12.07.2018

Todellisuuden uudelleenharmonisointia

Meillä tapahtuu nyt hyvin paljon hyvin monilla tasoilla. Asiat ovat nopeutuneet ja voimistuneet kaikin tavoin. Nyt ei ole paluuta, kun meidät paljastetaan tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti. Monet tuntevat, että he ovat nyt erilaisessa todellisuudessa, jossa on erilaiset energiasäännöt, ja ne täytyy selvittää. Siihen saakka kunnes saamme jalansijan tällä uudella energia-alueella, meidän täytyy tunnustella tietämme. Tämä voi aiheuttaa merkittäviä häiriöitä – ei vain omassa kentässämme, vaan myös "tuolla ulkona".

Voi tuntua siltä, että vedetään ja työnnetään. Monet vääristymät joita on ollut kentässämme, antavat kuulua itsestään. Meitä pyydetään antamaan sen kaiken mennä, ja se helppous jolla teemme tämän, voi usein määrittää, miten armollisesti menemme tästä prosessista läpi. Voi tuntua siltä, että itsen monet aspektit vaativat huomiota samanaikaisesti. Osa joka haluaa selkeyttä, konkreettista suuntaa ja takuita. Osa johon sattuu ja joka on turhautunut ja jota tarvitsee kuulla, kunnioittaa ja rakastaa, jotta siitä voidaan päästää irti. Sitten on osa, joka tietää, että kaikki on täydellisesti ja jumalaisessa järjestyksessä, ja se tietää täsmälleen, mitä tarvitaan eteenpäin siirtymiseen. Menosta tulee mielenkiintoista, kun opimme kuulemaan kaikki kerrokset, rakastamaan niitä ja tuossa tilassa sekoittamaan ne yhteen.

Voi tuntua myös siltä, että ympyrä on sulkeutunut. Kohtaamme pelkoja, olosuhteita ja tunteita, joista luulimme päässeemme jo läpi kukistaen ne. Vaikka tämä on turhauttavaa, erona on, että nyt meillä on työkaluja ja tietoa siirtyä siitä läpi ja vaihtaa suuntaa.

Se pyytää meitä tuntemaan samanlaisia tunteita ja kokemaan samanlaista tuskaa, mutta valitsemaan eri tavalla. Se kysyy meiltä, näemmekö omien malliemme läpi ja olemme reagoimatta tuskan ja pelon paikasta, vaan toimimme rakkaudesta ja myötätunnosta. Nämä energiat kysyvät, olemmeko oppineet siitä reitistä, jonka valitsimme aiemmin, ja voimmeko valita sydänkeskeisen toiminnan. Siitä avaamme eri ovia uusiin itsen ilmaisuihin ja korkeamman kehityskaaren aikajanalle.

Minulla tuli esiin taloudellisia pelkoja niin voimakkaasti, että huomasin puskevani enemmän ja enemmän torjuakseni sen taloudellisen tuhoutumisen, jonka mieleni kertoi olevan tulossa. (Tietysti näen tämän nyt selvästi.) Tuolloin en oivaltanut niitä alitajuisia pelkoja, jotka työnsivät minua. Huomasin vain, että minusta ei tuntunut oikealta, ja menin shamanistiselle matkalle kysymään tiimiltäni, mitä minun täytyi tehdä helpottaakseni energiahukkaa.

He näyttivät minulle hyvin selvästi kaavan, jota en ollut ymmärtänyt aiemmin. Aiemmin sallin itseni levätä vasta, kun kehoni oli romahtanut. Viime romahdus johti fyysiseen heikentymiseeni, vararikkoon ja maaomaisuuteni ja eläimieni myymiseen. Kun kehoni alkoi lähettää signaaleja, että se tarvitsi enemmän lepoaikaa, meditointia ja hiljaisuutta, alitajuntani toi välittömästi esiin puutteen- ja menetyksenpelon. Oivalsin olevani valintakohdassa. Voin tehdä, mitä olen aina tehnyt, eli olla huolehtimatta itsestäni ja antaa puutteenpelon työntää minua romahdukseen saakka tai voisin ottaa askeleen taaksepäin, keventää aikatauluani ja huolehtia itsestäni.

