09.01.2016

Tyrskyraportti vuodelle 2016 - todellisuutemme uudelleenkutominen

Vuosi 2015 oli massiivisten muutosten merkittävä siirtymävuosi.

Se laajensi havaintojamme, hioi erottelukykyämme ja purki vanhoja uskomusjärjestelmiämme sekä vahvisti samalla kykyämme pysyä aitona lukuisten haasteiden ja järkyttävien tapahtumien keskellä. Kaikki tämä auttoi meitä vaihtamaan maailmaa monilla tasoilla.

Kun vaihdoimme maailmaa, massamuuttoa alkoi tapahtua ympäri maailmaa. Joukoittain kodittomia pakolaisia etsi epätoivoisesti turvapaikkaa. Paljon maailman vaihtamista tapahtui tietoisuudessamme, kun lisääntyvä määrä ihmisiä jätti uppoavan kaksinaisuuslaivan ja alkoi siirtyä uuteen todellisuuteen.

Pitkin vuotta havaitsimme, että suuri osa aiemmasta muutosvastarinnastamme oli hävinnyt. Monet meistä tunsivat olevansa kuin torhanen tai peukka – ei toukka eikä perhonen, vaan jotain siltä väliltä. Emme olleet kiinni kaksinaisuudessa, emmekä täysin ankkuroitunut uuteen todellisuuteen. Tämä antoi meille tunteen, ettemme ole täällä emmekä siellä, vaan jossain sillä välillä, ja meidän täytyi edelleen ryhtyä ratkaisevaan toimintaan ilmestyäksemme täysin esiin.

2015 toi meille myös ensimmäiset upotukset E Mao Maon uusiin energioihin tuonpuoleisen tuolta puolen. Kun E Mao Mao tunnettiin, nämä raikkaat energiat täyttivät meidät inspiraatiolla, innostuksella ja uutuudella, kun pystyimme konkreettisesti näkemään ja tuntemaan uuden maailman syntyvän kaikkialla ympärillämme.

Päätösvuosi

2016 on voimallinen päätösvuosi. Monet meistä päättävät lopultakin astua pois kaksinaisuudesta ja alkaa elää täysin aitoa elämää aitona sieluna. Nämä päätökset ovat paljon helpompia kuin ennen, koska meitä joko tuetaan tai pakotetaan tekemään näitä päätöksiä. Kaikki päätökset joiden tekemistä yritämme välttää, tulevat vain vaikeammiksi tulevaisuudessa.

Tämä vuonna on monia ulkoisia tapahtumia, sekä luonnollisia että ihmisen aiheuttamia, jotka palvelevat tehokkaina muutoskatalyytteinä. Vaikka jotkut näistä tapahtumista saattavat olla traumaattisia, ne sinkoavat meitä kaksinaisuudesta suurempaan aitouteen. Ne pirstovat monia harhakuvia, syventävät rakkauttamme ja myötätuntoamme ja venyttävät tietoisuuttamme, kunnes meistä tulee aito olento.

Teimme kumppanini kanssa muutama vuosi sitten tietoisen päätöksen lakata juhlimasta vanhoja juhlapyhiä – kuten joulu, pääsiäinen, kiitospäivä ja halloween. Niihin eivät sisälly luonnon syklit, kuten päivätasaukset ja päivänseisaukset, eikä uudenvuoden aatto, koska se on suuri energeettinen ovi. Vaikka rakastin ennen kaikkia juhlapyhiä, en halunnut jäädä kiinni kaksinaisuuden pyhäaikatauluun sekä näiden erityispäivien yliampuvaan kaupallisuuteen. Tiedän, että niillä on kaikilla tausta historiassa ja joissakin on aitoa pyhyyden tuntua, mutta kenties on aika luoda uusia juhlapyhiä tai elää elämää, jossa jokainen päivä on pyhä.

Tiedän, että monet ihmiset ovat edelleen hyvin kiinni näissä juhlapyhissä ja saavat lohtua niistä, joten en ole koskaan ehdottanut, että niistä pitäisi päästää irti, ellei tämä oivallus tule sisältä. Huomasin kuitenkin, miten tänä vuonna monilla ihmisillä oli jouluna katastrofaalisia luonnon tapahtumia, kuten maastopalot Australiassa ja Kaliforniassa, tornadot USA:ssa ja tulvat Englannissa ja Etelä-Amerikassa.

