02.05.2018

Todellisuussipulin kuoriminen

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Haluan jatkaa aihetta, jonka aloitimme tänä aamuna. Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja sanoin tänä aamuna, että se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita, joita teille ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon tuosta mysteeristä. On suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tänä aamuna kerroimme teille, että tämä suuri lähde koputtaa nenäänne (eli jos avaisit silmäsi, näkisit sen). Tietysti tämä on vertauskuva.

Planeetalla on uutta energiaa, ja kaiken sen uutuus tulee siitä, mitä olette ihmiskuntana saavuttaneet nostettuanne itsenne ylös menneisyyden ennustuksista. Monet teistä kasvoivat ennustusten kera, jotka kertoivat elämänkiertonne loppumisesta. Koko sivilisaationne ei kestäisi paljon yli vuoden 2000. Sotaisat tapanne saisivat aikaan viimeisen taistelun, ja ihmiskunnan tuhoutuminen tapahtuisi maailmanlaajuisella ydinsodalla. Mutta sitä ei tapahtunut.

Se mitä tapahtui, oli täysin ennustamatonta. Se oli alku kiipeämiselle uuteen ajattelumalliin – muutos johon monet teistä eivät ole valmiita. Tämän vuoksi nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

Kutsuin sitä tänä aamuna "todellisuussipulin kuorimiseksi". Osa siitä mitä kuoritte pois ja tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä.

Mitä jos kuoritte olemassa olevan todellisuutenne sipulia ja sattumanvaraisen muutoksen sijasta näette elämässänne synkronismia? Mitä jos näette totuuden, jota teille ei koskaan opetettu, sellaisen jonka suunnittelussa kenties autoitte? Mitä jos tämä näyttäisi osan siitä, miksi olette täällä? Muuttaisiko se elämänasennettanne? Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa, minkä suunnittelussa olette auttaneet! Vau! Kaikki tuo tuli vanhan informaation kuorimisesta pois.

Olemme sanoneet tämän aiemmin. Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet?

Opetuksemme on ollut tämä: asiat jotka ovat olleet vanhassa ja synkemmässä energiassa aioneita, eivät voi olla valossa. Miten siis kuvaisitte tuota toimintamallia? Mikä sen nimi on? Monet ovat käyttäneet nimeä "valaistumisevoluutio". Vertauskuva on, että valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä kyse ole henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja se saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.

Olemme kertoneet teille, että tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla tapahtuvan kaikkialla sitä, mistä puhun. Näette sitä yrityksissä, näette sitä pankkitoiminnassa, näette sitä hallitusohjelmissa, näette sitä politiikassa ja näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin.

"Kryon, miten kauan se kestää?" Taas kerran vastaus on "kyllä". Olen antanut teille tulevaisuuden mahdollisuuden, ja te kontrolloitte sitä täysin. Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Miksi se on hidasta? Teistä vain tuntuu hyvältä osallistua siihen, mikä on toiminut erittäin hyvin aiemmin. Tunteenne on tämä: "Näin se toimii! Ei voi muuttaa asioiden toimintatapaa, vaikka kertoisit minulle mitä." Vastaus tähän vastalauseeseen on seuraava: on tulossa uusi toimintamalli, joka muuttaa asioiden toimintatapaa. Haasteeksenne siis tulee uskoa tämä totuus ja alkaa pitää silmällä sitä. Näiden muutosten näkeminen lisää sen totuutta, mitä sanomme. Monille se merkitsee, ettei ole ehkä yhtä mukavaa kuin ennen, koska toimintamalli on uusi eikä sellainen, mihin ihmiskunta on tottunut tai mitä odotetaan.

Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin" -tilannetta. On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Näin on, koska tämä muutos ei tapahdu Pollyanna-maailmassa. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon. Haluan antaa teille vertauskuvan, jota en ole koskaan ennen antanut, ja se näyttää, mitä todellisuudessa on tapahtunut.

Vertauskuvallinen shakkipeli

Olette vuosisatoja pelanneet peliä nimeltään "shakki". Niinpä tämä on vertauskuva pimeyden ja valon shakkipelistä. Pidän tästä vertauskuvasta, koska oikealla shakkilaudalla on jo mustia ja valkoisia hahmoja. Niinpä voitte verrata sitä johonkin 3D:ssä.

Sanotaan, että tässä vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen tässä huoneessa ja kuuntelemassa tätä on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden palapelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, ja kautta historian olette aina olleet valon puolella. Tässä pelissä jossa on hyvin kiinteät säännöt, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuvat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin. Te voititte hyvin harvoja pelejä.

