12.10.2015

Tietoisuus, valokeho ja merkaba

Olemme tässä kanssanne. Tuntekaa pitkä hetki läsnäoloamme huoneessanne. Näettekö, Mytre on taas kanssamme?

Näin on siksi, että hän on laskeutumisryhmän komentaja. Olemme itse asiassa laskeutuneet nyt, mutta vain niissä korkeammissa taajuuksissa, joita kutsuisitte neljänneksi ulottuvuudeksi. Voidaksenne havaita meidät, teidän on katsottava kolmannella silmällänne ja tulkittava viestimme korkeassa sydämessämme.

Olette nyt tässä tulkintaprosessissa. Varmistakaa, että lähetätte ehdotonta rakkautta jokaiseen tilanteeseen, joka vaivaa teitä, ja varmistakaa, että lähetette violettia tulta. Pyydämme, että joka kerta tuon tilanteen tullessa tajuntaanne, muistatte tehdä tämän.

Monia haasteita esitellään Maavapaaehtoisillemme auttamaan heidän "nostamisessaan jaloilleen", kuten sanottiin ennen vanhaan. Voitte puhua ja opettaa ikuisesti, mutta opettajan täytyy jatkuvasti oppia tekemällä sitä, mitä opettaa. Tällä tavalla opetukset etenevät korkeampiin ja korkeampiin todellisuusoktaaveihin.

Pyydämme nyt, että kaikki opettajamme oivaltavat täysin, ettei ole mikään vahinko, että he löytävät itsensä kohtaamistaan haasteista. Nyt on aika käyttäytyä kuin galaksin jäsen, joka olette aina olleet.

Voidaksenne OLLA todellinen galaktinen ja/tai taivaallinen ITSENNE, teidän täytyy mennä syvälle ihmisitsen ydinpelkoihin ja parantaa ne. Yksi ydinpelkonne on, että teitä ei arvosteta sellaisena, kuka todellisuudessa olette. Tämä pelko on kolmannen ulottuvuuden egopelko.

Siksi teitä kutsutaan tässä nyt-hetkessä menemään syvälle sisään ja arvostamaan omaa ITSEÄNNE. ITSEN arvostaminen laajentaa kovasti tietoisuuttanne korkeammalle ja syvemmälle viidenteen ulottuvuuteen.

On elintärkeää, että omistatte oman voimanne, koska kun teistä tulee lisääntyvässä määrin viidettä ulottuvuutta, luomisvoimanne vahvistuu kovasti. Osa luomisvoimanne "jaloilleen nostamista" on oivaltaa, että te OLETTE elämänne luoja. Niin kauan kun tietoisuutenne pysyy lukittuna kolmanteen ulottuvuuteen, voitte elää siinä harhassa, ettei se ole "minun vikani".

Kuitenkin tietoisuutenne resonoidessa viidenteen ulottuvuuteen pidempiä ja pidempiä jaksoja teidän aikaanne, astutte siihen ylösnousemusvihkimykseen, että "KAIKEN mitä tapahtuu kolmannen ulottuvuuden todellisuudessani, LOIVAT omat ajatukseni ja tunteeni".

Kuka luo todellisuuttanne nyt?

Mitä opitte luomuksistanne?

Miksi valitsitte nämä luomukset?

Milloin otatte TÄYDEN vastuun elämänne luomuksista?

Minne lähetätte ehdotonta rakkautta ja violettia liekkiä?

Painotamme: ÄLKÄÄ TUOMITKO ITSEÄNNE! Tiedostatte sitä tai ette, niin käytte KAIKKI läpi tietoisuutenne syvällistä uudelleenkalibrointia siihen korkeampaan energiataajuuteen, jota tulee jatkuvasti ja johdonmukaisesti Gaian ilmakehään.

Koska tämä energia on viidettä ulottuvuutta, se kantaa ehdottoman rakkauden ja violetin tulen taajuuksia. Kun nämä viidennen ulottuvuuden taajuudet tunnistetaan ja niitä käytetään Gaian ja sen kaikkien asukkaiden hyväksi, voitte helpommin sopeutua korkeampiin valotaajuuksiin.