Silloin kun on katastrofaalisia tapahtumia, kaikki pyörähtää ympäri. Ihmiset joutuvat onnellisesta juhlapyhän viettämisestä selviytymismoodiin, joka on vaaraltaan ultratodellinen. Prioriteetti muuttuu välittömästi. Vaikka tämä on eittämättä haastavaa ja vaikeaa, kenties he saavat myös suurena lahjana vapautumisen maallisesta ja tulevat enemmän harmoniaan sen kanssa, mikä on todellista.

2016 on monin tavoin tyhjä kangas. Emme ole sidottu siihen, mitä olemme tehneet aiemmin. Emme ole sidottu vanhoihin tapoihimme, malleihimme ja uskomuksiimme. Voimme luoda täysin uutta aitoa elämää, jos haluamme. Voimme muuttaa planeetan poikki asumaan paikkaan, missä sydämemme laulaa, tai voimme luoda uuden aidon elämän sinne, missä olemme tällä hetkellä. Se on meidän valintamme ja kumpikin valinta on ok. Voimme päättää ilmentää hurjimmat unelmamme. Voimme päättää ilmentää avoimesti sitä, kuka oikeasti olemme.

Voimme päättää lähteä epätyydyttävästä työpaikasta ja luoda uuden, joka on harmoniassa aidon tarkoituksemme kanssa. Voimme päästää irti vanhoista suhteista, jotka eivät ole harmoniassa aidon polkumme kanssa, tai niistä joissa ihmiset eivät voi kommunikoida avoimesti syvää rakkauttaan. Kumppanit joilla on mukava suhde, saattavat havaita, että heitä kutsutaan asumaan eri paikkoihin ja tekemään eri asioita. Tämä antaa heille vaihtoehdon: joko laajentaa suhdetta kattamaan välimatkan tai päästää irti siitä. Jotkut meistä päättävät sitoutua syvemmin nykyiseen kumppaniimme ja viedä rakkautemme syvemmälle ja aidommalle tasolle.

On elintärkeää, että teemme tietoisia valintoja tänä vuonna, emmekä jää jumiin vanhoihin oletuspäätöksiimme. Jos emme tunne kutsua muuttaa, niin päätetäänpä tietoisesti jäädä sinne, missä olemme! Tämä on hyvin erilaista kuin tunne, ettemme voi muuttaa, ja katkeruus siitä, että olemme jumissa nykyisessä elintilanteessamme.

Tämä on myös kollektiivihyppyjen vuosi. Pienet ihmisryhmät saattavat jättää tylsän työpaikkansa ja yhdistyä luomaan jännittävää uutta bisnestä, tai ryhmä samanhenkisiä ihmisiä ehkä päättää muuttaa yhdessä jonnekin elämään täysin uudella tavalla.

Kaikki mitä päätämme tehdä tänä vuonna tietoisesti, on harmoniassa sen aidon paikkamme ja laajentuneen visiomme kanssa, joka on koodattuna yhteen olentoomme. Olemme valmiita palvelemaan täydellä olemuksellamme ja hyppäämään toimintaan kollektiivitarkoituksessamme.

Jokainen ottamamme askel

<!--[if !vml]-->Duality-Oneness-1Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." border="0" height="190" width="643"><!--[endif]-->

Nämä kuviot osoittavat, mitä tapahtuu, kun siirrymme kaksinaisuudesta ultrasuurempaan todellisuuteen. Tässä piirroksessa olemme purppuranpunainen ympyrä. Kuviossa 1 asumme täysin kaksinaisuudessa tietämättä, että mitään muuta onkaan. Ultrasuurempi todellisuus on näkymättömässä maailmassa, missä harvat voivat nähdä sen.