Päätän tehdä eri tavalla myös kaikkien näiden pelkojen edessä. Tiesin syvällä sisälläni, että kaikki virtaa, kunhan olen harmoniassa sisäisesti. On ollut uskomatonta aikaa, kun luotan henkeen ja olen itsekseni. Hyvin paljon on avautunut sen jälkeen pelkästään siksi, etten sallinut saman ohjelmoinnin pyöriä ja pyöriä. Ilman tuota jatkuvaa melua, uudelle on tilaa tulla.

Meitä pyydetään oikeasti työstämään tuota sisäistä dialogia ja negatiivista ääntä, joka usein pyörii aivan pinnan alla. Tämän ajan astrologia ja energiat tekevät näkymättömistä ajatuksista kovempia, jotta ne voidaan nähdä. Vaikka tämä aiheuttaa ehkä vaikean ajan, tämä negatiivinen sisäinen ääni täytyy nähdä … ja rakastaa sitä. Se täytyy tunnustaa ja kuulla, muttei niellä. Voit vahvistaa, että sinussa on osa, joka tuntee turvattomuutta, pelkoa tai huonommuutta, sallimatta noiden tunteiden hallita sinua ja ottaa valtaansa. Nämä energiat ovat vain lisääntymässä, ja kaikki mikä ei ole harmoniassa sielusi kanssa, tulee esiin nähtäväksi, rakastettavaksi ja integroitavaksi.

Olemme astumassa pimennyskauteen, joka kestää seuraavan kuukauden ja sisältää 8-8-Leijonaportin. Nämä ovat voimakkaita kosmisia laukaisijoita, jotka korostavat kaikkea, mikä täytyy muuttaa, mutta myös sitä, mikä sydämesi toive on, kunhan sinulla on rohkeutta tavoitella sitä. Tiimini on jatkuvasti näyttänyt minulle, että todellisuussäännöt ja jopa jotkut fysiikan aspektit ovat myös uskomusjärjestelmiä, joiden täytyy lähteä, jos tarkoituksemme on päästä käsiksi täyteen potentiaaliimme.

Se missä elämäsi ei ole harmoniassa korkeamman hyväsi kanssa, antaa kuulua itsestään. Tämä saattaa näkyä lisääntyneenä stressinä, sellaisen hajoamisena mitä luulit varmaksi, ja tapahtumina jotka aiheuttavat stressiä, mutta tuovat esiin tunteita, jotka sinun täytyy nähdä. On myös tapahtumia, jotka laittavat sinut harmoniaan aidon itsesi ja aitojen toiveidesi kanssa. Tämä voi näkyä muuttuvina työpaikkoina, muuttuvina tai jalostuvina suhteina, muuttamisena, palaamisena koulunpenkille ja myös kuolemana ja raskautena.

Muutoksen kohtaamisen vaikein osa on pelko, jota meillä on silloin, kun emme tiedä, mitä seuraavat askeleet ovat. Tässä kohtaa sielumme pyytää sinua luottamaan siihen ja antamaan sille luvan hajottaa sen, mikä ei enää palvele, jotta sille mikä saa sydämesi laulamaan, on tilaa tulla sisään. Emme voi enää kulkea mukavasti niiden maailmojen välillä, mitä sydämemme haluaa ja mitä mielemme/uskomusjärjestelmämme sanovat, että meidän pitäisi tehdä.

Fyysisistä traumoista vapautuminen

Keho käy läpi massiivista muutosta ja vapautusta. Fyysinen keho vapautuu fyysisistä traumoistaan, ja sen tehdessä tätä, meillä voi olla uskotonta fyysistä ja tunnetuskaa. Osa siitä, mitä nyt vapautuu, on myös entisen elämän traumaa.

