15.03.2018

Tule esiin, tule esiin - missä ikinä oletkin

Alatte löytää äänenne ja totuutenne, kun vaaditte enemmän sen, kuka olette. Viime aikoihin saakka äänenne hiljennettiin tarpeella sopia joukkoon ja olla osa ryhmää. Niin se on, että luultavasti höläytätte toteamuksia, joita olette kenties ajatelleet mielessänne, mutta olitte liian sopeutunut yhteiskuntaan sanoaksenne niitä. Nuo viestit saattavat olla yhtä yllättäviä teille, kuin niille joille puhutte.

Tämä on erilaista aikaa, jossa on erilaiset tarpeet. Nyt on tärkeintä ilmaista totuutenne tavalla, joka tuntuu oikeimmalta teille. Toiset luultavasti yllättyvät tai suuttuvat kommenteistanne, koska olette rikkoneet ne yhteiskunnalliset rajat, minkä uskotaan olevan oikein. Tai kasvava tarpeenne olla aito saa teidät ehkä muuttamaan suuntaa – taaskin näennäisesti yhteiskunnallista virtaa vastaan. Teistä on tulossa tai on tullut yhteiskuntakapinallinen.

Se on pelottavaa, sillä ette ole varma, ymmärtävätkö ystävänne, kun ilmaisette aitoa itseänne. Ongelmana on, että te ette pysty rajoittamaan tuota ns. epäsosiaalista käyttäytymistä. Se tuntuu pelottavalta ensin ja sitten vapauttavalta, kun teidän ei enää tarvitse suodattaa ajatuksianne, ennen kuin sanotte jotain – hyvin paljon kuin pikkulapsena.

Selvä vaikeus on, että ne joita kerran piditte rakkaina, eivät ehkä enää halua olla piirissänne. Niin se on, että luotte henkilökohtaista polkuanne, kun sopeudutte uuteen sisäiseen "sinuun".

Jotkut teistä ihmettelevät näitä loputtomalta tuntuvia sisäisiä muutoksia ja kysyvät: "Milloin se loppuu? Miksi minusta ei tunnu erilaiselta, kuin ennen viimeaikaisia muutoksia? Onko tämä loputonta peliä?"

Näin on, koska siirtymänne on osa teitä, eikä itsenäistä olentoa, kuten kerran kuvittelitte. Alussa luultavasti oletitte, että olisitte tuolla ja sitten luiskahtaisitte helposti uuteen olemukseenne täällä. Mikään ei ole kauempana totuudesta.

Vaikka vaiheet ovat paljon nopeampia kuin tällä hetkellä ihmisillä syntymästä kuolemaan, jatkatte siirtymistä vaiheiden läpi niin, kuin on sopivaa fyysiselle, älylliselle ja tunneolemuksellenne.

Voitteko kuvitella, miten pelottavaa olisi, jos olisitte uuden "sinun" kehityksen alkuvaiheissa ja teillä olisi valta luoda, mitä ikinä haluaisitte? Vähän kun antaisi vauvalle lahjaksi sanakirjan. Aivan kuten ihmislapsien täytyy kehittyä, niin täytyi ja täytyy myös teidän.

Niin se on, että se mikä ennen antoi teille suurta iloa, ei enää anna, mikä kannustaa teitä rukkaamaan suuntaanne ja olemustanne. Osa sitä on aidon äänenne löytäminen. Nimittäin saatatte havaita, että alkuperäiset unelmanne olivat yhteiskunnan unelmia, ei omianne.

Kun kuoritte sen kerroksia, kuka teistä on tulossa, äänenne ja olemuksenne muuttaa suuntaa. 3D-yhteiskunta merkitsi sopimista joukkoon ja 5D-yhteiskunta merkitsee ainutlaatuisuutta.

Uudet väittämänne itsestä ovat pelottavia, sillä ne saavat teidät usein tuntemaan olevanne eristynyt ja yksin – mikä on ollut negatiivinen ominaisuus aionieita. Niinpä vaikka tunnette suurempaa tarvetta olla ainutlaatuinen, tuo ainutlaatuisuus tuntuu yksinäiseltä.

Koska ette ole vielä täysin vaatinut oikeuttanne olla ainutlaatuinen, hypitte edestakaisin havaitaksenne vain, että ainutlaatuisuutenne ja joukkoon sopiminen ei tunnu kumpikaan aivan oikealta. Olette sopeutumisvaiheessa, joten taas kerran saatatte havaita höläyttävänne jotain, mikä on yllättävää itsellenne ja ympärillänne oleville. Se on pelkästään ainutlaatuinen "sinä", joka on löytämässä itsensä.

Älkää olko huolissanne. Ne jotka tunnette suututtaneenne tai tehneenne surulliseksi, eivät ole niin järkyttyneitä, kun nyt uskotte, sillä teidän tapaanne hekin kehittyvät. Mikä tärkeintä, että voi pysäyttää ainutlaatuista kehitystänne yhtään sen enempää, kuin voisitte pysyä vauvana. Erona on, että 3D-yhteiskunta tuki kehitystänne vauvasta aikuisuuteen. Olette kuitenkin edelläkävijöiden edelläkävijöitä. Niinpä ketään ei ole hemmottelemassa teitä tai sanomassa, että kaikki on normaalia – paitsi me eetterissä ja sisäinen äänenne.

Olette olleet rohkea koko tämän siirtymän ajan ja se jatkuu. Erona on nyt, että ainutlaatuisuutenne on vähemmän piilossa. Tämä pakottaa teidät ns. esittelemään erilaisuuden, joka oli ennen kätkettynä syvälle sisäänne ja tuotiin esiin vain tiettyjen ihmisten parissa tiettyinä aikoina.

Piilopaikkanne ovat nopeasti häviämässä, alkaen odottamattomista teoista ja sanoista. Tämä siirtymänne osa on selvempi muutaman seuraavan päivän, vaikka onkin vähäpätöinen. Se ei luultavasti tunnu siltä, sillä ette voi piiloutua enää – myöskään itseltänne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

12.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Näkemänne negatiivisuus Muilta saamanne viestit »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net