Seuraavaksi 11:11-oviaukko loi limittyvän alueen kaksinaisuuden ja ykseyden evoluutiospiraalin välille. Tämä prosessi alkoi 1992. Kuvio 2 osoittaa, että olemme nyt astuneet kaksinaisuus- ja ykseystodellisuusjärjestelmän limittyvälle alueelle ja siirrymme tietoisesti ultrasuurempaan todellisuuteen. Kun teemme näin, meistä osa lähtee kaksinaisuusympyrästä.

Kuviossa 3 jätämme lisää kaksinaisuutta taaksemme ja astumme syvemmälle ykseyteen. Kuviossa 4 olemme irrottautuneet täysin kaksinaisuudesta ja asumme täysin uudessa todellisuudessa.

Tässä prosessissa on mielenkiintoista, että se osoittaa selvästi, että kun siirrymme syvemmälle ultrasuurempaan todellisuuteen, astumme jatkuvasti pois kaksinaisuudesta. Voidaksemme ottaa uuden askeleen uuteen todellisuuteen, meidän täytyy poistaa jalka kaksinaisuudesta. Näin se aina tapahtuu. Aina kun koemme merkittävän läpimurron tai voimakkaan E Mao Mao –energialisäyksen tuonpuoleisen tuolta puolen, niistä osistamme jotka värähtelivät tiheämmässä kaksinaisuusvärähtelyssä, päästetään irti. Nostamme jalkamme kaksinaisuudesta ja kun astumme eteenpäin, laitamme sen tietoisesti uuteen todellisuuteen.

Koska tämä on luonnollinen järjestys, miten kaikki tapahtuu, meidän ei tarvitse kääntää huomiotamme itsemme irrottamiseen kaksinaisuudesta. Sen sijaan keskitymme suurempaan aitouteen siirtymiseen. Kun seuraamme sydämemme tietämisen kuiskauksia, jokainen askeleemme vie meitä aitoon suuntaamme. Ja jokainen askeleemme uuteen ja aitoon merkitsee, että otamme askeleen pois kaksinaisuudesta. Ja jokaisella askeleella uuteen todellisuuteen ilmestyy uusia työkaluja, löytämättömiä taitoja ja luovaa inspiraatiota. Saamme tarvitsemaamme tukea ja edessämme loistaa peräjälkeen vihreitä valoja!

Uudelleenasettaminen

Syvällistä uudelleenasettumista tapahtuu tänä vuonna. Tapahtuu merkittävää perspektiivin uudelleenasettamista sekä fyysistä uudelleenasettumista joillakin.

Vanha elämämme muuttuu vakaasti uudeksi elämäksi. Loppuunsaattaminen ja uudet alut yhdistyvät lähtemättömästi. Paljon vanhaa joko lähtee planeetalta tai muuntuu uudeksi.

Menneisyytemme muodostaneet "verihiutaleet" siirtyvät. Eivät A:sta B:hen, vaan enemmänkin A:sta M:ään F:ään Q:hun X:ään. Kun katsomme menneisyytemme maisemaa, se ei ole enää tasaisen lineaarinen. Menneisyytemme valtavia kimpaleita on siirtynyt täysin odottamattomiin paikkoihin. Kun näemme ne uudessa paikassa, se ei ainoastaan anna meille uutta perspektiiviä menneisyyteemme, vaan myös vapauttaa meidät siitä.

E Mao Mao

E Mao Mao on muinaisen havaijin kielen fraasi "tuonpuoleisen tuolta puolen". Marraskuusta 2015 saakka olemme saaneet puhtaan E Mao Mao –energian lisäyksiä. Ne tunnistaa välittömästi, koska ne tuntuvat hyvin raikkailta, uusilta ja laajentuneilta. Vaikkemme olisi kokeneet sitä aiemmin, energia tuonpuoleisen tuolta puolen tuntuu äärimmäisen voimakkaalta ja hyvin tukevalta.

Kun meitä täytetään E Mao Maolla, meidät työnnetään välittömästi supersyvään hiljaisuuteen tuonpuoleisen tuolta puolen. Tämä on syvää hiljaisuutta myös maailman kaiken melun keskellä ja se tyynnyttää olemustamme mitä syvällisimmällä tavalla. Tietoisuutemme laajenee yhtäkkiä ja kaikki tuntuu uudelta, laajemmalta ja todemmalta. Mitä enemmän koemme E Mao Mao –energioita, sitä syvempää rauhaa tunnemme.