Olen viettänyt valtavasti aikaa luonnossa auttaakseni tätä prosessia. Yhdessä kohtaa makasin maassa vapauttaen kehotraumoja (hyväksikäyttö, leikkaukset jne.) ja huomasin päästävän suurimman kuviteltavissa olevan kurkkuäänen kauhistuneena kaikesta tästä. Samaan aikaan tunsin maan pitävän uskomattomasti minua sylissään, mikä oli kaunista. Kun makasin siinä nyyhkyttäen, kuulin korkeamman itseni sanovan: "Anna nyt anteeksi. Anna anteeksi se kaikki." Minulle näytettiin, että minun täytyi päästää irti kaikesta, mitä minulle oli tehty (tässä elämässä ja muissa), ja samalla antaa anteeksi itselleni kaikki, mitä olin tehnyt.

Aloin sanoa: "Annan anteeksi kaikille niille, jotka ovat hyväksikäyttäneet minua, ja annan itselleni anteeksi sen hyväksikäytön, jota olen tehnyt. Vapautan sen kaiken nyt takaisin Lähteeseen ja kiitän sitä kokemuksista."

Tein tämän kaikelle, mitä voin muistaa tapahtuneen minulle elämässäni. Annoin itseni tuntea sen vaikutuksen, kun antaa kaiken sen todella anteeksi. Sitten menin syvemmälle ja aloin antaa anteeksi uudella tasolla, oivaltaen, että monissa, monissa elämissäni ja kokemuksissani olen tehnyt sen kaiken. Hyvän, pahan ja ruman. Olen heilahtanut pitkälle vasemmalle ja pitkälle oikealle, ja nyt minua pyydetään palaamaan keskelle.

Aloin sanoa: "Annan anteeksi kaikille niille, jotka ovat murhanneet minut, ja annan anteeksi itselleni toisten murhaamisen. Vapautan sen kaiken takaisin Lähteeseen ja kiitän sitä kokemuksista."

Tein tämän kaikille kamalille asioille, joita voin ajatella tapahtuvan tällä planeetalla. Annoin kaiken vihan, inhon ja kauhun mennä, kun kyyneleeni imeytyivät maahan. Kun olin valmis, minusta tuntui kuin veltolta tiskirätiltä, täysin kuiviin puristetulta, mutta hyvin kevyeltä ja vapaalta. Teen tämän uudestaan ja uudestaan, kunnes se on valmis ja kehooni varastoidut traumat on vapautettu.

Sielun ruumiillistaminen merkitsee, että oivallamme, että olemme summa kaikista sielumme kokemuksista maan päällä nyt ja muissa elämissä. Kyse on anteeksiantamisesta kaikille itsen osille ja niiden rakastamisesta ja saman tekemisestä toisille. Ei-kaksinaisessa maailmassa voimme antaa anteeksi ja rakastaa ja olla kuitenkin katsomatta läpi sormien tekoja, joita tehdään – ne eivät ole toisiaan poissulkevia.

Fyysisesti

Kuten tavallista, meillä on kaikenlaisia oireita. Jos yhdellä on juokseva nenä, voimme odottaa, että toisella on kuiva nenä. Tiedosta, että liikakeskittyminen siihen, mitä vikaa kehossa on, voi pahentaa kurjaa olotilaa. Keskity sen sijaan siihen, mikä tekee sinut onnelliseksi, vaikka se kestäisi vain vähän aikaa. En voi painottaa riittävästi luontoon yhdistymistä tämän aikajakson helpottamiseksi. Lisäksi liikkuminen tarkoituksella ja hengittäminen ovat erittäin hyödyllisiä, kuten myös energia- ja kehoterapia. Myös sen varmistaminen, että olet nesteytetty ja täynnä hivenaineita ja solusuoloja, on hyödyllistä.

