02.06.2016

Tyhjennä mielesi

Kun heräät uusille mahdollisuuksille ja potentiaalille, voi olla vaikea sulkea ajatteleva mielesi ja vain olla. Haluathan vain tarttua hetkeen...

Kuitenkin se hiljaisuus, vapaus ja avosydämisyys mikä tulee mielesi tyhjentämisestä, keventää lastia ja pitää liikkeen yllä. Kaikki ajatukset ja uskomukset joita maleksii mielessäsi, eivät kuulu sinne.

Sotkuinen mieli on väsyttävä. Jos et järjestä sitä jotenkin, sekasotku tekee vaikeammaksi tietää, mihin keskittyä, mikä on oikeasti tärkeää, mihin sinun pitäisi panostaa aikaasi ja energiaasi nyt ja mikä siirtää myöhemmäksi.

Mitä enemmän maailma avautuu sinulle ja sinä sille, sitä enemmän hiljaisuutta vaadit. Muista järjestellä ajatuksesi, asenteesi ja tunteesi säännöllisesti … ja heittää pois roskat. Karista se, mikä ei enää palvele sinua oikein tällä hetkellä, ja käsität, miten paljon se painaa sinua. Se ettet näe sitä fyysisillä silmilläsi, ei merkitse, ettei se vaikuta sinuun.

Tyhjennä mielesi.

Kevennä lastiasi.

Ole rajaton!

Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net