Kun koemme suuren upotuksen E Mao Mao –energioihin, saatamme lähes halvaantua tarpeesta olla ehdottoman hiljaa. Meidät vedetään välittömästi pois siitä, mitä ympärillämme tapahtuu ulkoisessa maailmassa, ja meidät kuljetetaan täysin eri todellisuuteen. Kun tämä tapahtuu, voimme vain mennä makuulle, kytkeytyä E Mao Mao –energioihin ja sulautua täysin yhteen niiden kanssa.

Tässä tunnetaan erittäin syvää rakkautta, joka syleilee meitä hyvinvoinnin tunteella. Tämä E Mao Mao –energioihin upottaminen myös puhdistaa ja parantaa meidät niistä shokkiaalloista, joita meille aiheuttaa kaksinaisuuden jatkuva luhistuminen. E Mao Mao täyttää olemuksemme kaikki solut uuden todellisuuden energioilla. Ja myös palatessamme takaisin maailmaan jatkamaan töitämme, energiat tuonpuoleisen tuolta puolen eivät täysin lähde meistä.

Toisinaan, erityisesti kun meitä täytetään vahvasti E Mao Maolla, vanha kaksinaisuusmaailma saattaa tuntua äärimmäisen etäiseltä, kuin ohuelta kerrokselta, joka on hyvin kaukana. Ja vaikka ehkä onkin tapahtumia, jotka yrittävät vetää meidät takaisin kaksinaisuuteen, tiedämme, kuka olemme ja missä olemme – tiedämme, minne olemme menossa ja mitä teemme. Olemme maailman rauhan ja rakkauden vakautusrattaita ja voimme säteillä sitä tietämistä, että kaikki on hyvin, ja auttaa tekemään siirtymän vanhasta kaksinaisuusmaailmasta mahdollisimman tasaisen.

Nämä upotukset E Mao Maoon vievät meidät täysin uudelle, äärettömästi laajemmalle tietoisuustasolle. Kun tämä tapahtuu, voimme tuntea konkreettisesti uuden maailman. Olemme täynnä uutta energiaa ja innostusta uuden todellisuuden ilmentämiseen. Se antaa meille mahdollisuuden tehdä asioita, joita olemme halunneet tehdä pitkän aikaa. Se laukaisee kvanttiläpimurtoja lukemattomilla tasoilla. E Mao Mao auttaa meitä synnyttämään uuden todellisuuden tähän ja nyt, iloisen inspiraation ja luovuuden kera. Ja E Mao Mao –energiat ovat äärimmäisen tehokkaita kaksinaisuuden hajottamisessa …

Todellisuusjärjestelmämme uudelleenkutominen

Todellisuusjärjestelmät, kuten kaksinaisuus- ja ykseysmalli, ovat kuin kudelmia. Kudomme olemuksemme lankoja niihin antamaan niille elämän. Yhdessä yhtenä lankamme luovat kuvion ja pitävät sen kasassa. Kudelmaa ei olisi ilman lankojamme. Sama pätee todellisuusjärjestelmään – uskomuksemme siinä ovat sen ravintolähde. Palvelemme sen ruokana ja elämänvoimana.

Tässä meillä siis on valokuva väsyneestä kaksinaisuuskudelmasta. Se on kuvio, jonka olemme nähneet pitkään. Siinä ei ole uutuuden tai inspiraation tuntua, mutta siinä on tuttuuden tuntu, minkä jotkut tulkitsevat mukavuudeksi. Toisista se on vain väsynyt ja tylsä, täysin energiaton.

<!--[if !vml]-->OldTapestryTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." border="0" height="254" width="400"><!--[endif]-->

Kaksinaisuuden väsynyt kudelma

Olemuksemme langat on kudottu kaksinaisuuskudelmaksi hyvin kauan. Olemme pitäneet kaksinaisuuden elossa ja sen mallit ja uskomukset ehjinä. Siis viime aikoihin saakka … Silloin jotkut meistä oivalsivat, ettemme halunneet enää elää kaksinaisuuden todellisuusjärjestelmässä. Emme halunneet pitää kasassa väsynyttä kaksinaisuuskudelmaa.