Jos ette käytä näitä energiakenttiä, kadotatte yhteyden niihin. Joka kerta kun arvostatte ja siunaatte toisia ehdottomalla rakkaudella ja violetilla tulella, on kuin punaista maalia pudotettaisiin kirkkaaseen veteen.

Joka kerta kun pudotatte punaista maalia kirkkaaseen veteen, vedestä tulee punaisempaa ja punaisempaa. Sanomme tällä analogialla, että olette vesilasi – kirjaimellisesti koska ihmismuoto koostuu suurelta osin vedestä.

Toisaalta, maali on valoa. Tämä analogia sanoo, että teidän täytyy sopeutua valoon, ei sen teihin. Siksi aivan kuten vesilasi saa maalin väriä, teistä tulee vähitellen valotaajuutta.

Sanoimme "punainen maali/valo", koska punainen on valon matalin taajuus. Kun sopeudutte punaisen taajuuteen, siirrytte ylöspäin väriasteikolla, kunnes pystytte sopeutumaan punaviolettiin, joka on korkein valotaajuus 3D-maailmassanne.

Itse asiassa alin on infrapunavalo ja korkein ultraviolettivalo. Sen jälkeen siirrytte seuraavaan valoasteikkoon ja seuraavaan todellisuusulottuvuuteen. Monet teistä ovat pyytäneet tätä suuren siirtymän nyt-hetkeä, mutta toivoivat "ilmaiskyytiä" korkeampiin ulottuvuuksiin.

Valitettavasti olette kaikki keränneet suuren määrän rajoituksia ja pelkoja ajatuksiinne ja tunteisiinne. Tämä alempi taajuus, sen ajatusmuodot toimivat ankkurina, joka pitää teidät sidottuna kolmannen ulottuvuuden todellisuuteen, josta haluatte vapautua. Siksi muistutamme teille tässä nyt-hetkessä, että olette oman todellisuutenne luoja.

Tietoisuutenne valmistumiseksi viidenteen ulottuvuuteen, teidän täytyy saada täysin valmiiksi 3D-oppituntinne ja tulla ajatustenne ja tunteidenne mestariksi. Tämä mestaruus ei ole arvosana, jonka saatte koulussa.

Tämä mestaruus on jälleenyhdistyminen moniulotteiseen tietoisuuteenne, joka yhdistää teidät valokehoon. Ajatuksenne ja tunteenne sitovat teidät siihen todellisuuteen, joka resonoi samaan taajuuteen kuin ne.

Näettekö tuon kehän?

* Ajatukset ja tunteet luovat todellisuustaajuutenne …

* Pysyäksenne tuossa todellisuustaajuudessa, teidän täytyy säilyttää noiden ajatusten ja tunteiden taajuus …

* Kaikki ajatus- ja tunnetaajuudet sidottuna ajatusmuodoiksi, siirtyvät todellisuuteenne ja vaikuttavat ulkoiseen maailmaanne kalibroimalla tietoisuutenne …

                      * 3D-tietoisuuteenne ja näin tuohon todellisuuteen

                      * moniulotteiseen tietoisuuteenne ja näin tuohon todellisuuteen

                      * valokehoonne ja näin viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli

                      * merkabaanne, joka on moniulotteinen sisäinen tähtialuksenne.

Kaikki yllä olevat vaihtoehdot luodaan tietoisuustilalla. Voitte pysyä näissä todellisuusversiossa vain tietoisuutenne ollessa kalibroitu tuohon taajuuteen. Aivan kuten radio-ohjelma muuttuu vaihtaessanne kanavaa (taajuutta), todellisuutenne muuttuu, kun muutatte tietoisuustilaa.

Tiedämme, että haluatte kaikki palata viidenteen ulottuvuuteen. Se on upeaa, koska Gaia on paluumatkalla itseensä. Mutta jos olette elämänne ohjaksissa, teidän täytyy muistaa, että:

kun ajatustenne ja tunteidenne kollektiivitaajuus putoaa viidennen ulottuvuusvärähtelyn alapuolelle, "putoatte pois" viidennestä taajuudesta …

Näettekö nyt, miten olette todellisuutenne luoja?

