06.04.2019

Tietoisuussodan viime päivät

Olemme kaikki kuulleet sanottavan: "Olemme niitä, joita olemme odottaneet." Olemme niitä, jotka pelastavat itsensä – kukaan ei tee sitä puolestamme. Olemme niitä, jotka ovat vastuussa itsensä pelastamisesta. Liian monet ajattelevat, että se on pelottava ajatus, mutta usko minua: on suunnitelma, on aina ollut ja korkeampi itsesi on mukana siinä.

Totuuden paljastuminen ja sen pimeyden saaminen selville, mitä on oikeasti tapahtunut maailmassamme, koko olemassaolossamme, voi olla hyvin järkyttävää joillekin. Vaatii ymmärrystä ja jonkin tason objektiivisuutta kyetä käsittelemään tuo totuus tulematta hulluksi tai masentumatta, ja jotkut käsittelevät sen erittäin hyvin. Valtaosalla väestöstä ei ole mitään aavistusta planeetan ympärille laitetusta tiheästä energiakentästä, joka ei ainoastaan vangitse meitä, vaan toimii myös niiden hyväksi, jotka orjuuttavat meidät. Yritäpä selittää tätä jollekin, joka ei ole tarpeeksi avomielinen edes uskoakseen, että toisilla planeetoilla on elämää, vielä vähemmän että tämän planeetan ottivat hallintaansa pieni arkonttiryhmä ja tekoälyajatusmuodot.

Kun kertoo ihmisille, ettei meitä pelasteta, jotkut tuntevat voimakasta pelkoa ja hylkäämistä vatsakuopassaan, pelästyen ajatusta vihollisesta, jota emme voi nähdä. Kun taas toiset tuntevat pakahduttavaa voimaantumista ja auttavansa tätä planeettaa.

Monet meistä esittävät itselleen tämän kysymyksen: miksi niin monet ovat edelleen unessa täällä planeetalla – siihen täytyy olla jokin syy. Tiedämme kaikki, että tulimme vapaaehtoisesti Maahan kokemaan 3D-elämää lisätäksemme sielumme kasvua. On kuitenkin muita, jotka ns. vetelevät naruista ja varmistavat, ettemme tee, mitä tulimme tänne tekemään. Kaikki mitä on tapahtunut elämässäsi ensimmäisestä päivästä saakka, on ollut ennalta suunniteltua – elämässäsi ei ole mitään sattumanvaraista.

Totuus on, että kaikki on ollut paikoillaan ja ennalta ohjelmoitua jo ennen sitä aikaa, jolloin planeettamme otettiin haltuun. Lähde, Luoja tietää kaiken universumista, joten miten se ei tietäisi, miten sellainen epätasapaino korjataan.

Toteutetaan suunnitelmaa, joka ylittää ymmärryksemme nykyisessä 3D-tietoisuudessa ja jossa on mukana auttajia korkeamman ulottuvuuden planeetoilta, ja nämä auttavat meitä poistumaan tästä matriisista, joka on pitänyt meitä vankina elämien ajan.

Kaikki luominen on aina syklistä, ja sillä on aina alku ja loppu, mutta loppu on aina vain transformoituminen uuteen alkuun. Olemme tällä hetkellä siinä ajassa. Eli se kokemussykli jossa olemme olleet tuhansia vuosia, on tulossa loppuun, ja olemme nyt siirtymässä uuteen kokemussykliin.

Tätä loppua ei ole ainoastaan suunniteltu pitkään, vaan ihmiskunnan vapautuminen on jo tapahtunut tulevalle itsellemme ajan ulkopuolella. Jokaisella mahdollisuudella joka on ollut ajatus, on aikajana, ja tuo ajatus on selvittänyt ja luodut todennäköisen tulevaisuuden. Siksi olet kuullut minun sanovan monta kertaa, että "he voivat nähdä pidemmälle aikajanallamme kuin me".

Auttajamme voivat tehdä aikajanamuutoksia ja tuoda viestejä maajoukolle, jolla on vahva yhteys heidän kanssaan tietoisuustasonsa ja avunpyyntöjensä kautta. Nämä auttajat, oppaamme, ovat meitä menneisyydestä ja tulevaisuudesta, eivätkä he voi rikkoa meidän kanssamme universaalia lakia, joka koskee vapaan tahdon valintaa tällä planeetalla. Vapaa tahto on kuitenkin otettu meiltä konstikkaalla tavalla reinkarnaatioansassa, joka saa meidät tekemään vapaan tahdon valintoja kärsiä elämästä toiseen, jotta tunne-energiasatoamme voidaan korjata.

Muistomme pyyhitään pois kerta toisensa jälkeen, ja valheellisia aikajanoja on lisätty elämätarkasteluihimme, jotka saavat sielumme luulemaan, että meidän täytyy maksaa kärsimys- ja sairauskarmavelkaa. Ihmiskunta on laitettu tarkoituksella silmukkaan, ja se koostuu tietoisuusorjuuden elämistä, mikä näkee viimeinkin loppunsa.

Näen sen tällä tavalla … Kyllä, päätimme tulla tänne, muttemme päättäneet tulla oppimaan kärsimys-, sairaus- ja epätoivo-oppitunteja ja elämään maankuulussa helvetissä. Muista, että meillä kaikilla on sieluperhe, oppaita, korkeamman itsemme aspekteja, jotka auttavat meitä ja taistelevat puolestamme näiden vankilamuurien ulkopuolelta. Muista, että inkarnoituminen ihmiskehoon ei ole mahdollista seuraavalla aikajanalla, koska transformoidumme eri energiamuotoon, eri taajuuteen. Ihmiskeho on vain liian tiheä, joten nauti tästä kokemuksesta niin paljon, kuin pystyt.

Muista myös, että nämä sortajat jotka ovat pitäneet meidät orjuudessa, ovat itsekin yläpuolellaan olevan hierarkian orjia. He ovat niin kiireisenä taistelleet oman selviytymisensä puolesta, että he putosivat samaan ansaan, jonka he ovat tehneet ihmisrodulle. Heidän värähtelytaajuutensa on nyt ansassa, eikä sitä voi ylläpitää tässä nykyisessä korkeammassa taajuudessa. Taas kerran, tästä syystä näemme näiden pimeiden hallitsijoiden uskomatonta epätoivoa, kun he yrittävät pitää ihmiskunnan ja tämän planeetan matalassa taajuudessa kärsimyksellä, sairauksilla, sodilla jne. Se kaikki on pitämään heidän mahtava imperiuminsa kontrollissa.

Olemme tietoisuussodan viime päivissä, kun meitä ryöpytetään korkeamman värähtelyn energialla, jota tulee syvältä universumistamme, keskusauringosta, ja nämä korkeamman energian aallot vaikuttavat jokaiseen tällä planeetalla. Lähde parantaa itsensä – se tuo takaisin tasapainon. Eli pystymme lopultakin elämään ilman armotonta selviytymisvaistoa. Kaikki muunnetaan korkeammaksi taajuudeksi, joka on rakkaus, ja kaikki mikä ei ole rakkautta, muunnetaan.

Kaikenlaiset loiset hajoavat tässä korkeammassa taajuudessa. Niiden täytyy päättää yhdistyä tähän korkeampaan värähtelyyn, tai ne eivät enää pysty olemaan tällä parantuneella planeetalla. Olemme Lähteen voimakkaita fraktaaleja, ja seisomme taas kerran voimassamme.

Teri Wade

Kirjoittanut Teri Wade (www.in5D.com)

30.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Tapahtuma ... sinun ajatuksesi? Kulje sielusi virran mukana »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net