Vertauskuvallisesti olette nähneet tämän pelin päättyvän neljä kertaa ihmishistorian aikana. Tämä on vertauskuva neljän aiemman sivilisaation päättymisestä maan päällä kurjasti ja tarpeesta aloittaa alusta. Tuo pelin loppuminen oli aina intuitionvastaista sille, mitä te halusitte. Mielestänne valon olisi pitänyt voittaa. Kun pimeys voitti, se oli "voittaja saa kaiken" -tilanne, ja tuo voittaja oli tuhoutuminen, kuolema, sota ja matala tietoisuus. Syynä intuitionvastaiseen pimeyden paremmuuteen oli se, mitä olemme sanoneet aiemmin: matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. Kerroimme teille, että "hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

Toisaalta valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi eikä voisi koskaan olla ratkaisu. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Ei ole koskaan ollut sotaa, joka sai aikaan, mitä se halusi saada aikaan – ei koskaan. Se on ollut aina toimimaton vastaus, joka johti uuteen kamppailuun. Todiste? Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa. Miksi valo ei siis voittanut? Sehän pystyi näkemään ja pimeys ei.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat. Oli niitä, jotka tiesivät paremmin. Oli niitä, jotka sanoivat: "Antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin.

Sitten tapahtui jotain. Tässä vertauskuvan vanhemmassa shakkipelissä, säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina. Niinpä vaikka pimeät pelaajat eivät nähneet paljon, heillä oli etulyöntiasema, koska he voivat liikkua eteenpäin käyttäen sääntöjä, jotka huijasivat tai pakottivat laudan valopelaajia. Pelin säännöt suosivat pimeyttä, ja niitä suojeltiin kaiken kustannuksella.

Shakkipelissä jota pelaatte toisten kanssa tosielämässä, on samat säännöt mustille ja valkoisille nappuloille. Mutta tässä vertauskuvassa säännöt muuttuisivat riippuen ihmiskunnan tietoisuudessa. Matalassa tietoisuudessa säännöt olivat aina puolueellisia. Mustat nappulat voivat siirtyä paikkoihin, joihin valkoiset nappulat eivät. Valkoiset nappulat eivät koskaan tienneet sitä ja olettivat sääntöjen olevan tasapuoliset. Mutta ne eivät olleet, ja pimeys hallitsi.

Suuri muutos

Viidennen ja viimeisen pelin lopussa pimeys oli taas voittamassa. Massatuhoaseet oli taas keksitty ja otettu käyttöön, ja näytti siltä, että uusi huono loppu oli taas tulossa. Tämä oli profetia kulttuuristanne 50 vuotta sitten. Pimeyden epäreilut ja puolueelliset säännöt olivat taas olleet käytössä – tällä kertaa vain ei olisi enää ihmiskunnan uutta alkua. Kun se olisi loppu, Maa olisi pilalla kaiken elämän kannalta. Muinaiset kalenterit laskivat taas kerran 5.200 vuoden sivilisaatiokelloa, melkein loppuun saakka. Kaikki mustat nappulat etenivät taas pelilaudalla ja työnsivät pois valkoisia nappuloita, kuten aiemminkin. Mutta sitten tapahtui jotain – tapahtui jotain esoteerista, kuitenkin energeettisesti ilmiselvää kaikille.

Juuri ennen sitä aikaa, kun Kryon tuli tälle planeetalle, Neuvostoliitto kaatui ja lakkasi olemasta. Ennustettujen lopunaikojen yksi merkittävistä pääpelaajista oli poissa. Tätä ei koskaan ennustettu pyhissä kirjoissanne. Tiesittekö sen? Missä pyhissä kirjoituksissa on ennuste tästä? Etsikää sitä. Sitä ei ole. Tämä oli niin merkittävän erilaista, kuin odotettiin, että esoteeriset älyköt ovat kysyneet: "Voisiko olla monia todellisuuksia ja ihmiskunta siirtyi niiden välillä? Onko jossain maailma, joka tuhottiin, ja olette edelleen siinä? Nousiko ihmiskunta jotenkin tuon mahdollisuuden yli, kenties toisessa universumissa tai ulottuvuudessa, joka meni toiseen suuntaan?" Olemme puhuneet tuosta mahdollisuudesta toisessa kanavoinnissa, ja vastaus oli, että totuus on havainnossa kysymyksestä, joka perustuu lineaariseen ajatukseen siitä, miten asiat ehkä toimivat. Siis onko toinen todellisuus, toinen ulottuvuus?