Moniulotteinen tietoisuus, valokeho ja merkaba ovat kaikki ITSENNE osia, jotka odottavat kärsivällisesti, että tuotte ne käyttöön 3D-tietoisuudessanne. Tietysti nämä korkeammat versionne ovat jo moniulotteisen mielenne ulkoisella kovalevyllä.

Teidän täytyy yhdistyä moniulotteiseen mieleen saadaksenne tietoisen kokemuksen näistä ITSENNE korkeimmista osista. Sitten voitte ladata kolmannen ulottuvuuden tajuntaanne informaatiota, joka koskee merkabaanne, valokehoanne ja moniulotteista tietoisuuttanne.

Teidän täytyy ensin kuitenkin linkittää kolmannen ulottuvuuden aivot moniulotteiseen mieleen. Sitten pystytte saamaan tietoisemman kokemuksen ITSENNE korkeammista ilmaisuista. Onneksi monet teistä kokevat lyhyitä hetkiä täydellistä yhteyttä näihin viidennen ulottuvuuden ITSENNE osiin, koska korkeampia ja korkeampia valotaajuuksia tulee Gaian ilmakehään.

Suosittelemme, että olette varovainen näiden latausten suhteen, koska saviastianne ei helposti sopeudu merkabanne ja valokehonne korkeampiin taajuuksiin. Tästä syystä monilla teistä on "muuntumisoireita". Yksinkertaisesti sanottuna näitä oireita on, koska solukehonne alkaa kiihdyttää pyörimistään.

Me galaktiset tiedämme, että teidän täytyy lähestyä tätä muuntumista hitaasti ja varovasti. Olemme halukkaita auttamaan teitä kaikin tavoin, millä voimme. Muistakaa kuitenkin, että Maa on vapaan tahdon planeetta. Siksi teidän täytyy pyytää meitä. Odotamme innolla näitä pyyntöjä.

Sitten kun pystytte ylläpitämään tietoisen yhteyden moniulotteiseen tietoisuuteen, merkabaan ja valokehoon, teidän täytyy tietää, että valokehonne ja merkabanne ovat monin tavoin erilaisia.

Puhumme tästä aiheesta lisää myöhemmin, mutta alkuseikkailuihin näiden ITSENNE korkeampien ilmaisujen kanssa kerromme, että valokeho on sama humanoidikeho, jota käytätte, mutta se resonoi viidenteen ulottuvuuteen.

Toisaalta merkaba on oma pyhä geometrianne, elämänkukkanne ja violetti liekkinne. Sitten kun olette päästäneet irti kaikesta, mikä rajoittaa kundaliininne täyttä nousemista ja laajentumista, leimahdatte valokehoksi. Tuo valokeho on samanlainen kuin fyysinen keho, mutta resonoi korkeampaan taajuuteen. Siksi se on korkeampi taajuutenne, joka kulkee ulottuvuuksien välillä.

Toisaalta merkaba on kuin oma avaruusaluksenne. Merkaba on tavallisesti tiivistynyt puhtaaksi potentiaaliksi. Valokeho on tallennettuna kundaliiniin selkärangan juuressa, kun taas merkaba on tallennettua korkeaan sydämeen.

Ulottuvuuksienvälinen merkaba-avaruusaluksenne vaatii täydellisen ehdotonta rakkautta itseänne ja kaikkea elämää kohtaan, ennen kuin se voi aktivoitua. Kun merkaba aktivoituu, sitä pidetään usein ylösnousemuksena.

Jos kuitenkin "putoatte pois" merkaban voimallisista energiakentistä ja ajattelumuodoista tai jos vähäisinkään itsekäs aikomus hipaisee tietoisuuttanne, putoatte pois merkaba-ITSESTÄNNE.

Siunausta.

Olemme Arcturuslaisia.

Arcturuslaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

5.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net