31.05.2018

Tietoisuudesta ja Tapahtumasta

Kerroimme teille, että kissanpennuistanne tulisi enemmän kissanpentu, ja se sai aikaan hilpeyttä ja rakastavia tunteita. Hyvä! Niin oli tarkoituskin. Mutta nyt haluaisimme tutkia sitä vähän syvemmin.

On paljon teorioita siitä – painotus "teorioissa" – mitä tämä Tapahtuma tuo. Meidän täytyy kertoa teille, että suurella osalla siitä on juuret ihmisen väärinymmärryksessä, osa myös tahallisessa harhaanjohtamisessa. Emmekä aio hämmentää tuota kattilaa tässä. Mutta yhdestä asiasta tunnutaan olevan yleismaailmallisesti melko yksimielisiä. Ja se on tuo yhdistävä totuus, että lisääntyvä valo on peittämässä aurinkokuntanne ja planeettanne.

Tiedättekö, että valo on tietoista ja se tuo tietoisuutta ja informaatiota? Tiedättekö, että kaikki, kaikki, kaikki on tehty valosta? Sanotte "rakkaus?" Sama asia. Sanotte "totuus?" Sama asia. Mutta haluamme puhua tietoisuuteen sisältyvästä merkityksestä.

Kun sitä valoa josta puhumme, saapuu, se nostaa kaiken valotaajuutta, missä olette. Tiedättekö, että kaikki mitä voitte nähdä tai koskettaa, on tietoista jossain määrin?

Kissanpentunne on tietoinen. Teillä ei ole ongelmaa sen kanssa. Koiranpentunne on tietoinen. On laadittu lakeja takaamaan oikeuksia eläimille. Monta vuotta on ollut ymmärrys siitä, että kasvit osoittavat tunteita, kun niihin kiinnitetään elektronisia nauhureita. On nauhoituksia metsien laulamisesta. Nyt tiedemiehenne kertovat, että puut muodostavat yhteisöjä ja huolehtivat tosistaan. Viemme teidät vielä pidemmälle tätä polkua pitkin.

Kaikki on valoa. Kaikki on tietoista. Mikään ei ole sen kentän ulkopuolella, joka sisältää teidät. Toisin sanottuna, mikään ei ole Jumalan ulkopuolella. Oman logiikkanne täytyy johtaa teidät tähän johtopäätökseen.

Kun korkeampaa tietoisuutta saapuu, kuten todellakin tapahtuu, se nostaa KAIKEN tietoisuutta. Se nostaa teidän. Se nostaa kissanpennun. Se nostaa puiden. Se nostaa koko planeetan ja kaiken sen pinnalla ja sisällä.

Kaikki muut halutut muutokset joista näytätte olevan kovasti huolissanne, saattavat todella tapahtua. Mutta valitettavasti meidän täytyy kertoa teille, että se tietoisuus joka on Aito Sinä, ei voisi vähempää välittää. Nuo muutokset ovat asioita, jotka synnytätte – tai sitten ette. Onhan kyse teidän maailmastanne.

Teille annetaan taikasauva. Se muuttaa kaiken, kun heilautatte sitä. Ja kysytte meiltä: "Millainen se on?" No, se on erinomainen kysymys. Kenties teidän pitäisi kysyä sitä itseltänne, ennen kuin heilautatte tuota sauvaa.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

18.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net