On multiversumeita. Olemme kanavoineet siitä. On moniulotteisia todellisuuksia. Olemme kanavoineet siitä. Olette itse asiassa uudessa todellisuudessa, jonka loitte 80-luvun loppupuolella, ja olette siirtyneet pois vanhempien ennustusten tietoisuudesta. Olette nyt (valmiina?) uudessa todellisuudessa, jossa ei ole ennustuksia! Pysähtykää. Mitä se kertoo teille? Kenties olette tosiaankin siirtyneet ulottuvuuteen, jossa Maa ei ole enää, mitä se oli? Kuulkaa, mikään pyhä kirjoitus ei puhu siitä, missä olette tänä päivänä. Oletteko huomanneet? Miltä tämä tuntuu teistä?

Siis eri todellisuuksissa on ulottuvuusmuutos. Se ei kuitenkaan tarkoita, että jatkoitte vanhassa todellisuudessa, yksinkertaisesti siksi että muutuitte dramaattisesti. Sen sijaan vaihdoitte vain todellisuutta – mitä ette ole koskaan ennen tehneet.

Joillekin teistä ei tunnu oikealta. Haluatte kartan, eikö vain? Haluatte jonkinlaisen kartan, jossa sanotaan: "Olet tässä. Tuonne olet matkalla, ja tätä teet nyt." Tässä uudessa todellisuudessa ette kuitenkaan saa sellaista. Siirtyminen edes hieman moniulotteiseen tilaan aiheuttaa kummallisia havaintoja siitä, mitä on oikeasti tapahtunut. Tämä muutos pelottaa joitain.

Mutta on enemmän. Entä shakkipeli? Vuoden 2012 muutoksen myötä tapahtui jotain muuta. Nimittäin tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

Uudet säännöt

Suuremman valomäärän ja kehittyneen myötätuntotietoisuuden myötä, muutosprosessi muutti pelisääntöjä. Nyt yhtäkkiä shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.

Minäpä kerron teille jotain: ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö sen? Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne! Rakas ystävä, sinun täytyy tietää, että tämä on erilaista! Kehotimme teitä pitämään silmällä sitä, ja tässä se on.

Nämä ovat shakin valopelaajia, jotka luovat lisää itseään ja voittavat pimeyden shakkilaudalla. Tätä olette te tänä päivänä, vuoden 2012 jälkeen. Joku päivä ehkä muutatte myös maakalenteria, kuten teitte 600 vuotta "rakkausjärjestelmän" syntymisen jälkeen, kun nollasitte kalenterin energian muututtua entisestä [siirryttiin merkintään e.Kr. ja j.Kr.].

Sodan loppuminen ei ole palapelin loppu. Se on alku. Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä. On mahdollisuus tulevaan Maahan, joka vain lukee näistä asioista ja näkee niitä vain vanhoissa uutisraporteissa.

Rakkaat ystävät, kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä. Voima? Kuunnelkaa tätä: kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Mitä? Tarkoitatko, että tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa? Kyllä, ja tämä on ollut opetuksemme melkein 30 vuotta. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Siis mitä parantaja siksi tekee? Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, rakkaat ystävät. Olette hädin tuskin kääntyneet kulmasta niinä vuosina, jotka olette käyneet läpi vuoden 2012 jälkeen. Siis on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta. Valotyöntekijät, kun sanon, että koette uuden toimintamallin, se on hyvin totta monille teistä. Tämä on niin erilaista monille teistä, että jotkut ovat sanoneet: "En pysty tekemään tätä. On liian vaikeaa, vaikka olemme pyytäneet ja halunneet sitä elämien ajan." Oletteko yllättänyt, että tämä muutos on vaikea?

Haluan kertoa teille jotain, kun lopetamme. Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla. Teissä on se osa, joka kysyy: "Miksi? Miksi meidän täytyy muuttua?" Vastaus on erilainen kuin mikään, minkä olette kuulleet aiemmin. Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Se on aikaa, jolloin voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Se on aikaa, jolloin te kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus, jonka näemme – ei planeetan kuolema, ei loppu, vaan uudistuminen.

Tämän olemistavan jonka plejadilaiset näyttivät teille saapuessaan, voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi.

Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!" Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua." Pelataanpa shakkia tässä uudessa valossa.

Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme.

Ja niin se on.

Kryon

Kuten myös edellinen, tämä puhtaaksikirjoitus on tulosta nauhoituksesta, joka ei toiminut, ja sitä seuraavasta nauhoitetusta kanavoinnista, ja se lisää informaatiota ja selkeyttää tiettyjä ajatuksia ja opetuksia. "Sipulin kuoriminen" on kuvaus, jota Kryon on käyttänyt aiemmin. Se on vertauskuva alkamisesta "kuoria pois" niitä vanhan energian piirteitä, joilla olemme ympäröineet itsemme. Onko mahdollista, että "elämänpeli" on muuttumassa?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Longmontissa.

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

13.1.2018 Longmont, Colorado

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « DNA pyörii nopeammin valon myötä Ilmasto lämpenee »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net