01.07.2018

Transformaatiota siirtymäalueella

Toukokuussa koimme uuden AN-todellisuuden voimakkaan lisäyksen, mikä on vaikuttanut syvällisesti koko olemukseemme. Tämä laukaisi valtavan 11*11*11-uudelleenasetuksen, jonka kokeminen jatkuu kesäkuussa. 11*11*11-uudelleenasetukset ovat äärimmäisen harvinaisia ja ne leviävät sekä ulos- että sisäänpäin aaltona aallon perään, kunnes mihinkään ei jää koskematta. (Ainoa muu 11*11*11-uudelleenasetus jonka tiedän, tapahtui 11.11.2011.)

Haasteenamme tässä kuussa on siirtää sivuun kaikki vanha vastarinta ja sallia muutosaaltojen virrata vapaasti olemuksemme läpi. Sitten meidän täytyy soveltaa tämä valtava uudelleenasetus jokapäiväisen elämämme joka osaan. Kun teemme tämän, maadoitamme toimimalla laajentuneen perspektiivimme ilmentymään fyysisesti.

On kohtalon ratkeamisen aikaa, kun panokset ovat kovat. Meidän täytyy oikeasti mennä eteenpäin aitoon elämäämme. Jos yritämme jäädä vanhaan elämäämme ja pitää kiinni rajoittuneista uskomuksista, alamme mennä lisää taaksepäin. Se tekee myöhemmin vaikeammaksi murtautua vapaaksi kaksinaisuudesta.

On monia asioita, joista tiedämme, että meidän täytyy päästää irti, ja monia ominaisuuksia joita meidän täytyy kehittää. Olemme olleet tietoisia näistä asioista useita vuosia. Mutta emme voi lykätä niitä enää. Meiltä loppuu yksinkertaisesti aika. Emme voi enää viivyttää muutoksia, jotka meidän täytyy tehdä. Meidän täytyy oikeasti tehdä ne nyt. On "nyt tai ei koskaan" -aika!

Lähellä päiväntasaajaa sekä Atlantin valtameressä että Tyynessämeressä alueita, jotka ovat pasaatituulten kohtaamisvyöhykkeitä. Ne ovat usein tuulettomia. Purjelaivojen aikaan niillä oli vaarallista kulkea, koska jos ei olisi tuulta pitkään aikaan, laiva ei voisi mennä eteenpäin. Usein loppuisi ruoka ja vesi, ja kaikki laivassa menehtyisivät.

Jotkut meistä ovat hyvin samanlaisessa tilanteessa henkilökohtaisessa elämässään. Haluamme muuttua ja haluamme luoda aitoa elämää, mutta tunnemme juuttuneemme vanhaan paikkaamme. Kun tämä tapahtuu, emme voi odottaa tuulen tulemista jostain ulkopuolisesta lähteestä, koska sitä ei luultavasti tapahdu. Meidän täytyy luoda oma tuulemme, oma työntömenetelmämme, päästäksemme pois vanhentuneista olemistavoistamme.

Emme odota, että jotain dramaattista tapahtuu. Emme odota vanhan elämämme romahtamista, jotta meidät pakotetaan pois siitä. Sen sijaan otamme pieniä askelia eteenpäin. Lajittelemme asiamme ja päästämme irti niistä, jotka eivät enää resonoi kanssamme. Alamme hankkia uusia taitoja ja erityistavaroita, jotka kuuluvat aitoon elämäämme. Jos emme pidä työpaikastamme, etsimme uuden. Mutta jos teemme tämän, meidän täytyy heittää verkkomme kauas, ei vain lähialueille.

Tulemalla tuuleksi ja ottamalla ensiaskeleet irrotamme itsemme vanhasta jumiutuneesta paikastamme ja laitamme itsemme aitoon kurssiimme. Kun olemme tehneet tämän, vihreät valot syttyvät ja odottamatonta apua ilmestyy. Mutta meidän täytyy ottaa nuo ensimmäiset askeleet.

Samalla kun koemme ja integroimme tätä monumentaalista 11*11*11-uudelleenasettamista, kuljemme siirtymäalueen läpi suurimman osan kesäkuusta. Tämä kuukausi alkaa tunteella, että olemme astuneet pois tuntemastamme maailmasta ja vanha kirja elämästämme, joka sisältää vanhoja ja kuluneita tarinoitamme, on luiskahtanut käsistämme eikä sitä löydy. Meistä saattaa tuntua, että olemme maailmojen välissä ja kuljemme laajentuneessa, täysin valkoisessa maailmassa, jossa ei ole mitään tuttuja merkkejä.

Toisiaan tunnemme voimakkaita tunneaaltoja ja vanhoja muistoja tulevan maailmasta, jonka jätämme taakse. Ne saattavat hämmentää meitä ja saada tuntemaan, että elämämme on toivotonta ja roikumme hyvin ohuiden lankojen varassa, mutta tämä on ainoastaan tilapäinen vääristymäkaistale, jonka läpi kuljemme. Yksi hyödyllinen tapa erottaa, oletko vääristymäkaistaleella vai et, on katsoa, tuntuuko vain muutama elämäsi aspekti toivottomalta. Jos kyse on vain muutamasta asiasta, ne on helppo muuttaa. Mutta jos tunnet kaiken olevan toivotonta, luultavimmin olet tosiasiassa vääristymäkaistaleella, ja kun oivallat tämän, se häviää.

Koko kuukauden tunnemme 11*11*11-uudelleenasetuksen aaltojen leviävän ulospäin ja sisäänpäin, mikä vaikuttaa ehdottomasti kaikkeen. Kun aallot kulkevat pääasiassa ulospäin, meidät työnnetään toimintaan ja haluamme saada monia asioita tehtyä. Ja kun tunnemme aaltojen kulkevan sisäänpäin, tarvitsemme hiljaista aikaa pohdiskeluun, jotta voimme tarkistaa sisäisen kompassimme ja varmistaa, että seuraamme aidoimpia koordinaattejamme.

Energeettisesti kesäkuu on intensiivinen ja voimakas kuukausi, joka pitää meitä ehdottomasti vastuussa olevana. Jokaisen hyvän ihmisen myötä joka antaa periksi tai lähtee planeetalta, meidän täytyy uudistaa päättäväisyytemme katsoa homma läpi. Joka kerta kun valitsemme rakkauden ja aitouden – ajatustemme, tunteidemme ja tekojemme kautta – laitamme uuden halon transformaatiotuleen.

Monumentaalisia muutoksia tapahtuu. Tutkitaanpa niitä suuren avoimuuden ja rakkauden kera, ja jatketaan loppuun saakka!

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote kesäkuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net