Tunnemme ihmeellisen uuden todellisuuden kutsuvan, kun se on odottanut syntymistä fyysiselle maapallolle. Se tuntuu energisen elävältä, sykkivän raikasta uutuutta, kirkkaan väriseltä ja rakkaudelta, joka ylittää mielikuvituksemme.

Silloin aloimme varovasti vetää olemuksemme lankoja pois kaksinaisuuskudelmasta. Jotkut meistä alkoivat tehdä tätä monta vuotta sitten, kun taas toiset vasta aloittelevat sitä nyt. Mutta vain sillä on merkitystä, että lisääntyvä määrä meitä poistaa nyt vakaasti olemuksensa lankoja kaksinaisuuskudelmasta ja sillä on syvällinen vaikutus.

<!--[if !vml]-->TapestryUnraveledTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." border="0" height="257" width="386"><!--[endif]-->

Kun puramme olemuksemme lankoja kaksinaisuuskudelmasta, tämä aiheuttaa massiivisen muutoksen kaksinaisuudessa. Vanhoista kuvioista ei tule ainoastaan mahdottomia erottaa – "Missä ne vuoret tai kirahvit tai teekannut olivat? En muista, missä ne ennen olivat" – vaan mikä tärkeintä, kun olemuksemme langat poistetaan, se löystyttää koko kaksinaisuusmatriisia, kunnes se ei enää pysy kasassa!

Kun lisääntyvä määrä meitä vetää lankansa, energiansa, uskomuksensa ja fokuksensa kaksinaisuuskudelmasta, se purkaantuu vielä lisää. Pian ei ole enää riittävästi lankojaan pitämään sitä kasassa ja se romahtaa luonnostaan.

Kun poistamme olemuksemme langat kaksinaisuuskudelmasta, emme laita niitä vain sivuun, vaan kudomme ne huolellisesti uudeksi ykseyskudelmaksi, uuden todellisuuden pyhäksi kankaaksi.

<!--[if !vml]-->NewTapestryTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen." border="0" height="261" width="448"><!--[endif]-->

Uuden todellisuuden upea kudelma

Kun teemme näin, luomme sitä uutta ja aitoa maailmaa, jossa haluamme elää. Luomme aidon elämämme kuolevan kaksinaisuusmaailman keskelle. Yhdistymme yhdeksi olennoksi ja käytämme kirkkaimman värisiä lankojamme – niitä joita olemme säästäneet pitkään jotain todella erityislaatuista varten. Ja näin kudomme uuden todellisuusjärjestelmän fyysiseen Maahan.

AN on uusi todellisuus

AN:n energiat joita symbolisoivat Aurinko ja Kuu yhtenä olentona, tulevat jatkuvasti voimakkaammiksi ja elävämmiksi, kun useammat ja useammat ihmiset tuntevat sen värähtelyn. Tämä johtuu siitä, että AN on uuden todellisuuden ilmentymä.

Vaikka AN:n energioita oli tällä planeetalla kauan sitten, niiden tarkoituksena oli vain kylvää tiettyjä valikoituja sivilisaatioita, kuten Muinais-Egypti, Perun inkat ja Englannin druidit, jotta he voisivat luoda monumentteja palvelemaan muistamisen koetinkivinä aikana, jolloin hyvin monet unohtaisivat todellisen alkuperänsä. Tämä AN:n vaikutus on yksi syy, miksi muinaistemppelien kivirakenteissa on niin suurta samankaltaisuutta esimerkiksi Perussa, Egyptissä, Turkissa ja Rapa Nuissa.

AN on myös kylvänyt muistamisen siemeniä ympäri planeettaa, erityisesti tekstiileinä ja keramiikkana, joiden kuvioihin ja kirkkaiden värien erityisyhdistelmiin oli koodattuna AN:n avaimia tulevaisuutta varten. Näitä AN:n koodeja tuli esiin monissa heimoryhmissä – kuten esimerkiksi Meksikossa ja osissa Kiinaa – joiden tallennetussa historiassa ei ole muistoja AN:sta. Nämä pyhät aarteet jotka sisältävät AN:n salaisia koodeja, ovat taianomaisesti pysyneet elossa planeetan monissa saarekkeissa, vaikka näillä alkuperäiskansojen yhteisöillä on ollut hyvin suurta painetta sopeutua moderniin maailmaan ja jättää vanhat tavat taakse.

