksia ja vähemmän visonäärisiä energioita. Perimmiltään on enemmän riippuvuutta vallasta ja vallan puutteesta. Maailmasta tulee enemmän ja enemmän älyllinen ja samalla vähemmän ja vähemmän aistillinen. Jos ihmiset pysyvät mentaalitilassa nukkuessaan, ei ole hengähdystaukoa jokapäiväisestä ihmiselämästä. Se on kuin työn tekemistä samatta koskaan taukoa tai lomaa.

Sanassa "uni" (suom. huom. sama sana on myös "unelma") ei ole kyse vain siitä, mitä tapahtuu yöllä nukkuessamme. Käytämme tuota sanaa myös viittaamaan isosti ajattelemiseen. Siinä on kyse pyrkimyksistä ja toiveista. Siinä on kyse menemisestä tuolle puolen. Lapset uneksivat astronautiksi tai olympialuistelijaksi tulemisesta. Nuoret uneksivat maailman ympäri matkustamisesta tai gourmet-ravintolan omistamisesta tai uuden teknologian keksimisestä. Me uneksimme maailmasta, jossa ihmiset elävät harmoniassa ja yltäkylläisyydessä. Tällaiset unelmat ovat laatikon ulkopuolella ajattelemista ja sydämen suurimpien toiveiden täyttämistä.

Kun Adamus sanoi, että uniammekin rajoittaa massatietoisuuden gravitaatio, se huoletti minua kovasti, koska unet ovat yhteys luoviin, ei-älyllisiin ja elämän antaviin maailmoihin. Se oli melkein, kuin olisi kuullut hänen sanovan, että luovuus on hiipumassa. Kuvittelin maailman, jossa kaikessa on kyse datasta, biteistä ja logiikasta, jossa ihmiset ovat vain vähän enemmän kuin biologisia koneita ja jossa tiede ja matematiikka ovat ainoat hyväksytyt ajattelumuodot. Kuvittelin ihmisten tulevan tylsiksi ja värittömiksi, ilman intohimoa ja toiveita. Jokapäiväisessä elämässä olisi kyse vain aikatauluista, tuottavuudesta, panos-tuotoksesta, tavoitteista, standardoinnista ja tehokkuudesta. Kaikkea laatikon ulkopuolista ajattelua halveksittaisiin ja kaikki luova ilmaisu johtaisi rangaistukseen. Tästä on luultavasti jo jokin kammottava tieteiselokuva, nimeltään jotain sellaista kuin "Päivä jolloin Maa lakkasi uneksimasta".

Pohdiskelin Adamuksen toteamusta muutaman päivän. Katselin ihmisiä ja mietin, minne he menivät yöllisillä matkoillaan. Luin uutisia internetistä ja tarkkailin, miten ihmiset olivat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tilanne ei ollut niin paha kuin se synkeä kuva, jonka olin kuvitellut, mutta aloin ymmärtää Adamuksen pointin.

Jos massatietoisuuden gravitaatio jatkuvasti estää ihmisiä uneksimasta mentaaliulottuvuuksien ulkopuolella, elämän taika luiskahtaa pois.

Sitten muutama päivä myöhemmin oivalsin, miksi shaumbrat ovat täällä, ja Adamus vahvisti sen yhden Ahmyo-retriittisession aikana. Päätimme inkarnoitua tänä aikana tuodaksemme tietoisuutta maapallolle, ja tietoisuuden myötä tulee aistillisuus ja luovuus. Muutamana viime vuotena Adamus on puhunut pitkään sen tärkeydestä, että mennään ihmisaistien ja –mielen tuolle puolen. Hän on painottanut mielikuvituksen tärkeyttä. Hän on sanonut, että "taide muuttaa maailman", eli luovuutemme ja aistillisuutemme ovat valo maailmalle, josta on tullut hyvin älyllinen ja harmaa.

Unet ovat uneksimista varten … menemistä mentaaliulottuvuuksien tuolle puolen, joko yöllisessä unitilassa tai sydämensä toiveiden kuvittelemisessa. Ennen kuin menet nukkumaan illalla, tee tietoinen valinta nähdä unta massatietoisuusgravitaation tuolla puolen, enkeli- ja kristalliulottuvuuksissa. Ennen kuin sanot sydämesi toiveille: "Se ei ole mahdollista", tee tietoinen valinta kuvitella mahdollisuuksia, jotka uhmaavat jokapäiväistä arkielämää.

Ahmyo-retriitin kolmannen päivän lopussa Adamus sanoi: "Morgan le Fey, kuningas Artturin sisarpuoli, tuli luokseni, kun olin Merlin. Hän sanoi: "He (kristityt) tappavat taikamme. Kiroan heidän ihmisaistinsa." Kenties tämä on jotain enemmän kuin pelkkä ritarin tarina.

Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)

Kesäkuun 2016 Shaumbra-lehdestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Luhistuva aika Jatkakaa - suuri turhautuminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net