Fyysinen keho voi todella kamppailla kaikkein näiden energioiden kanssa. Älä epäröi etsiä apua. Hyvin monet ihmiset kamppailevat umpirauhasjärjestelmän kanssa, mikä voi aiheuttaa ahdistusta, masennusta, kilpirauhasvaivoja, sydämentykytystä, hormoniongelmia, hiustenlähtöä, "lisämunuaisväsymystä" ja painonnousua. Rauhaset jotka muodostavat umpirauhasjärjestelmän, tuottavat hormoneja, jotka säätelevät solujen ja elinten toimintaa. Tämä koko järjestelmä käy läpi valtavan rukkauksen, kun DNA:mme päivittyy.

Päänsärky on myös hyvin tavallista. Yksi syy on, että aivojen matelijaosaa joka sisältää kaikki pelot ja tuomitsemiset, päivitetään myös. Tämä on välttämätön osa sen alkuperäisen suunnitelman paluuta, joka ei sisällä kaksinaisuutta. Tässä taas avun saaminen on hyödyllistä: energiaterapia, hieronta, kraniosakraaliterapia ja kiropraktiikka ovat vain muutamia vaihtoehtoja.

Kollektiivi

Monet alkavat herätä. Jotkut haluavat projisoida epämukavuutensa muihin. Näen, että ihmiset yrittävät härnätä toisia. Lähde pois – se kuluttaa vain arvokasta elinvoimaasi.

Jotkut yrittävät vahvistaa henkilökohtaisia totuuksiaan vaatimalla, että toiset näkevät heidän tavallaan. Ole parhaasi mukaan osallistumatta siihen. Meillä jokaisella on oma totuutemme ja kokemuksemme. Jos haluat omalle totuudellesi vahvistusta, tiedä, ettei se tule joltain tai miltään "tuolla" – sen on tultava sisältä.

Voi vaikuttaa siltä, että asiat tulevat synkemmiksi ja synkemmiksi. Ne eivät tule. Ne tulevat äänekkäämmiksi ja äänekkäämmiksi. Niiden täytyy, jotta ne ovat niin ilmiselviä, ettemme voi enää sivuuttaa niitä. Uskomusjärjestelmien jotka eivät ole harmoniassa, täytyy sortua, jotta löydämme oman suurenmoisuutemme ja voimamme.

Kollektiivi herää hitaasti, ja tämä aiheuttaa massiivisen "sielun pimeän yön". Se ei ole kaunista, mutta se on tarpeellista. Tämä on sitä aikaa, josta meitä on varoitettu ja johon olemme valmistautuneet. Meitä kehotettiin säteilemään valoamme ja pitämään tilaa näinä myrskyisinä aikoina. Muista, että joka hetki meillä on vaihtoehtona joko eksyä tunnesuohon tai säteillä valoamme pitäen samalla tilaa toisille.

Kun kysyin, mitä tilan pitäminen merkitsee, kun rakkaitani herää, minulle kerrottiin sen merkitsevän, että on astiana. Antaa toiselle tuomitsematta rakenteen herätä peloilleen, tuskalleen, yksinäisyydelleen ja lopulta totuudelleen. Mieleeni palasi se, kun aloin herätä – miten yksinäiseltä minusta tuntui. Minulla ei ollut ketään, kenelle puhua siitä, ja rehellisesti sanottuna luulin tulevani hulluksi. Miten ihanaa olisi ollut saada joku kaikupohjaksi, myötätunnon ja järjen ääneksi, ilman tuomitsemista tai yritystä työntää omaa agendaansa minulle. Monia meistä pyydetään nyt olemaan tuo ihminen toisille.

Toivon, että tämä blogi löytää sinut hyvin ja kaivaudut syvälle löytääksesi, kuka olet ytimeltäsi, samalla kun hankkiudut eroon siitä, kuka et ole. Kiitos, kiitos, kiitos kaikille, jotka jakavat ja tukevat tätä työtä. Sitä arvostetaan suuresti!

Lähettäen teille kaikille paljon rakkautta!

Jenny Schiltz

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

7.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net