Kun nämä muistamisen siemenet oli kylvetty ympäri maailmaa, AN-energia poistettiin Maahistoriasta ja se hävisi tietoisesta tajunnastamme. Vasta tässä elämässä tämä muisto AN:sta, joka oli pitkään tallennettuna solumuistipankkeihimme, on aktivoitu.

Näiden kaksinaisuuden viime päivien aikana AN-energia on palannut – tällä kertaa se on vain täysin uudella tasolla. Se on täällä kylvämässä tulevaisuuden siemeniä kuten aiemminkin. AN:n siementen kasvuaika on tässä ja nyt. Kun AN:n siemenet kasvavat sydämessämme, ne kasvavat myös fyysisessä maaperässä.

AN:n siemeniä kannetaan ympäri maailmaa sellaisten ihmisten muistipankeissa, jotka ovat yhdistyneet taas aitouteensa. AN-perheen aitoina sieluina annamme hedelmällisen maaperän näiden uuden todellisuuden siementen kukoistamiseen. Ja uusi maailma syntyy meidän kauttamme!

AN-energia on aidon kotimme värähtelyä. Se sopii meille kuin räätälöity hansikas. Se on hyvin henkilökohtaista, äärimmäisen rakastavaa ja myötätuntoista. AN on uusi todellisuus!

Vuoden 2016 yleiskatsaus

2016 on äärimmäisen intensiivinen vuosi, jolloin hyvin voimakkaat samanaikaiset todellisuudet kilpailevat huomiostamme. Yksi tämän vuoden ensisijaisista tehtävistä on kylvää uuden todellisuuden siemeniä keskelle kasvavaa kaaosta ja hoitaa niitä. Kuitenkin näemme, että kaksinaisuuden kuoleman kaaoksesta kasvaa aito myötätunto, syvempi rakkaus ja suurempi ykseys. Kaaos itse asiassa katalysoi ja nopeuttaa aitouden siementen kasvua.

Tämän vuoden alku on kuin lähtöportti. Heti kun astumme uuteen vuoteen, on eteenpäin liikkuvan energian ryöppy. Valmiina tai ei … mene! "Taistelu" on alkanut! Tehdään se!

2016 tuo meille monia mahdollisuuksia megamuutoksiin sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tämä täyttää meidät valtavalla innostuksella, vaikkemme osaakaan sanoa varmasti, miksi olemme niin innostunut, mutta innostus on todellista. Tämä vuosi on täynnä yllätyksiä monilla tasoilla. Kyllä, on enemmän järkyttäviä tapahtumia, kun kaksinaisuus yrittää säilyttää kontrollin. Tämän lisäksi on järjettömien ja tietämättömien ihmisten lisääntyvää metelöintiä, kun mylvivät kansankiihottajat aktivoivat heidät. Meidän täytyy hoitaa tämä, ennen kuin siitä tulee liian vallitsevaa. Mutta vuoden yllätyksiin sisältyy myös hurjimpien unelmiemme toteutuminen ja ne saattavat ilmentyä niin helposti ja sujuvasti, että olemme hämmästyneitä, miten helppoa kaikki on, kun virtaus on käynnissä ja olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Riippumatta siitä, mitä vuonna 2016 tapahtuu, se osoittaa meille toistuvasti, että meidän täytyy nyt elää totuutemme – meillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa. Jos yritämme jatkuvasti tehdä myönnytyksiä siihen, minkä tiedämme olevan totta sydämemme ytimessä, tulemme sairaaksi, olemme jumissa tai näkyvästi heikentynyt.

Tänä vuonna ne jotka näyttävät kontrolloivan planeettaa, yrittävät kiristää silmukkaa ottaakseen pois monet olemassa olevat vapautemme. Tämä vallan nappaamisyritys saa itse asiassa useammat ihmiset tiedostamaan, mitä oikeasti tapahtuu. Koko vuoden on lisääntyvässä määrin selviä yrityksiä ottaa pois lisää vapauksiamme. Jotkut maat ovat jo julistaneet laittomaksi aurinkovoiman käytön tai oikeuden elää verkon ulkopuolella. Se on mennyt niin absurdiksi, että USA yrittää jopa säätää lain kieltämään saippuapalojen tekemiseen kotona! Mutta vähän paradoksaalisesti kaiken tämän keskellä, kun kaksinaisuuden voimat aina vain selvemmin nappaavat valtaa, saamme todellisuudessa äärettömästi aidompaa, suurempaa ja kaikenkattavampaa vapautta, kuin meillä on koskaan ennen ollut!

Tämä on vuosi, jolloin mitä tahansa voi tapahtua koska tahansa. Koskaan aiemmin kollektiivitietoisuudellamme ei ole ollut haasteellisempaa kaikkien niiden muutosten vuoksi, joita tapahtuu. Se saattaa olla yksi niistä vuosista, jolloin meidän täytyy lajina todella katsoa tarkkaan, minne olemme menossa ja mitä voimme tehdä asioiden saattamiseksi suurempaan tasapainoon. Uusi todellisuus on lopultakin ankkuroitunut fyysiselle maapallolle – se on täällä. Ja olemme nyt saavuttaneet ajan, jolloin on kyse sen elämisestä, minkä tiedämme todeksi.

2016 sisältää paljon haasteita turvallisuuden ja hyvinvoinnin tunteellemme – sekä valheellisia että todellisia. Meidän tehtävämme on erottaa, mitkä ovat tosia. Monet ihmiset ovat niin mukana kaksinaisuuden romahtamisen katselemisessa, etteivät he näe uuden maailman syntymistä, mutta se syntyy. Meidän tehtävämme on myös työntää pelko pois jatkuvasti ja keskittyä aina uudestaan uuteen todellisuuteen.

Pitkin vuotta verhoja putoaa jatkuvasti, mikä tuo aina suurempaa läpinäkyvyyttä kätkettyihin agendoihin ja todellisiin motiiveihin ulkoisten valta-asemien taustalla. Koska niin paljon harhaa on riisuttu pois, näemme nyt selvästi pelaavat voimat. Monet havaintomme ovat kiepsahtaneet ympäri, kääntyneet nurinpäin ja kovasti laajentuneet. Emme enää usko sitä, mikä meidät ohjelmoitiin uskomaan.

Samaan aikaan yhden olentomme kudelma vahvistuu näkyvästi ja tulee kestävämmäksi. Tätä tapahtuu laajasti ympäri maailmaa meidän kaikkien välillä, jotka olemme aitoja ja totuudenmukaisia, niiden kanssa joita emme koskaan tapaa tai tunne henkilökohtaisesti. Meidät kutoo yhteen rakkaus, myötätunto ja aitous.

Yksi olentomme on hyvin valppaana näinä päivinä ja tunnemme toisemme enemmän kuin koskaan. Kuulemme myös Äiti Maan, Pachamaman, huudot lopettaa vesisärötys, kaivokset ja laajamittainen ilman, vesien, ruuan ja eläinten tuhoaminen. Tunnemme tämän kaiken ja se tekee meistä hyvin herkän kaikelle, mitä tapahtuu, riippumatta siitä, onko se kätkettyä vai ei. 2016 on suurta, ennenkuulumatonta siirtymäaikaa.

Olemme keskellä romahdusta – kaksinaisuusmallimme kuoleman läpimurtovaihetta. Tämän luhistuvan valheellisen fasadin kamppailut ovat toisinaan liikaa kestettäväksemme ja silloin olemme täynnä pelkoa, paniikkia ja hämmennystä. Tämä voi tapahtua kenelle tahansa meistä ja se on vain oire ajasta, jossa olemme. Suuren Ho'o Pono Ponon on tapahduttava ja olemme niitä, jotka oikaisevat asiat. Meidän on aika astua vastuuseen, jota kannamme Maan kansalaisina, ja ottaa yhtenä olentona ohjat planeetasta ja ihmiskunnan parantamisesta!

Tämä vuosi tuo meille vyöryn uusia ideoita ja hillitöntä luovuutta. Valtava jono nerokkaita ideoita odottaa, että tuomme ne sisään. Massiivinen luova aalto, jolla olemme surffanneet muutaman vuoden, voimistuu vain entisestään. Tällainen luovuus antaa meille paljon iloa tänä uutena vuotena, erityisesti ilmentäessämme uutta todellisuutta fyysiselle tasolle ja palvellessamme toisten kanssa "yhtenä olentona toiminnassa" luodaksemme niitä syviä rakennemuutoksia, joita kovasti tarvitaan.

Vuodet 2016 ja 2017 muodostavat yksikön, vaikka ne ovat hyvin erialaisia. 2016 saatamme monia vanhoja tilanteita loppuun. Päätämme vanhan elämämme ja olemistapamme monia aspekteja. 2017 emme käsittele yhtä monia vanhoja tilanteita, koska keskitymme uuden elämiseen ja laajentamiseen. Seuraavina kahtena vuotena monet tilanteet – sekä henkilökohtaiset että planeettatason – saavuttavat kriisikohtansa ja menevät sen yli, kunnes siirtyvät ratkaisuun muodossa tai toisessa vuoteen 2018 mennessä. Siihen mennessä on selvää, pystymmekö pyöräyttämään asiat ympäri tällä planeetalla vaihtamalla onnistuneesti todellisuusjärjestelmää.

Avain vuoden 2016 onnistuneeseen navigointiin on pysyä oikean ajan ja oikean paikan tilassa. Muistaa aina, että olemme hiljaisia katselijoita, jotka asuvat kaukana maadraaman ulkopuolella, ruumiillistaen aitouden ja puhtaan sydänrakkauden värähtelyn. Tietää, että kaikki on hyvin – kaikista ulkoisista vaikutelmista huolimatta.

Kaiken ympärillä mikä asuu uudessa todellisuudessa, on luonnollinen suoja, mikä auttaa meitä pysymään harmoniassa, maadoittuneena ja selkeänä myllerrysaikoina. Joka kerta kuin osa vanhaa romahtaa ja vanha kartta häviää pois, planeetan ihmisten tietoisuus laajenee, kun lisää uutta maisemaa paljastuu ja vahvistuu.

2016 on vuosi, jolloin kaksi voimakasta taustavirtausta, jotka tulevat eri todellisuusjärjestelmistä, kutsuu huomiotamme. Se on vuosi, joka työntää meidät äärirajoillemme ja haastaa meidät ytimeen saakka. Suuren myllerryksen ja järkyttävien tapahtumien vuosi. Vuosi jolloin joko käännämme selkämme ihmiskunnan kamppailuille tai astumme sisään kietomaan sen rakkautemme siipiin. Vuosi täynnä kvanttiläpimurtoja, joita olemme odottaneet. Vuosi jolloin voimme ilmentää hurjimmat unelmamme murenevan kaksinaisuusmaailman keskelle. Vuosi jolloin monet vanhat tiet romahtavat jalkojemme alta. Vuosi jolloin uusi ja aito täyttää olemuksemme.

Se on vuosi, jolloin joko päätämme irrottautua kaksinaisuudesta tai meidät irrotetaan siitä väkivalloin. Vuosi jolloin asumme uudessa todellisuudessa enemmän kuin koskaan. Vuosi jolloin ihmeitä tapahtuu säännöllisesti. Vuosi jolloin surffaamme massiivisella luomisaallolla ja kuljemme polkua, jota valaisee ääretön määrä vihreitä valoja peräjälkeen. Vuosi jolloin rakkautemme syvenee ja laajenee kauas sen yli, mitä luulimme mahdolliseksi. Vuosi jolloin oivallamme, ettei ole muuta vaihtoehtoa kuin elää aitouttamme.

On nyt tai ei koskaan!

Onnellista aitoa vuotta! Tervetuloa vuoteen 2016!

Aidolla AN-rakkaudella,

Solara

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uuden maan synnyttäminen, osa 3 Luottamus »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net